Presa din Canada da de pamant cu Eugenie Bouchard

Duminica, 19 Aprilie 2015, ora 23:08
21420 citiri
Presa din Canada da de pamant cu Eugenie Bouchard
Foto: The Canadian Press

Eugenie Bouchard e criticata dur de presa din tara sa natala dupa infrangerea suferita duminica seara in fata Andreei Mitu.

Iata ce scriu cateva dintre cele mai importante publicatii din Canada:

"Bouchard a fost umilita in fata familiei ei. Eugenie nu mai stie cum sa castige. Acum a fost invinsa de jucatoarea clasata pe locul 104 in ierarhia WTA. E a 5-a infrangere consecutiva pentru Bouchard in fata unei jucatoare din afara top 60 WTA" - Radio Canada.

"Un weekend de cosmar pentru Bouchard. Romania si-a odihnit cea mai buna jucatoare, pe Irina Begu, pentru un posibil duel de dublu, dar s-ar putea sa nu mai fie cazul. Bouchard 'a reusit' sa piarda si cu Mitu" - TVA Sports.

"Bouchard pierde inca odata, iar Canada e pe punctul de a retrograda din Grupa Mondiala a Fed Cup. A jucat slab si de multe ori a fost frustrata cu evolutia sa, purtand discutii cu racheta ei" - Journal de Montreal.

"Eugenie Bouchard, a 7-a jucatoare a lumii, a fost invinsa de o tenismena care nici macar nu e in top 100" - Huffington Post Canada.

4-6, 6-4, 6-1 a fost scorul intalnirii dintre Andreea Mitu si Eugenie Bouchard, iar Romania conduce Canada cu 2-1.

Victorie fabuloasa pentru Romania in Fed Cup: Andreea Mitu a invins-o pe Eugenie Bouchard

Al patrulea meci al intalnirii le va aduce fata in fata pe Alexandra Dulgheru si Francoise Abanda. In cazul unei victorii a tenismenei noastre, Romania castiga partida si promoveaza in Grupa Principala a Fed Cup.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Eugenie Bouchard criticata presa Canada , #Fed Cup