Reactia Irinei Begu dupa infrangerea cu Angelique Kerber

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 17:15
3759 citiri
Reactia Irinei Begu dupa infrangerea cu Angelique Kerber
Foto: fedcup.com

Irina Begu a vorbit despre infrangerea pe care a suferit-o in partida cu Angelique Kerber, din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I a Fed Cup.

"Am intrat pe teren dupa intonarea imnului si dupa toata agitatia din cadrul ceremoniei si am avut emotii pentru ca e un sentiment unic. I-as dori oricui sa traiasca ce inseamna sa joci pentru tara ta intr-o astfel de atmosfera. Cand mi-au mai trecut emotile am facut multe greseli nefortate, iar in setul al doilea cand mi-am mai revenit era deja prea tarziu. Tactica mea a fost sa fiu cat mai agresiva cu Kerber, dar dorinta mea de a invinge a fost mult prea mare si atunci nu iese intotdeauna cum vrei", a spus Begu, citata de News.ro.

"Am luptat cat am putut de mult, stiu ca am dezamagit unii oameni, dar vreau sa le multumesc tuturor pentru felul fantastic in care m-au sustinut. Sala este extraordinara si sunt mandra ca avem asa ceva in Romania. Regret ca nu am putut face mai mult astazi. Am o problema la genunchi care nu dispare asa repede, dar nu acest lucru m-a impiedicat sa joc mai bine", a mai declarat Begu.

Sportiva noastra a afirmat ca nu exclude sa evolueze si in partida de dublu de duminica, alaturi de Monica Niculescu.

"Noi am stabilit acum cateva zile ca vom avea o noua discutie sambata seara in functie de cum va fi scorul la finalul zilei. Eu sunt aici sa reprezint Romania, indiferent ca este vorba de a juca la simplu sau la dublu", a completat Begu.

Fed Cup: Irina Begu, invinsa clar de Angelique Kerber in primul meci

Irina Begu a pierdut clar prima partida din duelul Romania - Germania din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I a Fed Cup.

Sportiva noastra a cedat in fata lui Angelique Kerber, scor 2-6, 3-6.

Duminica au loc celelalte trei partide, tot incepand cu ora 13:00. Programul acestora este:

Simona Halep - Angelique Kerber

urmat de Irina Begu - Andrea Petkovici

urmat de meciul de dublu Monica Niculescu/Alexandra Dulgheru - Julia Goerges/Annika Beck

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Irina Begu Angelique Kerber, #reactie Begu infrangere Kerber , #Fed Cup