Reactia jucatoarelor Romaniei dupa tragerea la sorti din Fed Cup

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 14:17
9098 citiri
Reactia jucatoarelor Romaniei dupa tragerea la sorti din Fed Cup
Foto: fedcup.com

Irina Camelia Begu a declarat ca se bucura de faptul ca va intra prima pe teren la intalnirea Romania - Germania din Fed Cup, precizand ca presiunea este pe adversara ei de sambata, Angelique Kerber.

"Cred ca e bine ca joc prima, chiar daca nu are mare importanta cine deschide pentru Romania. Sunt pregatita sa-mi fac treaba si sper sa se termine cu bine primul meci. Stiu cum sa-l abordez tactic, pentru ca am mai jucat cu Kerber si cred ca presiuna va fi pe ea. Pe noi ne ajuta mult ca jucam acasa", a spus Begu, vineri, dupa tragerea la sorti, conform News.ro.

Numarul 1 roman, Simona Halep, a afirmat ca si ei ii place sa joace in primul meci, dar crede ca de aceasta data este mai bine pentu ea ca nu deschide intalnirea.

"Nu prea are importanta ordinea meciurilor din prima zi, chiar daca mie imi place sa joc prima. Dar acum chiar m-am gandit ca poate ar fi mai bine sa joc a doua ca sa ma obisnuiesc si chiar asa a iesti. Imi place terenul, e foarte bun si cred ca ne avantajeaza", a declarat Halep.

Monica Niculescu va evolua la dublu si spune ca este nerabdatoare sa se reintalneasca in Sala Polivalenta cu publicul din Cluj-Napoca: "Abia astept sa intru interen si sa joc cel mai bun tenis ala meu, dar si sa-mi amintesc de publicul minuntat de la Cluj, din februarie."

Alexandra Dulgheru a declarat ca este pregatita sa joace atat la simplu, cat si la dublu daca va fi nevoie. "Toate sunte pregatite in echipa sa ne adaptam la orice schimbare se va ivi, indiferent ca e vorba de meciurile de simplu sau de dublu", a precizat ea.

Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, o va infrunta, sambata, de la ora 13.00, pe Angelique Kerber, locul 3 WTA, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Germania, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei, s-a stabilit in urma tragerii la sorti de la Cluj-Napoca.

Simona Halep, locul 6 WTA, si Andrea Petkovic, locul 30 WTA, vor juca in cea de-a doua partida a zilei de sambata.

Duminica, de la ora 13.00, vor avea loc meciurile Simona Halep - Angelique Kerber si Irina Camelia Begu - Andrea Petkovic. In caz de egalitate, invingatoarea va fi stabilita la dublu, dupa partida dintre Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Annika Beck/Julia Goerges.

Partidele intalnirii Romania-Germania vor avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe zgura, fiind transmise in direct de Dolce Sport. Invingatoarele vor evolua in 2017 in Grupa Mondiala I, iar invinsele in Grupa Mondiala II.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Romania Germania Fed Cup, #Romania Fed Cup , #Fed Cup