Romania e invinsa dramatic de Franta in semifinalele Fed Cup

Duminica, 21 Aprilie 2019, ora 23:00
187489 citiri
Romania e invinsa dramatic de Franta in semifinalele Fed Cup
Foto: Hepta.ro

Echipa nationala de Fed Cup a Romaniei a pierdut dramatic calificarea in finala competitiei, dupa 2-3 in fata Frantei, partida care s-a terminat in meci decisiv, meci decisiv la dublu terminat si el in set decisiv, dupa o lupta eroica a perechii Simona Halep - Monica Niculescu.

Garcia si Mladenovici au castigat in trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-4, la capatul a 2 ore si 39 de minute de tenis dramatic.

Echilibrul este cuvantul de ordine pentru mansa cu numarul 1, o mansa care s-a dus in prelungiri si s-a incheiat acolo, fara se se mai ajunga si la tiebreak din fericire. A fost 7-5 pentru fetele noastre, Halep si Niculescu realizand un duo exploziv, cu o Simona foarte atenta si sireata in spatele terenului, plus o Niculescu activa si dinamica in fata fileului.

La 6-5 s-a produs breakul care a produs declick-ul, pe serviciului lui Mladenovici, iar apoi Monica, jucatoare de pe locul 46 WTA la dublu, a inchis setul cu un serviciu calm si linistit.

A urmat apoi game-ul care poate a decis soarta setului secund, primul din aceasta mansa, unul care a durat peste 10 minute si in care fetele noastre au ratat multiple oportunitati de break.

Garcia si Mladenovici au tinut cu dintii de game, l-au bifat si apoi au navigat cu usurinta prin acest set, ajungand apoi usor catre 5-1.

Chiar daca fetele noastre au revenit usor, mai bifand doua game-uri spre final, mansa s-a incheiat previzibil in avantajul sportivelor gazda, 6-3, ducand partida in decisivul decisivului, daca putem spune si asa.

Setul trei a inceput echilibrat si el, s-a mers mult timp cap la cap, dar si aici am avut un game care a semanat ca intensitate cu primul din setul 2. Aici a fost al doilea din punct de vedere cronologic, la 1-0 pentru noi, pe serviciul lui Garcia, dar pana la urma Caroline a rezistat eroic.

Pana la urma un singur break a facut diferenta in aceasta partida, break venit la 5-4, suficient pentru ca cele doua frantuzoaice sa fie in postura de a servi pentru meci.

Lucru care s-a si intamplat, iar per total Simona Halep a stat in aceasta zi circa 6 ore pe teren, oboseala fiind vizibila spre final de partida, cand efectiv anumite mingi erau imposibil de ajung.

Se termina un carusel al emotiilor ametitor in aceasta duminica, terminat trist pentru noi, care nu vom ajunge in finala Fed Cup in premiera, iar Franta are ocazia sa bifeze al treilea trofeu, dupa cele din 1997 si 2003, in ultimul act care se va disputa pe 9-10 noiembrie in Australia.

Desfasurarea intalnirii:

VICTORIE pentru Franta, 6-4 in decsiv, cat de trist, am fost foarte aproape

22.53: Dubla greseala Halep intr-un moment esential...break facut de Garcia si Mladenovici, iar cele doua vor servi imediat pentru meci!

22.49: Pare ca nimic nu poate delimita aceste echipe, e 4-4 acum, Mladenovic a inventat efectiv 2 servicii uriase si Franta inca rezista in meci!

22.44: Am trecut din nou prin emotii uriase, frantuzoaicele au avut mingi de break multiple, am putut totusi sa ne facem serviciul. Mai avem doar doua puncte pana la victorie..

22.36: Ce sansa, ce sansa am ratat, am avut 30-0 pe serviciul lor si apoi doua mingi la rand in care puteam inchide punctul...serveste acum Niculescu!

GAME ANTOLOGIC facut de Simona Halep, care revine de la 0-40 pe serviciul ei si cu loviturile sale ne duce din nou in avantaj, Garcia si Mladenovici par descumpanite..este uluitor!!

22.24: 2-2, se merge mai departe cap la cap, Mladenovici serveste cu siguranta, se vede ca e totusi mai proaspata fizic.

22.20: 2-1, Niculescu isi face serviciul, ultima minge a fost una colosala, atmosfera e una spectaculoasa, suntem la 4 puncte de victorie!

22.15: Franta isi tine serviciul dupa inca un game chinuitor de lung, care a amintit de primul din setul precedent. Am avut iarasi mingi de break..

22.05: Incepem cu bine si cu liniste setul decisiv, 1-0, a servit cu mult calm Halep.

Si binenteles ca avem decisiv si la aceasta a treia partida a zilei! 6-3 si vom avea un ultim act, decisivul decisivului in Franta - Romania!!

21.57: Continuam sa visam in acest set! Niculescu isi face serviciul, venim la 3-5 si serveste Garcia, cum ar fi sa nu avem decisiv in aceasta partida!?

21.53: Si totusi ramanem in set, chiar daca au servit gazdele pentru a inchide mansa. 5-2, vom servi acum pentru a ne apropia de rivale.

21.49: 1-5, nou break si se pare ca au renuntat fetele la ideea castigarii acestui set.

21.44: Am avut o sansa uriasa de break pe serviciul lui Garcia, am ratat din pacate si acum adversarele noastre se duc la 4-1. Greu de intors acest set..

21.37: Si vine desprinderea pentru frantuzoaice, 3-1, au atacat mult si au riscat enorm in acest game, au meritat breakul pe serviciul lui Niculescu.

21.32: Era 1-1 si 30-30, dar imediat Kiki Mladenovici a gasit doua servicii bomba si le-a adus pe gazde din nou in avantaj.

21.28: Simona Halep ne salveaza din nou, au avut 40-30 sportivele din Franta, dar dupa cateva servicii bune ale fostului lider mondial suntem din nou la egalitate.

21.23: Din pacate ratam oportunitatea de a face break in chiar startul setului secund, trebuie sa rezistam.

INFO: Un game uluitor de lung acesta primul din setul secund, am avut atatea sanse de break ratate, dureaza de peste 10 minute..

SET castigat de Monica Niculescu si Simona Halep, 7-5, suntem din nou la un singur set de o victorie uriasa!!

CE BREAK! Monica Niculescu inventeaza efectiv o scurta de senzatie si conducem cu 6-5, urmand ca Niculesu sa serveasca imediat pentru a inchide mansa!!

21.02: Si e 5-5!! Se merge in prelungirile acestui set, in care efectiv se poate intampla orice!!

20.58: Raman la conducere fetele din Franta, nu avem nicio sansa se pare pe serviciul lui Garcia azi.

20.53: Tensiunea continua in arena de la Rouen, 4-4, Niculescu si-a facut cu greu serviciul, acum urmeaza la cuvant Garcia.

20.49: Nu suntem atente pe serviciul lui Kiki la cateva mingi si se duc gazdele din nou in avantaj, 4-3.

20.46: 3-3, fetele noastre au trecut printr-un moment greu, pe serviciul lui Halep, rivalele avand minge de break, salvata de noi din fericire.

20.41: Revin din nou in avantaj frantuzoaicele, 3-2, dupa un game alb pe serviciul lui Garcia.

20.38: Rebreak rapid facut de Garcia si Mladenovici, a gresit mult Monica in acest game, primul in care a servit..

Vine primul break al partidei, pentru fetele noastre, dupa un game chinuitor de lung, pe serviciul lui Mladenovici!!

20.26: 1-1, foarte bine au inceput si romancele, Simona e bine montata, iar Monica Niculescu are o inima uriasa, ca de leu.

20.23: Isi fac serviciul sportivele din Franta, se anunta un meci tare, pe muchie de cutit, va fi o misiune extrem de grea pentru cuplul nostru.

Incepe partida decisiva, Caroline Garcia serveste prima!

20.12: Cele patru tenismene au intrat in arena de la Rouen, urmeaza incalzirea oficiala.

INFO: Niculescu/Halep versus Mladenovici/Garcia pare ca va fi ultimul meci de la Rouen, aceste doua cupluri s-au intalnit in 2016, cand romancele le-au eliminat pe sportivele din Franta in sferturi la Montreal. Halep si Niculescu au bifat finala la acel turneu.

Final de meci, previzibil, 6-2 in setul 3, Irina Begu pierde si ne trimite intr-o partida decisiva la dublu, asa cum s-a intamplat si la Ostrava cu Cehia..

Ultimele vesti de la Rouen ne spun ca Simona Halep va intra la dublu alaturi de Monica Niculescu, este ultima sansa ramasa pentru calificarea in marea finala!

INFO: Time-out medical mai lung, Begu este bandajata la glezna..

5-2, dar vestea proasta este ca Irina Begu a cedat fizic, a aparut o accidentare de ultima ora la glezan, abia se mai poate tine pe picioare romanca..

19.23: 4-2 si game la zero, nu se regaseste deloc Irina, nu isi mai calibreaza deloc returul, nu mai are acelasi moral..

19.19: Cu mari emotii, dar Irina Begu ramane in acest set 3, vine la un punct in spatele lui Parmentier din nou, 2-3.

19.14: Se duce la 3-1 Parmentier, inca rezista pe propriul serviciu rivala noastra.

19.09: Face primul punct Irina in aceasta mansa decisiva, game la zero, 1-2, trebuie ca Irina sa isi revina la nivelul din setul precedent.

19.06: Si din pacate se distanteaza Parmentier, desi Irina parea ca da semne de revenire.

19.00: Aceasta pauza mai lunga a scos-o putin din ritm pe Irina, Parmentier face breakul, 1-0, dar e timp de revenire.

Incepe setul 3, Irina serveste!!

INFO: Pauza de vestiar pentru Parmentier. In aceasta pauza, atmosfera a fost una ca de inmormantare in randul fanilor gazda, ai nostri au cantat si scandat numele Irinei minute in sir.

SET facut de Irina Begu, a dominat clar sportiva din Bucuresti aceasta mansa, 6-2, suntem la un singur set de finala!!

18.47: Este extrem de stapana pe ea Begu, serveste impecabil si duce scorul la 5-2, suntem aproape de decisiv.

18.44: 4-2, isi face serviciul Parmentier si se mai apropie putin de Begu.

18.38: Irina Begu se desprinde la 4-1, o desprindere care poate decide totul in acest set secund.

IRINA BEGU straluceste pentru prima data in acest meci, 3-1, break la zero si totul se poate schimba acum, pentru data incepe sa joace Irina, fosta jucatoare de top 30 WTA.

18.31: 2-1 pentru Irina Begu, pare mult mai sigura pe ea sportiva noastra in acest set 2.

18.27: Face punctul si Parmentier, care egaleaza pe tabela.

18.22: A inceput bine Irina setul secund, chiar daca adversara sa a avut o minge de break ratata.

Si se termina atat de repede acest set, 6-3 Parmentier, sa ne pregatim oare de dublu?

18.12: 3-5, game alb pentru Irina, care nu a facut un meci rau, dar nu a fost prea atenta pe serviciile Paulinei.

18.10: Se distanteaza din nou, desi nu a fost un game facil pentru Parmentier, 5-2 si are prima sansa frantuzoaica la acest set.

18.03: Irina se calmeaza putin si isi face serviciul cu lejeritate, este 2-4.

17.59: Se desprinde din pacate Parmentier pe tabela, se duce la 4-1, dar sa speram ca nu va fi decisiva aceasta desprindere, in primul set.

17.56: Se cam grabeste de multe ori Irina si iata ca acum Parmentier face breakul, este 3-1 in acest prim set.

17.47: 2-1 pentru sportiva din Franta, pana acum se merge cap la cap.

17.43: Game alb facut de Irina Begu, care incepe foarte bine, fara emotii si cu mult curaj.

17.40: Incepe bine Parmentier, dar cu ceva emotii, 1-0.

Incepe partida, Parmentier este la serviciu!

INFO: 3-3 este scorul direct intre Begu si Parmentier, ultima victorie a Irinei venind chiar la Bucuresti in 2017. Ultimul joc direct a fost o victorie a lui Pauline la Istanbul in 2018.

INFO: 6 din ultimele 7 meciuri oficiale au fost pierdute de Parmentier, ultima victorie fiind cea cu Gasparyan de la Miami. De cealalta parte, Begu are 4 infrangeri la rand.

17.31: Este oficial, Begu va evolua in fata lui Parmentier, deja cele doua jucatoare au intrat in Kindarena, au inceput si incalzirea.

17.22: Ultimele informatii din Franta dau ca meciul cu numarul 4 se va juca intre Pauline Parmentier si Irina Begu.

VICTORIE INCREDIBILA A SIMONEI HALEP DUPA 3 ORE DE JOC! 6-4 in set decisiv, o partida care parea de 1000 de ori pierduta, avem 2-1 cu Franta!!

BREAK REALIZAT DE SIMONA HALEP LA MOMENTUL DECISIV! 5-4, un game cu o incarcatura psihologica enorma tocmai s-a incheiat, vine momentul pe care cu totii il asteptam, acela ca romanca sa serveasca pentru meci!

Simona Halep egaleaza la 4 dupa un game incredibil, un maraton in care Simona a rezistat din nou la mingi de break, este incredibil acest meci, cele doua sportive mai au ultimele resurse de energie, dar inca lupta..

16.47: Si acesta a fost un game important si foarte lung, dar iarasi Caroline Garcia a rezistat eroic, este 4-3 pentru Franta.

16.42: A fost primul game pe serviciul Simonei din acest decisiv in care nu a avut de salvat mingi de break, 3-3 si vine acum momentul psihologic al partidei!!

16.37: Se merge momentan cap la cap, fara greseala pana acum, 3-2 Garcia, cat de chunuitoare este aceasta partida, jocul Simonei cu Pliskova de la Ostrava ne da impresia acum ca a fost o plimbare placuta prin parc..

16.32: Continua aceste game-uri atat de lungi, a avut iarasi minge de break Garcia, dar a ratat cateva mingi usoare cu forehand-ul. Au trecut deja 2 ore si jumatate...

16.27: A condus cu 30-15 Halep, a fost un game iarasi la limita, dar pana la urma Garcia a facut diferenta, este 2-1..

16.22: Simona Halep ramane in acest set pentru ca mentine scorul, a durat peste 10 minute ultimul game, 5-6 mingi de break ratate de Garcia...

16.12: Incepe bine Caroline acest set, 1-0, se anunta o batalie teribila.

Incepe setul 3, cu Caroline Garcia la serviciu!

In sfarsit SET facut de Simona Halep, dupa atata dramatism, Caroline Garcia parea capabila sa se agate de fiecare minge, pana la urma 6-3 si ne pregatim de un decisiv care deja se anunta si mai nebun..

INFO: Doua mingi de set deja ratate de romanca..

Ce BREAK face Simona Halep, CAT DE IMPORTANT! O minge extrem de grea la final, s-a aparat cu dintii parca, prin toti porii Caroline Garcia, irelevant insa, este 5-3 si Simona serveste pentru set!!

INFO: Simona Halep a primit ingrijiri medicale in aceasta pauza, se pare ca este o problema musculara la coapsa.

15.49: A fost un moment greu la 3-3 si 30-30, dar pana la urma Simona Halep s-a regasit, este 4-3 si continua drama acestui meci.

15.45: Si desi a avut minge de 4-1, Simona se vede acum egalata la 3, trei game-uri la rand facute de locul 21 mondial.

15.40: Dar iata ca Simona pierde acel break avantaj si Garcia se apropie la o singura lungime in spate.

15.36: Game dominat si controlat clar de Garcia, 3-1, a ajuns la 4 asi Caroline.

15.32: 3-0, iar raportul de puncte castigate in acest set este lamuritor, 12-3!

15.28: Break la zero facut de Simona Halep, care parca a iesit dintr-o fantana cu apa limpede si rece ca gheata si judeca excelent toate situatiile de joc.

15.25: Si iata ca Simona Halep incepe cu bine, e mai linistita, era aproape sa faca chiar un game alb, oricum e 1-0.

Incepe setul secund, Halep e la serviciu!

INFO: Pauza de vestiar pentru Garcia, in timp ce Simona Halep a chemat trainerul pentru putine probleme medicale, cauzate cel mai probabil de cazatura aceea la 6-7 in tiebreak.

Se termina acest prim set dupa 70 de minute chinuitoare..nu a mai putut rezista Simona la ultimul schimb. Sa vedem cum se va schimba situatia in setul secund..

INFO: Simona aluneca in momentul alergarii, e prea multa zgura pe alocuri, acum Garcia poate inchide, iarasi, setul!

15.16: O rateaza Simona, 6-6 si mergem mai departe, pana unde oare..

Simona Halep are prima minge de set!

15.14: Conduce in continuare Caroline, este 5-4, dar are acum doua servicii Simona.

15.12: 4-3 pentru Garcia acum, s-au schimbat intre timp si terenurile.

15.10: Dupa 0-2, este acum 3-2 pentru Garcia, continua caruselul nebun din acest prim set.

15.09: Dupa primele puncte, este 2-1 pentru Simona Halep, a fost cate un mini break in fiecare tabara..

Nimeni nu stie cum a putut rezista Simona Halep in acest ultim game!! Totusi, dupa mingi de set ratate de Garcia, Simona ramane in picioare in aceasta mansa, pe care o trimite in tiebreak, este absolut uluitor cat de tensionat este acest set, de care poate depinde intreaga aceasta intalnire Romania - Franta!

INFO: Doua mingi de set salvate de Simona Halep!

14.58: Caroline Garcia pare ca se trezeste din pumni si mai face un punct, este 6-5, a dat si doi asi in acest ultim game, pare din nou jucatoarea din primele 4 game-uri. Sa vedem cum va rezista Simona in acest set..

14.53: Si iata ca de la 5-4 si 30-0, cand vantul ne sufla in panze vin cateva greseli consecutive ale Simonei si acum este 5-5.

Este pentru prima data cand Simona Halep preia conducerea in aceasta partida dramatica. 5-4, dupa cinci game-uri facute consecutiv intr-o maniera magistrala, aproape fara eroare facute de sportiva de 27 de ani nascuta la Constanta.

Revenire nebuna a Simonei, 4-4, a inceput o sarabanda a erorilor pentru Garcia, care pare ca nimic nu ii mai iese. Atmosfera la Rouen e una si ea tot nebuna, parca suntem la Bucuresti sau Cluj..

INFO: Capitanul nejucator al Frantei a trimis-o la incalzire pe Pauline Parmentier. De cealalta parte, Romania se va pare ca va juca meciul urmator cu Irina Begu:

Fostul antrenor al Irinei Begu anunta ca Florin Segarceanu s-a hotarat sa o inlocuiasca pe Mihaela Buzarnescu in meciul de Fed Cup cu Franta

14.36: 4-3, Simona Halep aduce pe tabela al treilea game consecutiv, a inceput intr-adevar revenirea pentru sportiva noastra, locul 2 mondial WTA. Este mult mai sigura pe ea romanca, nu se mai grabeste, are un retur foarte aproape de fundul terenului, iar reverul ii functioneaza din ce in ce mai bine.

14.31: Si este un nou punct pentru Halep! Doua la rand, 2-4, Caroline Garcia incepe sa-si puna intrebari, incepe sa aiba mana parca un pic mai moale..

Descatusare de mari proportii a Simonei, care a castigat un punct fabulos intr-un moment greu, cat de mult isi doreste victoria Simona in aceasta dupa-amiaza, cu siguranta poate fi momentul inceputului unui mare reviriment.

Simona Halep face primul punct in acest meci, este break si chiar break la zero, sunt primele semne de revenire ale fostului lider mondial WTA!!

4-0 pentru Caroline Garcia si sunetele de alarma incep sa se auda in urechile noastre. Halep da impresia ca mereu se grabeste sa faca punctul, ritmul sportivei din Franta este unul uluitor!

14.20: Impecabil serveste Garcia pana acum! Are 100 la suta pe primul serviciu si ultimul game l-a terminat cu un as. In continuare Simona sta mult prea in spatele terenului, pare tematoare, nu este startul de joc pe care il doream..

14.17: Si vine din pacate un prim break rapid, Caroline Garcia mai puncteaza o data pe tabela, Simona a salvat primele doua mingi de break, dar la a treia a gresit..

14.11: Incepe bine Garcia, Simona Halep e pozitionata un pic prea in spatele terenului la acest debut de meci, 0-1.

Incepe partida, Caroline Garcia este la serviciu!

14.00: A inceput incalzirea oficiala intre cele doua sportive, Simona a castigat tragerea la sorti si a ales, ca de obicei, sa primeaca.

13.58: Singurul cuvant care se aude in acest moment in sala de la Rouen este "Simona!!"

Este emotionant sa vezi cum sute de romani aflati la mii de kilometri de tara isi canta imnul, alaturi de fetele noastre, la fel de emotionate precum suporterii lor.

13.53: Avem si primele imagini de la Rouen, cele doua echipe au intrat pe teren si sunt prezentate publicului. Atmosfera este una fabuloasa, romanii sunt de departe cei mai vocali. Se canta acum imnurile de stat!

13.36: Sa privim acum putin si cum sta situatia la pariuri, acolo unde si Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt vazute ca favorite in aceste doua intalniri de duminica:

Cotele pariorilor le dau favorite pe Simona Halep si Mihaela Buzarnescu, in partidele de duminica din Fed Cup

13.31: Vis-a-vis de primul meci al zilei, raportul meciurilor directe e unul covarsitor in favoarea Simonei Halep, care o conduce pe Caroline Garcia cu 5-1. Ultima data, cele doua s-au intalnit in sferturi la Montreal in 2018, romanca impunandu-se in 2 seturi, 7-5, 6-1. O singura data au jucat pe zgura, la Roma, tot anul trecut, scorul fiind clar in favoarea Simonei, 6-2, 6-3.

13.08: Virginia Ruzici, fosta campioana pe zgura de la Roland Garros in 1978, actuala managera a Simonei Halep, a vorbit si ea despre "problema" Mihaela Buzarnescu, din lotul Romaniei:

Verdictul Virginiei Ruzici in legatura cu prezenta Mihaelei Buzarnescu in echipa Romaniei de Fed Cup

13.00: Pluteste un sentiment de mister in legatura cu cine va evolua in al patrulea meci de simplu al acestei intalniri. In mod oficial, nominalizata este Mihaela Buzarnescu, dar capitanul nejucator Florin Segarceanu poate face schimbari si cu cateva minute inainte de partida. Iata ce a declarat antrenorul Monicai Niculescu, in aceasta dimineata:

Antrenorul Monicai Niculescu afirma ca aceasta poate fi o solutie si pentru meciurile de "simplu": "E o jucatoare consacrata, e pregatita sa intre"

INFO: Programul acestei zile in cadrul semifinalei dintre Franta si Romania din Fed Cup:

de la ora 14:00, Simona Halep vs Caroline Garcia

dupa, Mihaela Buzarnescu vs Kiki Mladenovici

dupa, Caroline Garcia/Kristina Mladenovici vs Irina Begu/Monica Niculescu

INFO: La TV, jocurile pot fi urmarite in direct pe posturile Digi Sport 1 si Telekom Sport 1.

Romania si Franta sunt la egalitate dupa prima zi a semifinalei de Fed Cup

INFO: In cealalta semifinala de Fed Cup, Australia a invins in set decisiv Belarus, iar detalii puteti citi mai jos:

Australia este prima finalista a Fed Cup, dupa o confruntare dramatica in fata Belarusului

Anul trecut, Fed Cup a fost castigata de Cehia, care anul acesta a fost eliminata in sferturi de Romania.

Vezi si:

Franta vs Romania in semifinalele Fed Cup: Programul si televizarile zilei a doua

Simona Halep o invinge pe Kristina Mladenovic si aduce primul punct al Romaniei in semifinala de Fed Cup cu Franta

Mihaela Buzarnescu, invinsa de Caroline Garcia in Fed Cup

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Romania Franta live text semifinala de, #Romania intalneste Franta Rouen zgura, #cronica semifinala duminica Romania Franta , #Fed Cup
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"LIVE Franta vs Romania in semifinalele Fed Cup"
Poza Cucucorapshan
Cucucorapshan
rank 4
Notre Dame a ars in primul set!