Vezi echipa de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Elvetia

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 13:26
6620 citiri
Vezi echipa de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Elvetia
Foto: FRT

Federatia Romana de Tenis a anuntat, miercuri, echipa de Fed Cup a Romaniei care va intalni Elvetia in meciul de play-off pentru Grupa Mondiala.

Astfel, capitanul-nejucator Florin Segarceanu si antrenoarea Alina Tecsor-Cercel le-au nominalizat pe cele mai bune patru jucatoare de tenis din Romania in acest moment, conform clasamentului WTA: Simona HALEP (nr. 1 WTA), Sorana CIRSTEA (34 WTA), Irina Camelia BEGU (38 WTA) si Mihaela BUZARNESCU (40 WTA).

"Avem sperante mari de la aceasta partida si pentru mine, pentru echipa, pentru toata Romania ar insemna foarte mult sa ajungem in Grupa Mondiala. Avem noroc ca toate fetele sunt sanatoase, trec printr-o perioada buna si sper sa ne adaptam foarte repede la terenul de zgura din Sala Polivalenta de la Cluj-Napoca astfel incat, la ora meciului totul sa fie pregatit, iar sala plina", a declarat, pentru site-ul FRT, Florin Segarceanu,.

Antrenoarea echipei Alina Tecsor-Cercel asteapta ca fetele noastre sa-si demonstreze valoarea: "Avem in echipa cele mai bune si mai in forma jucatoare din Romania in acest moment. Jucam pentru un loc in Grupa Mondiala acolo unde, daca ne uitam la clasament, cu siguranta meritam sa fim. Vom juca pe zgura, un alt avantaj pentru echipa noastra, si ne dorim mult ca sala de la Cluj-Napoca sa fie plina. Cu siguranta va fi un meci spectaculos".

Intalnirea dintre Romania si Elvetia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc in perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata (21 aprilie), urmand ca duminica (22 aprilie) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu.

Echipa care castiga aceasta intalnire va juca din sezonul viitor in prima Grupa Mondiala a Fed Cup by BNP Paribas.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Romania echipa Fed Cup, #Fed Cup Romania Elvetia , #Fed Cup