Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Rezultatele de la Indian Wells - ce au facut Djokovici, Federer si Nadal

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 10:13
5319 citiri
Rezultatele de la Indian Wells - ce au facut Djokovici, Federer si Nadal
Foto: Instagram/Novak Djokovic

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 2 mondial, l-a invins in trei seturi, 7-5, 4-6, 6-1, pe argentinianul Juan Martin Del Potro, intr-o partida din turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California).

Djokovic, triplu castigator al acestei competitii si detinatorul titlului, s-a impus pentru a doua oara in fata lui Del Potro dupa JO 2016 de la Rio, unde argentinianul l-a eliminat pe sarb in primul tur, cucerind ulterior medalia olimpica de argint. Cei doi s-au mai intalnit si la turneul de la Acapulco (Mexic), la inceputul acestei luni, "Nole" impunandu-se tot in trei seturi in fata sud-americanului (4-6, 6-4, 6-4).

Jucatorul sarb il va avea ca adversar in optimile de finala de la Indian Wells pe australianul Nick Kyrgios, numarul 16 mondial, care a dispus la randul sau, cu 6-3, 6-4, de germanul Alexander Zverev.

Djokovic si Kyrgios s-au infruntat pentru prima oara anul acesta, in sferturile de finala ale turneului de la Acapulco, victoria revenind atunci australianului (7-6, 7-5).

Tot marti si-au mai asigurat calificarea in optimile de finala ale competitiei californiene elvetianul Roger Federer si spaniolul Rafael Nadal, fosti lideri ai clasamentului ATP. Federer, cap de serie numarul 9 la Indian Wells, l-a invins greu, cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/4), pe americanul Steve Johnson, in timp ce Nadal (nr.5) a trecut tot in doua seturi, 6-3, 7-5, de compatriotul sau Fernando Verdasco.

Nadal si Federer se vor infrunta pentru a 36-a oara in cariera lor, bilantul fiind favorabil ibericului, care s-a impus de 23 de ori pana acum in fata elvetianului. Federer a castigat, insa, ultimele doua confruntari cu Nadal, ultima dintre ele in finala Openului Australiei 2017 de la Melbourne.

Rezultate - turul 3:

Malek Jaziri (Tunisia) - Taylor Fritz (SUA) 6-4, 3-6, 6-3

Jack Sock (SUA/N.17) - Grigor Dimitrov (Bulgaria/N.12) 3-6, 6-3, 7-6 (9/7)

Donald Young (SUA) - Lucas Pouille (Franta/N.14) 6-4, 1-6, 6-3

Kei Nishikori (Japonia/N.4) - Gilles Muller (Luxemburg/N.25) 6-2, 6-2

Rafael Nadal (Spania/N.5) - Fernando Verdasco (Spania/N.26) 6-3, 7-5

Roger Federer (Elvetia/N.9) - Steve Johnson (SUA/N.24) 7-6 (7/3), 7-6 (7/4)

Nick Kyrgios (Australia/N.15) - Alexander Zverev (Germania/N.18) 6-3, 6-4

Novak Djokovic (Serbia) - Juan Martin Del Potro (Argentina) 7-5, 4-6, 6-1

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#rezultate indian wells , #Indian Wells tenis