Simona Halep, la Turneul Campioanelor: Analiza meciului cu Dominika Cibulkova la pariuri

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 10:54
3081 citiri
Simona Halep, la Turneul Campioanelor: Analiza meciului cu Dominika Cibulkova la pariuri
Foto: Instagram/Smona Halep

Lupta la baioneta pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor, competitie de tenis aflata in desfasurare in Singapore.

Setul pierdut de Angelique Kerber in fata slovacei Dominika Cibulkova face ca toate cele patru jucatoare din Grupa Rosie sa posede sanse de a merge mai departe, adica sa prinda una dintre primele doua pozitii.

In jocurile de marti, Simona Halep a pierdut meciul cu liderul mondial, Angelique Kerber, scor 4-6, 2-6, iar in celalalt meci din Grupa Rosie, Madison Keys a trecut de Dominika Cibulkova in minimum de seturi, scor 6-1, 6-4.

Clasamentul Grupei Rosii, inaintea ultimei etape:

1.Kerber - 2 victorii, 4-1 seturi, 27-21 game-uri

2.Halep - 1 victorie, 2-2 seturi, 18-18 game-uri

3.Keys - 1 victorie, 2-2 seturi, 18-17 game-uri

4.Cibulkova - 0 victorii, 1-4 seturi, 20-27 game-uri

Joi, in ultima etapa, au loc meciurile Angelique Kerber - Madison Keys si Simona Halep - Dominika Cibulkova.

Criteriul seturi/game-uri conteaza la clasamentul in 3. In cazul in care doua jucatoare sunt la egalitate, se ia in calcul meciul lor direct.

CUM SE POATE CALIFICA HALEP? Ce sanse dau agentiile de pariuri online pentru fiecare scor in parte?

Halep - Cibulkova 2-0. Halep castiga in doua seturi cu Cibulkova

Romanca nu mai poate rata calificarea in semifinale, daca va invinge cu 2-0 la seturi. Ar face doua victorii si 4-2 la seturi. Ar elimina-o din calcule pe Cibulkova, iar orice scor s-ar inregistra in celalalt joc, Kerber - Keys, nu o va interesa decat pentru a sti daca va merge in semifinale de pe locul 1 sau de pe locul secund.

Asadar, ar putea merge in semifinale insotita de Kerber, fie de Keys. Nemtoaica are nevoie de un singur set, caz in care ar avea un setaveraj suficient sa termine pe prima pozitie (5-3) si a merge astfel mai departe.

Keys prinde semifinalele doar daca va invinge fara set pierdut, 2-0, care s-o aduca la un setaveraj de 4-2. In acest caz, cu toate cele trei avand acelasi numar de victorii (doua), Kerber va fi eliminata la setaveraj (4-3). La egalitate de victorii intre Halep si Keys, prima ar termina Halep, gratie victoriei din meciul direct.

Cazul in care Kerber o va invinge pe Keys nici nu mai merita discutat. Liderul mondial ar face 3 victorii si n-ar putea fi egalata de nimeni altcineva din Grupa Rosie.

Halep - Cibulkova 2-1.Halep castiga in trei seturi cu Cibulkova

Romanca se va califica mai departe, insa doar in anumite conditii. Ar face doua victorii si ar avea setaveraj 4-3.

S-ar califica alaturi de Kerber, daca liderul mondial o va invinge pe Keys sau va pierde cu set castigat, 1-2.

In cazul in care Keys o va invinge cu 2-0 la seturi pe Kerber, trei jucatoare vor avea cate doua victorii, iar romanca va fi eliminata la setaveraj.

Astfel, Keys si Kerber ar merge la brat, avand setaveraj mai bun, in ordinea: 1. Keys (4-2) si 2. Kerber (4-3).

La egalitate de victorii si de seturi intre Kerber si Halep, castig de cauza va avea Kerber, care a castigat meciul direct.

Halep - Cibulkova 1-2. Halep pierde in trei seturi cu Cibulkova

Romanca ar ramane cu o victorie si cu setaveraj negativ, 3-4. Se poate califica mai departe doar daca liderul mondial va trece de Keys. Cu orice scor: 2-0 sau 2-1.

In cazul care Keys va invinge (fie in doua, fie in trei seturi), va face doua victorii, ca si Kerber, si un setaveraj pozitiv: fie 4-2, fie 4-3. Halep si Cibulkova ar ramane cu cate un succes si n-ar mai conta.

Halep - Cibulkova 0-2. Halep pierde in doua seturi cu Cibulkova

Halep va fi eliminata, indiferent ce se va intampla in celalalt joc. Romanca va ramane cu o victorie si va avea setaveraj negativ: 2-4. Invinsa de Cibulkova, va fi devansata de slovaca, iar Kerber are deja doua victorii si, implicit, locul asigurat in semifinale.

Cibulkova se poate califica de pe locul 2 cu o victorie cu 2-0 si un setaveraj 3-4, doar daca "Angi" Kerber o va invinge pe Keys cu 2-0 la seturi.

Keys va avea nevoie de un set, pentru a merge mai departe alaturi de Kerber (ar ramane cu o victorie si ar face 3-4 setaveraj, dar ar avea avantajul meciului direct cu Cibulkova).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep Turneul Campioanelor , #pariuri