Victorie formidabila pentru Andreea Mitu la Roland Garros: A eliminat o favorita

Joi, 28 Mai 2015, ora 16:31
57961 citiri
Victorie formidabila pentru Andreea Mitu la Roland Garros: A eliminat o favorita
Foto: Twitter/Roland Garros

Andreea Mitu a reusit joi una dintre cele mai mari surprize ale turneului de la Roland Garros.

Tenismena noastra, aflata pe locul 99 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul III dupa ce-a invins-o in runda a doua pe favorita numarul 12, cehoaica Karolina Pliskova, in trei seturi, scor 2-6, 7-6, 6-4.

Partida a durat doua ore si 20 de minute si a fost una extrem de spectaculoasa si cu o desfasurare neasteptata.

Karolina Pliskova, una dintre cele mai in forma jucatoare din acest an, a inceput excelent meciul si a intrat in posesia primului set dupa numai 21 de minute!

Andreea, care luna trecuta a contribuit serios la victoria echipei de Fed Cup a Romaniei in Canada, a reusit insa sa echilibreze partida, iar setul doi a ajuns la tie-break, unde sportiva noastra s-a impus cu 7-5.

A urmat astfel setul trei (decisiv), acolo unde reprezentanta noastra a jucat formidabil si s-a impus cu 6-4, dupa ce a condus chiar cu 5-2 si a ratat patru mingi de meci.

Moment incredibil in timpul partidei dintre Andreea Mitu si Karolina Pliskova de la Roland Garros

Dupa calificarea in turul III, Andreea si-a asigurat un cec in valoare de 85.000 de euro si 130 de puncte in clasamentul WTA.

In runda a treia, Andreea Mitu, aflata in premiera in aceasta faza a competitiei, o va intalni pe italianca Francesca Schiavone (locul 92 WTA), care in turul doi a invins-o dupa un meci maraton de aproape patru ore pe Svetlana Kuznetsova, scor 6-7, 7-5, 10-8.

Data si orele la care vor juca Irina Begu si Andreea Mitu in turul III la Roland Garros vor fi anuntate vineri de organizatori.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, evolutia scorului in partida pe care Andreea Mitu a jucat-o in turul doi la Roland Garros.

Desfasurarea partidei:

Andreea Mitu - Karolina Pliskova 2-6, 7-6/5, 6-4

ora 16:31 - Victorie incredibila pentru Andreea Mitu, care reuseste o surpriza enorma si se califica in turul III al Openului Frantei.

Moment incredibil in timpul partidei dintre Andreea Mitu si Karolina Pliskova de la Roland Garros

ora 15:42 - Andreea Mitu reuseste sa impinga meciul in decisiv, dupa ce s-a impus in setul doi la tie-break, cu 7-5.

ora 14:31 - Cehoaica se impune in primul set fara niciun fel de problema, in doar 21 de minute.

14:10 - A inceput meciul cu Mitu la serviciu!

13:54 - Meciul lui Marin Cilici s-a incheiat. In cateva minute va intra pe teren Andreea Mitu.

*incepe in jurul orei 14:15

INFO: Andreea ocupa locul 99 in ierarhia WTA, in timp ce adversara ei, cehoaica Karolina Pliskova, se afla pe locul 12 si e una dintre cele mai in forma tenismene din acest an.

INFO: Va fi prima confruntare directa intre cele doua tenismene.

INFO: In primul tur, Andreea a invins-o pe frantuzoaica Alize Lim, scor 6-3, 6-2, in timp ce Pliskova a trecut de chinezoaica Shuai Zheng, scor 7-6, 6-4.

INFO: Castigatoarea o va intalni in runda urmatoare pe invingatoarea din partida Francesca Schiavone si Svetlana Kuznetsova.

Roland Garros 2015 are loc in perioada 24 mai - 7 iunie.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#LIVE meci Andreea Mitu, #Andreea Mitu Roland Garros , #Roland Garros
Comentarii