Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Avancronica US Open: Cele mai tari meciuri de duminica. Incep optimile de finala

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 10:06
7142 citiri
Avancronica US Open: Cele mai tari meciuri de duminica. Incep optimile de finala
Foto: genius.com

Duminica incepe faza optimilor de finala la ultimul turneu de Mare Slem din 2015, US Open, mai multe meciuri interesante suscitand atentia publicului de la New York.

Pe tabloul baietilor au loc 4 meciuri, cel mai interesant fiind acela in care este implicat liderul mondial, Novak Djokovici. Sarbul va evolua in fata spaniolului Roberto Bautista Agut, 27 de ani, locul 23 ATP.

Cei doi s-au intalnit de doar doua ori in circuitul mondial, Nole invingand in ambele dati, de fiecare data la Dubai, in doua seturi, 6-1, 7-6 in 2013 si 6-1, 6-3 in 2014.

Pana in aceasta faza, Djokovici a trecut de Joao Souza in primul tur, 6-1, 6-1, 6-1, de Andreas Haider-Maurer in turul II, scor 6-4, 6-1, 6-2 si de Andreas Seppi din Italia, scor 6-3, 7-5, 7-5. Asadar, niciun set pierdut pana acum de sportivul din Serbia.

De cealalta parte, Agut a trecut de Pierre-Hugues Herbert in turul I, scor 6-3, 6-2, 7-6, de Pablo Carreno-Busta din Spania, scor 4-6, 6-4, 6-0, 2-6, 6-4 si de David Goffin din Belgia in turul III, dupa ce acesta s-a retras la 2-1 la seturi pentru el si 3-1 pentru Bautista in setul 4.

Tot duminica vor mai avea loc alte 3 meciuri din optimi de pe tabloul masculin, e vorba despre Cilici (campionul en-titre) - Chardy, Paire - Tsonga, un duel suta la suta francez asadar si Feliciano Lopez - Fabio Fognini, ultimul fiind cel care l-a eliminat pe Rafa Nadal in turul anterior, dupa ce fostul lider mondial a condus cu 2-0 la seturi.

Pe tabloul feminin, cea mai interesanta partida este cea intre lidera mondiala Serena Williams si compatrioata sa Madison Keys, o mare speranta a tenisului din Statele Unite.

Cele doua sunt locurile 1 si 19 WTA si au mai jucat doar o singura data una impotriva celeilalte. Meciul a avut loc in semifinalele de la Australian Open 2015, cand Serena invingea cu 7-6, 6-2.

Ambele tenisemene sunt jucatoare de mana dreapta, intre cele doua existand o mare diferenta de varsta. Serena are 34 de ani, in timp ce Madison a implinit in februarie abia 20 de ani.

Pana sa ajunga aici, Serena a trecut de Vitalia Diatchenko in turul 1, scor 6-0, 2-0 si abandon, de Kiki Bertens din Olanda cu 7-6, 6-3 si de Bethanie Mattek-Sands, scor 3-6, 7-5, 6-0. Madison le-a invins pe Klara Koukalova, 6-2, 6-4, Tereza Smitkova, 6-1, 6-2 si pe Aga Radwanska, scor 6-3, 6-2.

Tot duminica mai au loc si alte 3 meciuri din optimi, e vorba de Venus Williams - Ana Kontaveit, Roberta Vinci - Eugenie Bouchard si Kiki Mladenovici - Ekaterina Makarova.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#us open avancronica de duminica, #avancronica meciuri duminica optimi, #optimi de finala us open avancronica , #stiri tenis