Cupa Davis: Spania invinge Romania la Cluj-Napoca

Duminica, 17 Iulie 2016, ora 14:57
8185 citiri
Cupa Davis: Spania invinge Romania la Cluj-Napoca
Foto: Hepta.ro

Spania a invins Romania in Cupa Davis, scor general 3-1, dupa ce Florin Mergea a pierdut partida cu locul 15 mondial Roberto Bautista Agut, scor 4-6, 3-6, 2-6.

Partida a durat o ora si 45 de minute.

In locul lui Mergea, asa cum era anuntat programul oficial, trebuia sa joace Marius Copil pentru echipa noastra, dar acesta a suferit o ruptura abdominala dupa meciul de vineri cu Feliciano Lopez, Andrei Pavel fiind nevoit sa il aleaga pe Florin Mergea pentru acest joc.

O decizie inspirata, caci Florin s-a dovedit un adversar periculos pentru locul 15 mondial, cel putin la inceputul meciului, cand a intrat foarte increzator si a avut 4-2 cu break avans.

Agut si-a ridicat insa nivelul si a facut cateva game-uri la rand, bifand primul set cu 6-4 si apoi usor si pe al doilea cu 6-3.

Ultimul set a fost si mai scurt, fiind castigat de iberic cu 6-2.

Spania a invins asadar la general Romania cu 3-1, urmand sa mai fie programat dumnica un ultim joc, de palmares, intre Adi Ungur si Feliciano Lopez.

Romania rateaza sansa de a juca barajul pentru accederea in Grupa Mondiala, acolo unde Spania s-a calificat, baraj care va avea loc in luna septembrie.

Echipa noastra ramane in Grupa Euro-africana, urmand sa joace la inceputul anului viitor un nou meci, adversarul inca nefiind stabilit.

Florin Mergea - Roberto Bautista Agut 4-6, 3-6, 2-6

Desfasurarea intalnirii:

14.55: Final de meci! 6-4, 6-3, 6-2, Spania castiga la Cluj!

14.18: 6-3 in setul 2, Spania este la doar un set de victorie.

14.08: Bautista a facut primul break in acest set 2, este 4-2 pentru iberic.

13.47: Bautista si-a urcat mult nivelul in ultimele game-uri si a castigat si setul, 6-4!

13.40: 4-4, Bautista a facut rebreak si egaleaza in acest set.

13.26: 3-2 Mergea, care a facut break! Romanul nostru joaca fabulos in fata locului 15 mondial, ce surpriza poate fi la Cluj.

13.10: Incepe meciul, serveste Bautista!

13.05: Avem imagini de la Cluj, cei doi jucatori, Mergea si Bautista se incalzesc.

13.00: Marius Copil s-a accidentat si nu poate evolua in aceasta zi: "Am facut o ruptura abdominala. Nu am simtit in timpul meciului fiind incalzit, dar m-am resimtit la final. Voi merge la Bucuresti sa fac un RMN, sper sa nu fie nimic grav. Decizia de a juca azi am luat-o dimineata", a spus aradeanul pentru ProSport.

12.59: Modificare de ultima ora! Florin Mergea va juca la simplu, in meciul cu Bautista Agut, in locul lui Marius Copil.

Romania e condusa cu 2-1 de spanioli, dupa ce sambata la dublu, Tecau si Mergea au castigat partida in fata lui Marc si Feliciano Lopez, scor 3-6, 6-1, 1-6, 7-5, 6-3.

Vineri, ibericii au castigat ambele partide de simplu, dupa ce Feliciano Lopez a trecut de Marius Copil (scor 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3) si Roberto Bautista Agut de Adrian Ungur (scor 6-3, 6-2, 6-1).

Duminica sunt programate meciurile Florin Mergea - Roberto Bautista Agut si Adrian Ungur - Feliciano Lopez.

Partidele vor fi televizate pe DigiSport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#live Cupa Davis Romania Spania, #live Ziare com Romania versus Spania, #Copil versus Bautista live Cluj , #stiri tenis
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
cel mai tare....romania ramane in grupa