Fed Cup: Situatie rusinoasa pentru Romania la meciul cu Serbia

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 19:12
7638 citiri
Fed Cup: Situatie rusinoasa pentru Romania la meciul cu Serbia
Foto: Dolce Sport

Romania si-a ingreunat sansele de a obtine o victorie uriasa in fata Serbiei in Fed Cup din cauza unei neglijente a organizatorilor.

Intalnirea din barajul pentru calificarea in Grupa II mondiala a fost amanata pentru duminica, de la ora 10:00, cand Simona Halep va reveni pe teren pentru a o intalni pe Bojana Jovanovski.

Meciul s-ar fi putut relua insa inca de sambata, daca organizatorii ar fi avut o prelata cu care sa acopere suprafata de joc pe durata ploii.

Cum Federatia Romana de Tenis nu se afla in posesia unei astfel de prelate, organizatorii au fost nevoiti sa apeleze la niste bureti cu care au incercat sa usuce zgura. Dupa un efort de cateva ore, s-a decis ca intalnirea sa fie amanata pentru duminica.

In aceste conditii, Simona Halep va fi nevoita sa joace doua meciuri extrem de dificile duminica, intr-un interval foarte mic. Dupa ce se va duela cu Jovanovski, Halep o va infrunta pe Ana Ivanovici, cea mai buna jucatoare a Serbiei.

Fed Cup: Romania conduce Serbia dupa prima zi. Simona Halep, oprita de ploaie

Situatia aceasta ar fi putut fi evitata, in conditiile in care Federatia Romana de Tenis avea in trecut o prelata pe care o folosea cand ploua.

"Din pacate, acea prelata s-a uzat si nu mai putea fi folosita. Aveam una, dar nu indeplinea criteriile ITF", a declarat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, la Dolce Sport.

Intalnirea dintre Romania si Serbia se va relua duminica, de la ora 10:00, in direct pe Ziare.com.

Iata programul zilei:

Simona Halep - Bojana Jovanovski 3-1 (15-15)

Simona Halep - Ana Ivanovici

Sorana Carstea - Bojana Jovanovski

Irina Begu / Monica Niculescu - Jovana Jaksic / Nina Stojanovic

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Romania Serbia, #Romania Serbia Fed Cup, #Romania Serbia prelata , #stiri tenis
Comentarii