Madrid Open 2017: Avancronica meciurilor din semifinale si ponturi la pariuri

Advertorial
Vineri, 12 Mai 2017, ora 08:49
31328 citiri
Madrid Open 2017: Avancronica meciurilor din semifinale si ponturi la pariuri
Foto: Twitter/Mutua Madrid Open

Vineri vor avea loc cele doua semifinale de pe tabloul feminin al turneului Mutua Madrid Open 2017, aflat sub patronajul omului de afaceri roman Ion Tiriac.

Programul meciurilor de vineri, de pe tabloul feminin, este urmatorul:

ora 15:00, arena centrala: Simona Halep - Anastasija Sevastova

ora 21:00, arena centrala: Svetlana Kuznetsova - Kristina Mladenovici

Precizare: Orele meciurilor se pot modifica, in functie de durata duelurilor programate inaintea lor.

Simona Halep, aflata in acest moment pe locul 8 in clasamentul mondial WTA, se va intalni cu letona Anastasija Sevastova, clasata pe pozitia a 22-a in ierarhie.

Va fi a cincea intalnire dintre cele doua jucatoare, iar scorul este 3-2 in favoarea romancei. Trebuie mentionat insa ca primele trei au avut loc in 2010 si 2011, astfel ca nu mai sunt chiar atat de relevante. In ultimele doua meciuri, Simona a invins-o la diferenta mare pe Sevastova, de fiecare data pe zgura.

Chiar daca letona traverseaza o forma buna, Simona are un ascendent moral in fata ei si o valoare superioara, astfel ca un pont la pariuri pentru acest meci ar fi ca Simona se califica, la o cota de 1.26 la agentia Betano.

In cealalta semifinala se vor intalni doua jucatoare de o valoare apropiata - Svetlana Kuznetsova si Kristina Mladenovici.

Singura intalnire dintre cele doua sportive s-a produs pe 31 august 2015, cand Mladenovici s-a impus la US Open in doua seturi.

Ne asteptam la un meci echilibrat, astfel ca merge jucat pe biletul zilei ca vor fi peste 22.5 game-uri, cu o cota de 1.95 la agentia Betano.

Datorita acestui echilbru existent, pe acest meci se poate paria si la cele mai bune agentii de pariuri pentru LIVE, unde cotele vor fluctua in favoarea jucatorilor.

In sferturile de finala la masculin vom avea urmatoarele meciuri, in sferturile de finala:

13:00 Kei Nishikori - Novak Djokovici

15:30 Pablo Cuevas - Alexander Zverev

17:00 David Goffin - Rafael Nadal

22:30 Borna Coric - Dominic Thiem.

Partidele sunt televizate de postul Digi Sport.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#semifinale turneu Madrid, #pariuri tenis, #pariuri tenis Madrid , #stiri tenis