Marius Copil bate tot la foc automat: are 14 victorii in ultima luna, duminica joaca o noua finala!

Sambata, 12 Noiembrie 2016, ora 22:48
17059 citiri
Marius Copil bate tot la foc automat: are 14 victorii in ultima luna, duminica joaca o noua finala!
Foto: Hepta.ro

Marius Copil (26 de ani, locul 138 ATP) este cel mai in forma jucator de tenis al Romaniei. Sportivul se afla in fata meciului cu numarul 17 din ultima luna, dintre care a castigat 14 si a pierdut doar doua (unul in urma unui abandon din motive medicale).

Aradeanul joaca duminica finala turneului challenger de la Bratislava (Slovacia, premii totale de 85.000 de euro plus ospitalitate: cazare si mic dejun asigurate de organizatori), cu favoritul gazdelor, Norbert Gombos, 26 de ani si locul 161 ATP.

Pentru accesul in finala, Copil si-a asigurat 7.200 de euro si 65 de puncte, iar la orizont exista perspectiva unui bonus total de 12.250 de euro si 110 puncte ATP.

Momentan agentiile de pariuri online de top nu au afisat cotele, insa cu siguranta o vor face maine. Portalul Ponturi-bune.ro va analiza maine meciul in sectiunea de ponturi tenis.

Romanul il conduce cu 1-0 la general pe slovac, fiind favorit la casele de pariuri. Succesul a venit pe zgura, in Cupa Davis, scor 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), pe 17 iulie 2015, la Constanta.

Copil a adunat, in ultimele patru saptamani, suma de 26.180 de euro si 163 de puncte ATP, de pe urma participarilor la turneele de la Anvers (Belgia, ATP), Budapesta (Ungaria, challenger) si Eckental (Germania, challenger).

Prima racheta in echipa de Cupa Davis a Romaniei joaca tenis la foc automat, in ultima luna. Maratonul a inceput sambata, 15 octombrie, in calificarile turneului ATP de la Anvers, cand a trecut de cehul Vaclav Safranek, cu 6-3, 6-0. S-a oprit in "sferturi", la Anvers, dupa 5 meciuri, fiind eliminat in trei seturi de David Goffin - locul 12 ATP la ora respectiva (belgianul este "rezerva" la Turneul Campionilor, care incepe duminica). Din Belgia, Copil a plecat cu un cec de 16.380 euro si cu 57 puncte ATP.

A urmat challengerul de la Budapesta, pe care Copil l-a castigat (alte 5 meciuri jucate). A parasit capitala Ungariei cu 9.200 euro si cu 100 de puncte ATP, care l-au ajutat sa sara de pe locul 198 pe pozitia a 137-a.

Apoi, la Eckental, romanul a trecut de primul tur, iar la partida din "optimi", cu Kevin Krawietz (24 de ani, locul 396 ATP), a abandonat in primul set. S-a intors acasa cu 600 de euro, 6 puncte ATP si cu dureri la incheietura mainii drepte. A urmat un tratament la o clinica din Bucuresti si a devenit bun de joc la Bratislava.

Scopul romanului este sa adune suficiente puncte pentru a intra in Top 100. In acest sens, a facut schimbari esentiale in cariera. Lucreaza cu Andrei Mlendea, fost antrenor al Simonei Halep, si a cooptat in staff un psiholog sportiv. A lucrat si la alimentatie. Meniul sau este acum unul fara gluten, la fel ca si cel al sarbului Novak Djokovici.

Prezenta intre primii 100 de jucatori ai lumii ii asigura lui Copil intrarea direct pe tabloul principal la cele 4 turnee de Mare Slem ale anului, unde ajung cei mai buni 128 de jucatori ai lumii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marius Copil rezultate, #meciuri Marius Copil , #stiri tenis