Sotia antrenorului de tenis care si-a batut fiica a rabufnit: autoritatile din Israel, puse la zid

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 08:03
13942 citiri
Sotia antrenorului de tenis care si-a batut fiica a rabufnit: autoritatile din Israel, puse la zid
Foto: Sport News

Alina Surdeanu, mama copilei care a fost agresata de propriul tata in timpul unui meci de tenis, a criticat autoritatile din Israel deoarece i-au arestat sotul pentru gestul comis.

Aceasta a explicat cum s-a ajuns ca tanara Andrada Surdeanu (16 ani) sa fie batuta de propriul tata pe terenul de tenis si a subliniat ca nu exista un precedent.

"Spre finalul meciului, tatal Andradei ii reprosa ca nu joaca bine. El este o fire mai temperamentala. Il deranja ca nu lupta pentru fiecare minge. Asta ii represa continuu. Singura pedeapsa care i-o aplica este sa-i confiste telefonul. Asta s-a intamplat si atunci. A amenintat-o ca-i va confisca telefonul, daca nu-si revine! Ea este o fire mai rebela si obisnuieste sa-i raspunda. In timp ce-i tinea telefonul in mana l-a scapat pe jos, iar fata a tipat si i-a adresat cateva cuvinte. Atunci, tatal ei s-a dus la ea si i-a dat o palma peste obraz, dar i-a atins si nasul. Ea are o sensibilitate la nas si i-a curs sange. Aveti cuvantul meu ca a fost prima palma aplicata fetei. El era cu nervii intinsi la maximum. Este pentru prima data cand a reactionat asa! Asta nu scuza ce a facut, dar nu este o bestie! Organizatorii au sunat imediat la Politie, iar lucrurile au degenerat. Barbatul meu a fost arestat!", a spus Alina Surdeanu pentru SportNews.

Apoi, Alina Surdeanu a criticat autoritatile din Israel pentru modul in care au gestionat acest caz.

"Fata a fost luata de acolo si obligata sa scrie o declaratie. S-a dus sa dea respectiva declaratie fara sa stie exact ce se intampla. Stie engleza, dar nu la nivel conversational. Cineva i-a scris o declaratie in limba ebraica si ea a fost pusa sa semneze. S-a conformat, dar nici nu stie ce a semnat! A vrut sa-l viziteze, dar i s-a spus ca nu este zi de vizite! Voia sa-i dea o geanta cu niste haine, dar n-au lasat-o! Nu putem vorbi cu el, nu stim ce se va intampla! Este izolat acolo, fara bani, fara nimic! Am inteles ca in Israel sa-ti lovesti propriul copil este foarte grav! Vor sa faca o drama! Trebuie judecat dupa legile romanesti, nu dupa legile de acolo. Procurorul insita sa-l acuze si sa-l dea ca exemplu! Suntem cu nervii intinsi la maximum", a mai spus Alina Surdeanu.

Totodata, Alina Surdeanu i-a criticat pe organizatorii turneului de tenis care doresc sa-i interzica sportivei sa mai poata lucra cu tatal sau.

"Organizatorul vrea ca fata mea sa nu mai aiba voie sa participe la meciuri internationale alaturi de tatal ei. Va dati seama ce ar insemna pentru noi acest lucru? Sotul meu o antreneaza tocmai pentru a nu cheltui bani cu un alt antrenor! Va dati seama ce ar insemna ca tatal ei sa nu mai poate asista la meciurile fetei?", a conchis Alina Surdeanu.

Reactia tenismenei batuta pe teren de tatal ei: M-a lovit pentru ca meritam!

Andrada Surdeanu a fost agresata de tatal sau in timpul unui meci disputat in Israel.

Potrivit martorilor, tanara sportiva a parasit terenul cu sange pe fata, in timp ce agresorul a fost arestat.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Andrada Surdeanu batuta tata, #Andrada Surdeanu agresata tata , #stiri tenis