Tenismena romanca batuta de tatal ei: Eu cum mai devin acum Simona Halep?

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 16:46
14688 citiri
Tenismena romanca batuta de tatal ei: Eu cum mai devin acum Simona Halep?
Foto: Facebook/AndradaSurdeanu

Andrada Surdeanu, tenismena romanca in varsta de 16 ani care a fost batuta de tatal ei in timpul unui turneu din Israel, a vorbit despre relatia pe care o are cu parintele ei.

Chiar daca a batut-o, tanara sportiva spune ca-si iubeste tatal si ca a fost doar o iesire nervoasa izolata.

"Citesc ca e descris drept 'criminal' si 'bestie' si imi vine sa urlu de durere. Ma simt vinovata pentru ce i se intampla, chiar daca stiu ca nu e doar vina mea", a spus Andrada pentru Prosport.

O tenismena romanca, batuta pe teren de tatal ei

Andrada a povestit apoi ce s-a intamplat dupa meciul pierdut in Israel, care a dus la bataia incasata si arestarea tatalui ei.

"Nu am jucat prea bine si, la final, mi-a cerut telefonul, pentru ca asa ma pedepsea el. Eu i l-am aruncat, dar el nu l-a prins. Atunci s-a enervat, pentru ca am fost obraznica, m-a impins in copertina si mi-a dat doua palme", a povestit aceasta.

"Una dintre ele m-a lovit peste nas, iar eu in acea zona sunt mai sensibila. M-am asezat in genunchi, mi-am pus palmele la fata, ca sa nu ma mai poata lovi. Mi-a dat un prosop si m-a trimis la medicul turneului, iar cand m-am intors el fusese deja arestat", a continuat sportiva romanca.

Antrenorul roman care si-a batut fiica in timpul unui meci de tenis, eliberat

Nu e suparata pe tatal ei, dar Andrada se teme ca aceste incident o sa-i afecteze cariera si n-o sa mai poata sa calce pe urmele Simonei Halep.

"Nu m-a mai lovit niciodata. A fost prima data. Ne mai certam pe la antrenamente, dar atat. Acum are si restrictii, nu mai are voie sa mearga cu mine la turnee. Mie practic mi se pune o piedica acum. Cu cine sa ma duc? Eu cum mai devin Simona Halep?", se intreaba amara Andrada.

"De 10 ani practic sportul asta si am senzatia ca episodul, cand se va rezolva, ca trebuie sa se rezolve, o sa ma urmareasca toata viata. Pot sa ma duc la o facultate din Statele Unite, sa joc acolo tenis. Dar cine ma primeste daca citeste ca am fost batuta de tata?", a conchis tanara noastra tenismena.

Sotia antrenorului de tenis care si-a batut fiica a rabufnit: autoritatile din Israel, puse la zid

Andrada Surdeanu, care va face 17 ani in luna ianuarie, e considerata a fi una dintre cele mai promitatoare tenismene din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Andrada Surdeanu bataie tata, #tenismena romanca batuta , #stiri tenis