Turneul WTA Roma: Cele mai asteptate meciuri de luni si ponturi la pariuri

Advertorial
Luni, 15 Mai 2017, ora 14:05
27468 citiri
Turneul WTA Roma: Cele mai asteptate meciuri de luni si ponturi la pariuri
Foto: Twitter Internazionali Bnl

Luni se da startul in meciurile de pe tabloul principal din cadrul turneului Internationali BNL d'Italia de la Roma.

Competitia gazduita de capitala Italiei reuneste opt dintre cele mai bune zece jucatoare din clasamentul WTA. Singurele absente sunt Serena Williams (in perioada de maternitate) si Agnieszka Radwanska (din cauza unei accidentari).

Turneul de la Roma face parte din categoria Premier 5 si este dotat cu premii in valoare de 2.775.745 de dolari.

Luni vor avea loc mai multe meciuri interesante, iar primul care ne atrage atentia este cel dintre Maria Sharapova si americanca Christina McHale.

Rusoaica se afla pe locul 211 WTA si a primit un wild card pentru a putea participa direct pe tabloul principal. McHale este considerata o viitoare jucatoare de top, iar in acest moment ocupa locul 58 in ierarhia mondiala.

Dorinta rusoaicei de a reveni in primele zece jucatoare din lume o face pe Sharapova favorita in acest meci, iar un pont la pariuri este ca ea va castiga in doua seturi, cu o cota de 1.53 la agentia Betano.

Sharapova a castigat deja cele patru intalniri directe cu McHale, inainte sa fie suspendata pentru consum de substante interzise.

Un alt meci interesant este cel dintre Yarosvala Shvedova si Venus Williams, ce va incepe dupa ora 22:00.

Venus Williams revine dupa o accidentare din cauza careia nu a participat la turneul de la Madrid, dar chiar si asa este favorita la cele mai bune agentii de pariuri din 2017.

Venus Williams a castigat singurul meci disputat in compania jucatoarei de pe locul 47 WTA.

Merita jucat la pariuri online ca se vor juca minim 21 de game-uri, cu o cota de 1.87 la agentia Betano.

Un alt fost numar unu mondial ce va evolua luni este Jelena Jankovici, ajunsa in acest moment pe locul 63.

Jucatoarea din Serbia o va intalni pe Alison Riske, locul 36 WTA, intr-un duel foarte echilibrat. In acest meci, puteti miza pe biletul zilei ca vor fi trei seturi, la o cota de 2.25 la agentia Betano.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#turneu Roma cote pariuri, #meciuri turneu tenis Roma , #stiri tenis