Turneul Campioanelor, in formula completa: Iata ultima jucatoare calificata

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 14:28
9591 citiri
Turneul Campioanelor, in formula completa: Iata ultima jucatoare calificata
Foto: Hepta.ro

Turneul Campioanelor este in formula completa. Sambata am aflat si cea de-a opta jucatoare calificata la competitia din Singapore, dupa disputarea finalei turneului WTA de la Moscova.

Jucatoarea de pe locul 9 mondial, Svetlana Kuznetsova, a invins-o categoric pe australianca cu origini rusesti Daria Gavrilova, scor 6-2, 6-1.

Rusoaica a inceput ezitant meciul, fiind condusa cu 2-0, dar a revenit si a castigat 10 game-uri consecutive. La 4-0, in setul al doilea, Gavrilova a reusit un punct, insa fara a mai putea intoarce soarta partidei.

Cu aceasta victorie, Kuznetsova a ajuns la 3.490 de puncte in clasamentul WTA Race si a depasit-o cu doar 35 de puncte pe britanica Johanna Konta, care va fi insa una dintre rezerve la turneul de la Singapore.

Kuznetsova le va intalni in grupa pe Agnieszka Radwanska, Garbine Muguruza si Karolina Pliskova si va pleca imediat catre Singapore, turneu care incepe duminica, la mai putin de 24 de ore distanta de finala de la Moscova.

Svetlana Kuznetsova - Daria Gavrilova 6-2, 6-1

Desfasurarea intalnirii:

14:25 - Game, set, meci si calificare la Turneul Campioanelor pentru Kuznetsova!

14:18 - Rusoaica defileaza si are deja 4-0 in setul al doilea, al 10-lea game la rand castigat.

14:00 - Kuznetsova castiga primul set cu 6-2, dupa ce revine de la 0-2.

13:42 - Svetlana revine de la 0-2 si conduce cu 3-2.

13:15 - A inceput partida!

13:10 - Jucatoarele au iesit pe teren, partida incepe cu Gavrilova la serviciu.

INFO: Kuznetsova, in varsta de 31 de ani, este pe locul 9 WTA si a castigat turneul si anul trecut. Are in palmares un titlu la Roland Garros si unul la US Open.

INFO: Rusoaica are nevoie sa castige finala pentru a participa la Turneul Campioanelor, dupa retragerea Serenei Williams. Altfel, Johanna Konta va fi a opta jucatoare calificata.

Iata si care este componenta celor doua grupe la Turneul Campioanelor

INFO: Gavrilova, 22 de ani, este pe locul 37 WTA, insa calificarea in finala i-a asigurat deja urcarea pana pe 24, cea mai buna pozitie din cariera, urmand sa ajunga pe 23 daca va castiga turneul.

INFO: Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data castigand Kuznetsova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Kuznetsova Gavrilova Moscova, #ultima jucatoare calificata Turneul Campioanelor, #jucatoare Turneul Campioanelor, #Kuznetsova finala Moscova, #Kuznetsova Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor