Reactia Gabrielei Ruse dupa infrangerea dramatica suferita in fata Radwanskai la Wimbledon

Marti, 03 Iulie 2018, ora 12:01
7006 citiri
Reactia Gabrielei Ruse dupa infrangerea dramatica suferita in fata Radwanskai la Wimbledon
Foto: Instagram/Gabriela Ruse

Gabriela Ruse a vorbit despre infrangerea suferita in fata polonezei Agnieszka Radwanska in primul tur de la Wimbledon si despre trairile sale.

"La finalul meciului mi-am zis ca asa a fost sa fie, ca nu a fost altfel. Ca n-am fost in stare sa inchid meciul. Dar sunt multe meciuri in situatia asta, nu numai eu am patit-o. Si eu am mai intors meciuri asa, la Praga, de exemplu, unde Pera a avut cinci mingi de meci. Deci se poate intampla, nu inseamna ca, daca ai minge de meci, e gata meciul. Fetele, mai ales cele de top, lupta pentru fiecare minge si dau totul. Pana nu le vezi urcate in avion, nu se lasa", a spus Ruse pentru Treizecizero.

Totodata, sportiva noastra a mentionat si unde s-a facut diferenta in aceasta partida.

"Singurul lucru unde m-am simtit inferioara a fost la starea interioara. Am fost tematoare la cateva mingi unde trebuia sa intru si sa dau; daca intra, bine, daca nu, nu. Pana la urma, am facut asta la ultima minge de meci, n-a intrat, s-a intors meciul si am pierdut. Dar nu sunt suparata ca am incercat sa dau o lovitura castigatoare. Daca nu faceam asta, ieseam de pe teren si m-as fi gandit de ce n-am dat-o, de ce n-am riscat", a completat Ruse.

Tanara jucatoare a mai dezvaluit ca se bucura per total de aceasta experienta, mai ales ca in urma cu trei luni dorea sa renunte la tenis.

"Antrenorul meu mi-a spus ca e mandru de mine si ca, dupa parerea lui, chiar daca am pierdut, pentru el am castigat meciul. Mai ales ca acum trei luni eram in situatia de a ma lasa de tenis. Marcel m-a sfatuit sa lucrez in continuare cu el si sa-l ascult si ca rezultatele vor veni. Si asa a fost. Ma gandeam sa ma las pentru ca simteam ca nu mai pot sa joc la un nivel atat de inalt, simteam ca ma plafonasem, ca nu mai pot reveni dupa acea accidentare foarte urata la genunchi. Pana la urma, am ascultat de el, iar rezultatele au venit", a completat Ruse.

Gabriela a fost invinsa dupa un meci dramatic in primul tur de la Wimbledon de poloneza Agnieszka Radwanska (30 WTA).

Sportiva noastra, clasata pe locul 195 in lume, a pierdut cu cu 3-6, 6-4, 5-7, la capatul unui meci de-a dreptul incantator, in care a fost la inaltimea unui turneu de Grand Slam.

Pentru jucatoarea in varsta de 20 de ani acesta a fost primul meci la un turneu de Grand Slam din intreaga cariera.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gabriela Ruse Wimbledon , #Wimbledon