Surprize, surprize Wimbledon! Analizam intamplarile si incercam sa anticipam urmatoarele pariuri castigatoare

Advertorial
Joi, 06 Iulie 2017, ora 16:25
35772 citiri
Surprize, surprize Wimbledon! Analizam intamplarile si incercam sa anticipam urmatoarele pariuri castigatoare

In acest an am avut parte de multe surprize la Wimbledon: 13 favoriti eliminati inca din primul tur. Vom discuta despre suprizele acestui debut de turneu si despre situatia jucatorilor romani ramasi in competitie.

Daca ai pariat pe rezultate surprinzatoare, mai mult ca sigur ai bifat deja un castig de zile mari. De ce sa ne oprim? Haideti sa vedem ce s-a intamplat pana acum:

Nu mai putin de 7 dintre favoritele de pe tabloul feminin au parasit All England Club inca primul tur: Anastasia Pavliucenkova (16), Daria Gavrilova (20), Kiki Bertens (23), Mirjana Lucic (26), Lauren Davis (28), Shuai Zhang (30) si Roberta Vinci (31).

PARIAZA LIVE SI DESCOPERA O OFERTA BOGATA PE MECIURILE DE LA WIMBLEDON. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE SI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

Sorana Cirstea a reusit sa o elimine pe olandeza Kiki Bertens in doua seturi, scor 7-6, 7-5. Cirstea este cotata ca favorita in urmatorul meci pe care il are de jucat in companiei americancei Bethanie Mattek-Sands - locul 103 in clasamentul WTA. La casa de pariuri online Betfair poti paria pe victoria sportivei noastre la o cota de 1.66, insa pe parcursul partidei poti paria live pentru a trai la maxim partida si pentru pune mana pe cote foarte bune!

Si in turul II au inceput sa apara surprizele: Petra Kvitova, una dintre cele mai periculoase jucatoare de pe partea de tablou a Simonei Halep, a fost eliminata de Madison Brengle, numarul 95 in clasamentul WTA. Cehoaica inca nu a reusit sa-ti revina complet dupa ce a fost injunghiata in mana stanga in luna decembrie, atunci cand a fost atacata in propria casa de un hot. 7.50 era cota pe care o primise americanca Madison Brengle la Unibet pentru a o elimina pe Kvitova!

Simona Halep nu a avut probleme in primele doua partide disputate la All England Club, impunandu-se de fiecare data in doua seturi. Marina Erakovic (pozitia 129 in WTA) si Beatriz Haddad Maia (pozitia 97 in WTA) au fost primele doua victime ale numarului 2 in clasamentul mondial.

In turul III, constanteanca o va avea in fata pe Shuai Peng, ocupanta a pozitiei 37 in clasamentul mondial. Chinezoaica in varsta de 31 de ani este specializata pe probele de dublu, fiind clasata pe pozitia a 13-a in aceasta sectiune. Chiar daca este a doua cea mai buna jucatoare de tenis din tara sa, Peng nu a rupt gura targului in primele doua turnee de Mare Slem ale acestui an, fiind eliminata in turul secund la Open-ul Australian si in chiar in primul tur de la Roland Garros (in competitiile individuale).

O victorie cu 2-0 a Simonei Halep in fata chinezoaicei Shuai Peng - specialista in competitiile de dublu - ar trebui sa fie un rezultat normal in situatia data. Poti plasa acest pariu la Sportingbet la o cota de 1.80!

6 dintre favoritii turneului masculin au parasi competitia din prima runda: Stan Wawrinka (5), Feliciano Lopez (19), Nick Kyrgios (20), Ivo Karlovic (21), Richard Gasquet (22) si Fernando Verdasco (31).

Evident, cea mai mare surpriza produsa pana acum a fost eliminarea numarului 3 mondial, Stanislas Wawrinka, care s-a inclinat in fata Daniil Medvedev (nr. 49 mondial), la finalul unei partide in care s-au jucat 4 seturi. Cu toate acestea, rusul a fost eliminat intr-un mod poate la fel de surprinzator in turul secund de catre Ruben Belemans, ocupant al pozitiei 124 in clasamentul ATP, mai ales daca ne gandim ca 5.50 era cota oferita de Netbet pentru victoria belgianului!

In ceea ce ii priveste pe ceilalti sportivi romani, rezultatele de pe All England Club au fost extrem de dezamagitoare: Marius Copil, Irina Begu, Ana Bogdan si dou-ul Tecau-Rojer au parasit deja competitia.

Monica Niculescu si Hao-Ching Chan s-au calificat in turul secund de la Wimbledon, eliminand perechea Raluca Olaru/Veronica Cepede Royg. Niculescu si colega sa taiwaneza au statutul de favorite nr. 9 la Wimbledon.

Florin Mergea urmeaza sa debutezi astazi in competitia de dublu alaturi de pakistanezul Aisam Qureshi. Cei doi se vor confrunta cu Dino Marcan si Tristan-Samuel Weissborn si sunt mari favoriti in aceasta disputa. Victoria duo-ului Mergea/Qureshi in 3 seturi are o cota de 2.02 la Betano!

PARIAZA LEGAL ONLINE PE MECIURILE DE LA WIMBLEDON, VEZI AICI LISTA SITE-URILOR RECOMANDATE!

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#pariuri Wimbledon, #cote Wimbledon , #Wimbledon