Numar record de tenismene romane la Wimbledon 2018

Sambata, 30 Iunie 2018, ora 18:05
4558 citiri
Numar record de tenismene romane la Wimbledon 2018
Foto: Twitter/Mihaela Buzarnescu

Romania va fi reprezentata de un contingent important de jucatoare, sapte la numar, si in proba feminina de dublu a turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, care va debuta luni.

Monica Niculescu si belgianca Kirsten Flipkens vor fi favoritele numarul 13 si vor juca in primul tur cu cuplul Iulia Putinteva (Kazahstan) /Ajla Tomljanovic (Australia).

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, finaliste sambata la Eastbourne, au fost desemnate capi de serie numarul 15, iar in primul tur vor primi replica perechii Daria Gavrilova (Australia) /Vera Lapko (Belarus).

Raluca Olaru va juca alaturi de chinezoaica Yafan Wang, dar ele vor avea o misiune foarte dificila in fata favoritelor numarul cinci, Latisha Chan (Taiwan) si Shuai Peng (China).

Nici Sorana Cirstea si Sara Sorribes Tormo (Spania) nu vor avea un meci usor, contra favoritelor numarul 9, Elise Mertens (Belgia) si Demis Schuurs (Olanda).

Irina Bara va evolua alaturi de frantuzoaica Alize Cornet, adversare in primul tur fiind favoritele numarul patru, Andreja Klepac (Slovenia) si Maria Jose Martinez Sanchez (Spania).

Ana Bogdan face pereche cu Kaitlyn Christian (SUA), impotriva cuplului alcatuit din Ying-Ying Duan (China) si Aleksandra Sasnovici (Belarus).

La masculin vom fi reprezentati doar de Marius Copil (863 ATP la dublu), care va face cuplu cu grecul Stefanos Tsitsipas (597 ATP la dublu), adversari fiindu-le Marcelo Demoliner (Brazilia) si Santiago Gonzalez (Mexic).

La simplu, Romania va avea 8 reprezentante pe tabloul feminin (Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan, Alexandra Dulgheru si Gabriela Ruse) si unul in proba masculina (Marius Copil).

Vezi si:

  • Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
    #tenismene romane Wimbledon 2018, #tenismene romane proba dublu , #Wimbledon
    Comentarii
    Poza Sepukku
    Sepukku
    rank 1
    7 folcloriste trimise la produs. Vai mama lor ce rani pe coate si