Tecau, invins din nou in finala la Wimbledon

Sambata, 02 Iulie 2011, ora 19:44
4027 citiri
Tecau, invins din nou in finala la Wimbledon

Horia Tecau si partenerul sau, suedezul Robert Lindstedt, au pierdut din nou in finala la Wimbledon.

Cei doi au fost invinsi in finala turneului britanic de fratii Bob si Mike Bryan, in trei seturi, cu 6-3, 6-4, 7-6, la capatul unei partide ce-a durat o ora si 42 de minute.

De doar doua breakuri a avut parte finala din Londra, ambele realizate pe serviciul tenismenului roman.

Este pentru al doilea an consecutiv cand TecaU si Lindstedt pierd la Wimbledon. Anul trecut, au fost invinsi de perechea Jurgen Melzer (Austria) / Philip Petzschner (Germania).

Pentru prezenta in finala, cei doi vor fi recompensati cu 125.000 de lire sterline. Castigatorii vor primi 250.000 de lire sterline.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, finala de dublu masculin de la Wimbledon, dintre Horia Tecau / Robert Lindstedt (Suedia) si gemenii americani Bryan.

Desfasurarea partidei:

Tecau/Lindstedt - M.Bryan/B.Bryan 3-6, 4-6, 6-7

19:55 - Fratii Bryan castigat si setul trei, de data aceasta la tie-break, si castiga editia 2011 a probei de dublu de la Wimbleon.

19:13 - Ca si-n primul set, cel de-al doilea a fost castigat de fratii Bryan ca urmare a unui break realizat pe serviciul lui Tecau.

18:40 - Primul set le revine gemenilor Bryan, care s-au impus cu 6-3, dupa ce-au reusit un break pe serviciul lui Tecau.

18:13 - A INCEPUT PARTIDA

INFO: Este pentru a-l doilea consecutiv cand cuplul Tecau-Lindstedt ajunge in finala Grand Slam-ului englez. Anul trecut, cei doi au fost invinsi de perechea Jurgen Melzer (Austria) / Philip Petzschner (Germania).

INFO: Gemenii Bob si Mike Bryan sunt liderii clasamentului ATP de dublu masculin.

INFO: Tecau a mai dat piept cu fratii Bryan de trei ori, de fiecare data fiind invins.

INFO: Castigatorii vor primi un cec in valoare de 250.000 de lire sterline, in timp ce invinsii se vor multumi cu 125.000 de lire sterline.

Anul acesta, Tecau si Lindstedt au mai disputat doua finale, una castigata (Casablanca) si una pierduta (s-Hertogenbosch).

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Horia Tecau finala Wimbledon, #Tecau finala Wimbledon LIVE, #Tecau Lindstedt Wimbledon 2011 , #Wimbledon