Wimbledon: Decizie istorica a organizatorilor, din cauza ploii

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 09:59
5604 citiri
Wimbledon: Decizie istorica a organizatorilor, din cauza ploii
Foto: Hepta.ro

Vremea capricioasa a afectat atat de mult programul meciurilor de la Wimbledon, incat organizatorii s-au vazut nevoiti sa ia o decizie pentru a patra oara in cei 139 de ani de istorie a turneului.

Astfel, din cauza meciurilor restante - s-a ajuns ca dupa prima din cele doua saptamani sa nu fie incheiat nici macar turul al doilea -, se va juca si maine, in duminica de la jumatatea turneului, care in mod traditional era zi libera, relateaza Eurosport.

In acest an, ploile au dat mari batai de cap marti, miercuri si vineri, iar pe contul de Twitter al turneului s-a anuntat ca "se va juca in duminica de la jumatatea competitiei", dupa ce vineri organizatorii anuntasera ca sunt gata sa renunte la aceasta traditie.

Acest lucru se va intampla pentru a patra oara in istoria turneului, dupa precedentele din 1991, 1997 si 2004. Ultima oara, nu s-au putut disputa meciurile de miercuri si de sambata din prima saptamana, iar inainte de ziua de duminica erau peste 100 de meciuri restante. De asemenea, in 2004, spectatorii si-au putut cumpara biletele de la arenele sportive, insa acum vor trebui sa le achizitioneze online.

Un purtator de cuvant de la Wimbledon a dezvaluit ca alte 78 de meciuri ar fi trebuit sa se dispute sau sa se incheie pana sambata dimineata. Si, avand in vedere prognoza meteo pentru sambata, programul ar putea fi incarcat si mai mult in a doua saptamana.

Organizatorii au anuntat vineri seara orele de start ale meciurilor pe care singurele romance prezente pe tabloul de simplu, Simona Halep si Monica Niculescu, le vor disputa sambata, dupa ce partidele au fost intrerupte sau amanate, vineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#meciuri jucate duminica Wimbledon, #meciuri amanate ploaie Wimbledon, #ploaie meciuri Wimbledon , #Wimbledon
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5