WTA prezinta numele jucatoarelor care pot produce mari surprize la Wimbledon

Luni, 03 Iulie 2017, ora 11:00
4424 citiri
WTA prezinta numele jucatoarelor care pot produce mari surprize la Wimbledon
Foto: Instagram/Sabine Lisicki

Wimbledon este recunoscut in lumea tenisului drept turneul cu cele mai mari surprize in primele tururi, iar WTA a facut o lista cu zece jucatoare care le pot produce.

Va prezentam lista realizata de WTA pe site-ul oficial:

Ashleigh Barty - Jucatoarea din Australia este o fosta campioana la Wimbledon la junioare in 2011, dar este un nume relativ nou in circuitul WTA. In ultima perioada a jucat insa bine, a disputat o finala la Birmingham, iar in 2017 a castigat primul titlu WTA din cariera, la Kuala Lumpur. O va intalni pe Elina Svitolina in primul tur.

Victoria Azarenka - Bielorusa este un fost numar unu mondial, insa a facut o pauza de durata dupa ce a ramas insarcinata. A revenit in urma cu doua saptamani si o va intalni in primul tur pe CiCi Bellis. Sunt sanse mari ca Azarenka sa impresioneze la Wimbledon.

Tsvetana Pironkova - Jucatoarea din Bulgaria a chinuit-o serios pe Simona in optimile de la Eastbourne. Acum este in afara top 100 WTA, insa in 2010 a ajuns in semifinale la Wimbledon iar un an mai tarziu in sferturile de finala.

Sabine Lisicki - Revenita dupa o accidentare, nemtoaica se simte bine la Wimbledon si are in palmares victorii cu jucatoare precum Na Li si Serena Williams. O va intalni pe Ana Konjuh in primul tur.

Eugenie Bouchard - Fosta finala la Wimbledon in 2014, canadianca este capabila oricand de un meci mare. O va intalni pe Carla Suarez Navarro in primul tur, o jucatoare ce nu evolueaza bine pe iarba.

Marketa Vondrousova - Vine din calificari, unde a pierdut doar sapte game-uri in trei meciuri. Are doar 18 ani si pare pregatita sa faca un pas inainte in cariera.

Ons Jabeur - Sportiva din Tunisia scrie istorie pentru tenisul african. La Roland Garros a ajuns in turul trei si a ajuns pe tabloul principal de la Wimbledon fara sa piarda vreun set in calificari. O va intalni pe favorita numarul sapte, Svetlana Kuznetsova.

Magdanela Rybarikova - Slovaca a avut mari probleme cu accidentarile in ultimii ani, dar este o jucatoare cu potential. In varsta de 28 de ani, ea o va avea in cale pe partea de tablou pe Karolina Pliskova.

Anett Kontaveit - Estona este una dintre revelatiile acestui an in circuitul WTA, avand victorii cu jucatoare precum Angelique Kerber sau Caroline Wozniacki.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#surprize wimbledon, #turneu Wimbledon , #Wimbledon