Cristian Preda spune ca e necesar sa ii faca la Tv campanie lui Teo Trandafir

Sambata, 10 Aprilie 2010, ora 10:00
1594 citiri
Cristian Preda spune ca e necesar sa ii faca la Tv campanie lui Teo Trandafir

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda a declarat, vineri, ca doreste sa se implice in campania colegei sale de partid, Teo Trandafir, dar ca nu ar putea sa o sustina pe aceasta daca ar respecta decizia conducerii PD-L de a nu participa la dezbaterile organizate de Antena 3 si Realitatea TV.

Democrat-liberalul Cristian Preda a participat, vineri seara, la o dezbatere a postului Antena 3, aratandu-se adeptul discutiilor "pe un ton echilibrat" in spatiul public, in ciuda restrictiilor impuse de conducerea PD-L.

"In particular, cred ca trebuie sa discutam in spatiul public, mi se pare important sa gasim un ton echilbirat, am pledat mereu pentru echilibru si fraze mai putin contondente. Lucrurilor li se poate spune pe nume, dar intr-un stil civilizat", a subliniat Preda, in contextul unei discutii despre decizia conducerii PD-L.

Liliana Minca intra in campanie cu mesajul "Lupta pentru tine!"

El a explicat ca doreste ca, in urmatoarea perioada, "sa apere candidatura lui Teo Trandafir", aratand ca aceasta a intrat in competitia electorala in colegiul in care el si-a dus "aproape toata viata".

"Si n-as putea sa apar aceasta candidatura daca n-as aparea la televizor (...) Fiind legat de acest colegiu, eu nu voi putea face publicitate pentru Teo Trandafir la Bruxelles, ca rad aia daca vorbesc, ma iau de apucat. Cand vin in Bucuresti, la sfarsit de saptamana, daca vreau sa ma pronunt, e nevoie sa particip la acest dialog", a explicat europarlamentarul.

Cristian Preda incalca interdictia PD-L si se duce la Antena 3

Preda a apreciat drept "sanatos" faptul ca "un om simplu, ca Teo Trandafir", candideaza pentru Camera Deputatilor, subliniind ca aceasta nu apartine niciunei mafii sau retele de influenta.

"E cineva care capata notorietate fara a fi membru al unei retele de influenta. Mi se pare sanatos ca, in spatiul public, sa vina oameni care au facut cariera cu forte proprii, cum e cazul acestei doamne. Am terminat facultatea cam in acelasi timp, marturisesc ca sunt sensibil la cineva care ... ea e filolog de profesie, eu am terminat Unviersitatea din Bucuresti", a mai spus Preda.

Pedelistii nu mai au voie sa se duca la Realitatea si Antena 3

Biroul Permanent National al PD-L a hotarat joi ca democrat-liberalii sa nu mai participe la dezbaterile organizate de Realitatea TV si Antena 3, acuzand modul in care cele doua cele doua posturi de televiziune prezinta activitatea Guvernului si formatiunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristian Preda Teo Trandafir, #Cristian Preda emisiune Antena 3, #interdictie emisiuni PDL , #candidat PDL