Strategul de campanie al lui Teo: Liliana Minca s-a faultat singura

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 19:55
3376 citiri
Strategul de campanie al lui Teo: Liliana Minca s-a faultat singura
Foto: Libertatea

Strategul campaniei lui Teo Trandafir la recentele alegeri din Colegiul 19 facae dezvaluiri din culisele confruntarii electorale cu Liliana Minca si sustine ca nu numai Piedone poate fi acuzat de lipsa de sprijin pentru fosta sefa a Loteriei, ci aproape toti liderii importanti ai PSD, PC si PNL.

"As putea jura ca nu a fost un non-combat. Pur si simplu PSD si PNL au crezut ca este suficient votul politic. S-au imbatat cu victoria din Colegiul 1. Cum este posibil ca in plina campanie electorala, Victor Ponta sa declare ca el va rupe alianta cu PC? Sau Mihai Voicu sa declare ca alegerile din Colegiul 19 reprezinta problema organizatiei de sector a PNL? Daca vorbim despre non-combat, toti au facut non-combat", a declarat Razvan Sandulescu intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

In opinia acestuia, "Liliana Minca s-a faultat singura printr-o campanie neprofesionista, care a ignorat reguli de baza in comunicarea politica".

"Pentru mine este absolut de neinteles cum a putut sa renunte la culoare rosie, culoare care politiza votul, pentru a veni pe teritoriul nostru, pe culoare verde, accentuand ceea ce doream noi sa transmitem, ca avem o competitie intre doi oameni, nu intre partide. Au renuntat, de asemenea, la sigla de partid", argumenteaza specialistul in comunicare, subliniind si faptul ca "Liliana Minca a avut o campanie foarte activa si agresiva, din pacate pentru ea, gresita".

Sandulescu are explicatii si pentru prezenta extrem de scazuta la alegerile de duminica, din Colegiul 19, printre cele mai importante fiind miza scazuta pentru electorat, lipsa unei polarizari extrem de puternice fata de candidati sau lipsa de vizibilitate consistenta pe televiziuni, in conditiile in care nu a fost nicio dezbatere intre cele doua candidate.

Razvan Sandulescu dezvaluie ca PD-L avea, la nivel de colegiu, doar 30 la suta, iar Teo a reusit aproape sa dubleze acest scor.

"Noi am lucrat permanent cu sondaje de opinie. Alegerile sunt precum operatiile: daca nu ai o radiografie, tai la intamplare. Pe urma trebuie sa vezi cu ce tai si in cat timp", a mai precizat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Teo Trandafir deputat, #Teo campanie Minca, #strateg campanie Teo Trandafir , #candidat PDL