Teo Trandafir: Nu-mi propun sa aduc luna de pe cer in Colegiul 19

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 23:45
2178 citiri
Teo Trandafir: Nu-mi propun sa aduc luna de pe cer in Colegiul 19

Candidatul PD-L in Colegiul 19, Teo Trandafir, a declarat joi ca nu-si propune "sa aduca luna de pe cer in Colegiul 19" si a caracterizat proiectele contracandidatei sale, Liliana Minca, drept populiste.

Democrat-liberala Teodora Trandafir a precizat, in cadrul dezbaterii intitulata "Comunicare, Televiziune, Politica", faptul ca proiectele sale de viitor deputat se adreseaza in special copiilor si a comentat planurile contracandidatei sale.

"Probabil doamna Minca are niste proiecte usor, dupa parerea mea, populiste. Eu am vazut flyerele sale (...) si daca dumneavoastra considerati ca se pot face, va rog sa ma ajutati. Va mari pensiile. Cu ce, nu stiu. Va mari salariile, va ajuta persoanele cu handicap si mamele care cresc singure copii, toate aceste masuri putand fi luate, in mod exceptional, de catre Executiv. Cred ca nu a inteles unde mergem. Noi ne ducem in partea cealalta (n.r. - Parlament)", a aratat Trandafir.

Ea a adaugat ca isi propune lucruri pe care "chiar le poate face" si pe care le intelege, la care tine foarte mult si "care rezida din viata sa de zi cu zi". "Nu-mi propun sa aduc luna de pe cer in colegiul 19 si nici nu o voi face. Va garantez ca daca intram in politica din partea PSD, imi luam la fel de multe critici ca si acum", a comentat candidata.

Cristian Preda: Liliana Minca a demarat o campanie murdara la adresa lui Teo

Ce avere au Teo Trandafir si Liliana Minca?

Pe de alta parte, candidatul PDL a vorbit despre intalnirile sale cu alegatorii din Colegiul 19, aratand ca unii oameni o privesc "ca pe o imediata rezolvare a problemelor lor".

"Ei au senzatia ca, daca vin de la televizor, pot sa: maresc pensiile, maresc salariile, asfaltez strazile, pot sa dau afara imediat cainii comunitari, toti cei 700.000 din Bucuresti, pot sa deviez tramvaiul 17 pe unde a fost acum 15 ani, ca doar sunt dna Teo de la televizor", a relatat Trandafir. Ea a subliniat ca trebuie sa le mai explice odata oamenilor "ca lucrurile astea se fac cu siguranta, dar cu sprijinul Primariei, al cetateanului care trebuie sa-i semnaleze problemele".

Teo vrea scoli pentru parinti

Printre proiectele privind copiii prezentate de Trandafir se numara si crearea unor "scoli pentru parinti", care sa invete cum sa-si creasca copiii.

"Am descoperit ca parintii nu stiu sa-si creasca copiii. Din cauza asta si conflictul intre generatii. Multi au venit si ne-au intrebat: Cum fac eu, ca al meu a luat-o razna?. Sa incercam sa facem niste scoli pentru parinti, in care sa ajutam parintii sa ajunga la copilul lor, pe care l-au pierdut din mana", si-a prezentat planurile democrat-liberala.

Teo Trandafir nu-si face campanie in Ziua de doliu national

Ea admis joi ca "este foarte posibil" ca PD-L sa incerce sa o propulseze ca viitor exponent al partidului, insa a precizat ca, momentan, nu are "cunostinte suficiente pentru a se avanta in talk-show-uri".

Intrebata, in cadrul unei dezbateri publice, daca apreciaza ca este posibil ca PD-L s-o fi ales drept candidat pentru Camera Deputatilor cu scopul "ascuns" de a o propulsa ca urmatorul exponent al partidului, avand in vedere ca "a trecut testul ecranului" si ca PD-L nu ar avea buni vorbitori, Trandafir a raspuns: "Este foarte posibil".

Teo Trandafir crede ca EBa trebuie ocrotita, iar barbatii vor fi fericiti cu prostituatele

"De obicei, cand iti cumperi mere, descoperi ca poti sa le mananci, ca poti sa le faci compot sau ca poti sa faci si gem cu ele. Si te miri: mai, dar la gem nu m-am gandit. E posibil sa fie cum spui, e posibil sa fie doar un efect secundar al faptului ca m-au luat pe mine alaturi de ei si ca am facut si asta", si-a continuat ideea democrat-liberala.

Aceasta a subliniat insa ca in prezent nu are suficiente cunostinte pentru a se avanta intr-un talk-show, existand riscul ca politicienii experimentati sa o "infunde destul de usor".

Povestea prieteniei mele cu Mircea Badea este senzationala

Teodora Trandafir le-a povestit vineri, tinerilor democrat-liberali prezenti la dezbaterea intitulata "Comunicare, Televiziune, Politica", despre relatia ei de prietenie cu realizatorul TV, despre care a afirmat ca "nici politica, nici presedintele Statelor Unite nu o pot rupe".

"Povestea dintre Mircea Badea si mine e o istorie care merita scrisa, e o poveste absolut senzationala pe care, daca v-o povestesc, o s-o credeti sau nu. Mircea si cu mine ne-am intalnit cand eram tineri, foarte tineri. El era minor. Si am inceput sa facem emisiuni si am trecut prin niste situatii atat de grele, trezindu-ne in fiecare dimineata la ora 03.00 si stand impreuna cel putin pana la ora 10.00, cand ieseam din emisie si ne sprijineam unul pe celalalt la propriu, umar langa umar, ca sa dormim un pic, 10 minute", si-a inceput democrat-liberala istorisirea.

Candidatul PDL a explicat ca experientele traite impreuna Badea "i-au legat" si ca exista o intelegere tacita intre ei de a nu se lovi niciodata reciproc.

"Am trecut printr-o saracie cumplita, printr-o perioada in care nu aveam ce manca, la Tele7. Am trecut prin rele, foarte rele, ingrozitor de rele, foarte bune si extraordinar de bune. Si atunci, intre noi s-a legat o prietenie pe care nici politica, nici presedintele SUA nu o pot rupe, pentru ca intre noi s-a incheiat un juramant tacit: niciodata nu vom lovi unul intr-altul. Si daca o va face Mircea, daca ma va lovi, inseamna ca a avut dreptate si ca trebuie sa am grija ce fac, pentru ca a facut-o pentru mine. Niciodata Mircea nu va face ceva impotriva mea, asta inseamna prietenia", a incheiat realizatoarea TV.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Teo Trandafir, #Teo luna cer, #alegeri Colegiul 19, #candidat PDL , #candidat PDL
Comentarii