Liliana Minca: Teo Trandafir este un candidat de imprumut (Video)

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 13:27
4408 citiri
Liliana Minca: Teo Trandafir este un candidat de imprumut (Video)

Candidatul din partea aliantei PC+PSD pentru deputat in Colegiul 19 din Capitala, Liliana Minca, a declarat miercuri ca ii pare rau ca Teo Trandafir a intrat intr-un "joc destul de murdar pentru sensibilitatea dansei" si este un "candidat de imprumut", dupa ce vedeta de televiziune s-a inscris la BEM pentru a candida din partea PD-L.

"Eu o sa va spun despre candidatura mea si niciodata despre candidatura doamnei Teo Trandafir pe care eu o simpatizez pentru ca este femeie, este o femeie ca si mine. Pacat ca doamna Teo Trandafir a intrat intr-un joc destul de murdar pentru sensibilitatea dansei.

PD-L-ul este un partid la guvernare, un partid responsabil de toate nenorocirile care se abat asupra noastra si a tuturor cetatenilor din Romania si oficial a celor din Colegiul 19 in care eu candidez.

Cetatenii Colegiului 19 vor sanctiona dur faptul ca PD-L-ul nu a venit cu un candidat propriu, cu un politician, cu un om din interiorul partidului si au venit ca de obicei cu un candidat de imprumut caruia cine stie ce i-au promis", a spus aceasta pentru Ziare.com.

Teo Trandafir, candidatul PD-L in colegiul 19

Liliana Minca a precizat ca si-ar fi dorit ca Teo Trandafir sa fi facut politica intr-un partid care nu era la guvernare, ci la un partid in Opozitie, un partid curat, deoarece oamenii pot sa spuna ca oportunistii nu au ce sa caute in politica.

"Trebuia sa intre intr-un partid mic. Incepi sa construiesti, sa vezi ce inseamna politica si sa vezi cu ce se confrunta cetatenii acestei tari si in special cei din colegiul 19. Eu sunt convinsa ca cetatenii din sectorul 4 vor veni alaturi de primarul Cristian Popescu Piedone, care ma sustine, si alaturi de mine astfel incat in Parlament sa intre un om care sa le reprezinte cu adevarat problemele si sa nu fie doar un simplu ridicator de masini la dispozitie partidului din care face parte", a mai spus conservatoarea.

Liliana Minca mai spune ca cele mai importante sunt proiectele, nu popularitatea, pentru ca acest al doilea atu nu contribuie decat la transformarea Parlamentului in circ.

"Eu cred ca important este sa venim cu proiecte, nu cu popularitate. Au mai fost multi cu popularitate care au transformat Parlamentul in teatru, circ si televiziune", a mai mentionat aceasta.

Candidatul PC a mai spus ca pedelistul Romeo Raicu le-a mai propus multora sa candideze, dar au fost refuzati.

"Domnul Romeo a incercat si pe doamna Tatoiu, acum o perioada, sa o convinga sa candideze in Colegiul 19, a incercat si cu domnul Baconschi, cu Funeriu si cu domnul Sandu si nimeni nu si-a dorit sa intre acolo. Pentru ca nimeni nu si-a dorit sa dea explicatii, pentru ca trebuie sa explici. Nu este simplu sa apari la televizor si sa vorbesti de un simplu caz, ci trebuie sa vorbesti despre toate problemele cu care se confrunta colegiul nostru din Sectorul 4 al Capitalei", a conchis Minca.

Candidatul PC a mai declarat ca nu mai trebuie sa mearga in Parlament oameni nepregatiti ca nu este scoala, ci este o institutie din care legile trebuie sa iasa in interesul cetateanului si nici intr-un caz in interesul partidului din care fac parte.

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Lilian Minca Teo Trandafir, #Teo Trandafir candidat imprumut , #stiri Teo Trandafir
Comentarii
Poza magdapopa
magdapopa
rank 5
Teo Trandafir este un candidat pentru oameni, Minca este un candidat pentru interesele lui Voiculescu si ale mafiotilor din PSD