Mircea Toader: Stiam de intentia lui Teo Trandafir, PDL nu are nicio problema

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 17:33
3008 citiri
Mircea Toader: Stiam de intentia lui Teo Trandafir, PDL nu are nicio problema

Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat vineri ca stia de intentia deputatului Teo Trandafir de a demisiona din Parlament, iar aceasta decizie nu afecteaza partidul.

"Stiu de intentia sa mai demult timp, acum s-a concretizat si urmeaza sa fie oficiala la momentul anuntarii demisiei in Plen. Am avut o discutie cu dansa pe acest subiect mai de mult timp. E o decizie personala", a explicat Toader.

Liderul PDL a precizat ca partidul nu are nicio problema ca mai pierde un deputat la Camera, intrucat Teo Trandafir "oricum nu venea la Parlament"."PDL nu are nicio problema ca a demisionat. Era mai dificil cand figura pe lista PDL si nu era prezenta", a mai spus Toader. El a adaugat ca acum numarul necesar pentru cvorum se micsoreaza, iar cel mai probabil vor fi organizate alegeri partiale, in 90 de zile, asa cum prevede legea. Decizia privind alegerile partiale apartine Autoritatii Electorale Permanente si MAI, a subliniat liderul democrat-liberal.

Teo Trandafir anunta printr-o scrisoare deschisa ca si-a depus demisia din functia de deputat in Parlamentul Romaniei deoarece politica i-ar agrava boala, decizia acesteia urmand probabil a duce la alegeri anticipate in colegiul sau, un demers ce se anunta costisitor pentru stat.

"Dragii mei prieteni, astazi mi-am depus demisia din functia de deputat in Parlamentul Romaniei. Nu e o decizie pe care sa nu o fi intors pe toate fetele, e o decizie pe care o luasem inca din vacanta parlamentara si pe care am pus-o in aplicare cu multa mahnire. Nu e o decizie dintr-un capriciu si nici vreo forma de protest cum s-ar putea interpreta, ci e o nevoie generata de starea mea de sanatate.

Dupa lunile petrecute la Viena in spital si dupa lunile de convalescenta in tara, am realizat ca, poate, pentru oameni mai experimentati, mai pragmatici sau pentru cei care pun mai putin suflet in ceea ce fac, politica poate fi usoara, insa pentru mine a fost o sursa maxima de stres si in final un catalizator si pentru boala mea.Nu spun asta pentru ca mi s-ar fi nazarit, mi-au spus si doctori, cred eu, bine pregatiti. Or, atunci cand esti la un pas de final, te gandesti bine de doua ori ce e mai important", scrie Teo Trandafir, intr-o scrisoare publicata pe mai multe site-uri.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Toader demisie Teo, #Teo Trandafir demisie Parlament , #stiri Teo Trandafir