Teo da replica: Nu voi da fuga la prima redactie ca s-o vand pe o suta de dolari

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 22:43
3917 citiri
Teo da replica: Nu voi da fuga la prima redactie ca s-o vand pe o suta de dolari
Foto: http://teotrandafir.com

Sunt sau nu impreuna Teo si Antonio Passarelli? Aceasta e intrebarea aflata pe buzele multora. Protagonistii au raspuns in sfarsit la aceasta intrebare, oferind mai multe informatii decat in alte dati cand au fost interogati pe aceasta tema.

Intrebata daca formeaza un cuplu cu Antonio Passarelli, Teo a raspuns, in cadrul unui interviu publicat chiar pe blogul sau: "Nu cred - si presupun ca Antonio va spune acelasi lucru - ca este treaba cuiva ce face altcineva atata vreme cat nu deranjeaza pe nimeni. Nu cred ca ofensam sau deranjam pe cineva.

Daca este, insa, obligatoriu sa dam o explicatie, aveti cuvantul meu de onoare ca din acel punct de vedere nu s-a intamplat absolut nimic niciodata. Insa daca se va intampla ceva vreodata, ai din nou cuvantul meu de onoare ca nu voi da fuga la prima redactie ca s-o vand pe o suta de dolari".

Teo Trandafir are o relatie cu bucatarul Antonio Passarelli? Ce spune prezentatoarea

Cat despre bucatarul Antonio Passarelli, acesta s-a limitat doar la a rade, asa dupa cum se poate vedea pe blogul Teodorei Trandafir.

Ulterior, Teo a completat, in stilul caracteristic, intrebata fiind daca ea si Antonio sunt doar amici: "Eu, personal, n-am spus asta, pentru ca nu suntem doar buni amici. Eu n-am spus ca nu-l iubesc pe Antonio. Tu m-ai intrebat un lucru, daca ne bagam in primul asternut, iar eu ti-am raspuns cat de cinstit am putut.

Eu n-am spus ca nu-l admir, eu n-am spus nicio secunda ca nu-mi doresc foarte tare sa-l ascult cu orele, ca nu-l respect extraordinar de tare, ca nu pretuiesc fiecare minut petrecut alaturi de el, ca n-am invatat o multime de lucruri si ca nu-mi trezeste o multime de senzatii pe care nu le-am mai trait vreodata".

"Voi intra cu prima ocazie intr-o noua relatie"

La intrebarea daca ar fi dificil sa fie si altceva, omul de televiziune a spus ca nu stie, din moment ce nu asa ceva nu s-a intamplat.

Teo Trandafir, cu sinceritate despre prieteni, barbatul potrivit, sfarsitul vietii si noua emisiune Interviu

Chestionata daca intampina cu inima deschisa o eventuala noua relatie sentimentala, Teo a replicat scurt si hotarat: "Voi intra cu prima ocazie intr-o noua relatie".

Vedeta a fost de acord sa marturiseasca si ce a invatat din mariajul incheiat relativ recent: "Ca o dragoste perfecta ar putea sa nu fie perfecta pentru cinci minute".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Teo Trandafir Antonio Passarelli, #Teo relatie Antonio, #Teo iubit, #Antonio Passarelli iubita , #stiri Teo Trandafir