Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Teo, despre asistentele TV din Romania: Adevarul din culise despre Luciu, Crudu si Dragusanu

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 15:09
7796 citiri
Teo, despre asistentele TV din Romania: Adevarul din culise despre Luciu, Crudu si Dragusanu
Foto: Facebook/Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit, luni, despre cele mai cunoscute asistente TV din Romania. Prezentatoarea a vorbit extrem de frumos despre Daniela Crudu si Nicoleta Luciu, dar nu si despre Bianca Dragusanu.

"Probabil asistentele de astazi fac altceva. Am cunoscut-o pe Raluca Potecaru si-am avut surpriza sa descopar o minte care nu era deloc de lepadat. Nu mai vreau sa dau verdicte. Mi-ar fi usor sa spun ca toate asistentele sunt prea putin inteligente, dar nu e asa. (...)

Eu vad emisiunile tabloide, nu fac parte dintre cei care zic ca 'nu ma uit la televizor ca nu am ce vedea'. Eu ma uit la televizor cu o placere dementa. Ce poate sa imi faca mie Daniela Crudu din televizor? Sa ma faca sa rad. Este o tipa foarte misto, este umana, sensibila, sentimentala, care iubeste, greseste si care isi asuma", a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Mai mult, prezentatoarea TV a marturisit ca i-ar fi facut placere sa o aiba asistenta la emisiunea sa pe Daniela Crudu.

Despre Bianca Dragusanu, Teo Trandafir nu are o parere foarte buna. Ea a spus ca sotia lui Victor Slav nu are umor.

"Pe Bianca Dragusanu nu am inteles-o niciodata. Nu avea umor. Se ia prea in serios, ia viata mult prea in serios. Mi-ar fi placut sa o am asistenta pe Daniela Crudu. E atat de ofertanta si atat de misto, pentru ca nu are rigiditati de gandire", a continuat Teo Trandafir.

Teo Trandafir lupta cu morile de vant: Daca lucrezi la un trust, e o belea sa te duci la altul!

Cat despre Nicoleta Luciu, aceasta a fost asistenta TV la emisiunea lui Teo de la Pro TV. Acum, bruneta are propria emisiune, iar fosta sa sefa spune ca Nicoleta a muncit foarte mult ca sa ajunga in acest punct.

"Nicoleta Luciu este o mare inteligenta. Va imaginati ca ea a ajuns asa dintr-o intamplare? Ea si-a dorit de la inceput sa ajunga acolo. Viata Nicoletei Luciu este o insiruire de intamplari asumate si facute cu cap", a adaugat vedeta Kanal D.

Teo Trandafir, despre prima asistenta TV

Daca va imaginati ca Nicoleta Luciu a fost prima asistenta TV din Romania, aflati ca va inselati. Teo Trandafir declara ca prima femeie care a ocupat acest post a fost actrita Nuami Dinescu.

"Prima asistenta TV a fost Nuami Dinescu, care a devenit in timp Tanta. Este un mare actor care a renuntat la orice orgoliu pentru a deveni prima asistenta TV. Ne-am ajutat una pe alta, ne-am sprijinit si ne-am iubit si ne-am respectat", a adaugat ea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Teo Trandafir lauda Crudu, #Teo Trandafir critica Bianca Dragusanu, #Teo Trandafir lauda Daniela Crudu, #Teo Trandafir asistente TV, #Teo Trandafir emisiune, #Teo Trandafir Bianca Dragusanu, #Teo Nicoleta Luciu , #stiri Teo Trandafir