Prim-vice PNL, despre Ponta: Nu cu piciorul trebuie sa semneze. Trebuie sa fie lucid sus si la mana

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 08:01
9323 citiri
Prim-vice PNL, despre Ponta: Nu cu piciorul trebuie sa semneze. Trebuie sa fie lucid sus si la mana
Foto: Arhiva Facebook/Teodor Atanasiu

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a criticat dur, joi seara, faptul ca premierul Victor Ponta a lipsit atat de mult din tara din cauza interventiei suferite la genunchi.

"Nici daca pica cu avionul nu statea atat de multe zile departe de cancelaria prim-ministrului. Inteleg ca a avut o operatie, am vazut si victimizarea facuta de catre prietenii domniei sale. Am vazut chiar operatii in direct, o victimizare cum rar mi-a fost dat sa vad. Dar am mai avut un prim-ministru cu o operatie similara si a lipsit trei zile: domnul Tariceanu.

Eu va spun: nu cu piciorul, cu mana trebuie sa semneze. Premierul trebuie sa fie lucid sus si la mana. Lipseste pentru ca ii e frica sa dea ochii cu Justitia, asta e marea lui problema", a declarat Atanasiu la Realitatea TV.

Atat despre deplasarea in Turcia, cat si despre cea de la Baku, Atanasiu a sustinut ca au reprezentat fuga premierului.

"El trebuia sa fie la Budapesta, la Congresul Socialistilor Europeni. De frica asta, a fugit la Baku. Cand trebuia sa fie a doua zi, dupa ce a venit de la Baku, in fata justitiei romane, a fugit la Istanbul.

Domnul prim-ministru nu e de compatimit, e de aratat cu degetul, pentru ca fuge tot timpul de ceva. A fugit de socialistii europeni sa nu il intrebe ce face cu dosarele. Fuge de poporul roman pentru ca ii e frica sa dea ochii cu el sa ii zica de ce nu isi da demisia. Cred ca, dupa ce revine, in maximum o saptamana, demisioneaza", a mentionat Teodor Atanasiu.

Ponta revine in tara duminica (Surse)

Vara unei noi majoritati?

In cazul unei demisii a premierului, prim-vicepresedintele PNL sustine ca vor fi multe regrupari de forte politice in Parlament.

"E foarte probabil sa mai avem o migratie. In functie de migratia care se va face, in aceasta vara, se va face si o majoritate", a punctat liberalul.

Potrivit unor surse, premierul Victor Ponta o sa revina in tara duminica. Seful Guvernului a participat pe 12 iunie la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, iar apoi a urcat in avionul presedintelui Turciei, Recep Erdogan, si, fara a-l informa pe presedintele Klaus Iohannis, a mers la Istanbul pentru o operatie la genunchiul stang.

In perioada in care Ponta se afla in Turcia, vicepremierul Gabriel Oprea a devenit premier interimar, iar Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al partidului, este interimara la sefia PSD.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Teodor Atanasiu Ponta picior, #Ponta semnat mana picior, #Ponta picior operatie Turcia , #PNL