Baconschi: Lamentabila iesirea lui Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 13:54
2035 citiri
Baconschi: Lamentabila iesirea lui Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL
Foto: B1TV

Teodor Baconschi, ministrul de Externe, considera "lamentabila" iesirea lui Cezar Preda, care a declarat ca Monica Macovei ar trebui sa faca partidul alaturi de Sever Voinescu, Teodor Baconschi si Cristian Preda.

"Lamentabila iesirea deputatului Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL. Preda considera ca partidul putea ramane de-a pururi neschimbat. Un partid inchis cu sapte lacate, pe care nicio idee venita dinspre lumea exterioara, dinspre societate sa nu-l poata penetra", a scris Baconschi, pe blog.

Cezar Preda: Macovei, Voinescu, Baconschi si Preda sa-si faca singuri partid

Ministrul sustine ca Preda sfideaza in acest fel votul exprimat in cadrul congresului PDL, "cat si asteptarile electoratului de dreapta, pe care primenirea partidului le reflecta".

Baconschi lauda PDL in cadrul aceleiasi postari, spunand ca a evoluat, dar mentionand ca acest lucru nu ii place lui Preda.

"Spre deosebire de PSD sau PC, partidul nostru a stiut sa evolueze, lucru care vad ca ii displace profund domnului Preda. Un mare partid popular nu se face doar cu o buna administratie locala, ci si cu doctrina, cu viziune nationala si internationala, cu dezbatere. Iar dezbaterea nu poate avea loc doar in BPN, fiindca asta l-ar exclude pe insusi Preda, care nu este membru al acestui for. Dezbaterea o facem intre noi si cu societatea, asa cum s-a intamplat vinerea trecuta la lansarea cartii 'Noua scoala de gandire a dreptei'", a continuat politicianul.

Ministrul considera ca ceea ce se intampla in ultimele zile in cadrul partidului este "un spectacol de prost gust, care dauneaza".

Macovei: As vrea sa fac un partid nou. Trebuie un partid nou

Deputatul PDL Cezar Preda a comentat declaratiile Monicai Macovei referitor la infiintarea unui nou partid. Acesta isi arata nemultumirea si spune ca Macovei ar trebui sa faca partidul alaturi de Sever Voinescu, Teodor Baconschi si Cristian Preda.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Baconschi acuzatii Cezar Preda, #Baconschi PDL Cezar Preda, #Baconschi Cezar Preda Macovei , #PDL
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Poza vin_de_sfecla
vin_de_sfecla
rank 3
"Pe Lenin am să-l pot vedea ..." (Tolea E. Baconsky)