Melescanu candideaza la Senat intr-un colegiu din judetul Prahova

Joi, 07 August 2008, ora 15:55
1619 citiri
Melescanu candideaza la Senat intr-un colegiu din judetul Prahova

Teodor Melescanu va candida la alegerile parlamentare din toamna pentru un fotoliu de senator intr-un colegiu uninominal din judetul Prahova, a anuntat, joi, vicepresedintele PNL.

"Hotararea mea este foarte simpla. De cand am intrat in politica, acusica 12 ani, am candidat intotdeauna intr-o singura zona. E vorba de judetul Prahova. Era firesc sa continuu sa candidez acolo, probabil in colegiul uninominal din zona Urlati-Dealu Mare", a afirmat Teodor Melescanu, transmite NewsIn.

Potrivit vicepresedintelui PNL, colegiul sau pentru Senat se suprapune cu trei colegii pentru Camera Deputatilor. "Candidez la Senat, peste trei colegii de deputati. Speram sa intram toti patru", a spus Teodor Melescanu.

Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a participat, joi, la Galati, la ceremonialul de repatriere a Batalionului 300 Infanterie Mecanizata "Sfantul Andrei", care si-a incheiat misiunea de jumatate de an in Afganistan.

Un lot de 480 de militari galateni au participat la aceasta operatiune, insa doi nu s-au mai intors acasa in viata. Sublocotenentii post-mortem Ionut Cosmin Sandu, de 29 de ani si Claudiu Marius Covrig, care urma sa implineasca 30 de ani in septembrie, au decedat in timpul unor misiuni de patrulare in provincia Zabul pe 20 martie si, respectiv, pe 13 iunie.

Aceasta a fost a doua misiune a batalionului galatean in Afganistan, dupa cea din 2005, cand si-a pierdut viata un alt camarad, sublocotenentul post-mortem Narcis Sonei, de 26 de ani.

Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Analiză: PMP are un partaj nerezolvat în justiție. În același timp, primarii USR sunt hărțuiți iar puterea (PSD+PNL) e nemulțumită de potențialul de creștere al Alianței Dreapta...
Tudorel Toader pierde șefia Universității ”Cuza” din Iași. Înfrângere clară la al doilea tur al alegerilor
Tudorel Toader pierde șefia Universității ”Cuza” din Iași. Înfrângere clară la al doilea tur al alegerilor
Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iași a organizat luni, 18 martie, al doilea tur al alegerilor pentru funcția de rector. După primul tur, fostul ministru al Justiției Tudorel Toader,...
#Teodor Melescanu, #ministru, #PNL, #colegiu, #alegeri, #parlamentare, #uninominal, #Prahova, #armata, #Afganistan , #senator Prahova