Antonescu: PNL nu asteapta sa mai arunce Basescu cate o bucata pe sub gard

Luni, 27 Februarie 2012, ora 22:00
3524 citiri
Antonescu: PNL nu asteapta sa mai arunce Basescu cate o bucata pe sub gard
Foto: evz.ro

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca partidul sau are suficiente motive de mandrie, in trecut, in prezent si in viitor, decat acelea "ca mai arunca Basescu cate o bucata pe sub gard".

"Nu ar trebuie sa fie nicio mandrie ca Melescanu a fost numit. PNL are destule motive de mandrie in trecut, in prezent si in viitor decat acele ca mai arunca Basescu cate o bucata pe sub gard", este de parere liderul liberal.

Acesta a mai spus ca orice membru al PNL poate fi exclus, chiar daca s-a autosuspendat, si a subliniat inca o data ca partidul nu are nicio legatura cu numirea lui Teodor Melescanu la sefia SIE, care "merita exclus", pentru ca este un parlamentar care a parasit partidul in timpul unui protest.

"Un membru autosuspendat poate fi exclus. Si Basescu se poate inscrie in PNL si apoi se autosuspenda. Orice membru poate fi exclus. Sunt lucruri care trebuie privite in fata. Noi nu avem nicio legatura cu aceasta numire. Nu am fost intrebati, consultati.

Ce face domnul Melescanu si de unde iese domnul Melescanu la pensie este problema domniei sale. Nu vreau sa ramana oamenii cu impresia ca ne invartim de posturi caldute. In rest, sanatate si noua si lui Melescanu", a conchis Crin Antonescu.

El a precizat totodata ca situatia lui Catalin Predoiu si Mihai Razvan Ungureanu, fosti membri ai PNL, este una diferita si ca din partea niciunuia dintre acestia nu a existat demersul de prelungire a autosuspendarii.

Crin Antonescu a declarat, luni, ca Teodor Melescanu va fi exclus din PNL, dupa ce a acceptat sa fie numit in fruntea SIE, de catre presedintele Traian Basescu.

Crin Antonescu: Teodor Melescanu va fi exclus din PNL

"Am primit din partea domnului Teodor Melescanu un fel de cerere in care anunta ca se autosuspenda, ceea ce nu este cazul. Voi cere excluderea lui Melescanu din PNL, din motive lesne de inteles. Teodor Melescanu nu va mai fi membru al PNL, nu autosuspendat, ci exclus", a precizat liderul liberal.

Teodor Melescanu, propus de presedintele Basescu la sefia SIE

Senatorul PNL Teodor Melescanu a fost propus de presedintele Traian Basescu, luni, pentru a prelua functia de director al Serviciului de Informatii Externe, lasata libera dupa numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim-ministru al Romaniei.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Crin Antonescu, #Teodor Melescanu, #Antonescu Melescanu, #Melescanu director SIE , #SIE