Fenechiu: Melescanu va avea o cariera scurta la SIE

Marti, 28 Februarie 2012, ora 14:33
2661 citiri
Fenechiu: Melescanu va avea o cariera scurta la SIE
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, spune ca partidul sau nu are de ce sa se simta flatat de nominalizarea liberalului Teodor Melescanu la sefia SIE.

"Suntem o adevarata pepiniera de cadre pentru Traian Basescu. De asta sa ne simtim flatati?", se intreaba liderul liberal la RFI Romania. El mai declara ca Melescanu "va avea o cariera scurta" la Serviciul de Informatii Externe.

Relu Fenechiu se arata dezamagit ca Teodor Melescanu a acceptat postul de director al SIE.

"Il cunosc pe domnul Melescanu, il cunosc de multi ani, am participat la multe actiuni comune, dar dat fiind parul dumnealui alb si pretuirea pe care o aveam pentru dumnealui, nu ma asteptam la un astfel de gest, pentru ca suntem totusi intr-un adevarat razboi, iar dumnealui la final de cariera acum cred ca nu trebuia sa se complaca in aceasta alianta cu Traian Basescu. Daca nu ar fi fost un membru important al PNL, un membru respectat al PNL, putea sa faca orice cu cariera dumnealui. Dar aici, macar simplul fapt ca nu a discutat cu colegii, sa ceara o parere, mi se pare sub demnitatea unui om de statura si chiar de varsta lui Teodor Melescanu", spune vicepresedintele PNL.

"Ar trebui sa se simta magulit PNL ca un membru important al partidului a fost propus pentru sefia SIE? Relu Fenechiu e convins ca nu e cazul: "Suntem o adevarata pepiniera de cadre pentru Traian Basescu: i-am furnizat fostul director la SIE, actualul comisar european, actualul ministru al Justitiei si acum si noul director la SIE. De asta sa ne simtim flatati?", se intreaba, retoric, el.

Relu Fenechiu declara ca "domnul Melescanu va avea o cariera scurta in aceasta functie", in care ii ureaza totusi succes.

Teodor Melescanu a anuntat luni seara ca se autosuspenda din PNL, dar presedintele formatiunii, Crin Antonescu, a declarat apoi ca senatorul va fi dat afara din partid.

Relu Fenechiu spune ca "autosuspendarea din PNL este o poveste frumoasa". "Nu exista institutia autosuspendarii in statutul PNL, motiv pentru care la prima sedinta sunt convins ca se va vota in unanimitate excluderea domnului Melescanu din partid", afirma vicepresedintele liberal.

Citeste mai multe despre Fenechiu: Melescanu va avea o cariera scurta la SIE! pe RFI Romania.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Teodor Melescanu SIE, #Fenechiu Melescanu SIE , #SIE