Tesla va prezenta primul sau camion electric in septembrie

Vineri, 14 Aprilie 2017, ora 14:01
4478 citiri
Tesla va prezenta primul sau camion electric in septembrie
Foto: Facebook/Tesla

Tesla va prezenta in septembrie, in premiera, un model de camion electric, in cadrul planurilor de extidere a gamei de produse, care mai includ un model pickup in urmatoarele 18-24 de luni si un automobil sport, a scris joi pe Twitter directorul general al companiei, Elon Musk.

Prezentarile vor avea loc dupa lansarea in iulie a sedanului Model 3, prin care Tesla vrea sa treaca de la statutul de producator auto de nisa la productia de serie.

"Echipa a facut o treaba uimitoare. Trecem in mod serios la nivelul urmator", a scris Musk, referindu-se la camionul electric.

Analistii au speculat rapid ca Musk ar putea sa fi facut aluzie la functii de conducere autonoma.

Industria auto a adoptat un sistem cu cinci niveluri pentru masurarea sistemelor autonome, cel mai ridicat fiind capabil sa efectueze toate functiile de conducere a vehiculelor.

"Lucrul important este ca in timp ce toata lumea se concentreaza pe Model 3, exista multe alte proiecte care au loc la Tesla", a declarat Ben Kallo, analist la firma Robert W. Baird & Co..

Reprezentantii Tesla au refuzat sa comenteze mesajele postate de Musk pe Twitter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Tesla camion electric, #Tesla masini electrice , #masina electrica