Articole despre "managerul complexului energetic oltenia"

Rezultatele 1 - 30 din 989 (0.729 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Managerul Complexului Energetic Oltenia a fost retinut pentru abuz in serviciu. Ce spune ministrul Energiei, care a girat pentru Ciobotarica

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 20:55

Managerul Complexului Energetic Oltenia a fost retinut pentru abuz in serviciu. Ce spune ministrul Energiei, care a girat pentru CiobotaricaCiobotarica este acuzat ca i-a acordat suma de 120.000 de lei unui membru al Directoratului CEO ca sa demisioneze. La audieri se mai afla si Dorina Jianu, sefa Serviciului Juridic din cadrul CEO, dar inca nu se stie daca fata de aceasta va fi luata vreo masura. Tot Directoratul Complexului Energetic Oltenia este vizat de ancheta politiei. Ce a spus Medintu despre banii primiti ca despagubire Fostul director al Diviziei Energetice, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a declarat ca in

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Adevarul ]

Firma a CEO Oltenia cu zero angajati, pe pierdere

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 00:15

Firma a CEO Oltenia cu zero angajati, pe pierdereO societate a Complexului Energetic Oltenia este pe pierdere inca de la infiintare. Este vorba despre CEO - Trading SRL, o firma ce are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice. Firma administrata de Ionel Ilie a fost infiintata in septembrie 2014, de Laurentiu Ciurel, si de atunci este pe pierdere.
CEO - Trading SRL a fost infiintata, spunea directorul Laurentiu Ciurel, pentru a compensa lacunele legii, care nu permite producatorilor sa exporte direct. Ciurel spunea ca prin aceasta firma va putea exporta energie. "Dupa infiintarea CEO Trading, in urma analizei pietelor, se va stabili cantitatea care se va putea exporta. Avem la aceasta ora, in SEN, peste 1000 MW disponibili doar in CE Oltenia", a declarat managerul CE Oltenia, in interviul dat catre bizenergy.ro.
Firma a fost infiintata si administrator a fost numit Ionel Ilie, directorul de la Ofertare-Vanzare de atunci, acum director general executiv. Desi infiintata in septembrie 2014, in decembrie 2014 a inregistrat o pierdere de 6.417 de lei.
In 2015 pierderea s-a dublat. Firma produce pierderi chiar daca nu are angajati si nu s-a exportat prin aceasta. Astfel, la 31 decembrie 2015 pierderea este de 14.536 de lei. Auditul financiar a fost facut de Mariana Somnea.
Un motiv pentru care CEO- Trading a fost infiintata degeaba este ca nu are licentele necesare pentru a face export de energie. Ciurel voia sa gaseasca formule de export in conditiile in care nu reusea sa vanda nimic in tara. La aceasta ...

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Pandurul ]

Sefii CE Oltenia scapa de controlul judiciar. Revin in functii?

Luni, 13 Iunie 2016, ora 23:45

Sefii CE Oltenia scapa de controlul judiciar. Revin in functii?Cei trei directori din cadrul Complexului Energetic Oltenia, trimisi in judecata in dosarul "Bani pentru Medintu", au avut luni, 13 iunie, termen de judecata, la Tribunalul Gorj. Directorii Dorina Jianu, Daniel Antonie, dar si fostul manager al companiei, Laurentiu Ciobotarica, s-au prezentat in fata instantei de judecata. Ziua de 13 a fost una cu noroc pentru directorii complexului energetic, asta pentru ca magistratii gorjenii au decis ca acestia sa fie judecati in libertate, nu sub control judiciar.

Rand pe rand directorii companiei energetice vizati in dosarul privind acordarea ilegala a sumei de peste 128.000 lei lui Aurel Medintu pentru a demisiona s-au prezentat luni, 13 iunie, in fata instantei de judecata. Fostul manager al CE Oltenia a incercat sa evite jurnalistii prezenti la sala de sedinta. "Nu dau decalaratii, nu fac comentarii", a spus Laurentiu Ciobotarica.
Nici Dorina Jianu nu a dorit sa faca declaratii spunand doar ca nu are nicio vina in ceea ce priveste acuzele care i se aduc si ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect. Doar directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a facut un comentariu scurt la acuzatia care ii este adusa, de abuz in serviciu. A spus ca nu are nicio vina, dar si ca nu are ce sa-si reproseze in aceasta speta.
Cei trei sefi CE Oltenia vor fi judecati in libertate, nu sub control judiciar, au decis luni magistratii gorjeni. "Constata ca fiind temeinica si legala masura controlului judiciar luata pana in prezent fata de inc. ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Pandurul ]

Ionel Ilie, noul manager al CEO! Reactii la aceasta numire

Joi, 02 Iunie 2016, ora 17:31

Ionel Ilie, directorul Diviziei de Energie din cadrul CEO, a preluat conducerea companiei! Propunerea directoratului a fost transmisa Consiliului de Supraveghere care a fost de acord cu aceasta nominalizare. Ilie a fost adjunctul fostului director Aurel Medintu. Cercetat in dosarul demisiei lui Medintu, fostul manager general, Laurentiu Ciobotarica, a ramas fara functie dupa decizia Curtii de Apel Craiova. Numirea lui Ionel Ilie a fost comentata astazi de liderii politici si reprezentantii

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Liberalii acuza: Contractul CE Oltenia cu BVA, fara acordul Directoratului!

Joi, 19 Mai 2016, ora 23:50

Liberalii acuza: Contractul CE Oltenia cu BVA, fara acordul Directoratului!Acuzatii extrem de grave la adresa fostului director al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel. Copresedintele PNL Gorj, Dan Valceanu, sustine ca afacerea incheiata intre CEO si BVA Coal pe vremea fostului manager a fost una ilegala si neaprobata de Directoratul companiei. Valceanu cere CEO sa depuna plangere penala impotriva lui Ciurel si sa recupereze de la acesta macar garantia contractului.

Dan Valceanu sustine ca are probe potrivit carora contractul cu BVA Coal nu are stampila Directoratului companiei si nici a Serviciului Juridic, ceea ce inseamna ca Ciurel a facut abuz de putere. "Orice vanzare de lignit, conform actului constitutiv al CEO, sub 30 de milioane de euro se aproba de Directorat si se informeaza Consiliul de Supraveghere. Contractul BVA a fost incheiat fara o hotarare a Directoratului si asta inseamna abuz, fals si uz de fals. Acest contract a fost unul pagubos pentru companie, a fost incheiat ilegal, fara sa existe o hotarare de Directorat si apoi dupa ce a fost incheiat au continuat ilegalitatile", a spus Dan Valceanu, copresedinte PNL Gorj.

Plangere penala
Acesta solicita companiei energetice sa faca plangere penala impotriva lui Ciurel si a echipei de atunci pentru recuperarea pagubei si sa-l ancheteze asa cum o fac acum cu Ciobotarica. "Din punctul meu de vedere, CE Oltenia trebuie de urgenta sa faca o sesizare penala impotriva domnului Ciurel, pentru ca a incheiat acest contract fara sa aiba aprobarea necesara si pentru faptul ca a ...

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Pandurul ]

CE Oltenia da vina pe Ciurel pentru concedierile care urmeaza

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 21:14

CE Oltenia da vina pe Ciurel pentru concedierile care urmeazaComplexul Energetic Oltenia a emis miercuri seara un comunicat in care precizeaza ca trebuie sa ia masuri de reducere a costurilor, ca urmare a pierderilor de 1.655 milioane lei din ultimii doi ani. Este vorba de pierderi inregistrate in perioada in care manager era Laurentiu Ciurel, revocat in decembrie anul trecut. Rentabilizarea companiei inseamna doua mii de concedieri in acest an, dar si inchideri de capacitati.

Laurentiu Ciobotarica, actualul manager al CE Oltenia, a prezentat miercuri sindicatelor situatia financiara a companiei pentru anul 2015 si pentru primul trimestru din anul 2016. "In contextul in care societatea a inregistrat pierderi cumulate in ultimii doi ani in valoare totala de 1.655 milioane lei si un profit pe primul trimestru al anului 2016 in valoare de 144 milioane lei, trebuie constientizat faptul ca masurile de eficientizare si restructurare a companiei sunt necesare. Este imperios necesar ca aceste pierderi sa fie recuperate in perioada urmatoare, pentru ca aceasta companie sa ramana in piata si sa fie eficienta", arata un comunicat al companiei.

Comunicatul vorbeste in continuare despre faptul ca productia este in scadere, asa ca trebuie luate masuri. "In acest context financiar, coroborat cu trendul descrescator al productiei de energie bazata pe carbune, cu pretul acesteia estimat pentru perioada urmatoare, precum si cu necesitatea implementarii procesului de dezvoltare durabila si crestere a competitivitatii economice, administratia a ...

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Pandurul ]

Ministrul Energiei stie cum poate fi salvat CE Oltenia

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 23:40

Ministrul Energiei stie cum poate fi salvat CE OlteniaComplexul Energetic Oltenia nu este in situatie de insolventa, a spus raspicat ministrul Energiei, Victor Grigorescu. Oficialul a explicat intr-o conferinta de presa organizata cu prilejul sosirii sale la Targu Jiu, ca la nivelul companiei energetice este nevoie de un plan de eficientizare care trebuie explicat salariatilor si convenit cu sindicatele. Inalt demnitarul a vorbit si despre creantele pe care CE Oltenia le are de recuperat de societatile falimentare si pe care nu ii va mai putea recupera. "Nu cred in concursuri intre resurse. Avem nevoie de un mix energetic echilibrat", a concluzionat oficialul facand referire la competitia care este intre producatorii de energie din surse regenerabile si cea pe baza de lignit.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a spus despre Complexul Energetic Oltenia ca este o companie de viitor si ca a venit la Targu Jiu pentru a se asigura ca datele solicitate de minister de la conducerea societatii pentru comitetul de minerit vor fi furnizate in timp util. Secretarul de stat in minister, Corina Popescu, i-a dat un ultimatum managerului CE Oltenia pentru a prezenta date solicitate in cadrul acelei comisii la ultimele doua sedinte si care nu au fost prezentate corespunzator.
Oficialul a explicat ca datele respective se vor regasi intr-un raport care traseaza liniile de dezvoltare si eficientizare a CE Oltenia pe viitor. "Chiar daca primii pasi firavi s-au facut, Complexul Energetic Oltenia are viitor pentru ca acesti pasi sa se transforme ..

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Pandurul ]

Ultimul avertisment pentru sefii CE Oltenia: Sa plece!

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 23:54

Ultimul avertisment pentru sefii CE Oltenia: Sa plece!Ministerul Energiei a dat marti "un ultim avertisment" conducerii Complexului Energetic Oltenia, acuzata pentru a treia oara ca s-a prezentat nepregatita la lucrarile grupului de lucru "Lignit". Ministerul a dat publicitatii un comunicat de presa in care vorbeste despre "un lung sir de greseli de management" si transmite actualei conduceri a CE Oltenia ca "nimeni nu este obligat sa ocupe un post de conducere". Din partea CE Oltenia au participat la sedinta managerul Laurentiu Ciobotarica, directorul Diviziei Miniere - Daniel Antonie si Vasile Oprea Scortariu - inginer. Comunicatul ministerului il citeaza si pe Ciobotarica, acesta asumandu-si criticile aduse. Miercuri este asteptat la Targu Jiu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, dar se pare ca demiterile asteptate au fost amanate pana la finalul lunii.

Al treilea comunicat de presa critic al Ministerului Energiei la adresa CE Oltenia este si cel mai dur de pana acum. De aceasta data conducerii Complexului Energetic Oltenia i se transmite ca este ultimul avertisment si ca 28 aprilie este termenul limita pana la care trebuie sa depuna datele solicitate de minister, pentru a putea fi fundamentat un plan pentru viitorul companiei. La sedinta de marti, 19 aprilie, reprezentantii CE Oltenia nu au stiut sa spuna costul tonei de carbune. "Si de data aceasta au venit cu materialele din care lipsesc informatii importante pentru luarea unei decizii, ca de exemplu costul pe tona de carbune exploatata", explica ministerul intr-un ...

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Pandurul ]

Ministerul Energiei se declara dezamagit de conducerea CE Oltenia

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 23:12

Ministerul Energiei se declara dezamagit de conducerea CE OlteniaDeclaratii dure ale secretarului de stat in Ministerul Energiei, Corina Popescu. Dupa o intrevedere pe care a avut-o marti cu sefii din CE Oltenia, Popescu a spus ca titanul energetic de la Gorj a fost administrat haotic si ca este dezamagita de "ritmul in care se misca activitatea conducerii de la CEO". Desi nu a spus direct, secretarul de stat Corina Popescu a lasat de inteles ca a dat un ultimatum conducerii CE Oltenia, astfel incat la urmatoarea sedinta de lucru, care va avea loc saptamana viitoare, sa prezinte o situatie clara a sectorului minier.

Sefii Complexului Energetic Oltenia, in frunte cu managerul Laurentiu Ciobotarica, au fost marti, 12 aprilie, la Ministerul Energiei, la intalnirea grupului de lucru Lignit. Discutiile s-au purtat sub coordonarea Secretarului de Stat Corina Popescu. Reprezentantii CE Oltenia, respectiv directorul Daniel Antonie, inginerul Vasile Oprea Scortariu si directorul general interimar al companiei Laurentiu Ciobotarica, au facut o prezentare generala a exploatarilor de carbune din bazinul Olteniei. Discutiile au condus spre concluzia ca exista resursa de carbune, insa trebuie eficientizat costul de exploatare, arata un comunicat al ministerului de resort.

"Nu pot sa imi ascund dezamagirea"
Declaratia facuta de Corina Popescu dupa sedinta a fost una dura fata de conducerea CE Oltenia. "Complexul Energetic Oltenia este o companie solida si cu perspective, dar care a fost administrata haotic si cu vizibile deturnari de la scopul ei ...

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Pandurul ]

Cine sunt sefii CE Oltenia cu buletin de Bucuresti! De unde vine Ivan?

Duminica, 20 Martie 2016, ora 14:17

Cine sunt sefii CE Oltenia cu buletin de Bucuresti! De unde vine Ivan?Mutarea sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Bucuresti ramane un "subiect in analiza" pentru ministrul Energiei. Chiar daca nu au reusit deocamdata mutarea sediului, oamenii ministrului Grigorescu aduc bucurestenii in conducerea companiei. Unii cu CV-uri convingatoare, altii care par adunati de pe drumuri. Omul cheie al ministrului pare sa fie Valeriu Stefan Ivan, membru in Consiliul de Supraveghere, despre care mediul politic si sindical din Gorj spune ca este cel care decide ce are si ce nu are voie sa faca managerul Ciobotarica. Ivan, alaturi de consiliul de supraveghere, este omul care a cerut mutarea sediului la Bucuresti si care saptamana trecuta a numit in Directoratul companiei un avocat fara nicio legatura cu domeniul energetic.

Ivan Stefan Valeriu, membru in Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, omul despre care se spune ca "face si desface", isi ascunde cariera de ochii opiniei publice. Are 48 de ani, fiind nascut in august 1968. Se spune despre el ca a lucrat in Serviciul Roman de Informatii, de unde ar fi fost dat afara. In CV-ul publicat pe site-ul Complexului Energetic Oltenia, la capitolul experienta profesionala a trecut doar lector la Universitatea Bucuresti din 2012 pana in prezent si presedintele unei organizatii neguvernamentale - Centrul de Analiza si Prognoza pentru Orientari Strategice - din 2014 pana in prezent. Cu ce s-a ocupat Ivan Stefan Valeriu pana la varsta de 44 de ani ramane un mister.

Ivan, detectiv particular?

Nici ...

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Pandurul ]

Analizeaza soarta CE Oltenia

Marti, 15 Martie 2016, ora 21:31

O comisie formata din deputati si senatori va analiza situatia in care se afla Complexele Energetice Oltenia si Hunedoara! Parlamentarii gorjeni sustin infiintarea acestei comisii si spun ca este necesara mai ales in contextul actual. Complexul Energetic Hunedoara este in insolventa, iar situatia companiei de la Targu Jiu nu este roza. Managerul interimar Laurentiu Ciobotarica a anuntat pierderi de peste 900 de milioane de lei, iar acest anunt a atras si voci care se grabeau sa anunte si

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Exclusiv! Ciobotarica, managerul "specializat" in pierderi. Si-a trecut si propria-i firma pe pierdere

Vineri, 11 Martie 2016, ora 17:31

Managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia demonstreaza, chiar cu propria-i firma, ca face calcule doar in pierdere! Laurentiu Ciobotarica detine doua societati comerciale, conform declaratiei de interese depusa si semnata chiar de el. Cele doua firme se ocupa cu activitati de consulanta pentru afaceri si management. Una dintre ele, SC Dey Energy a fost infiintata in 2015 si pe care n-a apucat sa lucreze, fiind ulterior numit director economic la Complexul Energetic Oltenia. Cea de-a

Actualitate / stiri Actualitate60 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Economii la CE Oltenia

Vineri, 11 Martie 2016, ora 11:32

Complexul Energetic Oltenia a facut economii de aproape 1,3 milioane de lei dupa ce au fost montat dispozitive GPS pe toate utilajele companiei. O societate din Timisoara s-a ocupat de montarea acestora. GPS-uri au fost puse insa si pe utilaje care sunt pe butuci. Intr-un comunicat emis de companie, se precizeaza ca prin

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

CINCI sindicate cer administratiei sa mentina actuala organizare a CE Oltenia!

Marti, 08 Martie 2016, ora 23:10

COMUNICAT,
Organizatiile sindicale: Sindicatul Mine-Energie Oltenia, Sindicatul Lignitul Oltenia, Sindicatul Solidaritatea2013 Motru-Lupoaia, Sindicatul Viitorul Nostru Minier-Oltenia, Sindicatul E.L.C.F.U. Rovinari. preocupate de soarta Complexului Energetic Oltenia S A si care au recurs la protestul extrem . GREVA FOAMEI ,pentru a stopa intentia conducerii C E Oltenia si a Ministerului Energiei de a muta sediul companiei la Bucuresti ,precum si la ample manifestatii de strada la care ai

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ GorjDomino ]

Ciurel a dat in judecata Complexul Energetic Oltenia

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 10:27

Ciurel a dat in judecata Complexul Energetic OlteniaLaurentiu Ciurel, revocat pe 4 decembrie din functia de manager privat al Complexului Energetic Oltenia, a dat in judecata compania. Procesul a fost inregistrat pe 10 decembrie la Tribunalul Gorj, obiectul fiind "alte cereri".

http://portal.just.ro/95/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9500000000138554&id_inst=95

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Pandurul ]

Directorii CEO, din nou la instanta

Luni, 30 Mai 2016, ora 14:31

Atat managerul Complexului Energetic Oltenia, cat si procurorii anticoruptie de la DNA Craiova au contestat controlul judiciar pe care l-au decis magistratii Tribunalului Dolj. Procurorii au cerut din nou arestarea preventiva a celor trei directori din cadrul CEO, iar Laurentiu Ciobotarica a cerut ridicarea controlului judiciar. Saptamana trecuta, magistratii au decis ca Laurentiu Ciobotarica si Dorina Jianu sa fie plasati sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. Daniel Antonie,

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ciobotarica a contestat controlul judiciar! La fel si procurorii de la DNA

Sambata, 28 Mai 2016, ora 14:31

Ciobotarica a contestat controlul judiciar! La fel si procurorii de la DNAAtat managerul Complexului Energetic Oltenia, cat si procurorii anticoruptie de la DNA Craiova au contestat controlul judiciar pe care l-au decis magistratii Tribunalului Dolj. Procurorii au cerut din nou arestarea preventiva a celor trei directori din cadrul CEO, iar Laurentiu Ciobotarica a cerut ridicarea controlului judiciar. Joi magistratii au decis ca Laurentiu Ciobotarica si Dorina Jianu sa

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ionel Ilie, mustruluit de presedintele CJ! Ce i-a reprosat Cosmin Popescu

Marti, 28 Iunie 2016, ora 14:31

Cosmin Popescu l-a bagat in sedinta pe managerul CEO, Ionel Ilie. Presedintele Consiliului Judetean Gorj i-a atras atentia sa nu mai faca pronostocuri publice legate de soarta companiei. In ultimele zile, atat managerul Ilie cat si unii lideri de sindicat au afirmat in presa locala ca producatorul de energie este in pericol de insolventa. Bancile si ceilalti parteneri ai companiei s-au prezentat la CEO pentru a cere clarificari la auzul acestor vesti.

Insolventa a fost anuntata atat de

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Graure, amenintat de procurori?

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 17:31

Marturii surprinzatoare la Curtea Suprema! Fostul director economic de la Termocentrala Turceni, Octavian Graure, a declarat astazi la Inalta Curte ca un procuror l-ar fi amenintat sa depuna marturie impotriva deputatului Victor Ponta. Alaturi de fostul premier al Romaniei, in acest dosar mai sunt judecati fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel,

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Usile inchise la CEO! Calinoiu cere ajutorul premierului

Vineri, 20 Mai 2016, ora 14:31

In plin scandal, usile directorilor de la CEO sunt inchise! Presedintele Consiliului Judetean, Ion Calinoiu, spune ca nu are cu cine sa vorbeasca problemele importante care macina compania pentru ca nu este de gasit nimeni din conducere.

In plus, Calinoiu a transmis astazi si o scrisoare deschisa premierului Romaniei, Dacian Ciolos prin care ii cere ajutorul.

Saptamana viitoare, pe 26 mai, magistratii Tribunalului Dolj vor decide daca Laurentiu Ciobotarica, Daniel Antonie si Dorina

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ciobotarica, Antonie, Jianu, la un pas de arestare!

Joi, 19 Mai 2016, ora 23:59

Ciobotarica, Antonie, Jianu, la un pas de arestare!Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de la Craiova au cerut arestarea managerului Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, dar si a directorilor Daniel Antonie si Dorina Jianu. Urmarirea penala a fost dispusa in dosarul cunoscut ca "Bani pentru Medintu". Cauza se va judeca la Tribunalul Dolj, in data de 26 mai. Ciobotarica a fost saptamana trecuta retinut 24 de ore in cauza, din dispozitia Parchetului Targu Jiu, care ulterior si-a declinat competenta catre DNA Craiova.

Magistratii din cadrul DNA Craiova au dispus joi, 19 mai, punerea in miscare a actiunii penale in dosarul "Bani pentru Medintu", inaintand catre Tribunalului Dolj referatul cu propunere de arestare preventiva a celor trei sefi ai Complexului Energetic Oltenia. Managerul interimar, Laurentiu Ciobotarica, este cercetat pentru de abuz in serviciu, dupa ce fostul sef al Diviziei Energetice, Aurel Medintu, a primit suma de 128.000 lei, printr-o hotarare de Directorat din 22 decembrie 2015, avizata de supraveghetori, pentru a-si inceta mandatul de director. Aceleasi acuzatii ii sunt aduse si directorului Diviziei Miniere, Daniel Antonie. Directorul de la Legislatie si Guvernanta Corporativa, Dorina Jianu, este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu. Procurorii spun ca acestia au aprobat si acordat in mod nelegal compensatia financiara care a constat in 5 remuneratii fixe lunare. Procurorii afirma in referatul de arestare preventiva ca exista date si probe solide in privinta ...

Actualitate / stiri Actualitate123 vizite[ Pandurul ]

Procurorii doljeni il vor pe Ciobotarica dupa gratii

Joi, 19 Mai 2016, ora 21:31

Laurentiu Ciobotarica nu a scapat de propunerea de arestare preventiva. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Craiova au dispus punerea in miscare a actiunii penale, iar astazi au inaintat Tribunalului Dolj propunerea de arestare preventiva a lui Laurentiu Ciobotarica, Daniel Antonie si Dorina Jianu. Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, este acuzat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Procurorii doljeni vor pe Ciobotarica dupa gratii

Joi, 19 Mai 2016, ora 14:31

Laurentiu Ciobotarica nu a scapat de propunerea de arestare preventiva. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Craiova au dispus punerea in miscare a actiunii penale, iar astazi au inaintat Tribunalului Dolj propunerea de arestare preventiva a lui Laurentiu Ciobotarica, Daniel Antonie si Dorina Jianu. Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, este acuzat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ciobotarica, din nou la instanta! Ce asteptari are de la termenul de maine:

Marti, 21 Iunie 2016, ora 17:31

Ciobotarica, din nou la instanta! Ce asteptari are de la termenul de maine:Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, a venit din nou la instanta. Ciobotarica a cerut astazi ridicarea sechestrului de pe mai multe bunuri. Constestatie impotriva acestei masuri a facut si Daniel Antonie. Maine, Curtea de Apel Craiova judeca o alta contestatie. Procurorii anticoruptie au solicitat din

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ciobotarica si Antonie, laTribunal

Marti, 21 Iunie 2016, ora 11:31

Fostul manager al CEO, Laurentiu Ciobotarica, a ajuns, in aceasta dimineata, la Tribunalul Gorj unde se judeca solicitarea sa de ridicare a sechestrului pe mai multe bunuri. Masura a fost dispusa de Directia Nationala Anticoruptie. Maine, laurentiu Ciobotarica va fi iar la proces. De aceasta data, va merge la Craiova, unde magistratii de la Curtea de Apel vor judeca apelul formulat de procurorii anticoruptie care il vor pe Ciobotarica si pe ceilalti doi directori judecati

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Incep negocierile la CEO. Disponibilizarile, din august!

Joi, 19 Mai 2016, ora 00:13

Incep negocierile la CEO. Disponibilizarile, din august!Sindicatele si directorii din Complexul Energetic Oltenia s-au intrunit miercuri intr-o noua sedinta a comisiei mixte. Astfel, sindicatele au fost instiintate ca de luni, 23 mai, vor incepe negocierile pe seama celor 2000 de disponibilizari din acest an. Concedierile colective se vor face, daca administratia va obtine avizul federatiilor, incepand cu luna august, spun cei din conducerea executiva.

La sedinta de convocare pentru negocieri nu a fost prezent managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobatarica. Din partea administratiei au fost directorul Diviziei Energetice - Ionel Ilie, sefa de la Juridic - Dorina Jianu, Daniel Antonie - seful Diviziei Miniere, dar si Sorin Olaru - director adjunct la Resurse Umane.
Sindicatelor li s-a transmis de catre cei din conducerea executiva ca luni, la ora 13, va avea loc prima runda de negocieri pe seama planului de reorganizare, care presupune inclusiv reducerea numarului de salariati din companiei cu 5000 pana in 2020, din care 2000 ar urma sa plece anul acesta. Cei din Directorat spun ca nu vor reusi sa faca aceste concedieri incepand cu 1 iulie, asa cum si-au propus, ci o luna mai tarziu. "Am stabilit ca luni ne intalnim sa negociem. Planul cuprinde si disponibilizari, dar asta vom negocia, numar de oameni, criterii de disponibilizare. Noi nu putem sa venim decat cu propunerea trecuta in programul aprobat de Consiliul de Supraveghere si de AGA. Acum trebuie sa negociem cu partenerii sociali. Noi ne propunem, dar nu ...

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Pandurul ]

Zile de foc pentru Ciobotarica

Luni, 20 Iunie 2016, ora 14:31

Zile de foc pentru CiobotaricaUrmeaza doua zile de foc pentru fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica. Tribunalul Gorj va judeca maine, de la ora 09.00, solicitarea lui Ciobotarica de ridicare a sechestrului pe mai multe bunuri. Masura a fost dispusa de Directia Nationala Anticoruptie. miercuri, laurentiu Ciobotarica va fi iar la proces. De aceasta data, va merge la Craiova, unde magistratii de la Curtea de Apel vor judeca apelul formulat de procurorii anticoruptie care il vor pe Ciobotarica

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Incep audierile

Luni, 16 Mai 2016, ora 17:32

Incep audierile in cazul demisiei lui Aurel Medintu de la Complexul Energetic Oltenia! Fostul director a fost chemat sa dea declaratii in fata procurorilor anticoruptie de la Craiova maine. Tot in fata celor de la DNA Craiova va merge si managerul CEO, Laurentiu Ciobotarica, pentru a le explica de ce a aprobat o hotarare prin care Medintu era platit cu 120 de mii de lei sa plece din companie. Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, a fost retinut in acest caz saptamana

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Laurentiu Ciurel: "Ionel Ilie este inconjurat de cimpanzei"

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 17:31

Marea greseala a lui Ionel Ilie este frica! Aceasta este parerea fostului manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, care considera ca Ionel Ilie este atras intr-o cursa politica in acest momente. Ciurel a comentat astazi si numirea lui Ilie in fruntea producatorului de energie. Fostul manager nu l-a ocolit nici pe Laurentiu Ciobotarica pe care il acuza ca a impiedicat vanzarile in perioada in care a condus gigantul energetic. Fostul director al CE Oltenia, Laurentiu Ciurel, a

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ciobotarica, dupa o noapte in Arest: M-am odihnit! Am avut o zi de concediu!

Vineri, 13 Mai 2016, ora 11:31

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, a iesit din arest seara trecuta! Pentru ca i-a expirat ordonanta de retinere pentru 24 de ore, Ciobotarica a iesit fara catuse din sediul IPJ Gorj. El nu a dorit sa comenteze retinerea sa, motivand ca este o ancheta in derulare. A mentionat doar ca avut timp sa se odihneasca in cele 24 de ore de arest. Laurentiu Ciobotarica nu a vrut sa comenteze suspiciunile ca a negociat si cu alti directori din vechea garda sa plece din companie

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Radio Targu-Jiu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Inca un liberal promovat in functie de conducere
Liberala Maria Cochina a fost numita inspector scolar adjunct. Este a doua persoana sustinuta de PNL ...
Accident la Dragoieni
Un accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp la Dragoieni. Din primele informatii se ...
Incredibil! Lider PNL, acuzat ca a furat darul de nunta!
Bebe Tauru, candidatul PNL la Primaria Urdari la alegerile din 5 iunie, a devenit suspect alaturi de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor