Articole despre "managerul complexului energetic oltenia"

Rezultatele 1 - 30 din 937 (0.686 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Ciurel a dat in judecata Complexul Energetic Oltenia

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 10:27

Ciurel a dat in judecata Complexul Energetic OlteniaLaurentiu Ciurel, revocat pe 4 decembrie din functia de manager privat al Complexului Energetic Oltenia, a dat in judecata compania. Procesul a fost inregistrat pe 10 decembrie la Tribunalul Gorj, obiectul fiind "alte cereri".

http://portal.just.ro/95/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9500000000138554&id_inst=95

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Pandurul ]

Ciurel a fost inlocuit din fruntea Complexului Energetic Oltenia. Cine este noul manager al CEO

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 22:44

Ciurel a fost inlocuit din fruntea Complexului Energetic Oltenia. Cine este noul manager al CEOConsiliul de Supraveghere a analizat indicatori economici ai CEO si a ajuns la concluzia ca managerul privat, Laurentiu Ciurel, nu si-a indeplinit criteriile de performanta. In 2014, CE Oltenia a avut o pierdere de 150 de milioane de euro. Consiliul de Supraveghere a luat decizia inlocuirii din functie a lui Laurentiu Ciurel. Cele mai mari sanse pentru a fi numit in fruntea CEO le are Laurentiu Ciobotarica, directorul Diviziei Financiare. Ciurel va cere in instanta 100 milioane de dolari

Actualitate / stiri Actualitate65 vizite[ Adevarul ]

CE Oltenia da vina pe Ciurel pentru concedierile care urmeaza

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 21:14

CE Oltenia da vina pe Ciurel pentru concedierile care urmeazaComplexul Energetic Oltenia a emis miercuri seara un comunicat in care precizeaza ca trebuie sa ia masuri de reducere a costurilor, ca urmare a pierderilor de 1.655 milioane lei din ultimii doi ani. Este vorba de pierderi inregistrate in perioada in care manager era Laurentiu Ciurel, revocat in decembrie anul trecut. Rentabilizarea companiei inseamna doua mii de concedieri in acest an, dar si inchideri de capacitati.

Laurentiu Ciobotarica, actualul manager al CE Oltenia, a prezentat miercuri sindicatelor situatia financiara a companiei pentru anul 2015 si pentru primul trimestru din anul 2016. "In contextul in care societatea a inregistrat pierderi cumulate in ultimii doi ani in valoare totala de 1.655 milioane lei si un profit pe primul trimestru al anului 2016 in valoare de 144 milioane lei, trebuie constientizat faptul ca masurile de eficientizare si restructurare a companiei sunt necesare. Este imperios necesar ca aceste pierderi sa fie recuperate in perioada urmatoare, pentru ca aceasta companie sa ramana in piata si sa fie eficienta", arata un comunicat al companiei.

Comunicatul vorbeste in continuare despre faptul ca productia este in scadere, asa ca trebuie luate masuri. "In acest context financiar, coroborat cu trendul descrescator al productiei de energie bazata pe carbune, cu pretul acesteia estimat pentru perioada urmatoare, precum si cu necesitatea implementarii procesului de dezvoltare durabila si crestere a competitivitatii economice, administratia a ...

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Ministrul Energiei stie cum poate fi salvat CE Oltenia

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 23:40

Ministrul Energiei stie cum poate fi salvat CE OlteniaComplexul Energetic Oltenia nu este in situatie de insolventa, a spus raspicat ministrul Energiei, Victor Grigorescu. Oficialul a explicat intr-o conferinta de presa organizata cu prilejul sosirii sale la Targu Jiu, ca la nivelul companiei energetice este nevoie de un plan de eficientizare care trebuie explicat salariatilor si convenit cu sindicatele. Inalt demnitarul a vorbit si despre creantele pe care CE Oltenia le are de recuperat de societatile falimentare si pe care nu ii va mai putea recupera. "Nu cred in concursuri intre resurse. Avem nevoie de un mix energetic echilibrat", a concluzionat oficialul facand referire la competitia care este intre producatorii de energie din surse regenerabile si cea pe baza de lignit.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a spus despre Complexul Energetic Oltenia ca este o companie de viitor si ca a venit la Targu Jiu pentru a se asigura ca datele solicitate de minister de la conducerea societatii pentru comitetul de minerit vor fi furnizate in timp util. Secretarul de stat in minister, Corina Popescu, i-a dat un ultimatum managerului CE Oltenia pentru a prezenta date solicitate in cadrul acelei comisii la ultimele doua sedinte si care nu au fost prezentate corespunzator.
Oficialul a explicat ca datele respective se vor regasi intr-un raport care traseaza liniile de dezvoltare si eficientizare a CE Oltenia pe viitor. "Chiar daca primii pasi firavi s-au facut, Complexul Energetic Oltenia are viitor pentru ca acesti pasi sa se transforme ..

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Pandurul ]

Ultimul avertisment pentru sefii CE Oltenia: Sa plece!

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 23:54

Ultimul avertisment pentru sefii CE Oltenia: Sa plece!Ministerul Energiei a dat marti "un ultim avertisment" conducerii Complexului Energetic Oltenia, acuzata pentru a treia oara ca s-a prezentat nepregatita la lucrarile grupului de lucru "Lignit". Ministerul a dat publicitatii un comunicat de presa in care vorbeste despre "un lung sir de greseli de management" si transmite actualei conduceri a CE Oltenia ca "nimeni nu este obligat sa ocupe un post de conducere". Din partea CE Oltenia au participat la sedinta managerul Laurentiu Ciobotarica, directorul Diviziei Miniere - Daniel Antonie si Vasile Oprea Scortariu - inginer. Comunicatul ministerului il citeaza si pe Ciobotarica, acesta asumandu-si criticile aduse. Miercuri este asteptat la Targu Jiu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, dar se pare ca demiterile asteptate au fost amanate pana la finalul lunii.

Al treilea comunicat de presa critic al Ministerului Energiei la adresa CE Oltenia este si cel mai dur de pana acum. De aceasta data conducerii Complexului Energetic Oltenia i se transmite ca este ultimul avertisment si ca 28 aprilie este termenul limita pana la care trebuie sa depuna datele solicitate de minister, pentru a putea fi fundamentat un plan pentru viitorul companiei. La sedinta de marti, 19 aprilie, reprezentantii CE Oltenia nu au stiut sa spuna costul tonei de carbune. "Si de data aceasta au venit cu materialele din care lipsesc informatii importante pentru luarea unei decizii, ca de exemplu costul pe tona de carbune exploatata", explica ministerul intr-un ...

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Pandurul ]

Ministerul Energiei se declara dezamagit de conducerea CE Oltenia

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 23:12

Ministerul Energiei se declara dezamagit de conducerea CE OlteniaDeclaratii dure ale secretarului de stat in Ministerul Energiei, Corina Popescu. Dupa o intrevedere pe care a avut-o marti cu sefii din CE Oltenia, Popescu a spus ca titanul energetic de la Gorj a fost administrat haotic si ca este dezamagita de "ritmul in care se misca activitatea conducerii de la CEO". Desi nu a spus direct, secretarul de stat Corina Popescu a lasat de inteles ca a dat un ultimatum conducerii CE Oltenia, astfel incat la urmatoarea sedinta de lucru, care va avea loc saptamana viitoare, sa prezinte o situatie clara a sectorului minier.

Sefii Complexului Energetic Oltenia, in frunte cu managerul Laurentiu Ciobotarica, au fost marti, 12 aprilie, la Ministerul Energiei, la intalnirea grupului de lucru Lignit. Discutiile s-au purtat sub coordonarea Secretarului de Stat Corina Popescu. Reprezentantii CE Oltenia, respectiv directorul Daniel Antonie, inginerul Vasile Oprea Scortariu si directorul general interimar al companiei Laurentiu Ciobotarica, au facut o prezentare generala a exploatarilor de carbune din bazinul Olteniei. Discutiile au condus spre concluzia ca exista resursa de carbune, insa trebuie eficientizat costul de exploatare, arata un comunicat al ministerului de resort.

"Nu pot sa imi ascund dezamagirea"
Declaratia facuta de Corina Popescu dupa sedinta a fost una dura fata de conducerea CE Oltenia. "Complexul Energetic Oltenia este o companie solida si cu perspective, dar care a fost administrata haotic si cu vizibile deturnari de la scopul ei ...

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Pandurul ]

Cine sunt sefii CE Oltenia cu buletin de Bucuresti! De unde vine Ivan?

Duminica, 20 Martie 2016, ora 14:17

Cine sunt sefii CE Oltenia cu buletin de Bucuresti! De unde vine Ivan?Mutarea sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Bucuresti ramane un "subiect in analiza" pentru ministrul Energiei. Chiar daca nu au reusit deocamdata mutarea sediului, oamenii ministrului Grigorescu aduc bucurestenii in conducerea companiei. Unii cu CV-uri convingatoare, altii care par adunati de pe drumuri. Omul cheie al ministrului pare sa fie Valeriu Stefan Ivan, membru in Consiliul de Supraveghere, despre care mediul politic si sindical din Gorj spune ca este cel care decide ce are si ce nu are voie sa faca managerul Ciobotarica. Ivan, alaturi de consiliul de supraveghere, este omul care a cerut mutarea sediului la Bucuresti si care saptamana trecuta a numit in Directoratul companiei un avocat fara nicio legatura cu domeniul energetic.

Ivan Stefan Valeriu, membru in Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, omul despre care se spune ca "face si desface", isi ascunde cariera de ochii opiniei publice. Are 48 de ani, fiind nascut in august 1968. Se spune despre el ca a lucrat in Serviciul Roman de Informatii, de unde ar fi fost dat afara. In CV-ul publicat pe site-ul Complexului Energetic Oltenia, la capitolul experienta profesionala a trecut doar lector la Universitatea Bucuresti din 2012 pana in prezent si presedintele unei organizatii neguvernamentale - Centrul de Analiza si Prognoza pentru Orientari Strategice - din 2014 pana in prezent. Cu ce s-a ocupat Ivan Stefan Valeriu pana la varsta de 44 de ani ramane un mister.

Ivan, detectiv particular?

Nici ...

Actualitate / stiri Actualitate93 vizite[ Pandurul ]

Analizeaza soarta CE Oltenia

Marti, 15 Martie 2016, ora 21:31

O comisie formata din deputati si senatori va analiza situatia in care se afla Complexele Energetice Oltenia si Hunedoara! Parlamentarii gorjeni sustin infiintarea acestei comisii si spun ca este necesara mai ales in contextul actual. Complexul Energetic Hunedoara este in insolventa, iar situatia companiei de la Targu Jiu nu este roza. Managerul interimar Laurentiu Ciobotarica a anuntat pierderi de peste 900 de milioane de lei, iar acest anunt a atras si voci care se grabeau sa anunte si

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Exclusiv! Ciobotarica, managerul "specializat" in pierderi. Si-a trecut si propria-i firma pe pierdere

Vineri, 11 Martie 2016, ora 17:31

Managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia demonstreaza, chiar cu propria-i firma, ca face calcule doar in pierdere! Laurentiu Ciobotarica detine doua societati comerciale, conform declaratiei de interese depusa si semnata chiar de el. Cele doua firme se ocupa cu activitati de consulanta pentru afaceri si management. Una dintre ele, SC Dey Energy a fost infiintata in 2015 si pe care n-a apucat sa lucreze, fiind ulterior numit director economic la Complexul Energetic Oltenia. Cea de-a

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Economii la CE Oltenia

Vineri, 11 Martie 2016, ora 11:32

Complexul Energetic Oltenia a facut economii de aproape 1,3 milioane de lei dupa ce au fost montat dispozitive GPS pe toate utilajele companiei. O societate din Timisoara s-a ocupat de montarea acestora. GPS-uri au fost puse insa si pe utilaje care sunt pe butuci. Intr-un comunicat emis de companie, se precizeaza ca prin

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

CINCI sindicate cer administratiei sa mentina actuala organizare a CE Oltenia!

Marti, 08 Martie 2016, ora 23:10

COMUNICAT,
Organizatiile sindicale: Sindicatul Mine-Energie Oltenia, Sindicatul Lignitul Oltenia, Sindicatul Solidaritatea2013 Motru-Lupoaia, Sindicatul Viitorul Nostru Minier-Oltenia, Sindicatul E.L.C.F.U. Rovinari. preocupate de soarta Complexului Energetic Oltenia S A si care au recurs la protestul extrem . GREVA FOAMEI ,pentru a stopa intentia conducerii C E Oltenia si a Ministerului Energiei de a muta sediul companiei la Bucuresti ,precum si la ample manifestatii de strada la care ai

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ GorjDomino ]

Complexului Energetic Oltenia in procesul in care este judecat chiar managerul unitatii, alaturi de Ponta si Sova

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 00:39

Complexului Energetic Oltenia in procesul in care este judecat chiar managerul unitatii, alaturi de Ponta si SovaManagerul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, a anuntat ca CEO s-a constituit parte civila in dosarul Turceni - Rovinari, aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitiein care sunt judecati premierul Victor Ponta si Dan Sova. Decizia a fost luata de Departamentul juridic din cadrul companiei energetice care au analizat situatia din dosar, fiind aprobata si de Consiliul de Supraveghere al CEO.
Inculpatii din sarul "Turceni-Rovinari" Ciurel este judecat in acest dosar penal. La

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Adevarul ]

3.500 de oameni la mitingul pentru salvarea CEO: "Fara Complexul Oltenia, suntem un judet mort!"

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 07:11

3.500 de oameni la mitingul pentru salvarea CEO: "Fara Complexul Oltenia, suntem un judet mort!"Un barbat era cat pe ce sa isi piarda viata, dupa ce tirul in care se afla, plin de materiale de constructie, a intrat intr-un parapete, a cazut de la o inaltime de aproximativ cinci metri si s-a rasturnat intr-un sant. Accidentul a avut loc ieri, in localitatea Virt, de langa Rovinari.
Multi dintre minerii carierelor companiei s-au multumit cu gandul ca sediile noilor sucursale miniere vor fi la Jilt si Rosia. Din acest motiv au renuntat la participarea la mitingul de ieri.
Presedintele

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ GorjDomino ]

Ce salariu a avut fostul manager al CEO, Laurentiu Ciurel si cat primeste actualul director interimar al CEO, Laurentiu Ciobotarica

Marti, 23 Februarie 2016, ora 10:10

Laurentiu Ciurel, demis de la conducerea Complexului Energetic Oltenia in decembrie 2015, a primit, in fiecare luna in care a fost director, sume cuprinse intre 25.970 de lei si 29.104 lei, potrivit unor informatii obtinute de ECONOMICA.NET. Adica, in medie 6.300 de euro. Cu o singura exceptie, in luna aprilie 2013, cand a avut in jur de 15.000 de lei brut, Ciurel a primit cel putin 25.000 de lei pe luna, si cu exceptia varfului consemnat in martie 2013, cand a primit 36.000 de lei. Sumele sunt

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ GorjDomino ]

Greva foamei in fata sediului Complexului Energetic Oltenia. "Majorarile salariale s-au facut pe criterii sindicale si politice"

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 13:40

Greva foamei in fata sediului Complexului Energetic Oltenia. "Majorarile salariale s-au facut pe criterii sindicale si politice"Protestarii fac parte din sindicatele afiliate la Federatia Nationala Mine Energie (FNME), iar unul dintre acestia nu face parte din nicio organizatie sindicala. Grevistii sustin ca administratia Complexului au comis o mare nedreptate cu privire la modul in care au fost facute cresterile salariale, beneficiarii principali fiind membrii din sindicatele agreate de conducerea unitatii, in timp ce angajatii din sindicatele afiliate la FNME au fost favorizati. Protestatarii au pus chiar si un cort

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Adevarul ]

Somaj tehnic urmat de concedieri colective la CE Oltenia

Joi, 18 Februarie 2016, ora 23:32

Somaj tehnic urmat de concedieri colective la CE OlteniaMasuri de criza la Complexul Energetic Oltenia! Salariatii vor intra in somaj tehnic in urmatoarea perioada, prin rotatie, din cauza cererii reduse de energie. Conducerea companiei lucreaza si la un plan de restructurare pe cinci ani, iar cei care vor pleca vor beneficia de plati compensatorii si venit de completare. "Cat mai multe plati compensatorii", a spus managerul Laurentiu Ciobotarica. In prima faza vor fi cateva sute de concedieri colective la cerere. Unii sindicalisti au avansat chiar trei mii de concedieri, dar informatia nu a fost confirmata de administratie. Directorul Ciobotarica a explicat ca de saptamana viitoare va fi demarat un plan de plecari voluntare. Planul final ar putea fi gata pana in luna martie, au anuntat cei din administratie.

Managerul Complexului Oltenia a spus joi, 18 februarie, dupa sedinta comisiei mixte, ca vor fi reduse posturile de conducere, costurile cu prestatorii, dar a vorbit si de o reducere de personal la nivel de companie. Directorul general a explicat ca sunt mai multe variante pe care le ia in calcul, care vor fi discutate si cu sindicatele. Noua organigrama va fi prezentata saptamana viitoare, a spus seful complexului. "Discutam de eficientizare de activitate si am ajuns la o formula de organizare a companiei mult mai fiabila, discutam de desfiintarea multor posturi de conducere, pentru un act managerial mai simplu, de asemeni, discutam de reducere de costuri in toate zonele, de la costuri cu prestatorii, costuri cu energia, cu ...

Actualitate / stiri Actualitate104 vizite[ Pandurul ]

Managerul revocat al CEO, comunicat de presa!

Luni, 15 Februarie 2016, ora 23:11

In data de 15.02.2016, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a remis un comunicat prin care arata o parte din considerentele avute in vedere pentru mutarea sediului social in Bucuresti. Toate aceste motivatii denota o lipsa majora de cunoastere a problemelor societatii, a modului de functionare si de expunere in piata a unor companii integrate carbune-energie.

Necesitatea participarii la simpozioane, festivitati, mese rotunde, cocktail-uri , ar trebui sa ramana in plan

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ GorjDomino ]

Graure, numit project manager la CE Oltenia

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 06:22

Graure, numit project manager la CE OlteniaDumitru Octavian Graure, considerat omul lui Condescu, a fost numit de moment consilier al managerului interimar de la Complexului Energetic Oltenia. Laurentiu Ciobotarica a infiintat special o directie pentru acesta, mai ales ca are de gand sa-l readuca la companie si pe Daniel Pitaroiu, cel care a demisionat de doua ori din Complex pana acum.

Managerul interimar al CEO si-a angajat, la scurt timp de la numirea sa in functie, un consilier, fiind vorba de Dumitru Octavian Graure. Graure va fi

Business / stiri Business69 vizite[ Impact in Gorj ]

Un europarlamentar, la discutii cu managerul CEO

Marti, 09 Februarie 2016, ora 06:22

Un europarlamentar, la discutii cu managerul CEOEuroparlamentarul Maria Grapini a ajuns ieri, la Targu-Jiu, aceasta intalnindu-se cu reprezentantii Complexului Energetic Oltenia. Fostul ministru al Turismului recomanda reprezentantilor colosului energetic din Oltenia sa se axeze exclusiv pe probleme de minerit si energie si sa renunte la unitatile turistice pe care compania le are in portofoliu.

Europarlamentarul ajuns ieri in Gorj, pentru a-si deschide cabinet in sediul Partidului Puterii Umaniste, o noua formatiune politica. In cadrul

Business / stiri Business22 vizite[ Impact in Gorj ]

CE Oltenia poate da 2-3000 de MW putere, la -40As C si la +40As C, sustine Ciobotarica

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 06:23

CE Oltenia poate da 2-3000 de MW putere, la -40As C si la +40As C, sustine CiobotaricaPresedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, a sustinut in presa de specialitate ca CE Oltenia poate da 2-3000 de MW putere, la -40As C, la +40As C, pe seceta prelungita, zi sau noapte.

Intr-un interviu acordat publicatiei Bursa.ro, managerul interimar al Complexului a spus cateva dintre obiectivele pentru anul acesta, la CE Oltenia. "Avand in vedere orientarile europene actuale din domeniul energetic care catalogheaza energia pe baza de carbune ca fiind

Business / stiri Business52 vizite[ Impact in Gorj ]

CE Oltenia, pierdere uriasa. Urmeaza externalizari!

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 07:26

CE Oltenia, pierdere uriasa. Urmeaza externalizari!895 de milioane de lei noi este pierderea Complexului Energetic Oltenia pe anul trecut, potrivit estimarilor prezentate ieri de directorul Laurentiu Ciobotarica. Actualul manager crede ca abia 2017 va fi un an profitabil pentru companie. Pana atunci insa, vor fi luate masuri de eficientizare. Ciobotarica nu a vorbit despre concedieri, dar o parte din activitate ar putea fi externalizata cu tot cu salariati.

Managerul CE Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, a sustinut miercuri o declaratie de presa in care a prezentat situatia financiara a companiei in 2015. Pierderile totale sunt estimate la 895 de milioane de lei, din care 725 de milioane din exploatare.

Ciobotarica a explicat motivul pentru care compania a incheiat anul trecut cu un astfel de rezultat. "S-a vorbit de un profit de exploatare de 20 de milioane de lei la luna noiembrie. Vreau sa va spun ca stiu foarte bine cifrele pentru ca sunt directorul Diviziei Financiare din CEO si asa este, am plecat de la acei 20 de milioane de lei la luna noiembrie. In luna decembrie, am inregistrat urmatoarele elemente: avem un transfer de afacere pentru cariera Berbesti cu CET Govora, tranzactia respectiva a adus o pierdere companiei de 107 milioane lei, ea va fi adusa in bilant conform reglementarilor pentru ca trebuie sa descarcam gestiunea de activele respective care nici nu mai sunt la noi, si trebuie sa inregistram elementele din tranzactie, lucru agreat absolut cu toata lumea, inclusiv cu ei si ne-am pus de acord. De asemeni, la ...

Actualitate / stiri Actualitate161 vizite[ Pandurul ]

Ciurel pierde DEFINITIV procesul cu CE Oltenia

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 16:26

Ciurel pierde DEFINITIV procesul cu CE OlteniaCurtea de Apel Craiova a respins miercuri apelul declarat de Laurentiu Ciurel in procesul cu Complexul Energetic Oltenia, decizia fiind definitiva. Ciurel cerea prin ordonanta presedintiala suspendarea deciziei prin care a fost revocat din functia de manager al CE Oltenia, pe 4 decembrie. Acesta mai are un proces cu CE Oltenia pentru revenirea in functie, care nu a primit inca termen de judecata.

http://portal.just.ro/54/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9500000000138553&id_inst=54

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Pandurul ]

Sefii judetului si primarii se intalnesc cu managerul CEO

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 07:27

Laurentiu Ciobotarica, managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, urmeaza sa aiba o intalnire cu autoritatile judetene si locale. Prefectul Alin Vacaru crede ca managerul Ciobotarica nu are interes sa bage compania in insolventa pentru ca aceasta decizie ar afecta CV-ul acestuia. "Miercuri sau joi o sa fie o intalnire cu primarii unde sunt cariere, o sa fie prezenti si domnul presedinte Calinoiu si domnul Carciumaru si noi, Prefectura. Cred ca domnul Ciobotarica ne va explica situatia CE Oltenia. Eu am incredere in toata conducerea Complexului Energetic Oltenia ca vrea sa faca treaba. La fel ca si mine, domnul Ciobotarica este un om tanar care nu-si permite sa vina sa inchida o institutie pentru ca o sa mai lucreze in viitor si in alte companii si nu stiu daca ar da bine la CV-ul dumnealui daca s-ar intampla lucruri urate la complex. Domnul Ciobotarica mi-a spus ca CEO nu o sa fie bagat in insolventa", a declarat Alin Vacaru.

Intalnirea cu managerul CEO este asteptata cu interes si de catre primari. "Deocamdata, nu am fost invitat la sedinta cu managerul CEO. Daca voi fi invitat, cu siguranta voi participa intrucat noi suntem cei mai afectati. Avem foarte multe probleme, dar principala ar fi redarea de urgenta in agricultura a terenurilor si refacerea drumurilor si podurilor de acces la terenurile agricole. La noi, se vor preda 4 hectare de teren care nu au drumuri, n-au poduri, terenurile sunt intr-o stare foarte avansata de degradare", a declarat Florinel Tuila, ..

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

La intalnire cu managerul Ciobotarica

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 07:12

La intalnire cu managerul CiobotaricaPrefectul Alin Vacaru are incredere in actualul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciobotarica, care i-a transmis ca situatia societatii energetice nu este "ingrijoratoare".
Prefectul Alin Vacaru a vorbit, luni, cu managerul CEO, Laurentiu Ciobotarica, acesta din urma anuntandu-l ca se va intalni cu primarii din zonele miniere. Prefectul a venit si cu un mesaj pentru cei care sunt ingrijorati pentru viitorul Complexului Energetic Oltenia, spunand ca "lucrurile nu sunt

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ GorjDomino ]

Negocieri ca la piata la CE Oltenia! Si Trofin si-a negociat privilegii sa plece

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 11:31

Ce vrei sa pleci? Asa incep discutiile dintre noii directori ai Complexului Energetic Oltenia si fostii membri ai directoratului. Dupa ce fostul director al Diviziei Energetice, Aurel Medintu, a recunoscut, la Radio Targu Jiu, ca a primit 120 de mii de lei de la CEO sa plece acasa pentru ca noua conducere sa-si instaleze o alta persoana pe functie, se dovedeste ca acesta nu este un caz singular. Mai mult, a devenit o practica. Fostul manager al CEO, Laurentiu Ciurel, a dezvaluit, in cadrul

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

ALERTA dupa anuntarea privatizarii CEO! Fostul si actualul manager, chemati sa SALVEZE compania

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 07:11

ALERTA dupa anuntarea privatizarii CEO! Fostul si actualul manager, chemati sa SALVEZE companiaPresedintele Consiliului Judetean, prefectul, dar si primarul municipiului Targu Jiu au comentat anuntul facut de ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, privind privatizarea CEO. Acestia fac apel la toti gorjenii, si nu numai, pentru a se mobiliza impotriva privatizarii.
Presedintele Consiliului Judetean Gorj a declarat ca va face demersuri atat la presedintele PSD, Liviu Dragnea, cat si la ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, pentru a impiedica privatizarea Complexului Energetic Oltenia.

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ GorjDomino ]

CE Oltenia in atentia lui Dragnea si Ponta

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 06:23

CE Oltenia in atentia lui Dragnea si PontaPesedistii gorjeni cer explicatii ministrului Energiei privind posibila privatizare a CEO. Primarul Florin Carciumaru spune ca, pentru salvarea Complexului Oltenia, va cere inclusiv sprijinul fostului director general, Laurentiu Ciurel, desi cei doi nu au avut o colaborare prea buna pana acum. De asemenea, co-presedintele UNPR Gorj, spera ca autoritatile sa aiba cat mai curand o intrevedere cu ministrul Energiei, in caz contrar tot judetul va avea de suferit.

Autoritatile judetene si locale,

Business / stiri Business11 vizite[ Impact in Gorj ]

Managerul CEO, Laurentiu Ciobotarica, a ajuns la Urgente

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 06:22

Managerul CEO, Laurentiu Ciobotarica, a ajuns la UrgenteActualul director al Complexului Energetic Oltenia a inceput anul la spital. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a unitatii medicale din Targu-Jiu acuzand ca are anumite probleme de sanatate, medicii stabilind ca este necesar sa fie investigat la Computerul Tomograf. Toate bune si frumoase, numai ca, avand in vedere ca a fost vorba despre un pacient important nu s-a mai tinut cont de asteptarea altor bolnavi, fapt care a creat nemultumire in randul celor care au asteptat indelung la

Actualitate / stiri Actualitate94 vizite[ Impact in Gorj ]

Ciobotarica, avertizat de senatorul Dian Popescu

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 23:09

Liderii ALDE Gorj ii recomanda lui Laurentiu Ciobotarica, managerul Complexului Energetic Oltenia, sa-si dea demisia daca stie ca a facut nereguli. Din comisia care va veni in control la CEO, comisie constituita la nivelul Parlamentului, face parte si senatorul Dian Popescu. "In conditiile in care comisia de ancheta pe care o va conduce domnul Dian Popescu, la Gorj, va descoperi multe nereguli, i-as recomanda domnului Ciobotarica sa-si dea demisia inainte de a incepe aceasta ancheta", a declarat Marius Borcan, copresedintele ALDE Gorj.
Potrivit lui Dian Popescu, calendarul actiunilor se va realiza in cursul zilei de luni. "Vreau sa transmit si in Complexul Energetic Oltenia si in Complexul Energetic Hunedoara sa-si pregateasca documentele pentru ca, asa cum am facut si in Rosia Montana si am scos adevarul la iveala cu ce voiau sa faca cu cele 40 de miliarde aur al tarii, de Romania ajunsese de la 50% la un actionariat de 17% pentru ca au fost niste golanii mari si am picat proiectul, asa transmit si acum, sa-si pregateasca documentele pentru ca stiu unde sa caut. Ce-au facut cu mii de miliarde pe care le avea profit complexul si cum au gestionat sistemul energetic din Oltenia veti afla public", a declarat senatorul Dian Popescu.

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

In ciuda profitului, CEO abandoneaza sportul

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 21:31

Chiar daca s-a anuntat profit la Complexul Energetic Oltenia, compania nu va relua finantarea catre sport! Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, spune ca ii pasa mai mult de locurile de munca din CEO si sponsorizarile sportului raman, in continuare, blocate. Managerul Complexului Energetic Oltenia a transmis un profit de 140 de milioane de lei dupa primele trei luni din 2016 in timp ce la sfarsitul anului a transmis ca existau pierderi de 900 de milioane de lei. Profitul comunicat de

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Radio Targu-Jiu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Agent sef de la Penitenciarul Targu Jiu, prins in timp ce primea mita pentru a invoi un detinut de sarbatori
Un apropiat al detinutului i-a dus 500 de euro si mai multe bunuri, moment in care oamenii legii au ...
Inca un magazin inchis inainte de Pasti
Inspectorii antifrauda au inchis magazinul de peste din Piata Mica! Un anunt lipit de usa de la ...
OFICIAL: Planul de concediere din CE Oltenia! Cati oameni pleaca acasa!
Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) a anuntat planul de disponibilizari de personal ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor