Articole despre "policlinica targu jiu"

Rezultatele 1 - 30 din 195 (0.681 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Investitie bifata la SJU Targu Jiu! Conditii moderne pentru pacientii sectiei de Ortopedie Traumatologie

Joi, 03 Mai 2018, ora 22:06

Investitie bifata la SJU Targu Jiu! Conditii moderne pentru pacientii sectiei de Ortopedie TraumatologieInvestitie de 800 de mii de lei finalizata la Spitalul Judetean de Urgente din Targu Jiu. Ieri a avut loc inaugurarea noii Sectii de Ortopedie Traumatologie din cadrul unitatii sanitare. Cel ce a reusit sa faca munca managerilor perindati prin functii bine platite este ortopedul Bogdan Niculescu care, a apelat la sponsorizarile oamenilor de afaceri din Gorj pentru a oferi pacientilor servicii de calitate.

Fata Sectiei de Ortopedie- Traumatologie a capatat suflu nou. De la linoleum, lavabila,

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Impact in Gorj ]

Un nou protest la Spitalul Judetean Targu Jiu. Angajatii cer demisia lui Capota

Marti, 24 Aprilie 2018, ora 00:01

Un nou protest la Spitalul Judetean Targu Jiu. Angajatii cer demisia lui CapotaAsistentele si infirmierele de la Spitalul Judetean de Urgente din Targu Jiu au protestat, din nou, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana. De aceasta data angajatele au cerut demisia managerului Gigel Capota solicitand totodata un regulament de sporuri dar si angajarea unor femeie de serviciu. Cadrele medicale sustin ca trebuie sa spele la WC-uri pentru ca nu are cine sa o faca, in Policlinica.

Programul de lucru a fost din nou perturbat in principala unitate spitaliceasca din judet.

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Impact in Gorj ]

Au renuntat la proteste

Miercuri, 09 Mai 2018, ora 17:31

Au renuntat la protesteSindicalistii din sanatate au renuntat la greva programata la sfarsitul acestei saptamani. Ministrul Sanatatii a anuntat, dupa 12 ore de negocieri cu Sanitas, ca legea salarizarii va fi modificata pentru deblocarea situatiei din sanatate. La inceputul acestei saptamani, cadrele medicale au intrerupt activitatea timp de doua ore si

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Greva de avertisment la Spitalul Judetean

Luni, 07 Mai 2018, ora 11:31

Greva de avertisment la Spitalul JudeteanSaptamana a inceput cu o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar. Cei care au intrerupt lucrul sunt salariati care spun ca veniturile lor au scazut, in special asistentele medicale si infirmierele. La Spitalul Judetean din Targu Jiu angajatii nemultumiti au iesit in holul

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Capota, "audiat" in scandalul RMN

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 23:53

Capota, "audiat" in scandalul RMNDirectorul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu a fost chemat in fata consilierilor judeteni sa dea explicatii privind scandalul izbucnit dupa ce s-a descoperit ca firma care detine aparatul RMN a pacalit pacientii cerandu-le bani pentru o investigatie care ar fi trebuit sa fie gratuita.

Gigel Capota, managerul interimar al spitalului, le-a explicat consilierilor ca nimeni nu stia ca firma respectiva le cerea bani si pacientilor internati: "Contractul prevedea cinci investigatii RMN gratuite, in fiecare zi, pentru pacientii nostri. In luna noiembrie, anul trecut, ei ne-au trimis o adresa prin care ne informau ca numarul de solicitari a crescut, ca au fost trimisi mai multi pacienti, in fiecare zi, la RMN, asa ca vor percepe o taxa de 150 de lei, pentru substanta de contrast. Noi le-am raspuns la adresa respectiva si le-am transmis sa respecte contractul. Acolo, cele cinci investigatii ar fi trebuit sa fie gratuite", a declarat Capota.

Intrebat de liberali daca stie si cat consumau aparatele respective, Capota a explicat ca au fost montate doua contoare care vor stabili consumul real de energie.

Firma care detine aparatul RMN isi va face bagajele in doua luni. "La sfarsitul lunii martie, noi am notificat firma sa vina sa ridice RMN-ul. Noi, din aprilie, vom primi un RMN nou de la Ministerul Sanatatii. Suntem obligati sa il punem in functiune pana in luna septembrie", a anuntat Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean.

Capota a fost intrebat si despre ...

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Pandurul ]

Coplata si serviciile din Policlinica aduc bani frumosi Spitalului Judetean

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 00:01

Coplata si serviciile din Policlinica aduc bani frumosi Spitalului JudeteanDe la inceputul anului si pana in prezent, la bugetul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu au intrat peste 920 mii lei din serviciile oferite in Ambulatoriul de Specialitate si peste 35.300 lei din coplata.

Ambulatoriul integrat sau Policlinica Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu are incasari insemnate, iar de la inceputul anului pana in prezent, in conturile unitatii au intrat 927.270 de lei in urma serviciilor medicale prestate. Cabinetele medicale din Policlinica Targu-Jiu sunt

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Impact in Gorj ]

Trebuie sa scapi de o sarcina nedorita? Atentie! Ginecologii din Gorj nu fac avorturi in postul Craciunului!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 13:45

Trebuie sa scapi de o sarcina nedorita? Atentie! Ginecologii din Gorj nu fac avorturi in postul Craciunului!Majoritatea medicilor ginecologi din judetul Gorj nu fac intreruperi de sarcina in postul Craciunului, la fel cum nu fac aceste proceduri nici intr-al Pastelui. Toate posturile de peste an sunt respectate cu strictete de catre medici, care urmeaza intocmai sfatul preotilor, care spun ca avortul in perioada posturilor crestine este o dubla crima. Asa ca, medicii ginecologi nici nu vor sa auda de astfel de interventii in perioada de dinaintea Craciunului.

Perioada dedicata Postului Craciunului

Life Show / stiri Actualitate34 vizite[ Impact in Gorj ]

Spitalul Judetean cauta psiholog

Joi, 03 August 2017, ora 22:37

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii psihologice, motiv pentru care a si organizat o selectie de oferte care s-a incheiat marti, 1 august. Explicatia conducerii spitalului judetean este aceea ca postul va fi scos la concurs in maximum doua luni si nu putea risca sa piarda finantarea pe aceste servicii de la Casa Asigurarilor de Sanatate.

Cabinetul de psihologie din cadrul Policlinicii Targu Jiu functioneaza la ora actuala cu un singur psiholog, dupa ce Maria Driga s-a pensionat. Pentru acest post, Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu doreste sa incheie un contract de prestari servicii pana la ocuparea prin concurs a postului. "Decizia conducerii spitalului a fost de ocupare a acestui post prin contract de prestari servicii pentru ca nu dorim sa pierdem sumele de bani alocate de casa de asigurari de sanatate pe aceste servicii pe care noi le putem presta in ambulatoriu pe domeniul psihologic. Pe de o parte am dorit sa nu lasam nici pacientii sa mearga la alte cabinete private si bineinteles sa putem lua si noi finantare de la CJAS", a declarat Tiberiu Tataru, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Contractul presupune prestarea serviciilor pe parcursul a trei ore si jumatate zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00-12.30. Furnizorul de servicii psihologice va avea, printre altele, urmatoarele atributii: asigura asistenta psihologica de specialitate bolnavilor din ambulatoriu, organizeaza ...

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Pandurul ]

Angajatii SpitaluluiJudetean din Targu Jiu vor avea program de lucru normal de Pasti

Vineri, 14 Aprilie 2017, ora 11:31

Si cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, se vor afla, ca de obicei, la datorie de Pasti. La unitatea de Primiri Urgente, dar si la celelalte sectii ale unitatii medicale se lucreaza normal de sarbatori. Toate liniile de garda vor face permanenta la spital, cadrele medicale fiind pregatite sa raspunda solicitarilor venite din parte cetatenilor. Singura zi in care vor fi liberi este cea

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Policlinica, inchisa pana marti

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 14:31

Policlinica din Targu Jiu este inchisa pana marti! Medicii vor fi liberi de Rusalii si vor relua activitatea de saptamana viitoare, insa, la spital, urgentele vor fi asigurate. Toate sectiile vor functiona cu program

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Investitii in sanatate. Ce proiecte au fost pregatite pentru Spitalele de la Targu Jiu si Dobrita

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 14:31

Investitii in sanatate. Ce proiecte au fost pregatite pentru Spitalele de la Targu Jiu si DobritaSume importante de bani vor ajunge, in acest an, in spitalele din judetul Gorj! Principalele unitati medicale care vor atrage bani sunt Spitalul Judetean de Urgenta si cel de la Dobrita. Pentru Spitalul de la Targu Jiu se doreste achizitionarea unui RMN, iar in acest an se va pune piatra de temelie a noului spital construit in Strada Progresului, cu bani de la Compania Nationala de Investitii, promit autoritatile judetene. Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean:

In ultima perioada,

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Policlinica Targu Jiu intra in reabilitare. Modificari la Pediatrie!

Marti, 24 Ianuarie 2017, ora 22:50

Policlinica Targu Jiu intra in reabilitare. Modificari la Pediatrie!Policlinica Targu Jiu va intra intr-un amplu proces de reorganizare. Este vorba despre o noua amplasare a cabinetelor medicale, avand in vedere ca in cateva saptamani etajul II al unitatii medicale va fi eliberat de conducerea administrativa a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Primele vizate vor fi cabinetele de pediatrie din unitate, astfel incat adultii sa nu mai poata intra in contact cu copiii.

Modificari importante la nivelul Policlinicii Targu Jiu. Directorul unitatii medicale, Vasile Stanculete, anunta ca sectorul destinat Pediatriei va fi unul largit si complet izolat de celelalte cabinete medicale. De altfel, gorjenii nu vor mai putea folosi intrarea de la Pediatrie pentru a putea trece catre Spitalul Judetean. "Este imperios necesar sa reorganizam Policlinica dupa ce administrativul se va muta din Ambulatoriu. Si ma refer in special la partea de Pediatrie a Ambulatoriului, unde trebuie respectate obligatoriu circuitele care exista. Pe intrarea care este pentru Pediatrie vor fi numai cabinete pentru copii, acolo se vor consulta numai copii, trebuie evitat amestecul dintre adulti si copii", a spus Vasile Stanculete, directorul Policlinicii Targu Jiu.

Cabinete mutate
Odata cu aceasta reorganizare, dispar de la parter si cateva cabinete medicale. Este vorba in principal de cabinetul de Alergologie care se va muta la etajul al doilea al Policlinicii. "In cateva zile se muta conducerea spitalului si atunci vom avea suficiente spatii si pentru cabinetele pe care ...

Actualitate / stiri Actualitate71 vizite[ Pandurul ]

Inca o demisie la spitalul din Targu Jiu

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 23:13

Inca o demisie la spitalul din Targu JiuSpitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost zguduit la finele saptamanii trecute de un alt scandal privind demisiile. Proaspatul director medical, Vasile Stanculete, si-a depus demisia din functie la doar doua zile de la numirea oficiala, refuzand sa faca orice fel de declaratii. Interesant este ca, odata cu aceasta demisie, Vasile Stanculete pierde si functia de medic coordonator al Policlinicii Targu Jiu. Spre surprinderea managerului institutiei, Stanculete si-a depus demisia din functie joia trecuta la Consiliul Judetean. Tiberiu Tataru, managerul spitalului, a refuzat si el sa comenteze motivele pe care le-ar fi avut Stanculete sa renunte la functie. Cert este ca managerul i-a gasit rapid inlocuitor la sefia Policlinicii, functia fiind detinuta in prezent de medicul oftalmolog Alexandra Nitu. Vasile Stanculete va ramane medic ginecolog pe sectia spitalului judetean. (C.N.)

Actualitate / stiri Actualitate111 vizite[ Pandurul ]

Spitalul Judetean din Targu Jiu are un nou director medical dupa ce Constantin Puscu si-a dat demisia

Luni, 06 Februarie 2017, ora 17:32

Spitalul Judetean din Targu Jiu are un nou director medical. La sfarsitul saptamanii trecute a fost numit pe functie Vasile Stanculete, directorul Policlinicii. Acesta a fost desemnat sa ocupe functia de director medical in locul doctorului Constantin Puscu, acesta din urma demisionand din motive medicale, dar si din cauza volumului mare de munca, asa cum a motivat in actul de demisie. Puscu a fost numit pe functie in urma cu doua luni, dupa ce Marilena Davidescu, fosta directoare medicala a

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Acuzatii grave lansate de un medic neurolog la adresa modului in care se face incadrarea in grad de handicap de catre DGASPC Gorj

Joi, 04 Mai 2017, ora 18:54

Acuzatii grave lansate de un medic neurolog la adresa modului in care se face incadrarea in grad de handicap de catre DGASPC GorjMedicul neurolog Mihaela Pungan a lansat o serie de acuzatii grave la adresa modului in care se acorda gradele de handicap de catre Serviciul si Comisia de evaluare din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului (DGASPC) Gorj. Medicul sustine ca bolnavii sunt pusi inutil pe drumuri de catre Serviciul de evaluare din cadrul DGASPC Gorj, pentru ca le solicita pacientilor doua referate medicale de la doi medici specialisti. Mihaela Pungan sustine ca se

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ Adevarul ]

Policlinica, reorganizata

Marti, 24 Ianuarie 2017, ora 17:31

Policlinica din Targu Jiu va fi reorganizata. Conducerea unitatii a decis ca toate cele 20 de cabinete sa fie mutate in locul birourilor administrative ale Spitalului Judetean de Urgenta, care de luna viitoare vor fi apmplasate intr-o noua cladire. Directorul Policlinicii, Vasile Stanculete vrea ca in special zona de Pediatrie sa fie reorganizata si acolo sa functioneze numai cabinete pentru copii, nu ca in

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Angajatii Policlinicii, la datorie

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 17:30

Holurile Policlinicii din Targu Jiu au fost pline astazi de gorjeni care au venit la medic fie pentru a-si face analizele, fie pentru a fi consultati. Desi astazi bugetarii au avut liber, in cadrul unitatii medicale activitatea nu a fost intrerupta, astfel incat gorjenii cu probleme de sanatate sa nu aiba de suferit.

Vasile Stanculete, directorul Policlinicii din Targu Jiu a precizat ca angajatii au venit la serviciu pentru a putea onora

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Foto: Desi este liber, la Policlinica se lucreaza la foc automat. Zeci de pacienti, la consultatii

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 14:30

Foto: Desi este liber, la Policlinica se lucreaza la foc automat. Zeci de pacienti, la consultatiiDesi bugetarii au liber astazi si maine, la Policlinica din Targu Jiu activitatea nu a fost intrerupta! Zeci de persoane au venit astazi sa-si faca analize sau sa fie consultate. Vasile Stanculete, directorul

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Un nou director medical la SJU. Diana Marcoci va conduce interimar

Miercuri, 01 Martie 2017, ora 14:31

Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu are un nou director medical! Psihologul Diana Marcoci va ocupa, interimar, aceasta functie pana la organizarea concursului. Pana atunci, insa, vor fi programate concursurile pentru desemnarea sefilor la Obstetrica Ginecologie si Chirurgie. Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a mai explicat, ca, dupa ce vor fi organizate concursurile pentru sefii de sectii, va fi programat si cel pentru desemnarea directorului medical.

In perioada

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Policlinica din Targu Jiu, inchisa doua zile

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 23:14

Policlinica din Targu Jiu, inchisa doua zileGorjenii care se gandesc sa-si mai rezolve din problemele medicale in zilele de 30 noiembrie sau 1 Decembrie, trebuie sa stie ca vor face drumul degeaba la Policlinica Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. In cele doua zile, Policlinica va fi inchisa anunta reprezentantii unitatii medicale, ca urmare a zilelor declarate libere prin lege. Cert este si ca Spitalul Judetean va avea program de sarbatoare, in sensul ca vor fi asigurate doar garzile medicale. "30 si 1 sunt zile libere pentru personalul medical ce lucreaza la opt ore. Sectiile practic vor lucra, doar personalul care lucreaza la opt ore va avea liber. Policlinica va fi inchisa miercuri si joi. De ziua de vineri nu ne-a anuntat nimeni nimic dar, din punctul meu de vedere, daca nu vine alta informare de la minister, eu consider ca ar trebui sa lucram vineri, 2 decembrie", a spus Tiberiu Tataru, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targu.

Actualitate / stiri Actualitate70 vizite[ Pandurul ]

Haos la Spitalul Judetean

Vineri, 10 Februarie 2017, ora 17:31

Postul de director medical a devenit sperietoarea Spitalului Judetean din Targu Jiu. De cand Marilena Davidescu, cea care a fost ani buni directoarea medicala a unitatii a demisionat pentru a participa la concursul pentru sefia sectiei ORL, concurs care nu s-a mai organizat, demisiile vin pe banda rulanta din echipa de conducere. Saptamana trecuta si medicul Constantin Puscu a decis sa renunte la functia de director medical, invocand motive personale. In locul sau a fost numit Vasile Stanculete,

Actualitate / stiri Actualitate92 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Aparatura da, profesionisti ba. In Policlinica este aparatura moderna, dar medicii nu stiu sa o foloseasca

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 21:32

Au aparatura performanta insa nu o pot folosi! Mai multe sectii ale Policlinicii din Targu Jiu sunt dotate cu aparatura noua, insa echipamentele sunt doar de decor. Asta pentru ca medicii nu sunt suficient de pregatiti sa le foloseasca. O astfel de problema se inregistreaza la sectia Neurologie, a explicat directorul

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Noul sediu al Spitalului Judetean, inaugurat luna viitoare

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 23:54

Noul sediu al Spitalului Judetean, inaugurat luna viitoareNoul sediu administrativ al Spitalului Judetean Gorj va fi inaugurat la inceputul lunii februarie. Cladirea cuprinde 20 de birouri si este construita langa actualul sediu al spitalului. Investitia se ridica la aproximativ doua milioane de lei si este suportata de catre Consiliul Judetean. Reprezentantii Consiliului Judetean spera ca, odata cu darea in folosinta a noului spatiu, sa se evite aglomeratia de pe holurile spitalului.

Noul sediu administrativ al Spitalului Judetean Targu Jiu este finalizat, insa in momentul de fata se deruleaza procedura de achizitie a mobilierului. Noua cladire va cuprinde 20 de birouri si este construita langa actualul sediu al spitalului. Investitia este suportata de catre Consiliul Judetean si se ridica la aproximativ doua milioane de lei. "Pentru buna functionare a activitatii administrative din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu, de pe strada Progresului, s-a impus amenajarea unui nou spatiu in care sa-si desfasoare activitatea intregul personal administrativ. Noul sediul este format din minim 20 de birouri, sala sedinte, grupuri sanitare. Prin darea in folosinta a acestui sediu administrativ speram sa se evite aglomeratia de pe holurile spitalului", a declarat Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean.
Potrivit hotararii Consiliului Judetean aprobate in vara, in spatiile in care si-a desfasurat activitatea personalul administrativ din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu este spitalizare de zi. Amenajarea ...

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Pandurul ]

Haos in spitale si la medicii de familie

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 17:31

Sunt din nou probleme cu sistemul cardului de sanatate, care nu functioneaza in acest moment si nu poate fi verificata calitatea de asigurat a pacientilor. Problemele au aparut inca de ieri de la ora 11:00, iar in spitale si la cabinetele medicilor de familie, pacientii stau chiar si trei ore pentru o reteta. Unii dintre ei vin de la cativa kilometri departare si afla cu stupoare ca sunt nevoiti sa faca drumul si maine pentru o reteta compensata. Altii sunt foarte bolnavi si au nevoie urgenta

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Policlinica, inchisa pana luni

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 17:31

Gorjenii cu probleme de sa mearga la Policlinica din Targu Jiu in zilele urmatoare, pentru investigatii trebuie sa stie ca vor face drumul degeaba. Policlinica va fi inchisa in minivacanta de 1 decembrie. Angajatii unitatii medicale se vor intoarce la serviciu luni, 5 decembrie. Conducerea Policlinicii se asteapta ca dupa reluarea activitatii sa fie mai mult de lucru cu pacientii.

La Spitalul

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Meniu de sarbatoare la spital

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 23:48

Gorjenii care au nesansa sa petreaca minivacanta de 1 Decembrie in spital vor avea parte de un meniu imbogatit in cadrul unitatii spitalicesti. Tiberiu Tataru, managerul spitalului, spune ca pacientii vor fi tratati in stilul traditional cu fasole si carnati. "Pentru pacientii care sunt la regimul comun avem, asa cum traditia o cere, un meniu cu fasole si carnati la pranz, astfel incat sa intram si noi alaturi de pacientii nostri in ritmul sarbatorii de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei", a spus Tiberiu Tataru, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Reamintim faptul ca miercuri, 30 noiembrie, joi, 1 Decembrie si vineri, 2 decembrie, Policlinica spitalului judetean este inchisa functionand insa celelalte sectii ale spitalului si Unitatea de Primiri Urgente. (C.N.)

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Pandurul ]

Posturi scoase la concurs la SJU Targu-Jiu

Marti, 16 August 2016, ora 09:21

Posturi scoase la concurs la SJU Targu-JiuConducerea Spitalului Judetean Targu-Jiu scoate la concurs aproximativ 20 de posturi de registrator. Managerul unitatii medicale, Tiberiu Tataru, considera ca, dupa ocuparea acestor posturi, asistentii vor putea acorda o atentie mai mare pacientilor.

Inca din toamna anului trecut, de cand a fost introdus in sistemul medical cardul de sanatate, Spitalul Judetean Targu-Jiu a primit aprobarea pentru scoaterea la concurs a aproximativ 20 posturi de registratori. Din lipsa de fonduri, aceasta

Actualitate / stiri Actualitate198 vizite[ Impact in Gorj ]

Haos in sistemul medical! Cardul s-a blocat de trei zile

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 17:32

Este haos in Policlinica din Targu Jiu si la cabinetele medicilor de familie din toata tara! Cardul de sanatate este blocat de trei zile, iar pacientii stau ore in sir la cozile interminabile care s-au format la usa medicilor de familie ori la spitale. Cei mai multi renunta la retete. Altii, care au nevoie urgenta de medicamente, scot bani din buzunar pentru a le cumpara.

In ultima perioada, sistemul cardului de sanatate a dat numeroase rateuri. Motivul este reprezentat de noi probleme tehnice,

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Protest la Spitalul Judetean! Urmeaza greva generala

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 06:21

Protest la Spitalul Judetean! Urmeaza greva generalaFederatia Sanitas a organizat o greva de avertisment timp de 2 ore, la care au luat parte asistentii medicali. Ieri, membrii Federatiei s-au strans pe holul Policlinicii Targu-Jiu si au purtat pe brat banderole albe, pe care era scris "Greva". In timpul protestului, doar urgentele au fost luate in considerare. Greva de avertisment s-a terminat la orele 10.00.

La protest au participat si angajati TESA, dar si asistenti medicali. Personalul medical este nemultumit, printre altele, de diferentele

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Impact in Gorj ]

Sute de profesori vor sa fie directori

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 23:23

Profesorii gorjeni care vor sa fie directori sau directori adjuncti au luat cu asalt Policlinica Targu Jiu in vederea obtinerii certificatului medical care atesta ca sunt sanatosi sa ocupe o astfel de functie. Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Gorj nu poate avea o evidenta clara a celor care isi doresc aceasta functie, intrucat profesorii se pot inscrie on line, pe o platforma a Ministerului Educatiei. Reprezentantii ISJ se asteapta la un numar mare de participanti. "Inscrierile pentru functia de director sau director adjunct se termina in data de 2 octombrie. Profesorii mai au timp pana atunci sa se inscrie pe platforma on line. Concursul urmeaza sa se desfasoare dupa data de 12 octombrie", a spus Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj. O evidenta cu numarul de inscrisi la acest concurs o are insa Policlinica din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, de unde profesorii trebuie sa-si ridice certificatul medical. Vasile Stanculete, directorul Policlinicii, spune ca zilnic semneaza in jur de cinci sau sase certificate. Estimativ, conducerea unitatii spune ca sunt in jur de 400 de astfel de certificate eliberate.

Actualitate / stiri Actualitate78 vizite[ Pandurul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   Ultima
Cele mai citite stiri
Medic condamnat la daune de sute de mii de euro. Din propriul buzunar!
Un medic din Gorj a fost condamnat la plata a sute de mii de euro daune dupa moartea unei paciente ...
Rovinari: Sot, sotie si fiica decedati intr-o garsoniera. "Erau niste copii atat de frumosi"
Trei gorjeni au fost gasiti morti marti seara in garsoniera din orasul Rovinari in care locuiau, ...
Condamnati pentru braconaj. Pescuiau pe propria lor balta!
Trei barbati din zona Turceni, printre care si fostul sef de ocol silvic din zona, Aurica Biriboiu, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor