Articole despre "policlinica targu jiu"

Rezultatele 1 - 30 din 121 (0.244 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Peste 50 de cititoare de carduri la Spitalul Judetean Targu Jiu

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 07:26

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu incearca sa intre zilele astea in legalitate in ceea ce priveste cititoarele de carduri. Cardurile de sanatate vor fi folosite de gorjeni incepand cu 1 mai, astfel ca unitatile spitalicesti trebuie sa fie dotate cu astfel de dispozitive. Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a anuntat ca a achizitionat 59 de cititoare de carduri inca din luna decembrie a anului trecut.

Obligativitatea folosirii cardurilor de sanatate i-a alertat pe reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta, care inca de ieri au instalat dispozitivele in toate sectiile si toate cabinetele Policlinicii. Potrivit conducerii spitalului au fost achizitionate 59 de cititoare de carduri de la o firma specializata. "S-au achizitionat 59 de cititoare in valoare de 12.000 lei. Achizitia s-a facut in luna decembrie a anului trecut de la o firma specializata. Cititoarele sunt cele acceptate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate", a declarat Corina Ratcu, directorul economic al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Cat priveste personalul care va utiliza aceste cititoare, conducerea spitalului a precizat ca medicii si asistentele au fost deja instruite sa foloseasca dispozitivele. Managerul unitatii, Tiberiu Tataru, a precizat ca de la 1 mai toti gorjenii care vor trece pragul spitalului vor trebui sa prezinte cardul de sanatate. "Vorbim de un act medical imbunatatit, medicul specialist putand sa cunoasca mai bine antecedentele medicale ale pacientului. ...

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Pandurul ]

Stanculete: Lucrarile de la Policlinica vor fi gata in termen

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 07:26

Vasile Stanculete, seful Policlinicii Targu Jiu, a revenit ieri asupra declaratiilor aparute in articolul "Policlinica, santier pe bani europeni de patru ani", publicat in editia de marti, 9 iunie. Stanculete spune ca este absolut convins ca lucrarile ce treneaza de patru ani in Policlinica vor fi gata in termenul prevazut contractual. "Sunt absolut sigur ca actualul constructor va finaliza lucrarile pana in luna septembrie a acestui an. Am spus intr-adevar ca mai sunt sapte cabinete medicale de renovat, insa asta nu inseamna ca nu le vor termina la timp. Sunt convins ca lucrarile vor fi gata chiar inainte de termen", a spus Vasile Stanculete.

Noua pozitie a sefului Policlinicii Targu Jiu vine, probabil, in contextul supararii autoritatilor judetene cu privire la acest subiect. Policlinica Targu Jiu a intrat in renovare in februarie 2011 avand termen de finalizare februarie 2013 insa primul constructor a intrat in insolventa. Cel de-al doilea constructor a preluat lucrarea in ianuarie 2015 si are termen septembrie anul acesta sa termine restul de 40% din lucrari.

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Pandurul ]

Policlinica, santier pe bani europeni de patru ani

Marti, 09 Iunie 2015, ora 07:27

Policlinica, santier pe bani europeni de patru aniReabilitarea Policlinicii din Targu Jiu s-a dovedit a fi un adevarat fiasco. Constructorul care executa in prezent proiectul de reabilitare mai are doar patru luni la dispozitie sa finalizeze lucrarile, in timp ce reprezentantii Consiliului Judetean Gorj spun ca au fost realizate doar 60% din lucrari. Nu mai vorbim de faptul ca proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a demarat in anul 2011, avand initial termen de finalizare februarie 2013. Practic, cel de-al doilea constructor, caci primul a intrat in insolventa, trebuie sa termine in patru luni lucrarile ce nu s-au putut face in trei ani. Seful Policlinicii Targu Jiu, Vasile Stanculete, este sceptic ca firma Novaintermed SRL va reusi sa respecte termenul de finalizare, avand in vedere faptul ca mai sunt sapte cabinete medicale de reabilitat.

Policlinica din Targu Jiu este de cativa ani santier in care s-au bagat milioane de lei, reprezentand fonduri europene. Consiliul Judetean Gorj a fost cel care a gestionat acest proiect si tot el a si avut o contributie in valoare de 445.000 lei. Mai sunt patru luni si unitatea spitaliceasca ar trebui sa scape de santier, avand in vedere ca expira si cel de-al doilea termen de finalizare a lucrarilor, 19 septembrie 2015. Greu de crezut ca acest lucru se va intampla, cata vreme mai sunt sapte cabinete medicale de renovat, respectiv 40% din lucrari. "Nu sunt foarte sigur ca se va respecta acest termen de finalizare. Mai sunt ...

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Absolvetii de liceu rotunjesc veniturile Policlinicii

Marti, 09 Iunie 2015, ora 07:26

Policlinica din Targu Jiu se bucura in aceasta perioada de o crestere a veniturilor. Sute de absolventi de clasa a XII-a trec pragul Policlinicii pentru a obtine fisele medicale in vederea inscrierii la concursurile organizate de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Reprezentantii Policlinicii Targu Jiu spun ca, desi unitatea este in lucru, aceasta este perioada cea mai favorabila din punct de vedere al incasarilor. "Policlinica merge foarte bine in aceasta perioada, avem sute de absolventi zilnic care isi fac fisele medicale la noi si asta ne bucura pentru ca in felul acesta cresc si veniturile unitatii. Avem incasari si de 100.000 lei pe luna in aceasta perioada. Chiar daca este santier, facem tot posibilul sa nu tinem oamenii pe la usi si sa se simta confortabil cand vin la medic", a spus Vasile Stanculete, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Tarifele practicate de Policlinica Targu Jiu sunt 200 lei pentru fisa MAI si 80 lei pentru fisa necesara la Scoala de Soferi.

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Pandurul ]

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 05:27

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu JiuConsiliul Judetean Gorj a scos din nou la licitatie lucrarile de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu, la aproape trei ani de cand a anuntat cu mare fast modernizari de aproape 20 de milioane de lei. Dupa ce a efectuat aproximativ 50% din lucrari, firma Conexvil Rm. Valcea si-a luat talpasita lasand in urma ei un adevarat santier, din aceasta cauza fiind necesara blocarea accesului pe unul din palierele Policlinicii. In ultima perioada, conducerea spitalului a incercat sa faca reparatii minore intrucat tencuiala de pe pereti si scarile de la intrare se macinau de la o zi la alta.

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu va avea loc in data de 7 octombrie. Invitatia a fost lansata pe SEAP in urma cu cateva zile. "Consiliul Judetean Gorj a lansat deja invitatia pe SEAP. Valoarea estimata a lucrarilor este de 6.928.240,46 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 6 octombrie, acestea urmand sa fie deschise in data de 7 octombrie", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.

In urma cu trei ani, firma Conexvil Rm. Valcea a fost singurul participant la licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj. Initial, valoarea proiectului "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a fost de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj. In urma ...

Business / afaceri96 vizite[ Pandurul ]

Nou purtator de cuvant la Spitalul Judetean

Joi, 13 August 2015, ora 07:26

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu are incepand de ieri un nou purtator de cuvant. Este vorba despre doctorul Gheorghe Stanciu, cel care l-a inlocuit in functie pe Vasile Stanculete, seful Policlinicii Targu-Jiu. Potrivit conducerii spitalului, Stanculete a fost cel care a renuntat la functia de purtator de cuvant. "Decizia a fost luata in vederea imbunatatirii comunicarii intre Spitalul Judetean si institutiile mass-media. Aceasta schimbare vine la solicitarea domnului Stanculete care avea prea multe atributii si nu mai putea face fata. Dumnealui ramane in continuare coordonatorul Policlinicii", a declarat Tiberiu Tataru, managerul spitalului. Gheorghe Stanciu, seful Sectiei ORL, este si purtatorul de cuvant al Colegiului Medicilor Gorj. (D.M.)

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Pandurul ]

Spatii comerciale, scoase la mezat - Preturi de un MILION de EURO!

Miercuri, 12 August 2015, ora 07:11

Spatii comerciale, scoase la mezat - Preturi de un MILION de EURO!Mai multe spatii comerciale din Gorj au fost scoase la vanzare pe site-urile de specialitate. Doritorii trebuie sa scoata sute de mii de euro din buzunare pentru a le achizitiona pe cele mai scumpe si mai mari dintre ele.
Un gorjean cere aproape un milion de euro pe o cladire situata in centrul municipiului Targu-Jiu. In acest spatiu pot fi amenajate birouri sau chiar sediul unei unitati bancare. Nu este prima data cand apare acest anunt, proprietarul incercand sa o vanda de cateva luni.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ GorjDomino ]

Un angajat al SJU castiga 11.000 lei lunar! Cu ce se ocupa!

Joi, 09 Iulie 2015, ora 07:10

Un angajat al SJU castiga 11.000 lei lunar! Cu ce se ocupa!Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a facut publice salariile pe care le incaseaza toti angajatii unitatii medicale. Documentul dat publicitatii prezinta situatia retributiilor nete primite de angajati in luna mai. Fondul total de salarii pentru cei 1.062 de angajati a fost de 2.279.184 lei.
Cel mai mare salariu net primit de un angajat al unitatii spitalicesti din municipiul Targu-Jiu, principalul spital din judetul Gorj, depaseste suma de 11.200 de lei, iar cea mai mica suma

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ GorjDomino ]

A decedat medicul Dumitru Lita

Vineri, 29 Mai 2015, ora 23:10

Cunoscutul medic gorjean Dumitru Lita a decedat astazi dupa-amiaza, la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, dupa ce a suferit, in urma cu doua saptamani, un

Actualitate / stiri Actualitate148 vizite[ GorjDomino ]

Printre nemultumirile medicilor, se cauta director medical

Marti, 26 Mai 2015, ora 15:22

Printre nemultumirile medicilor, se cauta director medicalIn ciuda informatiilor aparute in ultimele zile, oficial medicul Danaia Branzan ocupa in continuare functia de director medical la Spitalul Judetean Targu-Jiu, aceasta nedepunandu-si demisia inca, dupa cum a sustinut directorul Policlinicii Targu-Jiu, Vasile Stanculete, ieri. Vestea renuntarii la functia de director medical a doctorului Branzan a ajuns si in atentia Consiliului Judetean, conform unor zvonuri pentru functia de conducere fiind avut in atentie un medic anestezist.

Oficial, pana

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Impact in Gorj ]

Proiecte de peste 110 milioane de euro in Gorj

Joi, 25 Iunie 2015, ora 07:11

Proiecte de peste 110 milioane de euro in GorjAsociatia pentru Dezvoltare Regionala Sud Vest Oltenia a organizat miercuri o vizita la proiectele Regio implementate in judetul Gorj de-a lungul ultimilor ani. Peste 110 milioane de euro este valoarea totala a acestor investitii.

Printre proiectele reprezentative din Gorj amintim: reabilitarea, modernizarea si echiparea Policlinicii SJU Targu-Jiu, un Centru social multifunctional, cateva pensiuni din Ranca, modernizarea unor drumuri la Motru si amenajarea zonei strandului din acest municipiu,

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ GorjDomino ]

O zi la spital, prea putin pentru bolnavii Gorjului

Marti, 23 Iunie 2015, ora 07:26

Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat luni, in cadrul Comitetului de Dialog pentru Persoanele Varstnice, ca Spitalul Judetean Targu Jiu nu reuseste sa atraga toata suma contractata pentru spitalizarea de o zi. Managerul spitalului, Tiberiu Tataru, spune insa ca nu este vorba de neputinta ci mai degraba de o lipsa a cazurilor care necesita spitalizare de zi. In general, spune Tataru, este nevoie de mai multe zile de spitalizare. Bondoc sustine insa ca este vorba si de o rea vointa a medicilor.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a pierdut in luna mai aproape 100.000 de lei de la Casa de Sanatate Gorj. Banii fusesera contractati pentru spitalizarea de zi insa numarul internarilor a fost mai mic si nu s-a putut deconta toata suma. "De cand s-a introdus cardul national am observat o scadere a numarului de servicii medicale in tot judetul. (...) La Spitalul Judetean este o problema legata de spitalizarea de o zi. Nu realizeaza contractul si pierd bani. Doctorii inca sunt obisnuiti sa faca internarile de mai multe zile si in felul acesta spitalul pierde bani. Spitalizarea de o zi presupune un set de investigatii dupa care pacientul este trimis acasa, nu are voie sa doarma peste noapte in spital", a spus Daniel Bondoc, presedintele CJAS Gorj. Varstnicii au sarit insa in favoarea cadrelor medicale, declarand ca este foarte greu pentru un cetatean de la Vagiulesti, de exemplu, sa vina doar pentru o zi la spital. "Nu este la ...

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Pandurul ]

Licitatie pentru Policlinica Targu-Jiu

Vineri, 22 August 2014, ora 04:25

Licitatie pentru Policlinica Targu-JiuConducerea Spitalului Judetean asteapta desemnarea firmei de constructii ce va continua lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului de Specialitate. Lucrarile au fost stopate ca urmare a faptului ca societatea care castigase initial licitatia a inceput sa se confrunte cu probleme financiare.

Lucrarile de reabilitare si modernizare a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu se vor relua in urmatoarea perioada, Consiliul Judetean avand sarcina de a organiza

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Impact in Gorj ]

Licitatie pentru vanzarea nocturnei

Joi, 14 Mai 2015, ora 06:22

Licitatie pentru vanzarea nocturneiLicitatia pentru vanzarea tabelei si a nocturnei de pe Stadionul Municipal Targu-Jiu va avea loc pe 4 iunie. Primaria Targu-Jiu a publicat anuntul privind licitatia si spera sa obtina din vanzarea acestor componente peste 33 de miliarde de lei vechi, bani ce vor fi reinvestiti.

Noul proiect de modernizare a stadionului include o noua instalatie de iluminat si o noua tabela de marcaj. Astfel, autoritatile locale au anuntat organizarea unei licitatii pentru vanzarea actualei nocturne si a

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Impact in Gorj ]

O firma din Bucuresti, interesata de reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 07:26

O singura firma a participat la licitatia organizata de Consiliul Judetean pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu. In momentul de fata se evalueaza oferta, urmand ca in perioada urmatoare sa se dea verdictul. Si la licitatia organizata in urma cu aproape trei ani a fost depusa tot o singura oferta, din partea societatii Conexvil Rm. Valcea. Dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari constructorul a intrat in insolventa, lasand in urma sa un adevarat santier.

Lucrarile pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu ar putea fi reluate in primavara anului viitor. Asta intrucat licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj, la aproximativ trei ani de la sistarea lucrarilor, este aproape de finalizare. "La licitatia organizata pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu s-a prezentat un singur participant. Este vorba despre o firma din Bucuresti. In momentul de fata, suntem in procedura de evaluare si estimam ca aceasta procedura va fi finalizata in perioada imediat urmatoare", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj. Licitatia a fost lansata pe SEAP, iar ofertele s-au putut depune pana la data de 6 octombrie. Valoarea lucrarilor a fost estimata la 6.928.240,46 lei, fara TVA.

Proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a fost scos pentru a doua oara la licitatie, dupa ce firma Conexvil Rm.Valcea a intrat in insolventa. Valoarea ...

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Pandurul ]

Lucrari in grafic la Policlinica

Vineri, 13 Martie 2015, ora 06:22

Lucrari in grafic la PoliclinicaLuna decembrie a acestui an reprezinta termenul limita pana la care trebuie finalizate lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu. Directorul Vasile Stanculete a precizat ca in momentul de fata s-au reabilitat aproximativ 70% din suprafata alocata modernizarilor.

Noua firma ce a castigat licitatia organizata pentru modernizarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu pare a se incadra in graficele de executie a lucrarilor

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Impact in Gorj ]

Reabilitarea policlinicii din Targu Jiu, reluata dupa patru ani

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 07:26

Reabilitarea policlinicii din Targu Jiu, reluata dupa patru aniSC Novaintermed SRL, o societate din Bucuresti care furnizeaza echipamente medicale si aparatura de laborator, a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj pentru continuarea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu. Investitia au fost inceputa in anul 2011 de Conexvil Rm.Valcea, societate care a intrat in insolventa dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari. In aceasta saptamana angajatii firmei din Bucuresti au venit la treaba, iar conducerea spitalului spera ca Ambulatoriul sa fie finalizat in vara.

SC Novaintermed SRL a fost singurul participant la licitatia organizata de Consiliului Judetean.Este pentru a doua oara cand se organizeaza licitatie pentru proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj.

In urma licitatiei respective valoarea lucrarilor a ajuns la 15.049.654,64 lei. Lucrarile au inceput in luna februarie 2011, iar termenul de finalizare al acestora era in aceeasi luna a anului 2013. Ultima amanare a termenului de finalizare a fost data de 22 august 2013, insa nici acest termen nu s-a respectat. La sfarsitul anului 2013, constructorul a anuntat intrarea in insolventa. Firma Conexvil a lasat in urma ei un adevarat santier.

Lucrarile au fost reluate in ...

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Pandurul ]

Medicul Vasile Stanculete, responsabil oficial de relatia cu presa

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 06:22

Medicul Vasile Stanculete, responsabil oficial de relatia cu presaSpitalul Judetean de Urgenta Gorj are un nou purtator de cuvant! Este vorba de medicul ginecolog Vasile Stanculete care ocupa oficial de ieri aceasta functie, inlocuind-o pe Ramona Oprea, medic la sectia de Primiri Urgente. Fost manager si director medical al Spitalului Judetean, Vasile Stanculete a declarat ca experienta profesionala si o indelungata colaborare cu presa sunt printre atributele care il recomanda in noua postura.

Spitalul Judetean Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant, in

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Impact in Gorj ]

Reabilitarea policlinicii continua cu o alta firma

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 05:27

Reabilitarea policlinicii continua cu o alta firmaO singura firma s-a inscris la licitatia organizata de Consiliul Judetean pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu. Este vorba despre SC Novaintermed SRL, o societate din Bucuresti care furnizeaza echipamente medicale si aparatura de laborator.

Si in urma cu trei ani in cursa pentru modernizarea Policlinicii s-a inscris tot o singura firma, Conexvil Rm. Valcea, care dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari a intrat in insolventa.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu este in faza de evaluare. Consiliul Judetean Gorj a lansat invitatia pe SEAP la sfarsitul lunii septembrie, valoarea estimata a lucrarilor fiind de 6.928.240,46 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor a fost 6 octombrie. "Deschiderea ofertelor a avut loc pe data de 10 octombrie, s-a prezentat un singur ofertant. Este vorba despre SC Novaintermed SRL Bucuresti. In momentul de fata suntem in faza de evaluare, urmand ca apoi sa aiba loc licitatia electronica", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.

Este pentru a doua oara cand se organizeaza licitatie pentru proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj. In urma licitatiei respective ...

Business / afaceri108 vizite[ Pandurul ]

Calinoiu: Nu am fost curtat de DNA

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:28

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a recunoscut in cadrul unei emisiuni televizate ca DNA a ridicat o serie de documente ce vizeaza reabilitarea Policlinicii Targu Jiu. A subliniat inca o data ca nu se teme, deoarece nu a facut nimic ilegal.

In prima faza, Calinoiu a spus intr-o conferinta de presa ca nu stie daca DNA a ridicat documente de la Consiliul Judetean. Ulterior a recunoscut nu doar ca au fost solicitate documente, ci si ca nu este prima data cand procurorii DNA se intereseaza de contractele de la CJ Gorj.

Despre el personal, Calinoiu spune ca nu a fost "curtat" de DNA. "N-am fost curtat de nici un fel de DNA, nu m-a intrebat nimeni de nimic, dar verificarile sunt binevenite. Nu este prima licitatie pe fonduri europene, este al treilea sau al patrulea proiect pe fonduri europene. Primul proiect de o complexitate si mai mare a fost modernizarea drumului judetean de sub munte, si ala a fost verificat, dar n-au fost probleme", a declarat Ion Calinoiu.

Acesta a precizat ca nici un angajat al Consiliului Judetean nu a dat declaratii in fata procurorilor DNA. "Am inteles ca au fost ridicate o parte din documente, dar n-a fost nimeni chemat sa dea declaratii, nu sta nimeni cu frica. Au mai fost si alte situatii de acest gen la Consiliul Judetean, dar ele au fost depasite. Eu nu o consider o ancheta, o consider o verificare", a mentionat Calinoiu.
Lucrarile privind reabilitarea policlinicii au fost reluate la sfarsitul lunii ianuarie 2015. SC ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Pandurul ]

Noi investitii la Spitalul Judetean

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 06:22

Noi investitii la Spitalul JudeteanIn acest an, vor continua investitiile la Spitalul Judetean din Targu-Jiu, in urma alocarii de fonduri de la Consiliul Judetean. Astfel, se au in vedere achizitionarea de aparatura medicala precum si modernizarea saloanelor de urgenta.

Consiliul Judetean Gorj a alocat fonduri pentru realizarea mai multor investitii ce urmeaza sa fie facute la Spitalul Judetean din Targu-Jiu in acest an. Unitatea va fi dotata cu doua aparate de anestezie cu monitoare, un gastrocolonoscop, un defibrilator, un

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Impact in Gorj ]

Fost manager, numit purtator de cuvant la Spitalul Judetean

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:10

Fost manager, numit purtator de cuvant la Spitalul JudeteanSpitalul Judetean Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant. Ginecologul Vasile Stanculete a fost numit de conducerea unitatii medicale pentru a mentine relatia cu mass-media din judetul Gorj. Astfel, incepand de ieri, doctorul si-a preluat functia care pana de curand a fost ocupata de Ramona Oprea, medic in cadrul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Targu-Jiu.
Noul purtator de cuvant al unitatii medicale de la Targu-Jiu sustine ca a fost numit in aceasta functe datorita relatiei

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ GorjDomino ]

Fost director de Spital, acum purtator de cuvant

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 13:10

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant, in persoana lui Vasile Stanculete, fost manager al

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ GorjDomino ]

Calinoiu despre ancheta DNA: Stam foarte, foarte linistiti!

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 07:26

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a comentat zvonurile potrivit carora procurorii DNA ar fi ridicat documente ce vizeaza proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj.

Investitia a fost inceputa in anul 2011 de Conexvil Rm.Valcea, societate care a intrat in insolventa dupa ce a executat mai putin de jumatate din lucrari. Potrivit unor zvonuri a fost demarata o ancheta DNA, procurorii fiind interesati de sumele decontate in avans pentru lucrari neefectuate nici la ora actuala.

Ion Calinoiu da asigurari ca nu sunt nereguli in ceea ce priveste cheltuirea banilor europeni. Ba mai mult, considera ca verificarile DNA reprezinta o normalitate. "Stau linistit, aparatul propriu al Consiliului Judetean sta linistit, nu este nici o neregula cu privire la cheltuirea banilor sau alte aspecte legate de incalcarea legalitatii. Asa ca si ceilalti pot sa stea linistiti. Nu stiu daca DNA a ridicat documente, nu m-a intrebat nimeni de nimic, dar toata lumea trebuie sa-si faca datoria. Va asigur ca stam linistiti. DNA cand ridica documente nu inseamna ca te considera vinovat, se autosesizeaza sau raspunde unor reclamatii, dar garantat stam foarte, foarte linistiti", a declarat presedintele Consiliului ...

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Pandurul ]

Bani pentru lifturi, la Spitalul Judetean

Joi, 26 Martie 2015, ora 06:22

Bani pentru lifturi, la Spitalul JudeteanSpitalul Judetean Targu-Jiu va primi in acest an 60 de miliarde de lei vechi, bani ce urmeaza a fi folositi pentru achizitionarea de aparatura moderna, pentru moderrnizarea Sectiei Psihiatrie, dar si pentru inlocuirea lifturilor. Lucrarile de modernizare ale Policlinicii Targu-Jiu sunt in grafic, ele urmand a fi finalizate spre sfarsitul anului.

Lucrarile de modernizare a Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu sunt in grafic, in prezent trecandu-se la mutarea

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Impact in Gorj ]

Sefa medicilor legisti, la un pas sa fie demisa

Marti, 03 Martie 2015, ora 06:22

Sefa medicilor legisti, la un pas sa fie demisaEste cel mai bine platit medic legist din judetul Gorj, insa a fost la un pas sa isi piarda functia, pentru ca a indraznit sa intre in conflict cu managerul Spitalului Judetean Targu-Jiu. Este vorba despre Claudia Beldean, doctorita de la Serviciul de Medicina Legala Gorj. Sefa legistilor a fost nevoita sa stea prin concedii medicale aproape trei luni dupa o discutie aprinsa cu directorul unitatii medicale, insa dupa ce a mai capatat curaj s-a intors la serviciu.

Atinsa de vantul schimbarii,

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Impact in Gorj ]

Medicii care trimit pacientii la privat risca sa fie concediati

Marti, 17 Februarie 2015, ora 06:22

Medicii care trimit pacientii la privat risca sa fie concediatiSpitalul Judetean Targu-Jiu se confrunta cu o situatie delicata. Unii medici care detin cabinete private trimit pacientii de la stat la privat, totul pentru obtine cati mai multi bani din partea bolnavilor. Conducerea unitatii spitalicesti incearca sa starpeasca acest fenomen si anunta ca doctorii risca sa fie concediati daca sunt reclamati de bolnavi.

Pacientii care merg la cabinetele din Policlinica sunt trimisi catre cabinetele medicale private ale doctorilor la care apeleaza. In acest fel,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Impact in Gorj ]

Unde te poti trata de depresie GRATUIT!

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 07:11

Unde te poti trata de depresie GRATUIT!Gorjenii care au nevoie de consiliere psihologica beneficiaza, de aproximativ o luna de zile, de consultatii gratuite la primul cabinet de profil din incinta Policlinicii Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Targu-Jiu.
Cabinetul este primul din judet care ofera servicii gratuite, fiind in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Consultatiile se adreseaza tuturor categoriile de varsta. Doar trei persoane pot veni zilnic la cabinet. "Sunt anumite cabinete ca de exemplu

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ GorjDomino ]

MedservMin acorda ingrijiri medicale la domiciliu non-stop

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 07:26

MedservMin acorda ingrijiri medicale la domiciliu non-stopMedserv Min, societate infiintata dupa externalizarea activitatii medicale din minerit, a gasit o noua metoda pentru a deveni rentabila. In cadrul Medserv Min functioneaza primul cabinet de ingrijiri medicale la domiciliu. Unitatea se afla in relatii contractuale cu Casa Asigurarilor de Sanatate, iar serviciile se acorda gratuit persoanelor asigurate. Pe langa tratamente medicale, varstnicii pot beneficia la domiciliu si de masaje efectuate de un kinetoterapeut.

Persoanele asigurate care solicita ingrijiri medicale la domiciliu nu vor plati decat o taxa de deplasare pentru transportul cadrelor medicale. "Persoanele care au nevoie de asistenta medicala la domiciliu trebuie sa stie ca serviciile noastre functioneaza non stop. Unitatea se afla in relatii contractuale cu CAS, iar costurile interventiei sunt decontate de CAS. Fiecare deplasare este taxata cu 5 lei pe raza municipiului Targu Jiu, iar in afara localitatii cu 1,5 lei/ km. Noi venim in sprijinul celor cu probleme de sanatate, partial sau complet imobilizati la pat, care au nevoie de ingrijiri medicale de specialitate in urma externarii din spital, la indicatia medicului de specialitate din ambulatoriu sau a medicului de familie", a declarat Olimpiada Mota, specialist in domeniul calitatii din cadrul compartimentului de management al Medserv Min.

Un asigurat are dreptul la 90 zile de ingrijiri medicale la domiciliu in ultimele 11 luni, in mai multe etape de ingrijire. "Pachetul de servicii este unul foarte ...

Actualitate / stiri Actualitate70 vizite[ Pandurul ]

Gata vacanta pentru Pandurii

Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 14:31

S-a incheiat vacanta si pentu fotbalistii gorjeni. In aceasta dupa-amiaza, de la ora 14 00, este programata reunirea lotului! Pandurii vor intalni astazi noul staff tehnic al echipei. De la reunire vor lipsi cativa jucatori, dintre care Christou Paraskevas care este accidentat, Marko Momcilovic sarbatoreste Craciunul pe 7 ianuarie in tara sa natala, iar gemenii da Silva vor ajunge maine in Targu Jiu. Noul tehnician, Edi Iordanescu, a declarat ca abia asteapta sa inceapa munca la Pandurii. In

Sport / stiri Sport17 vizite[ Radio Targu-Jiu ]


Prima   1   2   3   4   5   Ultima
Cele mai citite stiri
Amendata de IPJ Gorj pentru ca o cheama Luta!
O femeie din Rosia de Amaradia, mama a unui copil cu handicap grav, a fost nevoita sa-si scoata ieri ...
Ai un Nokia vechi? Poti lua 4.000 de lei pe el
Va mai amintiti de jocul snake care se gasea pe orice telefon mobil din anii 1990? In prezent moda ...
Filip, interviu dupa moartea tatalui: O sa scot toate filmarile din campanii
Vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, Robert Filip, a acordat, marti, primul interviu ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook