Articole despre "policlinica targu jiu"

Rezultatele 1 - 30 din 112 (0.220 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 05:27

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu JiuConsiliul Judetean Gorj a scos din nou la licitatie lucrarile de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu, la aproape trei ani de cand a anuntat cu mare fast modernizari de aproape 20 de milioane de lei. Dupa ce a efectuat aproximativ 50% din lucrari, firma Conexvil Rm. Valcea si-a luat talpasita lasand in urma ei un adevarat santier, din aceasta cauza fiind necesara blocarea accesului pe unul din palierele Policlinicii. In ultima perioada, conducerea spitalului a incercat sa faca reparatii minore intrucat tencuiala de pe pereti si scarile de la intrare se macinau de la o zi la alta.

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu va avea loc in data de 7 octombrie. Invitatia a fost lansata pe SEAP in urma cu cateva zile. "Consiliul Judetean Gorj a lansat deja invitatia pe SEAP. Valoarea estimata a lucrarilor este de 6.928.240,46 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 6 octombrie, acestea urmand sa fie deschise in data de 7 octombrie", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.

In urma cu trei ani, firma Conexvil Rm. Valcea a fost singurul participant la licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj. Initial, valoarea proiectului "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a fost de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj. In urma ...

Business / afaceri80 vizite[ Pandurul ]

Peste 50 de cititoare de carduri la Spitalul Judetean Targu Jiu

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 07:26

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu incearca sa intre zilele astea in legalitate in ceea ce priveste cititoarele de carduri. Cardurile de sanatate vor fi folosite de gorjeni incepand cu 1 mai, astfel ca unitatile spitalicesti trebuie sa fie dotate cu astfel de dispozitive. Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a anuntat ca a achizitionat 59 de cititoare de carduri inca din luna decembrie a anului trecut.

Obligativitatea folosirii cardurilor de sanatate i-a alertat pe reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta, care inca de ieri au instalat dispozitivele in toate sectiile si toate cabinetele Policlinicii. Potrivit conducerii spitalului au fost achizitionate 59 de cititoare de carduri de la o firma specializata. "S-au achizitionat 59 de cititoare in valoare de 12.000 lei. Achizitia s-a facut in luna decembrie a anului trecut de la o firma specializata. Cititoarele sunt cele acceptate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate", a declarat Corina Ratcu, directorul economic al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Cat priveste personalul care va utiliza aceste cititoare, conducerea spitalului a precizat ca medicii si asistentele au fost deja instruite sa foloseasca dispozitivele. Managerul unitatii, Tiberiu Tataru, a precizat ca de la 1 mai toti gorjenii care vor trece pragul spitalului vor trebui sa prezinte cardul de sanatate. "Vorbim de un act medical imbunatatit, medicul specialist putand sa cunoasca mai bine antecedentele medicale ale pacientului. ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Pandurul ]

Licitatie pentru Policlinica Targu-Jiu

Vineri, 22 August 2014, ora 04:25

Licitatie pentru Policlinica Targu-JiuConducerea Spitalului Judetean asteapta desemnarea firmei de constructii ce va continua lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului de Specialitate. Lucrarile au fost stopate ca urmare a faptului ca societatea care castigase initial licitatia a inceput sa se confrunte cu probleme financiare.

Lucrarile de reabilitare si modernizare a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu se vor relua in urmatoarea perioada, Consiliul Judetean avand sarcina de a organiza

Actualitate / stiri Actualitate64 vizite[ Impact in Gorj ]

O firma din Bucuresti, interesata de reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 07:26

O singura firma a participat la licitatia organizata de Consiliul Judetean pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu. In momentul de fata se evalueaza oferta, urmand ca in perioada urmatoare sa se dea verdictul. Si la licitatia organizata in urma cu aproape trei ani a fost depusa tot o singura oferta, din partea societatii Conexvil Rm. Valcea. Dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari constructorul a intrat in insolventa, lasand in urma sa un adevarat santier.

Lucrarile pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu ar putea fi reluate in primavara anului viitor. Asta intrucat licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj, la aproximativ trei ani de la sistarea lucrarilor, este aproape de finalizare. "La licitatia organizata pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu s-a prezentat un singur participant. Este vorba despre o firma din Bucuresti. In momentul de fata, suntem in procedura de evaluare si estimam ca aceasta procedura va fi finalizata in perioada imediat urmatoare", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj. Licitatia a fost lansata pe SEAP, iar ofertele s-au putut depune pana la data de 6 octombrie. Valoarea lucrarilor a fost estimata la 6.928.240,46 lei, fara TVA.

Proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a fost scos pentru a doua oara la licitatie, dupa ce firma Conexvil Rm.Valcea a intrat in insolventa. Valoarea ...

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Pandurul ]

Reabilitarea policlinicii din Targu Jiu, reluata dupa patru ani

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 07:26

Reabilitarea policlinicii din Targu Jiu, reluata dupa patru aniSC Novaintermed SRL, o societate din Bucuresti care furnizeaza echipamente medicale si aparatura de laborator, a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj pentru continuarea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu. Investitia au fost inceputa in anul 2011 de Conexvil Rm.Valcea, societate care a intrat in insolventa dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari. In aceasta saptamana angajatii firmei din Bucuresti au venit la treaba, iar conducerea spitalului spera ca Ambulatoriul sa fie finalizat in vara.

SC Novaintermed SRL a fost singurul participant la licitatia organizata de Consiliului Judetean.Este pentru a doua oara cand se organizeaza licitatie pentru proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj.

In urma licitatiei respective valoarea lucrarilor a ajuns la 15.049.654,64 lei. Lucrarile au inceput in luna februarie 2011, iar termenul de finalizare al acestora era in aceeasi luna a anului 2013. Ultima amanare a termenului de finalizare a fost data de 22 august 2013, insa nici acest termen nu s-a respectat. La sfarsitul anului 2013, constructorul a anuntat intrarea in insolventa. Firma Conexvil a lasat in urma ei un adevarat santier.

Lucrarile au fost reluate in ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Pandurul ]

Reabilitarea policlinicii continua cu o alta firma

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 05:27

Reabilitarea policlinicii continua cu o alta firmaO singura firma s-a inscris la licitatia organizata de Consiliul Judetean pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu. Este vorba despre SC Novaintermed SRL, o societate din Bucuresti care furnizeaza echipamente medicale si aparatura de laborator.

Si in urma cu trei ani in cursa pentru modernizarea Policlinicii s-a inscris tot o singura firma, Conexvil Rm. Valcea, care dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari a intrat in insolventa.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu este in faza de evaluare. Consiliul Judetean Gorj a lansat invitatia pe SEAP la sfarsitul lunii septembrie, valoarea estimata a lucrarilor fiind de 6.928.240,46 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor a fost 6 octombrie. "Deschiderea ofertelor a avut loc pe data de 10 octombrie, s-a prezentat un singur ofertant. Este vorba despre SC Novaintermed SRL Bucuresti. In momentul de fata suntem in faza de evaluare, urmand ca apoi sa aiba loc licitatia electronica", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.

Este pentru a doua oara cand se organizeaza licitatie pentru proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj. In urma licitatiei respective ...

Business / afaceri95 vizite[ Pandurul ]

Lucrari in grafic la Policlinica

Vineri, 13 Martie 2015, ora 06:22

Lucrari in grafic la PoliclinicaLuna decembrie a acestui an reprezinta termenul limita pana la care trebuie finalizate lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu. Directorul Vasile Stanculete a precizat ca in momentul de fata s-au reabilitat aproximativ 70% din suprafata alocata modernizarilor.

Noua firma ce a castigat licitatia organizata pentru modernizarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu pare a se incadra in graficele de executie a lucrarilor

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Impact in Gorj ]

Printre nemultumirile medicilor, se cauta director medical

Marti, 26 Mai 2015, ora 15:22

Printre nemultumirile medicilor, se cauta director medicalIn ciuda informatiilor aparute in ultimele zile, oficial medicul Danaia Branzan ocupa in continuare functia de director medical la Spitalul Judetean Targu-Jiu, aceasta nedepunandu-si demisia inca, dupa cum a sustinut directorul Policlinicii Targu-Jiu, Vasile Stanculete, ieri. Vestea renuntarii la functia de director medical a doctorului Branzan a ajuns si in atentia Consiliului Judetean, conform unor zvonuri pentru functia de conducere fiind avut in atentie un medic anestezist.

Oficial, pana

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Impact in Gorj ]

Licitatie pentru vanzarea nocturnei

Joi, 14 Mai 2015, ora 06:22

Licitatie pentru vanzarea nocturneiLicitatia pentru vanzarea tabelei si a nocturnei de pe Stadionul Municipal Targu-Jiu va avea loc pe 4 iunie. Primaria Targu-Jiu a publicat anuntul privind licitatia si spera sa obtina din vanzarea acestor componente peste 33 de miliarde de lei vechi, bani ce vor fi reinvestiti.

Noul proiect de modernizare a stadionului include o noua instalatie de iluminat si o noua tabela de marcaj. Astfel, autoritatile locale au anuntat organizarea unei licitatii pentru vanzarea actualei nocturne si a

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Impact in Gorj ]

Medicul Vasile Stanculete, responsabil oficial de relatia cu presa

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 06:22

Medicul Vasile Stanculete, responsabil oficial de relatia cu presaSpitalul Judetean de Urgenta Gorj are un nou purtator de cuvant! Este vorba de medicul ginecolog Vasile Stanculete care ocupa oficial de ieri aceasta functie, inlocuind-o pe Ramona Oprea, medic la sectia de Primiri Urgente. Fost manager si director medical al Spitalului Judetean, Vasile Stanculete a declarat ca experienta profesionala si o indelungata colaborare cu presa sunt printre atributele care il recomanda in noua postura.

Spitalul Judetean Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant, in

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Impact in Gorj ]

Calinoiu: Nu am fost curtat de DNA

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:28

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a recunoscut in cadrul unei emisiuni televizate ca DNA a ridicat o serie de documente ce vizeaza reabilitarea Policlinicii Targu Jiu. A subliniat inca o data ca nu se teme, deoarece nu a facut nimic ilegal.

In prima faza, Calinoiu a spus intr-o conferinta de presa ca nu stie daca DNA a ridicat documente de la Consiliul Judetean. Ulterior a recunoscut nu doar ca au fost solicitate documente, ci si ca nu este prima data cand procurorii DNA se intereseaza de contractele de la CJ Gorj.

Despre el personal, Calinoiu spune ca nu a fost "curtat" de DNA. "N-am fost curtat de nici un fel de DNA, nu m-a intrebat nimeni de nimic, dar verificarile sunt binevenite. Nu este prima licitatie pe fonduri europene, este al treilea sau al patrulea proiect pe fonduri europene. Primul proiect de o complexitate si mai mare a fost modernizarea drumului judetean de sub munte, si ala a fost verificat, dar n-au fost probleme", a declarat Ion Calinoiu.

Acesta a precizat ca nici un angajat al Consiliului Judetean nu a dat declaratii in fata procurorilor DNA. "Am inteles ca au fost ridicate o parte din documente, dar n-a fost nimeni chemat sa dea declaratii, nu sta nimeni cu frica. Au mai fost si alte situatii de acest gen la Consiliul Judetean, dar ele au fost depasite. Eu nu o consider o ancheta, o consider o verificare", a mentionat Calinoiu.
Lucrarile privind reabilitarea policlinicii au fost reluate la sfarsitul lunii ianuarie 2015. SC ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Pandurul ]

Noi investitii la Spitalul Judetean

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 06:22

Noi investitii la Spitalul JudeteanIn acest an, vor continua investitiile la Spitalul Judetean din Targu-Jiu, in urma alocarii de fonduri de la Consiliul Judetean. Astfel, se au in vedere achizitionarea de aparatura medicala precum si modernizarea saloanelor de urgenta.

Consiliul Judetean Gorj a alocat fonduri pentru realizarea mai multor investitii ce urmeaza sa fie facute la Spitalul Judetean din Targu-Jiu in acest an. Unitatea va fi dotata cu doua aparate de anestezie cu monitoare, un gastrocolonoscop, un defibrilator, un

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Impact in Gorj ]

Bani pentru lifturi, la Spitalul Judetean

Joi, 26 Martie 2015, ora 06:22

Bani pentru lifturi, la Spitalul JudeteanSpitalul Judetean Targu-Jiu va primi in acest an 60 de miliarde de lei vechi, bani ce urmeaza a fi folositi pentru achizitionarea de aparatura moderna, pentru moderrnizarea Sectiei Psihiatrie, dar si pentru inlocuirea lifturilor. Lucrarile de modernizare ale Policlinicii Targu-Jiu sunt in grafic, ele urmand a fi finalizate spre sfarsitul anului.

Lucrarile de modernizare a Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu sunt in grafic, in prezent trecandu-se la mutarea

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Impact in Gorj ]

Fost manager, numit purtator de cuvant la Spitalul Judetean

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:10

Fost manager, numit purtator de cuvant la Spitalul JudeteanSpitalul Judetean Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant. Ginecologul Vasile Stanculete a fost numit de conducerea unitatii medicale pentru a mentine relatia cu mass-media din judetul Gorj. Astfel, incepand de ieri, doctorul si-a preluat functia care pana de curand a fost ocupata de Ramona Oprea, medic in cadrul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Targu-Jiu.
Noul purtator de cuvant al unitatii medicale de la Targu-Jiu sustine ca a fost numit in aceasta functe datorita relatiei

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ GorjDomino ]

Fost director de Spital, acum purtator de cuvant

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 13:10

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant, in persoana lui Vasile Stanculete, fost manager al

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ GorjDomino ]

Calinoiu despre ancheta DNA: Stam foarte, foarte linistiti!

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 07:26

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a comentat zvonurile potrivit carora procurorii DNA ar fi ridicat documente ce vizeaza proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj.

Investitia a fost inceputa in anul 2011 de Conexvil Rm.Valcea, societate care a intrat in insolventa dupa ce a executat mai putin de jumatate din lucrari. Potrivit unor zvonuri a fost demarata o ancheta DNA, procurorii fiind interesati de sumele decontate in avans pentru lucrari neefectuate nici la ora actuala.

Ion Calinoiu da asigurari ca nu sunt nereguli in ceea ce priveste cheltuirea banilor europeni. Ba mai mult, considera ca verificarile DNA reprezinta o normalitate. "Stau linistit, aparatul propriu al Consiliului Judetean sta linistit, nu este nici o neregula cu privire la cheltuirea banilor sau alte aspecte legate de incalcarea legalitatii. Asa ca si ceilalti pot sa stea linistiti. Nu stiu daca DNA a ridicat documente, nu m-a intrebat nimeni de nimic, dar toata lumea trebuie sa-si faca datoria. Va asigur ca stam linistiti. DNA cand ridica documente nu inseamna ca te considera vinovat, se autosesizeaza sau raspunde unor reclamatii, dar garantat stam foarte, foarte linistiti", a declarat presedintele Consiliului ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Pandurul ]

Sefa medicilor legisti, la un pas sa fie demisa

Marti, 03 Martie 2015, ora 06:22

Sefa medicilor legisti, la un pas sa fie demisaEste cel mai bine platit medic legist din judetul Gorj, insa a fost la un pas sa isi piarda functia, pentru ca a indraznit sa intre in conflict cu managerul Spitalului Judetean Targu-Jiu. Este vorba despre Claudia Beldean, doctorita de la Serviciul de Medicina Legala Gorj. Sefa legistilor a fost nevoita sa stea prin concedii medicale aproape trei luni dupa o discutie aprinsa cu directorul unitatii medicale, insa dupa ce a mai capatat curaj s-a intors la serviciu.

Atinsa de vantul schimbarii,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Impact in Gorj ]

Medicii care trimit pacientii la privat risca sa fie concediati

Marti, 17 Februarie 2015, ora 06:22

Medicii care trimit pacientii la privat risca sa fie concediatiSpitalul Judetean Targu-Jiu se confrunta cu o situatie delicata. Unii medici care detin cabinete private trimit pacientii de la stat la privat, totul pentru obtine cati mai multi bani din partea bolnavilor. Conducerea unitatii spitalicesti incearca sa starpeasca acest fenomen si anunta ca doctorii risca sa fie concediati daca sunt reclamati de bolnavi.

Pacientii care merg la cabinetele din Policlinica sunt trimisi catre cabinetele medicale private ale doctorilor la care apeleaza. In acest fel,

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Impact in Gorj ]

Unde te poti trata de depresie GRATUIT!

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 07:11

Unde te poti trata de depresie GRATUIT!Gorjenii care au nevoie de consiliere psihologica beneficiaza, de aproximativ o luna de zile, de consultatii gratuite la primul cabinet de profil din incinta Policlinicii Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Targu-Jiu.
Cabinetul este primul din judet care ofera servicii gratuite, fiind in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Consultatiile se adreseaza tuturor categoriile de varsta. Doar trei persoane pot veni zilnic la cabinet. "Sunt anumite cabinete ca de exemplu

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ GorjDomino ]

MedservMin acorda ingrijiri medicale la domiciliu non-stop

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 07:26

MedservMin acorda ingrijiri medicale la domiciliu non-stopMedserv Min, societate infiintata dupa externalizarea activitatii medicale din minerit, a gasit o noua metoda pentru a deveni rentabila. In cadrul Medserv Min functioneaza primul cabinet de ingrijiri medicale la domiciliu. Unitatea se afla in relatii contractuale cu Casa Asigurarilor de Sanatate, iar serviciile se acorda gratuit persoanelor asigurate. Pe langa tratamente medicale, varstnicii pot beneficia la domiciliu si de masaje efectuate de un kinetoterapeut.

Persoanele asigurate care solicita ingrijiri medicale la domiciliu nu vor plati decat o taxa de deplasare pentru transportul cadrelor medicale. "Persoanele care au nevoie de asistenta medicala la domiciliu trebuie sa stie ca serviciile noastre functioneaza non stop. Unitatea se afla in relatii contractuale cu CAS, iar costurile interventiei sunt decontate de CAS. Fiecare deplasare este taxata cu 5 lei pe raza municipiului Targu Jiu, iar in afara localitatii cu 1,5 lei/ km. Noi venim in sprijinul celor cu probleme de sanatate, partial sau complet imobilizati la pat, care au nevoie de ingrijiri medicale de specialitate in urma externarii din spital, la indicatia medicului de specialitate din ambulatoriu sau a medicului de familie", a declarat Olimpiada Mota, specialist in domeniul calitatii din cadrul compartimentului de management al Medserv Min.

Un asigurat are dreptul la 90 zile de ingrijiri medicale la domiciliu in ultimele 11 luni, in mai multe etape de ingrijire. "Pachetul de servicii este unul foarte ...

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Pandurul ]

Gata vacanta pentru Pandurii

Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 14:31

S-a incheiat vacanta si pentu fotbalistii gorjeni. In aceasta dupa-amiaza, de la ora 14 00, este programata reunirea lotului! Pandurii vor intalni astazi noul staff tehnic al echipei. De la reunire vor lipsi cativa jucatori, dintre care Christou Paraskevas care este accidentat, Marko Momcilovic sarbatoreste Craciunul pe 7 ianuarie in tara sa natala, iar gemenii da Silva vor ajunge maine in Targu Jiu. Noul tehnician, Edi Iordanescu, a declarat ca abia asteapta sa inceapa munca la Pandurii. In

Sport / stiri Sport14 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Alin Balanoiu are nevoie urgent de operatie: sufera de o malformatie congenitala la inima!

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 07:12

Alin Balanoiu are nevoie urgent de operatie: sufera de o malformatie congenitala la inima!Alin Balanoiu este elev in clasa a XII-a la Colegiul Auto Traian Vuia din Targu Jiu. In urma cu mai bine zece ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic, dar, din pacate, tatal sau nu a avut bani ca sa il duca pe copil la un alt medic pentru a stabili cu exactitate diagnosticul. Saptamana aceasta, Alin Balanoiu a fost vazut, la initiativa Gorj Domino, de unul dintre cei mai buni cardiologi din Targu-Jiu, iar diagnosticul este ingrijorator: adolescentul are o malformatie congenitala de cord si

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ GorjDomino ]

De ziua Sanatatii, gorjenii s-au imbolnavit la usa policlinicii inchise

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 05:29

De ziua Sanatatii, gorjenii s-au imbolnavit la usa policlinicii inchiseMotiv de nemultumire pentru zeci de gorjeni care au venit ieri la Policlinica Targu Jiu pentru a-si rezolva problemele de sanatate. In timp ce medicii si-au luat liber de Ziua Sanatatii, bolnavii stateau pe trotuare sau pe scarile Policlinicii in speranta ca cineva le va deschide usile ferecate cu lacate. Situatia a fost cu atat mai deranjanta pentru cei veniti din afara orasului care au pierdut timp si au cheltuit bani pentru a se intoarce acasa mai bolnavi de cum au venit.

Nu au trecut decat cateva zile de cand un medic de la Policlinica Targu Jiu a refuzat sa primeasca pacientii care asteptau la usa cabinetului pentru ca nu avea chef. Ieri, de Ziua Sanatatii, zi libera pentru medici, la Policlinica era la fel de aglomerat ca in orice zi de luni, insa pacientii stateau la usa institutiei sanitare. Bolnavii aveau programari facute pentru aceasta zi si ameninta ca vor cere socoteala Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj. "In urma cu o saptamana mi s-a facut programare pentru ziua de astazi. Atunci nu stiau ca e Ziua Sanatatii? Voi face reclamatie la CAS pentru ca de ani de zile cotizez la sanatate pentru servicii medicale din ce in ce mai proaste", s-a revoltat o femeie. Cei mai multi pacienti nu se incumetau sa plece acasa in speranta ca medicii vor incepe programul mai tarziu. "E inchis si nu stim motivul. Poate programul incepe mai tarziu sau poate au mutat intrarea in Policlinica. S-ar putea sa putea sa fie ceva lucrari de renovare. N-au cum sa puna lacatul pe ...

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Pandurul ]

Noul director a prelungit programul medicilor din policlinica

Luni, 05 Mai 2014, ora 05:27

Medicii care isi desfasoara activitatea la cabinetele din incinta Policlinicii Targu Jiu vor fi nevoiti sa efectueze consultatii pana la orele 22.00, asta dupa ce noul manager a decalat turele cu o ora.

Ba mai mult, Tiberiu Tataru spune ca va monitoriza toate cabinetele pentru ca medicii sa respecte programul de lucru.

Tataru intentioneaza sa scoata la concurs toate posturile de sefi de sectii si asistenti sefi odata ce va deveni titular pe post. Asta pentru ca medicii sa fie obligati sa-si realizeze indicatorii de performanta prevazuti in contractele de administrare.

Nemultumiri in randul medicilor de la cabinetele medicale din incinta Policlinicii Targu Jiu, dupa ce noul manager a modificat programul de lucru. Daca pana de curand fiecare medic isi facea programul dupa bunul plac, acum usile cabinetelor medicale din Policlinica nu se vor putea inchide inainte de orele 22.00. Noul manager a decalat turele cu o ora pentru ca programul medicilor care efectueaza garzi sa nu se suprapuna. "Garda medicilor se termina la ora 8.00, iar programul din Policlinica incepea la ora 7.00. Ca atare, medicul venea la cabinetul din Policlinica la ora 8.00. Este logic ca nu putea fi la aceeasi ora in doua locuri. Intrucat ora de dimineata se suprapunea cu garda am decis sa decalam turele cu o ora. Astfel, tura I incepe la ora 8.00 si se incheie la ora 15.00, iar tura II incepe de la ora 15.00 si se incheie la ora 22.00, nu la ora 21.00 ca pana acum. Fiecare medic are un program de ...

Actualitate / stiri Actualitate105 vizite[ Pandurul ]

Nu tinteste la functia de manager!

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 04:25

Nu tinteste la functia de manager!Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu, Vasile Stanculete, nu este interesat de functia de manager al unitatii sanitare, chiar daca a mai condus institutia pentru o perioada de timp si cunoaste problemele cu care aceasta se confrunta. Cel mai probabil, Stanculete va asigura perioada de interimat pana la stabilirea unui nou manager.

Rezilierea contractului dintre Consiliul Judetean Gorj si firma Tetraedru Medical Consulting care manageriaza Spitalul Judetean de Urgenta

Actualitate / spitale32 vizite[ Impact in Gorj ]

EXOD: 14 medici au plecat din Spitalul Targu Jiu. Urmeaza inca 20!

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 05:28

EXOD: 14 medici au plecat din Spitalul Targu Jiu. Urmeaza inca 20!Situatie de o gravitate fara precedent la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu! Un numar de 14 medici au plecat in ultimele 6 luni, iar alti 20 au anuntat ca pleaca. Deja o serie de cabinete din Ambulatoriu s-au inchis. Managementul privat numit de Consiliul Judetean la acest spital a scapat situatia de sub control.

Liderul Sindicatului Sanitas, Valentin Popa, spune ca spitalul nu s-a mai confruntat cu o problema atat de grava. "Spitalul Judetean este pus in postura in care nu-si mai poate face datoria catre asigurati. Principala problema a spitalului este lipsa medicilor si nici varsta celor existenti nu ne ofera perspective. Doi medici din cei care ar mai putea sta la serviciu au plecat la cerere prin desfacerea contractului de munca si au mers la privat. Patru medici s-au pensionat la limita de varsta, dar doi dintre ei mai puteau lucra, iar ceilalti doi cu acordul managerului ar mai fi putut ramane la serviciu. Opt medici tineri si-au luat concedii fara plata", a spus sindicalistul.

Alti 20 de medici si-au aratat intentia de a pleca

Printre medicii care au plecat de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu se numara Laura Bardeanu - medic specialist in psihiatrie infantila, Carmen Braia - medic O.R.L, Floarea Pasarin si Elena Coman - specializate in endocrinologie, Dochian Enoiu - medic cardiolog, Ion Iliesi de la Ortopedie, Cosmin Rosoiu de la Primiri Urgente si Eugen Lacatusu de la Radiologie.

Gheorghe Stanciu, purtatorul de cuvant de la Colegiul ...

Actualitate / spitale456 vizite[ Pandurul ]

Vasile Stanculete,noul director medical!

Sambata, 15 Martie 2014, ora 00:25

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu are un nou director medical! Eugenia Caliman a fost schimbata din functie chiar daca se afla in concediu medical. Cel care va ocupa aceasta functie pana la organizarea concursului din luna aprilie va fi fostul director al spitalului,medicul Vasile Stanculete,care a primit deja de la managerul unitatii

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Medicii se incaiera, pacientii stau cu orele la usa

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 05:35

Medicii se incaiera, pacientii stau cu orele la usaZeci de pacienti din Gorj, ajunsi cu probleme grave de sanatate la spitalul din Targu Jiu, au fost tinuti patru ore la usa cabinetului de neurologie.

Medicul Cristina Eugenia Caliman, pana mai ieri director medical, a refuzat sa ii consulte, pe motiv ca nu era inca semnat contractul cu Casa de Sanatate. Actualul director medical crede ca aceasta cauta nod in papura si anunta ca va fi sesizata comisia de disciplina. Si seful CJAS Gorj, Daniel Bondoc, a criticat comportamentul medicului Caliman.

Oameni plecati de acasa inainte a de se lumina bine de ziua au fost nevoiti sa astepte ieri mai bine de patru ore la usa cabinetului de Neurologie din Policlinica. Asta in conditiile in care au parcurs zeci de kilometri pentru a respecta ora programarii facute de aproximativ trei luni. "Avem programari facute inca din ianuarie, dar cand vii aici la data programata trebuie sa astepti o alta data si uite asa ajungem la groapa dupa ce o viata am platit bani pentru sanatate. Asta e sistemul sanitar din Romania, numai la noi se intampla asa ceva. Stau aici de la ora 7.00. N-am intrat nici pana la ora 10.00. Stau aici precum catelul la vatra focului", a declarat un batran.

O femeie a spus ca a fost data afara din cabinet. "Pe mine m-a scos afara din cabinet. Dupa ce mi-a spus ca trebuie sa-mi fac un RMN, a ajuns la concluzia ca n-are contract si mi-a spus sa astept pana se rezolva problema ca sa-mi dea o trimitere", a precizat pacienta.

Medicul neurolog Eugenia Caliman, fost ...

Actualitate / stiri Actualitate203 vizite[ Pandurul ]

Greva de doua ore in toate spitalele. Joi - greva generala!

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 05:28

Greva de doua ore in toate spitalele. Joi - greva generala!Aproximativ 1600 de cadre medicale din spitalele din Gorj au fost ieri dimineata in greva de avertisment. Medicii, asistentii si infirmierele s-au plans din cauza salariilor si a conditiilor inadecvate in care sunt nevoiti sa-si desfasoare activitatea. Timp de doua ore bolnavii au fost nevoiti sa astepte pe la usile cabinetelor medicale. La Spitalul Judetean Targu Jiu, pacientii s-au revoltat din cauza faptului ca nu s-au respectat orele de programari. Sindicalistii din sanatate ameninta cu o greva generala pe perioada nelimitata.

Medicii, asistenti si infirmierele au venit ieri dimineata la serviciu, insa in intervalul 8.00-10.00 au fost in greva de avertisment, timp in care s-a asigurat doar o treime din asistenta medicala. Cadrele medicale sunt nemultumite din cauza negocierilor esuate cu ministrul Sanatatii. Ba mai mult, se plang din cauza salariilor de mizerie. "Dupa 30 de activitate am un salariu de 1.400 de lei impozabil, am doi copii in scoala si un sot bolnav. Lucram si sambata si duminica, in schimburi. De multe ori, in tura de noapte suntem cate 2-3 asistente la aproximativ 80 de bolnavi. Le cerem pacientilor sa-si cumpere medicamente. Nu este posibil sa mai fim tratati cu dispret de catre guvernanti", a declarat o asistenta medicala din cadrul Spitalului Judetean Targu Jiu.

La randul lor, medicii au incuiat cabinetele si au iesit pe holurile Policlinicii. Acestia au confirmat spusele celor care contesta conditiile precare din spitale. "Vrem sa luam atitudine ..

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Pandurul ]

Mafia permiselor- 4 medici, 2 politisti, 3 asistente si 4 instructori auto

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 05:26

Mafia permiselor- 4 medici, 2 politisti, 3 asistente si 4 instructori autoZeci de jandarmi de la Brigada Antitero din Bucuresti si mai multi ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie au descins luni la Targu Jiu, impreuna cu un procuror din cadrul Parchetului General, pentru a face lumina in privinta modului in care mai multi gorjeni si-au luat permisele in ultimele luni fara sa aiba fisele medicale intocmite corect.

Ancheta vizeaza medici, politisti examinatori, dar si scoli auto din oras, mascatii mergand inclusiv la vilele celor vizati pentru a strange toate probele necesare in dosarul la care se lucreaza de ceva vreme.

Zarva mare ieri pe mai multe strazi din municipiu, unde trecatorii se intrebau curiosi ce anume se intampla de sunt mascatii acolo. In unele cazuri au fost si cate trei dube cu geamuri fumurii, jandarmii cu fete acoperite intrand si iesind din cabinete medicale mai ceva ca pacientii in zilele aglomerate. Medicul Vasile Silian a fost printre cei vizitati de mascati la primele ore ale diminetii, el fiind dus in jurul pranzului la duba pentru audieri impreuna cu doua asistente ale sale, cu mentiunea ca "nu stiu nimic".

Silian este medic psihiatru si este in vizorul anchetatorilor pentru felul in care si-a pus parafa pe fisele medicale ale unor gorjeni dornici sa devina soferi. In situatia lui mai sunt alti trei medici din oras, printre cei vizitati de mascati fiind si Dana Vodislav, nimeni alta decat cea condamnata anul trecut definitiv pentru luare de mita la doi ani cu suspendare, pedeapsa fiind inlocuita cu un termen ...

Actualitate / politia530 vizite[ Pandurul ]


Prima   1   2   3   4   Ultima
Cele mai citite stiri
Antifrauda, pe Insulita
Inspectorii de la ANAF Antifrauda au fost duminica noaptea pe Insulita de pe Jiu, acolo unde sunt ...
MORT intr-un accident la Cocoreni!
In urma cu putin timp, a avut loc un grav accident de circulatie, la Cocoreni, in urma acestuia o ...
Accident mortal la Bilteni
Un accident rutier grav a avut loc in urma cu putin timp la Bilteni, in satul Cocoreni. A fost ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook