Articole despre "policlinica targu jiu"

Rezultatele 1 - 30 din 131 (0.257 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Bani in plus pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 07:26

Consiliul Judetean Gorj a suplimentat fondurile alocate drept cofinantare pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu". Ion Calinoiu spune ca este nevoie de cheltuieli suplimentare intrucat trebuie efectuate lucrari care n-au fost prevazute in proiectul initial. De reabilitarea Policlinicii se ocupa o societate din Bucuresti, dupa ce Conexvil Rm. Valcea a intrat in insolventa, lasand mai mult de jumatate din lucrari neefectuate.

Consiliul Judetean Gorj a alocat suma de 387.889,77 lei pentru majorarea cofinantarii proiectului "Reabilitarea, modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta Jiu". Autoritatile spun ca se impune executarea unor lucrari neprevazute in proiectul initial. "Policlinica avea o limita cu laboratorul, un hol la parter, care nu a fost prins in proiect. Acum trebuie sa reabilitam si partea aceea pentru a fi o continuitate intre Policlinica si laborator. Evident, lucrarile vor fi executate tot de acelasi constructor. La ora actuala, lucrarile de reabilitare a Policlinicii sunt finalizate in proportie de 93%", a declarat Ion Calinoiu.

In expunerea de motive a proiectului de hotarare se precizeaza ca lucrarile neprevazute vizeaza instalatiile sanitare si instalatii electrice. "Dupa identificarea circuitelor electrice, s-a constatat ca in tablourile electrice actuale exista improvizatii, fiind frecvente cazurile in care mai multe circuite sunt legate pe acelasi ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Pandurul ]

Pleaca medicii din Policlinica Targu Jiu

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 07:26

Policlinica din Targu Jiu se confrunta cu o grava problema, exodul medicilor. De la an la an tot mai multe cadre medicale parasesc policlinica in favoarea sistemului privat, sustine conducerea unitatii spitalicesti. Vasile Stanculete, directorul Policlinicii Targu Jiu, a spus ca majoritatea medicilor se angajeaza in sistemul public pentru a-si face clientela si experienta, dupa care pleaca in mediul privat, unde castiga mult mai mult.

Policlinica din Targu Jiu functioneaza la momentul actual cu 20 de cabinete medicale, iar numarul medicilor care ar trebui sa le asigure functionalitatea ar trebui sa fie cel putin dublu. Numai ca in Spitalul Judetean de Urgenta nu se intampla asta, conducerea unitatii declarand ca de la an la an numarul medicilor scade si posturile raman vacante pentru ca nu exista finantare. "Noi avem in jur de 30 de doctori care isi desfasoara activitatea in Policlinica. Este cunoscut faptul ca multi aleg sa plece din sistemul public in mediul privat, isi deschid propriile cabinete si vreau sa va spun ca, din discutiile cu ei, castiga foarte bine. Spitalul Judetean de Urgenta este practic o rampa de lansare pentru ei", a spus Vasile Stanculete, directorul Policlinicii Targu Jiu.

Conform unei analize, in ultimii cinci ani din Policlinica au plecat 7 medici, din care un medic a plecat chiar luna aceasta. Este vorba de Cosmina Medintu, medic psihiatru. "A plecat medicul psihiatru, doctorita Medintu. Deocamdata nu vom scoate postul la concurs pentru ca nu avem ...

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Pandurul ]

Computerul Tomograf de la SJU Targu-Jiu, defect din cauza suprasolicitarilor!

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 06:22

Computerul Tomograf de la SJU Targu-Jiu, defect din cauza suprasolicitarilor!Computerul Tomograf din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu nu mai functioneaza de aproximativ o saptamana, din cauza suprasolicitarii acestuia. Cum acest aparat este foarte important pentru desfasurarea actului medical, conducerea unitatii spitalicesti, va aloca peste 3 miliarde de lei vechi pentru reparatie.

Pacientii care in ultima saptamana aveau nevoie de un examen medical la computerul tomograf al Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu s-au lovit de o problema: aparatul

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Impact in Gorj ]

Lucrarile de reabilitare a Policlinicii, aproape de final, in sfarsit!

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 06:22

Lucrarile de reabilitare a Policlinicii, aproape de final, in sfarsit!Dupa lungi amanari a finalizarii reabilitarii Policlinicii din Targu-Jiu, lucrarile de modernizare se apropie de final, dau asigurari reprezentantii institutiei medicale. Astfel, in luna decembrie, cabinetele medicale ce au fost mutate temporar, vor reveni in corpul reabilitat si, mai mult decat atat, 2016 ar putea incepe si cu mutari ale birourilor administrative, in locul acestora fiind realizata o noua sectie pentru internari de zi.

Lucrarile de reabilitare la Ambulatoriul Spitalului

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Impact in Gorj ]

Studentii gorjeni doneaza sange pentru victimele de la Colectiv

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 10:10

Liga Studentilor din Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu-Jiu invita toti gorjenii sa doneze sange pentru victimele tragediei petrecute in noaptea de 30 octombrie 2015, intr-un club din Bucuresti. In urma discutiilor reprezentantilor Ligii Studentilor din Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu-Jiu cu Directorul Centrului de Transfuzie Sanguina Targu-Jiu, doamna Dr. Calutoiu Calina Nicoleta, s-a convenit ca cei care doresc sa participe la aceasta actiune sa fie asteptati incepand

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ GorjDomino ]

Peste 387.000 de lei pentru Ambulatoriu

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 07:10

Peste 387.000 de lei pentru AmbulatoriuPresedintele CJ, Ion Calinoiu, a anuntat noi investitii la Policlinica din Targu Jiu. In sedinta de consiliu, a fost aprobat proiectul prin care se aloca suma de 387.889 de lei pentru majorarea cofinantarii proiectului cu titlul "Reabilitarea, modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului de Urgenta Targu-Jiu".
Lucrarile pentru modernizarea Ambulatoriului au inceput inca din 2011 si trebuiau finalizate in doi ani. Initial, investitia a fost inceputa de societatea Conexvil Ramnicu Valcea,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ GorjDomino ]

Unii vin si altii pleaca

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 14:31

Situatie ingrijoratoare la Policlinica Targu-Jiu! Unitatea medicala ramane fara medici si asta pentru ca multi aleg sa lucreze in mediul privat. Motivul nu este altul decat strict financiar. De partea cealalta, la Spitalul Judetean Targu-Jiu au loc angajari pe banda. Mai multe posturi de medici scoase la concurs au fost ocupate de doctori veniti si din alte judete. Cabinetele Policlinicii Targu-Jiu risca sa ramana fara medici. Tot mai multi doctori aleg sa lucreze in mediul privat, unde sunt

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Aparatul de raze al Dispensarului TBC, din nou defect!

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 07:26

Aparatul de raze al Dispensarului TBC, din nou defect!Aparatul de radiologie al Dispensarului TBC din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu este defect de mai bine de o luna. Din cauza acestei defectiuni, gorjenii cu probleme de sanatate sunt nevoiti sa faca astfel de analize la alte unitati spitalicesti din Targu Jiu, pe baza de trimitere sau la cabinetele private, contra cost.

La Dispensarul TBC de la Pasarela sunt ingrijiti pacientii care prezinta afectiuni pulmonare. Cei care au nevoie de o radiografie pulmonara de specialitate sunt nevoiti sa mearga la alte unitati spitalicesti pentru a face aceasta verificare deoarece aparatul de raze al dispensarului este defect. Astfel pacientii sunt pusi pe drumuri, pentru ca au nevoie de o trimitere de la medicul de familie pentru a face o radiografie in Policlinica fara sa plateasca, sau pot merge direct, dar trebuie sa achite 40-50 de lei contravaloarea acestei analize.

De circa o luna nu mai functioneaza aparatul de raze. Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu spune ca va rezolva problema in cateva zile. "Saptamana aceasta il facem. Ne-a costat peste 30.000 lei tubul catodic si la valoarea acesta nu-l tine nimeni pe stoc. Trebuie sa vina din Germania. Tubul este piesa cea mai importanta din aparatul de raze si s-a defectat de cateva saptamani. Pacientii dispensarului fac radiografiile pe Tudor sau la spitalul 700, in aceleasi conditii", a declarat Tiberiu Tataru, directorul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu.
De altfel totul pare defect la ...

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Pandurul ]

Lucrari in grafic

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 09:21

Lucrari in graficDirectorul Policlinicii Targu-Jiu da asigurari ca lucrarile efectuate la unitatea spitaliceasca sunt in grafic, acestea urmand a fi finalizate in termenul anuntat, respectiv luna decembrie a acestui an.

Policlina Targu-Jiu a intrat inca din 2011 intr-un amplu proces de reabilitare, insa nici pana la ora actuala lucrarile nu sunt finalizate. Totusi, Vasile Stanculete da asigurari ca pana la sfarsitul acestui an, constructorul va reusi sa termine lucrarile de reabilitare. "Conform promisiunii,

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Impact in Gorj ]

Agitatie la Spitalul Judetean. Se muta sectiile!

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 07:26

Agitatie la Spitalul Judetean. Se muta sectiile!Reorganizarea a doua sectii din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu produce haos si nemultumiri in randul pacientilor si a cadrelor medicale. Daca primii spun ca aceasta rocada de sectii intre Neurologie si Ginecologie creeaza un disconfort, cadrele medicale sunt nemultumite pentru ca le creste volumul de munca. La nivelul unu al Spitalului Judetean pacientii sunt nevoiti sa-si faca treburile printre paturile scoase pe holul unitatii. Acestea nu sunt singurele lucrari care se fac in incinta spitalului, Policlinica este santier de ani de zile.

Rocada dintre sectia de Neurologie si Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu afecteaza activitatea cadrelor medicale, dar creeaza si un disconfort pacientilor spitalului. Conducerea Spitalului Judetean spune ca mutarea efectiva a aparaturii si a mobilierului nu a inceput inca si ca acum se realizeaza o igienizare in regie proprie. "Mutarea mai dureaza putin pentru ca noi dorim sa o facem asa cum trebuie, in regie proprie, cu banutii nostri si cu oamenii nostri. Pentru partea de geamuri si usi am obtinut o sponsorizare si asteptam sa se concretizeze. La Neurologie sunt 70 de paturi, noi nu vom umbla la organigrama, doar am considerat ca partea de la Ginecologie este mai spatioasa si atunci s-a hotarat rocada, s-a luat si acea aprobare de la cabinetul de epidemiologie. La Ginecologie sunt 32 de paturi. Paturile sunt pe hol pentru a putea in regie proprie sa facem si noi unele lucrari pe care putem sa le facem ...

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Pandurul ]

Nou purtator de cuvant la Spitalul Judetean

Joi, 13 August 2015, ora 07:26

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu are incepand de ieri un nou purtator de cuvant. Este vorba despre doctorul Gheorghe Stanciu, cel care l-a inlocuit in functie pe Vasile Stanculete, seful Policlinicii Targu-Jiu. Potrivit conducerii spitalului, Stanculete a fost cel care a renuntat la functia de purtator de cuvant. "Decizia a fost luata in vederea imbunatatirii comunicarii intre Spitalul Judetean si institutiile mass-media. Aceasta schimbare vine la solicitarea domnului Stanculete care avea prea multe atributii si nu mai putea face fata. Dumnealui ramane in continuare coordonatorul Policlinicii", a declarat Tiberiu Tataru, managerul spitalului. Gheorghe Stanciu, seful Sectiei ORL, este si purtatorul de cuvant al Colegiului Medicilor Gorj. (D.M.)

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Spatii comerciale, scoase la mezat - Preturi de un MILION de EURO!

Miercuri, 12 August 2015, ora 07:11

Spatii comerciale, scoase la mezat - Preturi de un MILION de EURO!Mai multe spatii comerciale din Gorj au fost scoase la vanzare pe site-urile de specialitate. Doritorii trebuie sa scoata sute de mii de euro din buzunare pentru a le achizitiona pe cele mai scumpe si mai mari dintre ele.
Un gorjean cere aproape un milion de euro pe o cladire situata in centrul municipiului Targu-Jiu. In acest spatiu pot fi amenajate birouri sau chiar sediul unei unitati bancare. Nu este prima data cand apare acest anunt, proprietarul incercand sa o vanda de cateva luni.

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ GorjDomino ]

Stanculete: Lucrarile de la Policlinica vor fi gata in termen

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 07:26

Vasile Stanculete, seful Policlinicii Targu Jiu, a revenit ieri asupra declaratiilor aparute in articolul "Policlinica, santier pe bani europeni de patru ani", publicat in editia de marti, 9 iunie. Stanculete spune ca este absolut convins ca lucrarile ce treneaza de patru ani in Policlinica vor fi gata in termenul prevazut contractual. "Sunt absolut sigur ca actualul constructor va finaliza lucrarile pana in luna septembrie a acestui an. Am spus intr-adevar ca mai sunt sapte cabinete medicale de renovat, insa asta nu inseamna ca nu le vor termina la timp. Sunt convins ca lucrarile vor fi gata chiar inainte de termen", a spus Vasile Stanculete.

Noua pozitie a sefului Policlinicii Targu Jiu vine, probabil, in contextul supararii autoritatilor judetene cu privire la acest subiect. Policlinica Targu Jiu a intrat in renovare in februarie 2011 avand termen de finalizare februarie 2013 insa primul constructor a intrat in insolventa. Cel de-al doilea constructor a preluat lucrarea in ianuarie 2015 si are termen septembrie anul acesta sa termine restul de 40% din lucrari.

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Pandurul ]

Policlinica, santier pe bani europeni de patru ani

Marti, 09 Iunie 2015, ora 07:27

Policlinica, santier pe bani europeni de patru aniReabilitarea Policlinicii din Targu Jiu s-a dovedit a fi un adevarat fiasco. Constructorul care executa in prezent proiectul de reabilitare mai are doar patru luni la dispozitie sa finalizeze lucrarile, in timp ce reprezentantii Consiliului Judetean Gorj spun ca au fost realizate doar 60% din lucrari. Nu mai vorbim de faptul ca proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a demarat in anul 2011, avand initial termen de finalizare februarie 2013. Practic, cel de-al doilea constructor, caci primul a intrat in insolventa, trebuie sa termine in patru luni lucrarile ce nu s-au putut face in trei ani. Seful Policlinicii Targu Jiu, Vasile Stanculete, este sceptic ca firma Novaintermed SRL va reusi sa respecte termenul de finalizare, avand in vedere faptul ca mai sunt sapte cabinete medicale de reabilitat.

Policlinica din Targu Jiu este de cativa ani santier in care s-au bagat milioane de lei, reprezentand fonduri europene. Consiliul Judetean Gorj a fost cel care a gestionat acest proiect si tot el a si avut o contributie in valoare de 445.000 lei. Mai sunt patru luni si unitatea spitaliceasca ar trebui sa scape de santier, avand in vedere ca expira si cel de-al doilea termen de finalizare a lucrarilor, 19 septembrie 2015. Greu de crezut ca acest lucru se va intampla, cata vreme mai sunt sapte cabinete medicale de renovat, respectiv 40% din lucrari. "Nu sunt foarte sigur ca se va respecta acest termen de finalizare. Mai sunt ...

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Pandurul ]

Absolvetii de liceu rotunjesc veniturile Policlinicii

Marti, 09 Iunie 2015, ora 07:26

Policlinica din Targu Jiu se bucura in aceasta perioada de o crestere a veniturilor. Sute de absolventi de clasa a XII-a trec pragul Policlinicii pentru a obtine fisele medicale in vederea inscrierii la concursurile organizate de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Reprezentantii Policlinicii Targu Jiu spun ca, desi unitatea este in lucru, aceasta este perioada cea mai favorabila din punct de vedere al incasarilor. "Policlinica merge foarte bine in aceasta perioada, avem sute de absolventi zilnic care isi fac fisele medicale la noi si asta ne bucura pentru ca in felul acesta cresc si veniturile unitatii. Avem incasari si de 100.000 lei pe luna in aceasta perioada. Chiar daca este santier, facem tot posibilul sa nu tinem oamenii pe la usi si sa se simta confortabil cand vin la medic", a spus Vasile Stanculete, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Tarifele practicate de Policlinica Targu Jiu sunt 200 lei pentru fisa MAI si 80 lei pentru fisa necesara la Scoala de Soferi.

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Peste 50 de cititoare de carduri la Spitalul Judetean Targu Jiu

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 07:26

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu incearca sa intre zilele astea in legalitate in ceea ce priveste cititoarele de carduri. Cardurile de sanatate vor fi folosite de gorjeni incepand cu 1 mai, astfel ca unitatile spitalicesti trebuie sa fie dotate cu astfel de dispozitive. Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a anuntat ca a achizitionat 59 de cititoare de carduri inca din luna decembrie a anului trecut.

Obligativitatea folosirii cardurilor de sanatate i-a alertat pe reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta, care inca de ieri au instalat dispozitivele in toate sectiile si toate cabinetele Policlinicii. Potrivit conducerii spitalului au fost achizitionate 59 de cititoare de carduri de la o firma specializata. "S-au achizitionat 59 de cititoare in valoare de 12.000 lei. Achizitia s-a facut in luna decembrie a anului trecut de la o firma specializata. Cititoarele sunt cele acceptate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate", a declarat Corina Ratcu, directorul economic al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Cat priveste personalul care va utiliza aceste cititoare, conducerea spitalului a precizat ca medicii si asistentele au fost deja instruite sa foloseasca dispozitivele. Managerul unitatii, Tiberiu Tataru, a precizat ca de la 1 mai toti gorjenii care vor trece pragul spitalului vor trebui sa prezinte cardul de sanatate. "Vorbim de un act medical imbunatatit, medicul specialist putand sa cunoasca mai bine antecedentele medicale ale pacientului. ...

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Pandurul ]

Un angajat al SJU castiga 11.000 lei lunar! Cu ce se ocupa!

Joi, 09 Iulie 2015, ora 07:10

Un angajat al SJU castiga 11.000 lei lunar! Cu ce se ocupa!Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a facut publice salariile pe care le incaseaza toti angajatii unitatii medicale. Documentul dat publicitatii prezinta situatia retributiilor nete primite de angajati in luna mai. Fondul total de salarii pentru cei 1.062 de angajati a fost de 2.279.184 lei.
Cel mai mare salariu net primit de un angajat al unitatii spitalicesti din municipiul Targu-Jiu, principalul spital din judetul Gorj, depaseste suma de 11.200 de lei, iar cea mai mica suma

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ GorjDomino ]

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 05:27

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu JiuConsiliul Judetean Gorj a scos din nou la licitatie lucrarile de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu, la aproape trei ani de cand a anuntat cu mare fast modernizari de aproape 20 de milioane de lei. Dupa ce a efectuat aproximativ 50% din lucrari, firma Conexvil Rm. Valcea si-a luat talpasita lasand in urma ei un adevarat santier, din aceasta cauza fiind necesara blocarea accesului pe unul din palierele Policlinicii. In ultima perioada, conducerea spitalului a incercat sa faca reparatii minore intrucat tencuiala de pe pereti si scarile de la intrare se macinau de la o zi la alta.

O noua licitatie pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu va avea loc in data de 7 octombrie. Invitatia a fost lansata pe SEAP in urma cu cateva zile. "Consiliul Judetean Gorj a lansat deja invitatia pe SEAP. Valoarea estimata a lucrarilor este de 6.928.240,46 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 6 octombrie, acestea urmand sa fie deschise in data de 7 octombrie", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.

In urma cu trei ani, firma Conexvil Rm. Valcea a fost singurul participant la licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj. Initial, valoarea proiectului "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a fost de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj. In urma ...

Business / afaceri102 vizite[ Pandurul ]

Proiecte de peste 110 milioane de euro in Gorj

Joi, 25 Iunie 2015, ora 07:11

Proiecte de peste 110 milioane de euro in GorjAsociatia pentru Dezvoltare Regionala Sud Vest Oltenia a organizat miercuri o vizita la proiectele Regio implementate in judetul Gorj de-a lungul ultimilor ani. Peste 110 milioane de euro este valoarea totala a acestor investitii.

Printre proiectele reprezentative din Gorj amintim: reabilitarea, modernizarea si echiparea Policlinicii SJU Targu-Jiu, un Centru social multifunctional, cateva pensiuni din Ranca, modernizarea unor drumuri la Motru si amenajarea zonei strandului din acest municipiu,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ GorjDomino ]

O zi la spital, prea putin pentru bolnavii Gorjului

Marti, 23 Iunie 2015, ora 07:26

Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat luni, in cadrul Comitetului de Dialog pentru Persoanele Varstnice, ca Spitalul Judetean Targu Jiu nu reuseste sa atraga toata suma contractata pentru spitalizarea de o zi. Managerul spitalului, Tiberiu Tataru, spune insa ca nu este vorba de neputinta ci mai degraba de o lipsa a cazurilor care necesita spitalizare de zi. In general, spune Tataru, este nevoie de mai multe zile de spitalizare. Bondoc sustine insa ca este vorba si de o rea vointa a medicilor.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a pierdut in luna mai aproape 100.000 de lei de la Casa de Sanatate Gorj. Banii fusesera contractati pentru spitalizarea de zi insa numarul internarilor a fost mai mic si nu s-a putut deconta toata suma. "De cand s-a introdus cardul national am observat o scadere a numarului de servicii medicale in tot judetul. (...) La Spitalul Judetean este o problema legata de spitalizarea de o zi. Nu realizeaza contractul si pierd bani. Doctorii inca sunt obisnuiti sa faca internarile de mai multe zile si in felul acesta spitalul pierde bani. Spitalizarea de o zi presupune un set de investigatii dupa care pacientul este trimis acasa, nu are voie sa doarma peste noapte in spital", a spus Daniel Bondoc, presedintele CJAS Gorj. Varstnicii au sarit insa in favoarea cadrelor medicale, declarand ca este foarte greu pentru un cetatean de la Vagiulesti, de exemplu, sa vina doar pentru o zi la spital. "Nu este la ...

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Pandurul ]

A decedat medicul Dumitru Lita

Vineri, 29 Mai 2015, ora 23:10

Cunoscutul medic gorjean Dumitru Lita a decedat astazi dupa-amiaza, la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, dupa ce a suferit, in urma cu doua saptamani, un

Actualitate / stiri Actualitate169 vizite[ GorjDomino ]

Printre nemultumirile medicilor, se cauta director medical

Marti, 26 Mai 2015, ora 15:22

Printre nemultumirile medicilor, se cauta director medicalIn ciuda informatiilor aparute in ultimele zile, oficial medicul Danaia Branzan ocupa in continuare functia de director medical la Spitalul Judetean Targu-Jiu, aceasta nedepunandu-si demisia inca, dupa cum a sustinut directorul Policlinicii Targu-Jiu, Vasile Stanculete, ieri. Vestea renuntarii la functia de director medical a doctorului Branzan a ajuns si in atentia Consiliului Judetean, conform unor zvonuri pentru functia de conducere fiind avut in atentie un medic anestezist.

Oficial, pana

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Impact in Gorj ]

Licitatie pentru Policlinica Targu-Jiu

Vineri, 22 August 2014, ora 04:25

Licitatie pentru Policlinica Targu-JiuConducerea Spitalului Judetean asteapta desemnarea firmei de constructii ce va continua lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului de Specialitate. Lucrarile au fost stopate ca urmare a faptului ca societatea care castigase initial licitatia a inceput sa se confrunte cu probleme financiare.

Lucrarile de reabilitare si modernizare a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu se vor relua in urmatoarea perioada, Consiliul Judetean avand sarcina de a organiza

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Impact in Gorj ]

Licitatie pentru vanzarea nocturnei

Joi, 14 Mai 2015, ora 06:22

Licitatie pentru vanzarea nocturneiLicitatia pentru vanzarea tabelei si a nocturnei de pe Stadionul Municipal Targu-Jiu va avea loc pe 4 iunie. Primaria Targu-Jiu a publicat anuntul privind licitatia si spera sa obtina din vanzarea acestor componente peste 33 de miliarde de lei vechi, bani ce vor fi reinvestiti.

Noul proiect de modernizare a stadionului include o noua instalatie de iluminat si o noua tabela de marcaj. Astfel, autoritatile locale au anuntat organizarea unei licitatii pentru vanzarea actualei nocturne si a

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Impact in Gorj ]

O firma din Bucuresti, interesata de reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 07:26

O singura firma a participat la licitatia organizata de Consiliul Judetean pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu. In momentul de fata se evalueaza oferta, urmand ca in perioada urmatoare sa se dea verdictul. Si la licitatia organizata in urma cu aproape trei ani a fost depusa tot o singura oferta, din partea societatii Conexvil Rm. Valcea. Dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari constructorul a intrat in insolventa, lasand in urma sa un adevarat santier.

Lucrarile pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu ar putea fi reluate in primavara anului viitor. Asta intrucat licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj, la aproximativ trei ani de la sistarea lucrarilor, este aproape de finalizare. "La licitatia organizata pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu s-a prezentat un singur participant. Este vorba despre o firma din Bucuresti. In momentul de fata, suntem in procedura de evaluare si estimam ca aceasta procedura va fi finalizata in perioada imediat urmatoare", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj. Licitatia a fost lansata pe SEAP, iar ofertele s-au putut depune pana la data de 6 octombrie. Valoarea lucrarilor a fost estimata la 6.928.240,46 lei, fara TVA.

Proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a fost scos pentru a doua oara la licitatie, dupa ce firma Conexvil Rm.Valcea a intrat in insolventa. Valoarea ...

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Pandurul ]

Lucrari in grafic la Policlinica

Vineri, 13 Martie 2015, ora 06:22

Lucrari in grafic la PoliclinicaLuna decembrie a acestui an reprezinta termenul limita pana la care trebuie finalizate lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu. Directorul Vasile Stanculete a precizat ca in momentul de fata s-au reabilitat aproximativ 70% din suprafata alocata modernizarilor.

Noua firma ce a castigat licitatia organizata pentru modernizarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu pare a se incadra in graficele de executie a lucrarilor

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Impact in Gorj ]

Reabilitarea policlinicii din Targu Jiu, reluata dupa patru ani

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 07:26

Reabilitarea policlinicii din Targu Jiu, reluata dupa patru aniSC Novaintermed SRL, o societate din Bucuresti care furnizeaza echipamente medicale si aparatura de laborator, a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Gorj pentru continuarea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu. Investitia au fost inceputa in anul 2011 de Conexvil Rm.Valcea, societate care a intrat in insolventa dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari. In aceasta saptamana angajatii firmei din Bucuresti au venit la treaba, iar conducerea spitalului spera ca Ambulatoriul sa fie finalizat in vara.

SC Novaintermed SRL a fost singurul participant la licitatia organizata de Consiliului Judetean.Este pentru a doua oara cand se organizeaza licitatie pentru proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj.

In urma licitatiei respective valoarea lucrarilor a ajuns la 15.049.654,64 lei. Lucrarile au inceput in luna februarie 2011, iar termenul de finalizare al acestora era in aceeasi luna a anului 2013. Ultima amanare a termenului de finalizare a fost data de 22 august 2013, insa nici acest termen nu s-a respectat. La sfarsitul anului 2013, constructorul a anuntat intrarea in insolventa. Firma Conexvil a lasat in urma ei un adevarat santier.

Lucrarile au fost reluate in ...

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Pandurul ]

Medicul Vasile Stanculete, responsabil oficial de relatia cu presa

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 06:22

Medicul Vasile Stanculete, responsabil oficial de relatia cu presaSpitalul Judetean de Urgenta Gorj are un nou purtator de cuvant! Este vorba de medicul ginecolog Vasile Stanculete care ocupa oficial de ieri aceasta functie, inlocuind-o pe Ramona Oprea, medic la sectia de Primiri Urgente. Fost manager si director medical al Spitalului Judetean, Vasile Stanculete a declarat ca experienta profesionala si o indelungata colaborare cu presa sunt printre atributele care il recomanda in noua postura.

Spitalul Judetean Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant, in

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Impact in Gorj ]

Reabilitarea policlinicii continua cu o alta firma

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 05:27

Reabilitarea policlinicii continua cu o alta firmaO singura firma s-a inscris la licitatia organizata de Consiliul Judetean pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu. Este vorba despre SC Novaintermed SRL, o societate din Bucuresti care furnizeaza echipamente medicale si aparatura de laborator.

Si in urma cu trei ani in cursa pentru modernizarea Policlinicii s-a inscris tot o singura firma, Conexvil Rm. Valcea, care dupa ce a efectuat mai putin de jumatate din lucrari a intrat in insolventa.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a Policlinicii Targu Jiu este in faza de evaluare. Consiliul Judetean Gorj a lansat invitatia pe SEAP la sfarsitul lunii septembrie, valoarea estimata a lucrarilor fiind de 6.928.240,46 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor a fost 6 octombrie. "Deschiderea ofertelor a avut loc pe data de 10 octombrie, s-a prezentat un singur ofertant. Este vorba despre SC Novaintermed SRL Bucuresti. In momentul de fata suntem in faza de evaluare, urmand ca apoi sa aiba loc licitatia electronica", a declarat Oana Palos, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.

Este pentru a doua oara cand se organizeaza licitatie pentru proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu", valoarea initiala a lucrarilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeana, 5,8 milioane de Guvernul Romaniei si 445.000 lei reprezenta contributia Consiliului Judetean Gorj. In urma licitatiei respective ...

Business / afaceri124 vizite[ Pandurul ]

Calinoiu: Nu am fost curtat de DNA

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:28

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, a recunoscut in cadrul unei emisiuni televizate ca DNA a ridicat o serie de documente ce vizeaza reabilitarea Policlinicii Targu Jiu. A subliniat inca o data ca nu se teme, deoarece nu a facut nimic ilegal.

In prima faza, Calinoiu a spus intr-o conferinta de presa ca nu stie daca DNA a ridicat documente de la Consiliul Judetean. Ulterior a recunoscut nu doar ca au fost solicitate documente, ci si ca nu este prima data cand procurorii DNA se intereseaza de contractele de la CJ Gorj.

Despre el personal, Calinoiu spune ca nu a fost "curtat" de DNA. "N-am fost curtat de nici un fel de DNA, nu m-a intrebat nimeni de nimic, dar verificarile sunt binevenite. Nu este prima licitatie pe fonduri europene, este al treilea sau al patrulea proiect pe fonduri europene. Primul proiect de o complexitate si mai mare a fost modernizarea drumului judetean de sub munte, si ala a fost verificat, dar n-au fost probleme", a declarat Ion Calinoiu.

Acesta a precizat ca nici un angajat al Consiliului Judetean nu a dat declaratii in fata procurorilor DNA. "Am inteles ca au fost ridicate o parte din documente, dar n-a fost nimeni chemat sa dea declaratii, nu sta nimeni cu frica. Au mai fost si alte situatii de acest gen la Consiliul Judetean, dar ele au fost depasite. Eu nu o consider o ancheta, o consider o verificare", a mentionat Calinoiu.
Lucrarile privind reabilitarea policlinicii au fost reluate la sfarsitul lunii ianuarie 2015. SC ...

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Pandurul ]


Prima   1   2   3   4   5   Ultima
Cele mai citite stiri
Vezi cine canta la Targu Jiu pe 1 Decembrie
Autoritatile de la Targu Jiu au pregatit un alt gen de manifestari decat cele cu care erau obisnuiti ...
Impuscaturi cu bile la Mall in Tg Jiu
Politia este joi seara la Mall-ul din Tg Jiu, unde trei indivizi au fugit dupa ce unul dintre ei a ...
Santaj si camata la mall-ul din Targu Jiu
Film de actiune "pe bune" in cladirea mall-ului din oras, miercuri seara, unde mascatii au descins ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook