Articole despre "policlinica targu jiu"

Rezultatele 1 - 30 din 160 (0.450 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Incasari record la Policlinica Targu-Jiu

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 17:31

Incasari record la Policlinica din Targu-Jiu! Intr-o saptamana incasarile se ridica la peste 1,5 miliarde de lei vechi, iar cele mai solicitate cabinete au fost cele de ORL si Oftalmologie, inca incasari au avut si celelalte cabinete unde adresabilitatea a fost mai mica. Banii incasati vor intra in bugetul unitatii medicale si vor fi folositi pentru diverse activitati. Intr-o singura saptamana adresabilitatea la unele cabinete care functioneaza in incinta Policlinicii din Targu-Jiu a fost

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Spital Targu Jiu: Vin rezidentii, pleaca specialistii

Duminica, 08 Mai 2016, ora 22:00

Spital Targu Jiu: Vin rezidentii, pleaca specialistiiSituatie fara precedent in cadrul Policlinicii Targu Jiu, unde pe de o parte vin medici tineri rezidenti, dar pe alta parte pleaca medicii cu experienta, specialisti. De la inceputul acestui an, spitalul a angajat trei medici noi, dar in acelasi timp alti trei medici endocrinologi s-au retras in privat, cabinetul de diabet din Policlinica functionand in prezent doar doua ore pe zi. Este bine de stiut faptul ca medicii care au venit de la inceputul anului in spital sunt inca rezidenti in specializarile lor.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu are in continuare nevoie de cadre medicale, asta si in conditiile in care au fost angajati deja trei medici, din care doi inca rezidenti, pe sectiile chirurgie, ginecologie si endocrinologie. "De la inceputul anului, in urma concursului, au promovat domnul doctor Adrian Coculescu la chirurgie, la endocrinologie doamna doctor Elena Popescu si ginecologie doamna doctor Diana Angheloiu. Sunt cei trei medici noi care au venit in echipa spitalului judetean. Domnul doctor Coculescu a profesat la spitalul de urgenta Targu Carbunesti, doamna doctor Angheloiu este medic rezident in anul V, isi va finaliza rezidentiatul si va da examen in sesiunea care va urma si doamna doctor de la endocrinologie la fel, tot rezidenta", a spus Marilena Davidescu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Program de doua ore la diabet
Cea mai grava situatie se regaseste la compartimentul de diabet din cadrul Policlinicii. Acesta nu ...

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ Pandurul ]

Motivul pentru care Policlinica a avut incasari record

Duminica, 17 Iulie 2016, ora 22:51

Incasari record la Policlinica Spitalului Judetean din Targu Jiu. Asta dupa ce mii de absolventi de liceu au venit sa-si intocmeasca fisele medicale necesare pentru inscrierea la scoala de politie, jandarmi sau pompieri. Si in aceasta luna, conducerea spera sa scoata un profit bun datorita absolventilor care doresc sa urmeze studii superioare si au nevoie de adeverinte.

Fisele medicale pentru angajarea din sursa externa la Politie, Jandarmi sau Pompieri au adus bani frumosi la Policlinica. Peste 150.000 de lei a incasat unitatea spitaliceasca intr-o singura luna. "Am avut acum un boom din punct de vedere al incasarilor cu cei care s-au inscris la scolile de politie, de jandarmi, in orice caz, pe lunile astea, Policlinica a mers la 150.000 de lei, bani cash incasati in fiecare luna", a spus Vasile Stanculete, medic coordonator Policlinica.
Conducerea policlinicii se asteapta ca si in urmatoarele doua luni sa faca bani frumosi pentru ca au inceput inscrierile la facultate. "Acum se pare ca avem cu studentii perioada in care se fac inscrierile la facultate, iarasi vom avea un boom, dar in orice caz, dupa aprecierea mea nu va fi asa de mare. Ne vom apropia undeva de 100.000 de lei incasari in fiecare luna", a mai spus Vasile Stanculete, medic coordonator Policlinica.
Banii nu se obtin numai din intocmirea fiselor medicale, ci si din eliberarea atestatelor pentru soferii profesionisti. Banii incasati vor intra in bugetul unitatii medicale si vor fi reinvestiti.

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Pandurul ]

Inedit! Cabinet infiintat la Targu Jiu, printre putinele din tara. Se cauta specialisti

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 07:12

Inedit! Cabinet infiintat la Targu Jiu, printre putinele din tara. Se cauta specialistiConducerea Spitalului Judetean Targu-Jiu a depus la Ministerul Sanatatii o solicitare prin care a cerut aprobarea amenajarii unui Cabinet de genetica si genomica umana.
Anul acesta, cabinetul va fi cel mai probabil infiintat in cadrul Policlinicii Targu-Jiu, iar conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu spera sa gaseasca si specialistii necesari. Astfel, tinerele care vor sa devina mame, vor putea afla daca bebelusul lor este predispus sa se nasca avand diverse malformatii. Daca

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ GorjDomino ]

Policlinica, fara autorizatie ISU. Reactia directorului Stanculete!

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 22:04

Policlinica, fara autorizatie ISU. Reactia directorului Stanculete!Policlinica din Targu Jiu functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu! Neregula a iesit la iveala dupa un control al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) la unitatile sanitare din judetul Gorj. "Este un exces de zel din partea ISU", spune seful Policlinicii Targu Jiu, Vasile Stanculete. Tot fara autorizatie functioneaza si spitalul din Novaci si o sectie a spitalului din Carbunesti.

Administratorii unitatii au termen ca pana la sfarsitul anului sa se conformeze normelor impuse de pompieri. Pana la acea data functioneaza pe proprie raspundere, avertizeaza reprezentantii ISU Gorj. Pompierii au verificat doua spitale municipale, cinci spitale orasenesti, centrele de dializa, dar si cateva centre de sanatate. "Pentru neregulile constatate au fost fost aplicate 46 de sanctiuni din care 44 de avertismente si 2 amenzi. Pe timpul controalelor s-a constatat ca trei unitati sanitare cu paturi functioneaza fara obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Amintesc aici Ambulatoriul de pe langa Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, Sectia Nefrologie a Spitalului Targu Carbunesti si Spitalul Novaci", a declarat Alin Dragan, sef Serviciu Prevenire ISU Gorj. Imediat a venit si reactia Policlinicii. "Policlinica a fost reabilitata in totalitate. Deci, din punct de vedere al tuturor problemelor le poate avea Policlinica, sa zicem, cu situatiile de urgenta, facem fata cu brio oricand. Ceea ce s-a constat este faptul ca sunt anumiti functionari sau functionarasi ...

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Pandurul ]

O sectie de la SJU Targu-Jiu, fara sef

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 06:23

O sectie de la SJU Targu-Jiu, fara sefNici unul din medicii Sectiei Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu nu doreste sa preia conducerea unitatii medicale, in ciuda discutiilor purtate! Declaratia ii apartine directorului Policlinicii Targu-Jiu Vasile Stanculete.

Daca la finele saptamanii trecute, managerul Spitalului Judetean Targu-Jiu Tiberiu Tataru declara ca Sectia de Ginecologie poate fi preluata fie de unul din medicii ginecologi, fie de medicul sef de la Obstetrica, acum situatia pare sa fi luat o

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Impact in Gorj ]

Posturile medicilor pensionari, scoase la concurs

Luni, 04 Iulie 2016, ora 23:26

Medicii care profeseaza in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, desi sunt pensionari, vor sustine concurs pe post. Este vorba de medicii ale caror specializari nu au deloc cautare la Targu Jiu si, desi au fost scoase la concurs in repetate randuri, niciun doctor nu a dorit sa vina la aceasta unitate spitaliceasca. In cazul in care vor fi candidati care vor promova concursul, medicii pensionari pleaca din sistem.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu scoate la concurs patru posturi de medic. Este vorba de un post de cardiolog, un post de psihiatru, un post de medic boli infectioase si un post de neuropsihiatru. Toti cei care ocupa in prezent aceste posturi sunt medici pensionari. "Spitalul a scos la concurs posturile de medici care sunt ocupate in prezent de personalul pensionabil. In conformitate cu legea 95, aceste posturi sunt ocupate de medici pensionari din cauza deficitului de personal, urmand ca in baza aprobarilor de la Colegiul Medicilor si de la Consiliul Judetean sa fie mentinuti pana la ocuparea lor prin concurs. Toate aceste specializari sunt deficitare la nivelul unitatii", a spus Catalin Vienescu, seful Serviciului Resurse Umane din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.
Doctorul Barbu Negreanu, de exemplu, este singurul neuropsihiatru din judetul Gorj si, desi este la pensie de multi ani, acesta inca mai ofera consultatii patru ore pe zi in Policlinica spitalului judetean. Si cardiologul Rodica Carasel este in aceeasi situatie, ...

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Pandurul ]

SPITAL: Un post si 40 de candidati

Duminica, 15 Mai 2016, ora 23:35

SPITAL: Un post si 40 de candidatiConcurenta extrem de mare pentru un post de registrator medical scos la concurs de catre Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Nu mai putin de 40 de candidati vor sustine concursul programat la sfarsitul lunii mai. Concurenta este foarte mare si pe celelalte posturi de asistenti medicali, dar si pe cele de economist. In luna iunie, Spitalul Judetean de Urgenta anunta ca scoate la concurs alte 18 posturi.

Postul de registrator medical este in cadrul Policlinicii Targu Jiu, conditiile de participare fiind extrem de accesibile avand in vedere gradul de debutant. Acesta este si motivul pentru care sunt 40 de candidati pe un singur loc. Concurenta la fel de mare si pentru postul de ingrijitor tot in cadrul Policlinicii Targu Jiu, unde vor sustine examen zece concurenti, iar opt asistenti medicali vor lupta pentru un post de asistent generalist in cabinetul muncii din aceeasi Policlinica. Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu anunta ca in luna iunie vor fi scoase la concurs alte 18 posturi de registrator medical. "Sunt 40 de candidati pentru postul de registrator medical in Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. In urma selectiei dosarelor au ramas 40 de candidati care vor sustine proba scrisa. Urmeaza sa mai scoatem 18 posturi, dar dupa acreditare, asta inseamna in luna iunie. Acreditarea va fi intre 6 si 10 iunie, iar apoi se vor scoate posturile de registrator, celelalte 18 deodata", a spus Tiberiu Tataru, managerul Spitalului ...

Actualitate / stiri Actualitate103 vizite[ Pandurul ]

"Sufla" si-n iaurt

Marti, 10 Mai 2016, ora 17:31

Dupa ce s-au vazut nevoiti sa sigileze zeci de litri, directorii spitalelor din Gorj spun ca vor fi mai atenti la viitoarele licitatii. Spre exemplu, managerul Spitalului din Targu Carbunesti spune ca va cere furnizorilor probe din dezinfectantii pe care ii pun pe piata, iar dupa ce vor primi asigurari ca acestia sunt eficienti, vor semna contractul. Si directorul unitatii medicale din Novaci spune ca se va orienta mai bine la urmatoarea licitatie. Spre exemplu, de la Spitalul Judetean de

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Reabilitarea Policlinicii Targu Jiu, receptionata

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 07:26

Reabilitarea Policlinicii Targu Jiu, receptionataAutoritatile judetene au inaugurat ieri Policlinica din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, anuntand ca dupa ani intregi de santiere, cel de-al doilea constructor a reusit sa finalizeze proiectul. Vorbim de o investitie de 16,1 milioane de lei care s-a finalizat dupa patru ani de asteptari. Presedintele Consiliului Judetean Targu Jiu, Ion Calinoiu, a precizat ieri la inaugurare ca policlinica nu mai suferise reparatii capitale niciodata.

Policlinica Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu arata in prezent a unitate spitaliceasca dupa ce autoritatile au investit nu mai putin de 16,1 milioane de lei. Cabinetele au fost dotate cu aparatura de ultima generatie, iar mobilierul a fost inlocuit cu unul modern. Reprezentantii Consiliului Judetean au marturisit ca lucrarea este una de exceptie chiar daca a avut o perioada de implementare de 58 de luni. "Contractul a fost semnat la data de 23 februarie 2011, durata de implementare a proiectului a ajuns la 58 de luni, se va finaliza la 31 decembrie 2015, ajungand la o valoare a contractului de finantare de 16,1 milioane, valoarea investitiei urmand a fi definitivata dupa incheierea procedurilor de receptie la terminarea lucrarilor", a spus Claudia Giurgiulescu, managerul de proiect.

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean, a tinut sa precizeze ca aparatura adusa la Targu Jiu va rezolva problemele pacientilor fara a mai fi nevoie trimiterea lor pentru investigatii in alte centre universitare. "Policlinica nu a mai ..

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Pandurul ]

Policlinica Targu-Jiu, in sfarsit terminata

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 06:23

Policlinica Targu-Jiu, in sfarsit terminataAutoritatile judetene au anuntat ca, astazi, vor fi receptionate lucrarile de modernizare a Ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta din Targu-Jiu. Cabinetele Policlinicii au fost dotate cu aparatura medicala noua. Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj sustine ca, pe langa lucrarile de reabilitate, au fost prevazute fonduri si pentru dotarea cu echipamente de mobilier si aparatura medicala. "Ne prezentam la Ambulatoriu pentru receptie. Toata lumea este multumita si este

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Impact in Gorj ]

Se lucreaza normal

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 17:31

Serviciul Judetean de Ambulanta Gorj nu va avea parte de libere in perioada sarbatorilor crestine. Echipajele medicale vor petrece Pastele la serviciu, departe de familii. Totodata, alte echipaje au fost consemnate la domiciliu, pentru a fi gata sa intervina in cazul unor evenimente de amploare. Si Policlinica Targu-Jiu va lucra program normal, iar luni cadrele medicale vor fi libere. Cu toate ca sunt sarbatori si in mod normal orice om este liber, exista si oameni care vor fi la datorie in

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Pacienti, in pericol?

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 14:31

Desi sunt recent modernizate, unele unitati medicale din judetul Gorj functioneaza fara autorizatie de securitate de incendii! Totul a iesit la iveala dupa un control al pompierilor. Printre principalele deficiente constatate la mai multe spitale, reprezentantii ISU au gasit si hidranti care nu functionau. Toti managerii spitalelor au termen sa obtina autorizatia pana la sfarsitul acestui an. Pana la 31 decembrie, unitatile medicale functioneaza pe proprie raspundere. Este vorba de Policlinica

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Multi au fost, putini au ramas

Luni, 23 Mai 2016, ora 23:30

Doar doi candidati au reusit sa treaca de proba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de registrator medical debutant in cadrul Policlinicii din Targu Jiu. Postul a fost unul suprasolicitat, inscriindu-se in concurs nu mai putin de 40 de candidati. Numai 37 au sustinut in cele din urma concursul pentru ca unul nu s-a prezentat, iar alti doi s-au retras din competitie. Doar doi participanti, Daniela Caravan si Ovidiu Cosmin Ivan, au reusit sa obtina peste 50 de puncte la proba scrisa. Acestia vor sustine in continuare interviul. (C.N.)

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Pandurul ]

Un medic explica de ce a plecat din spitalul de stat in sistemul privat

Vineri, 13 Mai 2016, ora 00:02

Un medic explica de ce a plecat din spitalul de stat in sistemul privatFloarea Pasarin este unul din medicii care au ales sa-si practice meseria in sistemul privat de sanatate, lasand in urma un sistem care i-a adus si satisfactii, dar mai multe nemultumiri. A plecat din Policlinica Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu in urma cu trei ani si si-a pus pe picioare o clinica privata in care astazi trateaza cateva sute de pacienti. Ii trateaza ca-n Occident, spune medicul, le ofera conditii si servicii medicale de care nu ar putea sa beneficieze intr-un sistem public de sanatate. Motivele, dar si ce beneficii au pacientii care aleg sistemul privat, le puteti afla vineri, incepand cu ora 19.00, la Accent Tv, in cadrul Emisiunii "Despre noi, oamenii".

Dupa aproape 14 de ani de activitate intr-un spital de stat, medicul endocrinolog Floarea Pasarin a plecat fara sa se uite inapoi, din dorinta de a le putea oferi pacientilor ei conditii la alte standarde si investigatii cu aparatura performanta. A plecat nemultumita fiind si de un sistem care ii obliga, la vremea aceea, sa-si doteze cabinetele din Policlinica cu materiale sanitare proprii sau chiar aparatura extrem de necesara pentru a putea pune un diagnostic corect. "La vremea respectiva totul era foarte dezorganizat, mai ales ca Ambulatoriul intrase in niste renovari pe fonduri europene care au durat totusi foarte mult timp. Ajunsesem la un moment dat sa nu avem nici macar un tensiometru cu care sa luam tensiunea pacientilor, ce sa mai vorbim de alte lucruri care erau necesare pentru un ...

Actualitate / stiri Actualitate90 vizite[ Pandurul ]

Audit la spitale

Luni, 09 Mai 2016, ora 17:31

Toate spitalele din judetul Gorj care au contracte cu firma Hexi Pharma vor fi verificate in aceste zile! Deja, Ministerul Sanatatii a cerut un audit intern in fiecare unitate. Pana acum, un singur spital, cel din Bumbesti Jiu, a fost trecut pe lista neagra. In plin scandal, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu si-a depus demisia. Prefectul judetului Gorj, Gheorghe Paraschivu:

Paraschivu nu a vrut sa comenteze prea mult pe marginea acestui subiect. In ceea ce priveste Spitalul

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Au parasit sistemul sanitar dupa zeci de ani de activitate

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 00:03

Au parasit sistemul sanitar dupa zeci de ani de activitatePeste 20 de cadre medicale au parasit Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu ca urmare a implinirii varstei de pensionare. Medici si asistenti medicali deopotriva au fost premiati ieri in cadrul fetivitatilor dedicate Zilei Mondiale a Sanatatii pentru activitatea lor in sistem. Cu regret in suflet cadrele medicale spun ca generatiile tinere de asistenti medicali nu isi mai dau interesul pentru aceasta profesie.

Au lucrat zeci de ani in sistemul de sanatate, il cunosc cu bune si cu rele si au tratat de-a lungul anilor mii de pacienti. Este vorba de medicii si asistentii medicali care au parasit in aceasta luna Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu pentru a se pensiona. Toti cei care au parasit sistemul sanitar au primit diplome de merit pentru activitatea lor in sistemul medical din judetul Gorj. Amintim aici pe medicii Angela Iliescu, Constantin Geamanu, biologul Liana Paraschiv, Veronica Bunaiasu, asistentii Ana Carstoiu, Maria Podaru, Olga Carstea, Constanta Dragutescu, Viorel Danciu, Sorin Ghica dar si Ecaterina Andritoiu.
Maria Dovlete a fost asistent medical vreme de 40 de ani in cadrul Spitalului Judetean. In prag de pensionare, femeia spune ca generatiile tinere de asistenti medicali nu mai sunt la fel de pregatite si nici nu-si dau interesul sa invete. "Am parasit sistemul medical dupa 43 de ani, sapte luni si opt zile. Am fost asistent medical generalist, am lucrat zece ani in Radiologie si 30 de ani in Policlinica Targu Jiu, cabinetul Citologie. Am practicat ...

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Pandurul ]

Comisia DSP: Unitati spitalicesti in cladiri vechi

Joi, 17 Martie 2016, ora 06:24

Comisia DSP: Unitati spitalicesti in cladiri vechiComisia de control de la Directia de Sanatate Publica din Arad care a verificat Spitalul Judetean si Policlina din Targu-Jiu nu a gasit probleme majore aici! Singura neregula constatata tine de unele cladiri invechite ale unitatii medicale, cum ar fi Dispensarul TBC din zona pasarelei. Totusi, reprezentantii DSP Arad nu au gasit nicio bacterie care sa puna in pericol viata copiilor, in special.

Doua dintre unitatile medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu au fost tintele mai

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Impact in Gorj ]

Policlinica din Targu Jiu, reabilitata pe "repede inainte"

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 07:26

Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu este la un pas de receptie, au anuntat ieri reprezentantii unitatii spitalicesti. Dupa ce ani la rand a fost santier pe bani europeni fiindca primul constructor a intrat in insolventa, iar cel de-al doilea nu a reusit sa termine la timp lucrarea, reprezentantii policlinicii anunta acum ca gorjenii vor avea parte de cea mai dotata unitate spitaliceasca din tot judetul si ca nicaieri nu vom mai gasi aparatura ca la Policlinica. Vasile Stanculete, seful Policlinicii Targu Jiu, sustine ca numarul de cabinete din Policlinica a crescut de la 22 la 24.

Proiectul "Reabilitare, modernizare si echipare Ambulatoriu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu" a demarat in anul 2011 avand termen final de executie februarie 2013. Primul constructor contractat de Consiliul Judetean a dat gres intrand in insolventa la sfarsitul anului 2013. O noua licitatie s-a finalizat abia in ianuarie 2015, firma Novaintermed SRL avand termen septembrie anul acesta sa termine lucrarea. Reprezentantii policlinicii din Targu Jiu au spus ieri ca saptamana viitoare, cu siguranta, se va semna receptia. "Ne apropiem de finalizare, in proportie de 99% suntem gata, urmeaza ca in cursul saptamanii viitoare sa ne reinstalam pe toate cabinetele din unitate. Din punctul meu de vedere, pot sa spun ca, desi lucrarile au intarziat, avem in momentul actual o dotare la standarde europene si cel mai important este ca la toate cabinetele aparatura ..

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Pandurul ]

Vizita de acreditare, amanata

Vineri, 11 Martie 2016, ora 14:31

Comisia Nationala de Acreditare a amanat vizita la Spitalul Judetean de Urgenta! Controlul era programat pentru sfarsitul acestei luni, insa luna viitoare, conducerea unitatii medicale va trece prin emotiile verificarilor. Pentru a corespunde standardelor, la Spitalul Judetea au fost facute modificari in infrastructura unitatii si a serviciilor medicale. Directorul Policlinicii Targu Jiu, Vasile Stanculete, a declarat ca abia luna viitoare vor astepta vizita Comisiei Nationale de Acreditare a

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Controale la Spitalul Judetean

Vineri, 11 Martie 2016, ora 06:22

Controale la Spitalul JudeteanControale incrucisate in spitalele din tara, iar Policlinica Targu-Jiu nu face exceptie! In urma evenimentelor inregistrate la nivel national, a fost demarata o ampla campanie de verificare pe linie epidemiologica, la Targu-Jiu efectuand controale o echipa din Arad. Mai exact, se vor verifica stocurile de medicamente, planificarile medicilor, dar si conditiile igienico-sanitare. In plus, spun autoritatile acolo unde se vor gasi nereguli vor fi aplicate si sanctiuni.

Decesele inregistrate la

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Impact in Gorj ]

Control epidemiologic la spital

Joi, 10 Martie 2016, ora 17:31

Alerta din tara are efecte si in Gorj! Dupa ce cinci bebelusi au murit, iar cauza exacta a imbolnavirilor nu a fost descoperita, Ministerul Sanatatii a initiat o campanie de actiuni de verificare in toata tara. Spitalul Judetean si Policlinica din Targu Jiu vor fi tintele mai multor controale

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Ginecologul Dana Popescu s-a intors sa faca minuni acasa: "IUBESC locurile de aici. Targu-Jiul este cel mai frumos loc de pe pamant!"

Joi, 04 Februarie 2016, ora 07:12

Ginecologul Dana Popescu s-a intors sa faca minuni acasa: "IUBESC locurile de aici. Targu-Jiul este cel mai frumos loc de pe pamant!"* "Faptul ca esti medic nu te face supraom! Trebuie sa te intrebi: daca as fi eu in locul pacientului?"
Dupa 11 ani de facultate si rezidentiat la Timisoara, in cea mai importanta maternitate din Banat, medicul Dana Popescu, in varsta de 30 de ani, a revenit acasa, caci niciun alt loc din lume nu se compara cu meleagurile natale. Din 2014, ginecologul Dana Popescu lucreaza la Spitalul Orasenesc Rovinari, iar pacientele sale sunt fericite ca au gasit un asemenea doctor si om. "Faptul ca esti

Actualitate / stiri Actualitate113 vizite[ GorjDomino ]

Rezultatele controlului DSP la Spital

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 11:31

Echipele de la Directia de Sanatate Publica din Arad care au controlat Spitalul Judetean si Policlina din Targu Jiu nu au gasit probleme aici! Singura neregula constatata tine de unele cladiri invechite ale unitatii medicale. Insa, nu a fost gasita nicio bacterie care sa puna in pericol viata copiilor, in special. Spitalul Judetean si Policlinica din Targu Jiu au fost tintele mai multor controale epidemiologice dupa ce, in tara, au murit mai multi bebelusi. Unitatea medicala

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Bani in plus pentru reabilitarea Policlinicii Targu Jiu

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 07:26

Consiliul Judetean Gorj a suplimentat fondurile alocate drept cofinantare pentru proiectul "Reabilitarea, modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu". Ion Calinoiu spune ca este nevoie de cheltuieli suplimentare intrucat trebuie efectuate lucrari care n-au fost prevazute in proiectul initial. De reabilitarea Policlinicii se ocupa o societate din Bucuresti, dupa ce Conexvil Rm. Valcea a intrat in insolventa, lasand mai mult de jumatate din lucrari neefectuate.

Consiliul Judetean Gorj a alocat suma de 387.889,77 lei pentru majorarea cofinantarii proiectului "Reabilitarea, modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta Jiu". Autoritatile spun ca se impune executarea unor lucrari neprevazute in proiectul initial. "Policlinica avea o limita cu laboratorul, un hol la parter, care nu a fost prins in proiect. Acum trebuie sa reabilitam si partea aceea pentru a fi o continuitate intre Policlinica si laborator. Evident, lucrarile vor fi executate tot de acelasi constructor. La ora actuala, lucrarile de reabilitare a Policlinicii sunt finalizate in proportie de 93%", a declarat Ion Calinoiu.

In expunerea de motive a proiectului de hotarare se precizeaza ca lucrarile neprevazute vizeaza instalatiile sanitare si instalatii electrice. "Dupa identificarea circuitelor electrice, s-a constatat ca in tablourile electrice actuale exista improvizatii, fiind frecvente cazurile in care mai multe circuite sunt legate pe acelasi ...

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Pandurul ]

Policlinica din Targu Jiu a fost inaugurata dupa modernizare. Cum arata cabinetele medicale

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 23:56

Policlinica din Targu Jiu a fost inaugurata dupa modernizare. Cum arata cabinetele medicaleCladirea a fost renovata, iar cabinetele au fost dotate cu aparatura medicala si nemedicala. De asemenea, au fost realizate de spatii corespunzatoare pentru arhiva, biblioteca, sala sedinte, cabinet documentare si vestiare pentru personalul unitatii. Obiectivul general al proiectului a vizat imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala si ridicarea acestora la standarde europene. Valoarea proiectului s-a ridicat la

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Adevarul ]

Policlinica, inchisa de sarbatori

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 07:26

Policlinica din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu va fi inchisa de sarbatori. Gorjenii isi pot trata urgentele doar in Unitatea de Primiri Urgente prin medicii care asigura garda in zilele de Craciun si Anul Nou. Vasile Stanculete, seful Policlinicii Targu Jiu, a precizat ca orice problema se va putea rezolva la nivelul Spitalului Judetean. "Fiind in ambulatoriu si tratand in ambulatoriu, cum sunt liberele pe tara pentru toata lumea, asa sunt libere si in Policlinica. Urgentele vor functiona, liniile de garda la fel, deci orice problema medicala se poate rezolva la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu prin liniile de garda. Ca de obicei noi vom asigura programul de permanenta, tot ce este urgenta se va trata in sistemul de urgenta prin UPU si medicii care sunt de garda in Spitalul Judetean", a spus Vasile Stanculete, seful Policlinicii din Targu Jiu.

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Pandurul ]

Fumatul...greu de "ucis" si in spitale

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 14:32

Fumatul este un viciu greu de ucis chiar si in spitale! Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu interzice fumatul in spitale. Cu atat mai mult cu cat din 16 martie intra in vigoare o noua lege. Potrivit acesteia fumatul va fi interzis in spatiile publice inchis. Inclusiv in masinile de taxi. Deci, de la jumatatea lunii martie incolo, daca va aprindeti o tigara, chiar si electronica, in localuri, la serviciu sau chiar si afara, daca in apropiere sunt locuri de joaca pentru copii,

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Radio Targu-Jiu ]

Pleaca medicii din Policlinica Targu Jiu

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 07:26

Policlinica din Targu Jiu se confrunta cu o grava problema, exodul medicilor. De la an la an tot mai multe cadre medicale parasesc policlinica in favoarea sistemului privat, sustine conducerea unitatii spitalicesti. Vasile Stanculete, directorul Policlinicii Targu Jiu, a spus ca majoritatea medicilor se angajeaza in sistemul public pentru a-si face clientela si experienta, dupa care pleaca in mediul privat, unde castiga mult mai mult.

Policlinica din Targu Jiu functioneaza la momentul actual cu 20 de cabinete medicale, iar numarul medicilor care ar trebui sa le asigure functionalitatea ar trebui sa fie cel putin dublu. Numai ca in Spitalul Judetean de Urgenta nu se intampla asta, conducerea unitatii declarand ca de la an la an numarul medicilor scade si posturile raman vacante pentru ca nu exista finantare. "Noi avem in jur de 30 de doctori care isi desfasoara activitatea in Policlinica. Este cunoscut faptul ca multi aleg sa plece din sistemul public in mediul privat, isi deschid propriile cabinete si vreau sa va spun ca, din discutiile cu ei, castiga foarte bine. Spitalul Judetean de Urgenta este practic o rampa de lansare pentru ei", a spus Vasile Stanculete, directorul Policlinicii Targu Jiu.

Conform unei analize, in ultimii cinci ani din Policlinica au plecat 7 medici, din care un medic a plecat chiar luna aceasta. Este vorba de Cosmina Medintu, medic psihiatru. "A plecat medicul psihiatru, doctorita Medintu. Deocamdata nu vom scoate postul la concurs pentru ca nu avem ...

Actualitate / stiri Actualitate93 vizite[ Pandurul ]

Stanculete vrea medici specialisti

Marti, 02 Februarie 2016, ora 14:32

Seful Policlinicii din Targu Jiu vrea sa propuna schimbarea programului pentru medici! Vasile Stanculete vrea ca doar medicii specializati pe anumite aparaturi medicale sa poata profesa in Policlinica. In acest moment, sunt ecografe, insa nu sunt medici care sa lucreze pe ele. Stanculete ii va propune managerului Spitalului Judetean, Tiberiu Tataru, sa modifice programul medicilor astfel incat acestia sa poata

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Radio Targu-Jiu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   Ultima
Cele mai citite stiri
Remus Borza, previziuni despre CE Oltenia
Remus Borza, fostul administrator al Hidroelectrica, crede ca CET Govora va intra in faliment in 6 ...
Tragedie! I s-a inecat fetita sub ochi!
Disperare mare pentru o familie din Dragutesti, a carei fetita de 10 ani a disparut duminica ...
Piramida misterioasa ridicata in Arges de comunisti. Experiment unic: filtrarea apei prin intermediul nufarului egiptean
O constructie bizara se ridica la marginea municipiului Pitesti. Are forma unei piramide, dar este ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor