Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.362 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Consilierii PSD si PNL din Dragutesti lasa varstnicii fara petrecere

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:14

Consilierii PSD si PNL din Dragutesti lasa varstnicii fara petrecereBatranii din Dragutesti nu vor fi sarbatoriti anul acesta. Proiectul initiat in acest sens de primarul interimar Ion Popescu, sustinut de ALDE, nu a primit avizul consilierilor PNL si PSD.

Luni, 26 septembrie, a fost de fapt cea de-a doua tentativa a primarului Popescu de a promova acest proiect. La prima sedinta aceiasi consilieri care s-au abtinut acum au solicitat primarului sa precizeze cati batrani vrea sa sarbatoreasca. Primarul nu are sustinere in Consiliul Local, avand doar trei consilieri ALDE. A mai votat proiectul un consilier PSD si un consilier de la Partidul Ecologist.
Cei patru consilieri PNL si alti patru de la PSD s-au abtinut la vot, drept urmare proiectul nu a trecut. Primarul Ion Popescu spune ca nu va mai incerca sa obtina avizul consilierilor pentru acest proiect. "S-au abtinut consilierii PSD cu PNL, cred ca au facut o mica alianta, nu stiu ce sa mai inteleg. Un singur om de la PSD a votat. Eu zic ca sunt influente politice si nimic altceva. Nu cred ca batranii din comuna noastra merita sa fie respectati in halul acesta. Am primit o adresa de la Prefectura si in baza adresei am facut asta. Nu am facut asta cu un scop electoral", a declarat Ion Popescu, primarul interimar de la Dragutesti.
Circa 500 de pensionari din Dragutesti urmau sa fie sarbatoriti in data de 1 octombrie, de Ziua Varstnicilor, suma propusa in acest sens de primar fiind de 25 mii lei. Seful comunei a spus ca nu stabilise restaurantul la care sa aiba loc manifestarea.
Ion Calinoiu, ...

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Modernizarea stadionului din Targu Jiu, gata la finalul campionatului

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:12

Modernizarea stadionului din Targu Jiu, gata la finalul campionatuluiLucrarile de modernizare la stadionul municipal din Targu Jiu vor fi terminate la finalul campionatului national de fotbal. Conform responsabililor din primaria Targu Jiu abia in lunile mai-iunie se poate discuta despre receptia lucrarilor.

Cele doua firme constructoare implicate in proiectul de modernizare a stadionului municipal, ACI Cluj si Con-A Sibiu, lucreaza in prezent la partea de acoperis, dar si la cea de realizare a gradenelor, atat la peluze, cat si la zona administrativa. Circa 180 de gorjeni au fost mobilizati in acest proiect la care se mai adauga si angajatii constructorilor veniti din alte zone, spun autoritatile.
Mai mult, mare parte dintre materiale necesare modernizarii stadionului sunt procurate de pe plan local. Stalpii necesari pentru gradene de la Macofil, la fel si caramizile, iar betonul de la compania Succes. 30.000 de mc de beton au fost folositi doar la partea de infrastructura, spun constructorii. Stadionul va dispune si de un hotel de patru stele in partea stanga a hotelului existent, care va avea 40 de camere, la ridicarea caruia firmele constructoare lucreaza in prezent. Circa 300 de locuri de parcare vor fi in jurul stadionului din care 150 in parcarea subterana. Vestiarele vor fi realizate in zona tribunei 0, pe partea cu primaria, nu langa hotel, asa cum erau in trecut. Stadionul va avea o capacitate de 12.500 de locuri, acoperite.
Circa 80% din lucarile grele de la stadionul municipal, asa cum le numesc cei din administratie, au fost ...

Sport / stiri Sport0 vizite[ Pandurul ]

Meciurile din finala judeteana a Cupei Romaniei

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:12

Meciurile din 16-imile de finala ale fazei judetene a Cupei Romaniei au fost stabilite. Stiinta Stroescu Telesti s-a retras din competitiile organizate de AJF Gorj in acest sezon, astfel ca International Balesti este calificata direct in turul urmator. Runda 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei este programata a se desfasura joi, 6 octombrie 2016, cu incepere de la ora 16:00.
Meciurile se vor disputa dupa urmatorul program: Dumbrava Cilnic - AS Scoarta, Triumful Borascu - CS Novaci, Avantul Baia de Fier - Vulturii II Farcasesti, Minerul II Matasari - Gilortul Tg. Carbunesti, Stiinta Pestisani - Gilortul Bengesti, Flacara Rosia de Amaradia - Petrolul Stoina, Viitorul Catunele - Parangul Bumbesti Jiu, Stiinta Godinesti - Stiinta Hurezani, Petrolul Esicleni - Petrolul Bustuchin, AS Aninoasa - Viitorul Negomir, Unirea Dragotesti - Jiul Rovinari, Viitorul Branesti - Unirea Cruset, Bradul Polovragi - Foresta Vagiulesti, Viitorul Plopsoru - AS Stejari si Energetica Tismana - Stiinta Turceni. (A.P.)

Sport / stiri Sport0 vizite[ Pandurul ]

Pandurii, sanctionat de FRF

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:11

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sanctionarea clubului Pandurii pentru nerespectarea unor hotarari. Clubul a fost penalizat cu trei mii de lei pentru neexecutarea unei hotarari, arata FRF: "Radut Mihai vs. CS Pandurii Lignitul Targu -Jiu - Neexecutare Hotarare CNSL - In baza art. 24.c.1.a din RSTJF se sanctioneaza CS Pandurii Lignitul Targu-Jiu cu penalitate sportiva de 3.000 de lei si se acorda un termen de gratie de 5 (cinci) zile. Termen 19.10.2016". In atentia federatiei este si litigiul Da Silva Erico Constantino vs. CS Pandurii Lignitul Targu-Jiu, care a primit termen pe 5 octombrie. (A.A.)

Sport / stiri Sport0 vizite[ Pandurul ]

Spitalele au primit bani pana la sfarsitul anului

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:10

Spitalele au primit bani pana la sfarsitul anuluiCele opt unitati spitalicesti din judetul Gorj au primit in aceasta saptamana o rectificare bugetara care le va acoperi nevoile pana la finele anului. Cei mai multi bani au mers catre Spitalul Judetean, insa si spitalul din Carbunesti sau cel de la Dobrita au primit sume frumusele. Reprezentantii Casei de Asigurari avertizeaza insa conducerile spitalelor sa consume banii pana la finele lunii decembrie.

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Gorj a primit o rectificare bugetara pentru spitale in valoare de 10 milioane de lei. Jumatate din aceasta suma va merge la Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Practic, cu acesti bani sunt asigurate contractele unitatilor spitalicesti pana la finele anului. "La ultima rectificare ne-au venit 10 milioane de lei pentru spitale, pentru a completa sumele contractate pentru perioada octombrie-decembrie. Cele mai mari sume sunt alocate spitalului judetean, undeva in jurul a 5 milioane de lei, urmatorul este spitalul Carbunesti, undeva la 1,4 milioane de lei, urmat de Spitalul Dobrita, undeva la 800.000 de lei. Totalul sumelor contractate lunar se ridica la 10 milioane de lei. Ce v-am spus sunt sumele contractate lunar si avem acoperit inclusiv luna decembrie", a spus Daniel Surlea, presedintele CJAS Gorj.
Conducerea Casei de Asigurari de Sanatate avertizeaza managerii de spitale sa-si indeplinesca indicatorii contractati mai ales in ceea ce priveste spitalizarea de o zi, altfel vor da banii inapoi. "Stam foarte bine din acest punct de ...

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Pandurul ]

A onorat cererile de dispozitive medicale

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:09

A onorat cererile de dispozitive medicaleGorjenii care au depus inca din luna februarie cerere la Casa Asigurarilor de Sanatate pentru un dispozitiv medical le vor primi in perioada imediat urmatoare. Institutia a emis chiar miercuri peste 400 de decizii in acest sens iar acum nu mai exista lista de asteptare. Conducerea spune ca are buget suficient si pentru asigurarea viitoarelor solicitari.

Toti gorjenii care au solicitat Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj un dispozitiv medical pot sa-l ridice in perioada urmatoare. CJAS a eliberat 490 de decizii privind decontarea acestor dispozitive si face apel catre oameni sa mearga sa-si le ridice de la furnizori. "Contravaloarea acestora este in jurul sumei de 500.000 de lei si as avea o rugaminte pe aceasta cale catre toti asiguratii care au avut cereri depuse la CJAS Gorj pentru eliberarea unor dispozitive medicale sa fie atenti in zilele urmatoare pentru ca o sa primeasca deciziile prin posta si in momentul in care le primesc, cat de repede pot, sa se adreseze unui furnizor de dispozitive medicale pentru a nu pierde decizia", a spus Daniel Surlea, presedintele CJAS Gorj.
Potrivit conducerii institutiei, lista de asteptare data din luna februarie mai ales pentru cei care au solicitat proteze auditive. "Sunt oameni care asteptau si din lunile februarie, martie si aici vorbim de protezele auditive care pe listele de prioritate erau cam ultimele la rand. Au fost solicitate absolut toate tipurile de dispozitive medicale de la orteze, proteze, cristaline, pantofi, ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Pandurul ]

Caravana Google poposeste la Targu Jiu

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:07

Specialistii Google impreuna cu reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Turism ii vor invata pe sefii judetului sa promoveze Gorjul in mediul online. Caravana "Managementul destinatiilor: online si offline" trece prin 10 orase, iar la Targu Jiu va ajunge joi, 29 septembrie. Intalnirea cu autoritatile judetului va avea in Sala Maura a Institutiei Prefectului. "Este una dintre primele campanii pe care compania Google o sustine in Romania, alaturi de Autoritatea Nationala pentru Turism, cu scopul de a invata ONG-urile, companiile, autoritatile locale si centrale cum trebuie sa foloseasca managementul digital", a declarat Raluca Anghel, director in cadrul Autoritatii Nationale pentru Turism.
Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Turism sustin ca promovarea online ar atrage mai multi turisti in Gorj si ar dezvolta investitii. "Este foarte importanta era digitala, a facebook-ului, a Instagram-ului. Daca lipsim din mediul virtual, lipsim dintr-un mediu care poata sa atraga cat mai multi turisti, cat mai multe investitii pentru Romania", a precizat Raluca Anghel.

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Pandurul ]

Pedepse contopite pentru fosti sefi de primarii din Gorj

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:03

Doi dintre oamenii din admistratia publica a judetului ajunsi in postura de condamnati penali in doua dosare penale "de caciula" vor avea de acum incolo cate o singura condamnare in cazierul lor. Biroul de Executari Penale din cadrul Tribunalului Gorj a cerut instantei de judecata contopirea pedepselor care ii vizeaza pe fostul secretar al Primariei Bumbesti Jiu, Victor Solea, dar si pe fostul primar de la Pades, Stoicanel Haralambie.

Primul a si trecut prin arestul IPJ Gorj pentru vreo cateva luni, dupa ce a fost implicat in doua scandaluri de coruptie, fiind acuzat ca a luat bani si o hota de aragaz de la o denuntatoare careia nu ii retroceda o padure.
Solea a primit pedepse cu suspendare de 3 ani si, respectiv, 2 ani si 6 luni, care fusesera inlocuite cu termene de incercare. Acum instanta a admis cererea Biroului Executari Penale si a decis contopirea pedepselor intr-una de 3 ani, executarea fiind inlocuita cu un termen de incercare de 5 ani. Solea are 68 de ani, s-a retras din viata publica si a marturisit in fata instantei ca nu mai doreste sa ajunga niciodata in spatele gratiilor.
Si Stoicanel Haralambie a cerut judecatorului de caz sa nu ii aplice o pedeapsa cu executare, dat fiind faptul si ca este in varsta, dar si ca trebuie sa aiba grija de sotia bolnava. El avea condamnari de 2 ani si 8 luni, respectiv, 1 an si 8 luni in dosare instrumentate de DNA si in care era acuzat ca a falsificat adeverinte folosite ulterior de solicitanti pentru incasarea unor subventii ...

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Agenda cu clientii gasita la un hot din Rovinari

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:02

Un barbat de 56 de ani din Rovinari a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins transportand carbune furat, dar si conducand fara sa aiba permis. Stefan Dimieru, desi ruda prin alianta cu un fost ofiter de politie din oras, a fost mereu in vizorul anchetatorilor, el fiind un client mai vechi ale acestora. In trecut, individul a suferit mai multe condamnari pentru furt calificat, carbunele fiind marfa sa preferata, dar si pentru infractiuni rutiere care au dus la anularea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice. Dimieru nu a tinut cont ca iesise din puscarie in urma cu doi ani si, in ciuda anchetei din "Mafia Carbunelui", care a trimis zeci de politisti din zona dupa gratii, el a continuat sa faca ce stia mai bine. Marti dimineata a fost prins in trafic in timp ce transporta carbune furat, dupa ce a fost tras pe dreapta politistii mergand si la el acasa pentru a-i perchezitiona locuinta. Clientii lui Dimieru au motive de ingrijorare pentru ca anchetatorii au gasit in timpul perchezitiilor o agenda in care acesta isi notase toate cursele si sumele incasate, fiind foarte posibila extinderea cercetarilor in baza acelor informatii.

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Pandurul ]

Comisie pentru verificarea concursurilor de la spital

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:01

Liberalii gorjeni cer constituirea unei comisii pentru verificarea corectitudinii concursului pentru posturile de registrator la Spitalul Judetean. Au fost ocupate prin concurs 18 posturi, dar au fost 200 de persoane care s-au inscris. Pentru inscriere s-a platit si o taxa de 100 de lei pe care liberalii o numesc "taxa de fraier". "Aproape jumatate din posturi sunt ocupate de rude ale salariatilor spitalului. Se pare ca, dupa ce au primit subiectele, majoritatea a cerut sa mearga la baie. Voi cere vineri (n.r- este programata sedinta de Consiliul Judetean) sa se faca o comisie din care sa faca parte si cate un consilier judetean de la fiecare grup politic si sa fie cercetat acest caz", a declarat consilierul judetean Dan Vilceanu. (M.M.)

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Dosar penal pentru pescuit ilegal

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:01

Un barbat in varsta de 67 ani, din Targu Carbunesti, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat de jandarmi in timp ce pescuia ilegal. In fapt, jandarmii l-au gasit pe acesta pescuind pe raul Gilort, in zona podului feroviar, utilizand o undita tip lanseta la care avea atasata la fir o plasa monofilament tip parasuta cu ochiul de plasa sub dimensiunile minime legale. Asupra sa jandarmii au mai gasit alte patru plase de pescuit monofilament. "Documentele intocmite si uneltele de pescuit au fost predate pe baza de proces-verbal la Politia Orasului Tg-Carbunesti", au comunicat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Gorj.

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Soc in PSD! Calinoiu: Ne minunam. Primar: Suntem o tara de...

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 23:00

Soc in PSD! Calinoiu: Ne minunam. Primar: Suntem o tara de...Scandalul musamalizarii plagiatului procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in care ar fi fost implicati fostul premier Victor Ponta, senatorul Mihnea Costoiu si deputatul Sebastian Ghita, i-a socat pe liderii PSD Gorj. In timp ce Ion Calinoiu spune ca se minuneaza de ce vede la televizor, primarii social-democrati spun ca mai bine se uita pe Animal Planet decat sa urmareasca luptele dintre clanurile de la nivel central.

Scandalul Ghita&Basescu vs. Kovesi i-a lasat fara cuvinte pe liderii PSD din teritoriu. Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, considera acest scandal ca fiind unul politic. "Consider ca imaginea PSD nu va fi afectata de acest scandal, iar in ceea ce priveste comentariile este o situatie de alt nivel si nu-mi permit sa comentez eu", a declarat Carciumaru.
Si Ion Calinoiu este stupefiat de ceea ce se intampla la nivel central. "Eu, unul, nu comentez in niciun fel. Stam si ne uitam si ne minunam", spune Ion Calinoiu. Socati sunt si primarii PSD. "Nu am vazut in viata mea o astfel de lupta. Daca inainte armele nu se scoteau in totalitate din teaca, acum nu mai exista niciun fel de retinere", spune Marian Slivilescu, primarul de la Tismana.
Edilii locali au ajuns la concluzia ca muncesc pentru a aduce voturi unor oameni care nu merita. "Mi-e lehamite cand ma uit la televizor si vad ce au facut ei si ce mai fac. Mai bine ma uit pe Animal Planet. Parca de cand a murit Ceausescu, aceasta tara e blestemata. Nu am mai avut un conducator care sa iubeasca ...

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Vot secret in PSD Gorj pentru listele de la parlamentare

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 22:59

Candidatii PSD Gorj la alegerile parlamentare vor fi desemnati luni, in cadrul Comitetului Executiv, prin vot secret. Exceptie vor face Victor Ponta, care va ramane pe prima pozitie la Camera Deputatilor, si Ion Calinoiu, primul pe lista de Senat. "Luni vom avea Comitetul Executiv, iar in cadrul acestui comitet, prin vot secret, se va stabili ordinea pe lista de la Senat, cat si pe lista de la Camera Deputatilor, urmand ca dupa discutiile din Comitetul Executiv sa mergem sa sustinem listele la Bucuresti. Nu se va vota pentru Victor Ponta si nici pentru Ion Calinoiu", a declarat Florin Carciumaru.
Liderul social-democratilor crede ca, in acest fel, primarul comunei Bustuchin nu va avea nimic de obiectat. Asta dupa ce Ion Ciocea a amenintat ca va trece la un alt partid, in cazul in care nu va fi pe loc eligibil. "Am discutat cu domnul Ciocea, in urma cu cateva zile, si a ramas foarte clar ca ordinea nu o stabileste nici Carciumaru, nici Ciocea, nici Calinoiu, absolut nimeni din conducerea organizatiei, ci votul secretul din cadrul Comitetului Executiv", a precizat Carciumaru. Desi au aparut tot felul de speculatii cum ca n-ar mai fi pe lista, Ion Calinoiu spune ca nu are niciun fel de emotii privind sustinerea sa pentru functia de senator. Daca pentru locul al doilea la Senat pare a fi doar un singur candidat, Mihnea Costoiu, pentru locul al doilea la Deputati se lupta zece persoane: Mihai Weber- deputat, Andrei Maioreanu - consilier judetean, Maria Vasilescu - consilier ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Pandurul ]

Vilceanu: Situatia lui Blaga ne afecteaza

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 22:59

Vilceanu: Situatia lui Blaga ne afecteazaVasile Blaga este cercetat sub control judiciar fiind acuzat ca a luat spaga 700 de mii de euro, acesta fiind nevoit sa renunte la functia sa de copresedinte al PNL, dar si la candidatura de la Timis, pe care o anuntase inainte cu o zi sa ajunga la DNA. Presedintele PNL Gorj, Dan Vilceanu, sustinator si sustinut de Vasile Blaga, a admis, intr-o interventie la Radio Infinit, ca acest dosar afecteaza imaginea partidului, dar si organizarea la alegeri. "Domnul Blaga va putea sa isi depaseasca si in afara functiei de presedinte al PNL. (...) Nu are cum sa nu te afecteze, in sensul in care domnul Blaga este unul dintre cei mai buni organizatori politici si are o experienta in organizarea de alegeri, dar va trebui sa trecem peste momentul asta si sa ne pregatim in continuare de alegeri", a declarat Vilceanu. Liderii din vechiul PDL se intalnesc joi la Bucuresti pentru a-si gasi un nou lider. (M.M.)

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Pandurul ]

Drum blocat de firma patronului Tirvuica

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 22:57

Ion Liviu Tirvuica, fratele patronului de la Caractere, este cercetat penal din cauza ca a blocat un drum comunal din Crasna. Firma sa executa o lucrare pe fonduri europene, insa localnicii au sesizat politiei ca nu se poate circula pe drum. "Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a reiesit faptul ca o societate comerciala din municipiul Targu-Jiu, administrata de un barbat de 32 de ani, a executat lucrari, in perioada 26-27 septembrie a.c., pe drumul comunal Crasna, in cadrul unui contract cu finantare europeana, pentru construirea unor podete transversale pe drumul comunal, fiind excavat un sant cu adancimea de 1 metru si latimea de 2 m, pe toata latimea drumului comunal, blocand accesul pe drumul public. In zona urmeaza sa se efectueze o cale temporara de acces care va fi semnalizata corespunzator", se arata intr-un comunicat de presa. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul sarvarsirii infractiunii de impiedicare sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice. (A.A.)

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Pandurul ]

Deputatul Weber a dat de munca unui fost primar din Gorj

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:32

Deputatul Weber a dat de munca unui fost primar din GorjMaria Dumitrascu, fostul primar al comunei Berlesti, este noul consilier parlamentar din echipa deputatului PSD Mihai Weber. Dumitrascu este de fapt sefa cabinetului deputatului din Targu Carbunesti, fiind singura angajata de acolo. Fosta primarita spune ca este mai linistita de cand lucreaza la cabinetul parlamentar.

Fostul primar al comunei Berlesti a fost cooptat de parlamentarul Mihai Weber, dupa ce Maria Dumitrascu a pierdut alegerile locale. Deputatul a explicat ce l-a determinat sa o recruteze pe fost primarita in echipa sa. "M-a determinat faptul ca doamna primar a pierdut alegerile la diferenta aceea destul de mica. Pana la urma este un om cu multa experienta. Lucreaza la cabinetul din Targu Cabunesti, aveam nevoie si oamenii de acolo, aveam nevoie de un om cu experienta. Pentru toata zona este un lucru benefic pentru ca are experienta in administratie, in fond funciar si altfel se rezolva si petitiile si oamenii pleaca lamuriti", a declarat Mihai Weber, deputat de Gorj.
Maria Dumitrascu a pierdut alegerile la Berlesti la o diferenta de 10 voturi fata de contracandidatul sau Iulian Berlescu. Primarita spune ca nu a beneficiat de somaj, dar nici nu si-a cautat un loc de munca. A acceptat propunerea parlamentarului si spune ca este mai linistita, nefiind la cabinetul parlamentar atata agitatie cat este la primarie. "Din punct de vedere administrativ si la experienta pe care o am cred ca a picat bine acest job. Nici nu am cautat altceva, am discutat impreuna cu domnul ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Pandurul ]

Protest la Penitenciar: Avem mai multe privatiuni ca detinutii!

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:26

Protest la Penitenciar: Avem mai multe privatiuni ca detinutii!Salariatii Penitenciarului Targu Jiu protesteaza joi in curtea exterioara a cladirii, nemultumiti fiind de salarii, dar si de deficitul de personal. In prezent, un singur supraveghetor are in paza aproape 200 de detinuti si este nevoit sa indure practic aceleasi privatiuni ca in cazul persoanelor lipsite de libertate. Sindicalistii din Penitenciarul Targu Jiu spun ca agentii nu mai pot continua in aceste conditii si se gandesc la proteste radicale.

In Penitenciarul Targu Jiu isi executa pedeapsa aproape 500 de detinuti. Agentii care ii pazesc spun ca este aproape imposibil sa-si mai desfasoare activitatea in conditiile actuale. Chiar daca sunt pusi in situatia de a munci cat pentru doi oameni, agentii din penitenciare nu sunt platiti pentru orele suplimentare. "Este o munca grea. Regulamentul prevede doi supraveghetori pe sectie la regim semi-deschis, intrucat usile sunt deschise si ei sunt liberi pe tot parcursul zilei, insa la Targu Jiu este un singur supraveghetor. Orele suplimentare nu le putem compensa cu timp liber, legea interzice sa fie platite", a spus Marius Macesanu, presedinte Grupa Sindicala SNLP.
Sindicalistii anunta ca protestul de joi va fi unul pasnic, la care vor participa in jur de 50 de cadre, pentru a nu-i lasa nesupravegheati pe detinuti. "Noi am notificat conducerile penitenciarelor ca nu mai suntem de acord cu depasirea plafonului de 180 de ore, nu mai suntem de acord sa fie depasit. Suntem nemultumiti de lipsa personalului, suntem nemultumiti ca nu ...

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Fost director, la munca de jos pentru a fi eliberat din arest

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:25

Fost director, la munca de jos pentru a fi eliberat din arestZi cu emotii pentru un fost director de la Pitesti al Oficiului pentru Protectia Consumatorului, acuzat de fapte de coruptie si condamnat anul trecut in februarie la 3 ani de puscarie. Dan Cristian Libertatu a executat mare parte din pedeapsa la Penitenciarul Targu Jiu, iar acum a cerut instantelor de judecata sa fie pus in libertate, intrucat a executat partea din perioada de detentie in care era obligat sa stea dupa gratii. El a formulat initial o solicitare catre Judecatoria Targu Jiu si a obtinut castig de cauza, dar verdictul a fost contestat de catre procurorii DNA. Libertatu a muncit in penitenciar pentru a castiga cat mai multe zile care sa ii permita eliberarea inainte de termen, marti vorbindu-i despre acest lucru si judecatorului de caz, in incercarea de a-l convinge ca DNA nu are motive sa ceara pastrarea lui in continuare dupa gratii.
Fostul director a marturisit ca a fost gunoier si in fiecare dimineata la ora 5.00 era cel care facea curatenie peste tot, doar din dorinta sincera de a ajunge cat mai repede la sotia si copiii care il asteptau acasa. "Am iesit la munca in fiecare dimineata la ora 5.00. Nu m-a obligat nimeni, am facut lucrul acesta constient ca voi redeveni liber mai repede. Am golit toate cosurile de gunoi de fiecare data, mi-am facut treaba asa cum trebuie gandindu-ma ca am acasa o sotie si copii la care vreau sa ma intorc. Am pregatirea necesara pentru a munci dupa ce voi fi pus in libertate pentru a-mi intretine familia si de aceea va rog ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Pandurul ]

Dosarul lui Blaga- comunicatul DNA

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 12:29

Dosarul lui Blaga- comunicatul DNAProcurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de urmatorii suspecti:

STEFAN GHEORGHE, la data faptelor vicepresedinte al unui partid aflat la guvernare si primar al municipiului Piatra Neamt, sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de influenta si folosirea influentei functiei de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite

BERDILA HORAEsIU BRUNO, reprezentant al unei societati comerciale, sub aspectul savarsirii infractiunii de cumparare de influenta

BLAGA VASILE, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare si senator in Parlamentul Romaniei, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si probe ce contureaza urmatoarea stare de fapt:
La nivelul anului 2009, in cadrul formatiunii politice aflate la guvernare a existat o intelegere vadita intre persoane cu functii de conducere si anume secretarul general Blaga Vasile si vicepresedintele Stefan Gheorghe, in sensul obtinerii de bani pentru partid. Potrivit intelegerii, acest lucru urma sa fie realizat prin numirea, cu ajutorul ministrilor desemnati politic, a unor persoane agreate la conducerea companiilor nationale si institutiilor publice din subordinea acestor ministere, prin intermediul carora sa se procedeze la atribuirea unor contracte de achizitie publica catre firme dispuse ...

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Pandurul ]

Ambulantele din Gorj au facut de 20 de ori ocolul Pamantului

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:57

Ambulantele din Gorj au facut de 20 de ori ocolul PamantuluiPacientii din Gorj sunt transportati cu ambulante care au acumulat un rulaj de 500.000 si chiar de 800.000 de kilometri. Cum circumferinta Pamantului la ecuator este putin peste 40.000 de kilometri, putem spune ca unele ambulante "au facut" de 20 de ori ocolul planetei.

Au in dotare tablete de zeci de mii de lei, dar merg cu ambulante care au la bord aproape un milion de kilometri. Asta spun ambulantierii din Gorj care se plang de starea autospecialelor. Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj spune ca are promisiuni de masini noi abia de anul viitor. "Marea majoritate a ambulantelor provin din anii 2007-2008, cu un rulaj de peste 500.000 de km, avem doua ambulante care au rulat 800.000 de km, deci acestea sunt uzate si fizic, si moral. Ar trebui cam toate inlocuite. La ora actuala apreciez ca as avea nevoie de minim zece ambulante noi", a spus Marinica Niculescu, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj.
Nu doar la capitolul masini sunt deficitari. Serviciul de Ambulanta functioneaza la ora actuala cu un deficit de personal operativ de aproape 70 de posturi. "Avem 197 de angajati, din care 170 sunt numai pe operativ, ceea ce inseamna ambulantieri, asistenti, medici. Am facut un calcul estimativ si pe forta operativa ne-ar mai trebui inca 70 de posturi. Noi am facut solicitare la Ministerul Sanatatii pentru a ne da", a spus Marinica Niculescu, manager.

Substatie la Capreni
Serviciul Judetean de Ambulanta Gorj are in plan si infiintarea unei substatii la ...

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Pandurul ]

Scandal pe averea sindicatelor lui Condescu

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:54

Scandal pe averea sindicatelor lui CondescuCerturile pe care sindicalistii din vechea ograda a lui Marin Condescu le-au tras la inceputul lunii, atunci cand au fost organizate alegeri la Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, au reizbucnit marti cu o intensitate si mai mare si cu acuze care nu au cum sa nu ii bucure pe adversarii acestora. Pe Facebook sau in media liderii minerilor si energeticienilor vorbesc despre probleme care, in cele din urma, nu au cum sa nu faca obiectul unor cercetari penale, date fiind faptele in sine, in masura in care sindicalistii isi sustin afirmatiile si cu documente, nu doar cu vorbe.

Contestarea alegerilor din 2 septembrie de la USMO de catre Marin Condescu, Constantin Mitrescu, Corneliu Garjoaba, dar si alti lideri cu state vechi in sindicalism a facut ca lupta din interiorul organizatiei care era cea mai puternica in urma cu cativa ani sa scoata la suprafata informatii despre patrimoniul acumulat de organizatie de-a lungul vremii. Alegerea lui Gheorghe Etagan ca secretar general al Uniunii in conditiile in care acesta a iesit la pensie luna aceasta i-a nemultumit cel mai mult pe contestatari, imediat dupa alegeri Constantin Mitrescu neezitand sa il acuze, de exemplu, ca a fost de acord cu subevaluarea hotelului Mina, de la Ranca, pentru ca pachetul de actiuni detinut de USMO aici sa fie preluat foarte usor de catre Complexul Energetic Oltenia. Valoarea actiunilor respective a crescut si a scazut in mod miraculos de la o luna la alta, la un moment dat ele ajungand sa fie mult mai ...

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Pandurul ]

Procesul lui Calinoiu, in pronuntare. Martorii, adusi cu mandat!

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:52

Procesul lui Calinoiu, in pronuntare. Martorii, adusi cu mandat!Procesul lui Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, cu Prefectura Gorj se apropie de final. Tribunalul Gorj va da o solutie in data de 3 octombrie. Rezultatul acestui proces conteaza in perspectiva urmatoarelor alegeri, pierderea procesului punandu-l pe tusa 3 ani. Insa si mai important este al doilea dosar, penal, pentru fals in declaratii, in care a avut termen pe 27 septembrie. Acesta a primit un nou termen, pe 18 octombrie.

Problemele lui Ion Calinoiu au inceput dupa ce a incasat 800 de lei printr-un proiect derulat de Inspectoratul Scolar Judetean Gorj si nu a trecut banii in declaratia de avere. Astfel, Agentia Nationala de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil. Calinoiu a contestat decizia ANI, dar actiunea i-a fost respinsa ca netimbrata. Astfel, se putea considera ca procesul lui este incheiat.
In baza aceste decizii data de instanta, Institutia Prefectului i-a suspendat lui Calinoiu mandatul de presedinte al Consiliului Judetean. Calinoiu a contestat, iar instanta i-a admis, in parte contestatia, si a putut reveni la Consiliu. A urmat un alt proces, la Alba Iulia, dar nici acela nu i-a fost favorabil. "Respinge ca tardiva actiunea in contencios administrativ formulata de reclamantul Calinoiu Ion in contradictoriu cu parata Agentia Nationala de Integritate", este decizia data in iunie la Curtea de Apel Alba Iulia. Decizia nu este definitiva, pe Portalul Justitiei nu apare ca ar fi fost atacata, insa se pare ca a contestat la Inalta Curte ..

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Pandurul ]

Bratari de acces pentru 1.500 de batrani din Targu Jiu

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:51

Bratari de acces pentru 1.500 de batrani din Targu JiuBatranii din municipiul Targu Jiu care doresc sa ia parte la petrecerea organizata de municipalitate de ziua lor trebuie sa stie ca au fost epuizate cele 1500 de invitatii puse la bataie de autoritati. Cei care au reusit totusi sa intre in posesia unei invitatii au primit si cate o bratara pe care trebuie sa o aiba la mana daca vor sa intre in restaurantul unde va avea loc petrecerea.

Cele 1500 de invitatii pentru manifestarile de Ziua Varstnicilor puse la bataie de administratia locala din Targu Jiu au fost epuizate. Cei din primarie spun ca prioritate au avut batranii care nu au participat la petrecerile organizate in anii trecuti. Pe langa invitatiile la petrecere, varstnicii au primit si cate o bratara pe care trebuie sa o poarte pe perioada derularii petrecerii. Este primul an cand sunt oferite astfel de bratari. Cei din primarie spun ca astfel nu vor mai putea sa intre la petrecere cu aceeasi invitatie mai multi pensionari. Astfel de bratari sunt oferite de regula de marile lanturi hoteliere, in special cele din afara granitelor, sau la unele discoteci si stranduri, pentru a identifica usor clientii. "Noi am distribuit aceste invitatii. Anul acesta, pe langa invitatii, fiecare pensionar a primit si o bratara pe care speram sa o pastreze cu drag ca amintire a evenimentului la care vor participa si suntem convinsi ca le va face placere sa participe", a declarat Alina Toader, directorul adjunct al Directiei Publice de Protectie Sociala Targu Jiu.
Bratarile oferite de ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Pandurul ]

Lotul Ciobotarica scapa de controlul judiciar

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:49

Lotul Ciobotarica scapa de controlul judiciarCei trei directori din cadrul CE Oltenia trimisi in judecata de procurorii DNA pentru infractiuni conexe celor de coruptie au primit marti o decizie din partea instantelor de judecata conform carora nu vor mai fi sub control judiciar. Decizia a fost luata de Tribunalul Gorj si nu este definitiva, cel mai probabil DNA urmand sa o conteste, fapt care face ca judecatorii de la Curtea de Apel Craiova sa dea verdictul final. Pana atunci, Laurentiu Ciobotarica, Dorina Jianu si Daniel Antonie pot spera la un verdict favorabil si in Banie. Marti ei au luat cuvantul in fata magistratului de caz si au explicat de ce nu se mai impune o astfel de masura, expunerile lor parand sa fie bine argumentate.
Ciobotarica, de exemplu, a mentionat ca merge in fiecare vineri la Politia Targoviste si semneaza de prezenta, conform masurii impuse de controlul judiciar, dar nimeni nu il intreaba de vorba sau altceva. El a precizat ca e in continuare director in CEO si ca se achita de sarcinile de serviciu, desi ii e greu sa faca lucrul respectiv in conditiile in care e sub control judiciar. Dorina Jianu a mentionat si ea ca de cinci luni de cand e sub masura respectiva si-a pierdut locul de munca si nu mai are nicio sursa de venit, in ciuda pregatirii profesionale pe care o are. In cele din urma, instanta a tinut cont de argumentele acestora si a ridicat masura controlului judiciar, dar sefii acuzati ca au votat ilegal plati compensatorii pentru a-l trimite mai repede acasa pe fostul director Aurel ...

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Pandurul ]

Postasii s-au razvratit. Vor salarii si conditii mai bune de munca!

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:48

Postasii s-au razvratit. Vor salarii si conditii mai bune de munca!Zeci de postasi din Targu Jiu au protestat marti in curtea oficiului de la Gara fiind nemultumiti de salariile mici si de lipsa dotarilor. Oamenii si-au strigat nemultumirile si spun ca daca lucrurile nu se indreapta vor iesi cu totii in strada. Sindicalistii sustin ca postasii au ajuns bataia de joc a guvernantilor si cer salarii mai mari si tehnica moderna de lucru.

Ion Ciora este postas de aproape 27 de ani, dar incaseaza in prezent un salariu putin peste minimul pe economie. Conditiile grele de munca, lipsa dotarilor, dar si lipsa personalului sunt doar cateva dintre nemultumirile postasilor, care spun ca parcurg chiar si cate zece kilometri zilnic, pe jos. "Am ajuns intr-o stare in care conditiile lasa mult de dorit. O singura imprimanta la fete, salariile sunt mici, nu mai spun cat caram in fiecare zi, zeci de kilograme de documente plus geanta cu bani. Facem si zece kilometri pe zi, pe jos. Eu am 27 de ani de posta si nu s-a investit nimic, nu am tinut pasul cu tehnologia, concediul nu-l putem lua tot odata ca nu sunt oameni de schimb, sunt multe nemultumiri", a spus Ion Ciora, postas.
Nu numai postasii au nemultumiri. Si oficiantii oficiilor de posta spun ca isi desfasoara activitatea ca acum 20 de ani, nu au aparatura moderna si nici suficienta, iar cladirile in care muncesc nu au mai fost reabilitate de cativa ani. "Nu avem imprimante performante, nu avem calculatoare, ne trebuie si noua o tehnica performanta cum are toata lumea. Avem sapte calculatoare intr-o ...

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Pandurul ]

Ofiter IPJ Gorj, martor in dosarul "Mafiei Carbunelui"

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:47

Ofiter IPJ Gorj, martor in dosarul "Mafiei Carbunelui"Audierile martorilor in dosarul politistilor judecati pentru fapte de coruptie in dosarul "Mafiei Carbunelui" au continuat marti la Tribunalul Gorj, unul dintre cei audiati fiind un ofiter din cadrul IPJ Gorj. Altfel spus, un sef al agentilor acuzati ca pactizasera cu hotii de carbune de la Turceni si Rovinari a trebuit sa dea explicatii nu pentru activitatea infractionala a acestora, ci pentru modul in care el a fost iertat de o amenda. Seful respectiv, al carui nume nu a fost inteligibil in sala de judecata, a fost oprit in trafic de doi agenti care erau monitorizati pentru activitatea lor infractionala. Acesta circula cu viteza pentru ca a mentionat ca i-a intrebat pe cei doi daca a dat in radar. Politistii l-au recunoscut imediat pe superiorul pe care il trasesera pe dreapta si l-au asigurat ca "nu s-a inregistrat nimic", fara sa stie ca, de fapt, totul era monitorizat de catre anchetatori. Ofiterul a fost lasat sa isi continue drumul, ulterior afland ca incidentul respectiv era foarte bine cunoscut de cei care au instrumentat dosarul "Mafiei Carbunelui".

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Sindicalistul Peptan si Nicoleta Ciurel, la Tribunal

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:43

Fostul sindicalist Gheorghe Peptan si Nicoleta Ciurel, sotia fostului director al CE Oltenia Laurentiu Ciurel, au fost marti in aceeasi sala de judecata. Cei doi au actionat in judecata CE Oltenia pentru ca au fost concediati. Gheorghe Peptan indeplineste conditiile de pensionare. Nicoleta Ciurel, fosta sefa la Achizitii, a fost concediata pentru ca i s-a oferit un alt post pe care l-a refuzat. Si Laurentiu Ciurel a dat complexul in judecata deoarece i-a fost suspendat contractul individual de munca, pana la finalizarea procesului de coruptie in care este judecat la Inalta Curte de Justitie. (M.B.)

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Pandurul ]

Cadastru gratuit pentru gorjenii din Bumbesti Pitic

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:42

Cadastru gratuit pentru gorjenii din Bumbesti PiticPrimaria Bumbesti Pitic se afla printre putinele primarii din Gorj care au reusit sa contracteze firme de cadastru. Ba chiar s-a finalizat de cadastrat primul sector de imobile. Autoritatile locale spera ca, pana la sfarsitul anului, sa se mai finalizeze inca un sector, urmand ca actiunea sa se reia in primavara. Suma finantata de stat este de 60 de lei/imobil, insa banii vor fi returnati in conditiile in care nu vor decontati pana la sfarsitul lunii decembrie.

Locuitorii din Bumbesti Pitic vor fi printre primii gorjeni care vor beneficia de cadastru gratuit. Asta pentru ca autoritatile locale au reusit sa contracteze un specialist, care deja a finalizat de cadastrat primul sector de imobile. "Suma care revine comunei noastre este de 135.000 de lei, pentru 2250 de imobile. Noi am incheiat contract cu un PFA, iar primul sector deja l-am masurat, urmeaza sa trecem la cel de-al doilea. Am delimitat cam un sfert din comuna si am facut opt sectoare, iar cel mai mic sector are 120 de imobile", a declarat Michy Nioata, primarul comunei Bumbesti Pitic.
Autoritatile locale vor ca, pana la sfarsitul anului, sa reuseasca sa finalizeze cel putin inca un sector de imobile. "Problema este ca eliberarea documentelor dureaza vreo 60 de zile. Se fac masuratori, se prelucreaza datele, se verifica de cei de la Cadastru, se fac receptiile. Practic, pana pe 15 decembrie, noi trebuie sa ne incadram cu toate pentru a ne putea lua bani. Termenul este extraordinar de scurt, daca pana acum am facut ...

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Pandurul ]

Targu Jiu va avea PUG actualizat pana in luna iunie. Cine spune!

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:40

Targu Jiu va avea PUG actualizat pana in luna iunie. Cine spune!Municipiul Targu Jiu va avea un Plan Urbanistic General (PUG) actualizat pana in luna iunie a anului viitor. Cel putin asta sustine Ermina Pasare, sefa Serviciului Urbanism din cadrul primariei Targu Jiu. Din 2008 a demarat administratia locala acest proces, care nici pana astazi nu a fost finalizat. Cei din primarie spun ca au ajuns la partea de obtinere avize si ca procedura s-a impotmolit din cauza suprapunerilor cadastrale.

Planul Urbanistic General trebuie sa cuprinda reglementari si regulamentul local de urbanism pentru intreg teritoriul administrativ al municipiului, atat suprafetele din intravilan, cat si cele din extravilan. Totodata, acest plan stabileste norme generale, pe baza carora se elaboreaza mai apoi in detaliu, la scara mai mica, Planurile Urbanistice Zonale (PUZ) si cele de detaliu (PUD). Planul va delimita zonele industriale de cele civile sau comerciale si va da anumite destinatii unor terenuri.
Numai ca la Targu Jiu actualizarea planului din 1998 s-a dovedit a fi o procedura mult prea greoaie. Din 2008 a demarat primaria aceasta procedura, care nu este gata nici acum, in 2016. Cei de la primarie spun ca s-au lovit de doua probleme in ceea ce priveste actualizarea PUG. "Procedurile au fost demarate, dar au fost probleme cu cadastrul, au fost multe suprapuneri cadastrale. Nu este de vina nimeni. Cei care au avut contractul au luat un cadastrist si a facut ridicarea topografica. S-a stopat si din cauza variantei ocolitoare care se va face si nu era voie, ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Pandurul ]

Ruset: Iriza isi ridica ratingul prin intermediul competitiei cu mine

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 22:38

Ruset: Iriza isi ridica ratingul prin intermediul competitiei cu mineSecretarul-coordonator al ALDE Gorj, Ion Ruset, spune ca nu este interesat de o candidatura la alegerile parlamentare din iarna, deocamdata. Mai mult decat atat, acesta spune ca Scarlat Iriza vrea sa-si creasca ratingul, punandu-se in competitie cu el. Ruset a explicat ca la nivelul ALDE Gorj nu a fost stabilita o lista a candidatilor. Intrebat fiind daca intre sefii partidului Marius Borcan si Dian Popescu este un conflict si daca partidul este scindat, acesta a spus ca nu face parte din nicio tabara, dand de inteles astfel ca exista un razboi intre cei doi co-presedinti.

Reporter: Se vehiculeaza ca sunteti in competitie cu domnul Iriza pentru primul loc la Senat, este adevarat?
Ion Ruset: Nu sunt in nicio competitie cu Iriza, pentru ca la nivelul organizatiei judetene n-am purtat discutii pe aceasta tema, iar daca s-au purtat cumva discutii in Capitala, nu le cunosc. In momentul de fata, atata timp cat in organizatia judeteana nu s-au purtat discutii serioase pe aceasta tema, nu-mi manifest intentia de a candida. In ceea ce priveste faptul ca o parte din colegii dvs. incearca sa ma bage, asa, intr-un mod fals, in competitie cu Iriza, nu sunt in nicio competitie pentru ca nu mi-am manifestat aceasta intentie. Cred, insa, ca este un joc de imagine al echipei domnului Iriza in care incearca sa-i ridice ratingul prin intermediul presei si al competitiei cu mine.

Rep.: Dvs. l-ati numit pe dl Iriza traseist. Ce v-a determinat?
I.R.: Nu, nu, nu. Spun ca are experienta politica ...

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Pandurul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Cat costa sa-ti cumperi legal un an de vechime in munca
Vesti bune pentru pensionarii care au varsta de pensionare dar nu pot iesi la pensie pentru ca nu au ...
Moarta in casa de cateva luni. Rudele o credeau la munca in strainatate!
O femeie de 62 de ani a fost descoperita moarta in casa la cateva luni de la deces. Fiica femeii s-a ...
Cei doi agresori din Pandurasul, prinsi de politisti
Cei doi tineri din cartierul Panduras, cautati de politisti, de aproape sase zile au fost prinsi! ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor