Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.292 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Doi directori din CE Oltenia, in preaviz

Joi, 25 August 2016, ora 23:42

Doi directori din CE Oltenia, in preavizDoi directori din CE Oltenia, Radu Pop si Daniel Dragomir, au primit preavizele, spun surse. Vor fi concediati cei cu detasare, pe perioada determinata si pensionabilii. Pop si Dragomir au fost angajati pe perioada determinata. Cei doi directori au fost numiti in mandatul lui Laurentiu Ciobotarica si sunt din Bucuresti. Si directorul de la Cariera Husnicioara, Costel Mitroi, a intrat in preaviz, dar la cerere.

Actul aditional incheiat intre sindicate si administratie prevede ca primii care pleaca din companie sunt cei angajati pe perioada determinata, cei cu detasare, cei aproape la pensie si la cerere. Pana acum au primit preaviz circa 700 de persoane, pensionabili si la cei care au depus singuri cereri. Pana joi nu fusese luata nicio masura impotriva celor angajati pe perioada determinata sau cei cu detasare. Joi, directorul Ionel Ilie a semnat preavizele pentru cateva zeci de salariati in cadrati in aceasta categorie. Printre ei s-au aflat si directorii "bucuresteni", care mai ramasesera in companie: Radu Pop si Daniel Dragomir. Ei au venit in complex in aceeasi perioada cu Petra Patrascu si Adrian Teodorescu, ultimii doi deja plecati din societate.

Dragomir era sef la Achizitii, iar Pop la Managementul calitatii, iar de acum aceste doua departamente vor intra in reorganizare.

Pe lista celor intrati in preaviz este si Andrei Banica, cel care fusese propus de directorul Ionel Ilie pentru un post la Compartimentul de avertizori de integritate. Banica era angajat pe ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Pandurul ]

Zece directori de scoli, schimbati din functii

Joi, 25 August 2016, ora 23:40

Zece directori de scoli, schimbati din functiiInspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Gorj anunta schimbari importante in managementul unitatilor de invatamant preuniversitar. Un numar de aproape 10 directori isi vor pierde functia fie pentru ca nu au gestionat bine conflictele aparute in scoli fie pentru ca au fost reclamati in repetate randuri la inspectorat.

Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj, a mentionat ca si detasarea pe care o vor primi directorii la 1 septembrie va fi valabila pana la organizarea unui concurs. "Pana la 1 septembrie vom face publica lista cu directori si directori adjuncti din toate unitatile de invatamant. Aproximativ zece directori vor fi schimbati in aceasta perioada. Detasarea va fi facuta cu aceasta mentiune, pana la organizarea unui nou concurs, nu mai tarziu de sfarsitul anului scolar 2016-2017. Un astfel de concurs stabileste cel mai bine omul valoros si potrivit unei astfel de functii", a spus Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj. Lista exacta cu directorii schimbati va fi facuta publica luni, 29 august, dupa un ultim Consiliu de Administratie al ISJ. "In aceasta perioada se incheie de fapt evaluarea activitatii depuse de domnii directori in anul scolar anterior, 2015-2016. Vor fi avizate calificativele in Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj. Nu vor fi schimbari majore, adica vor fi detasati in continuare de pe postul unde sunt titulari pe functia de director sau director adjunct, cu cateva mici exceptia, acolo unde s-au ...

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Pandurul ]

Calinoiu a promovat concursul la spital

Joi, 25 August 2016, ora 23:39

Calinoiu a promovat concursul la spitalMadalin Ion Calinoiu, fiul fostului sef al Cosiliului Judetean Gorj, a obtinut o functie cheie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Cea de farmacist-sef. Examenul a fost unul fara emotii pentru Madalin Calinoiu, pentru ca a concurat sigur pe post.

Initial, acesta mai avea de infruntat o alta farmacista, din afara spitalului, care aspira si ea la postul pe care a candidat fiului fostului sef de judet. Surpriza, insa! Femeia a anuntat chiar inaintea examenului ca se retrage din concurs. In aceasta situatie, baiatul lui Ion Calinoiu a obtinut la proba scrisa a concursului 76,48 de puncta iar la proba practica 85 de puncte. Din comisia de evaluare a acestuia au facut parte Ionela Belu, farmacist, Octavian Croitoru si Valentina Calinescu. Cu un punctaj final de 164,48, Madalin Calinoiu ocupa incepand de azi functia de farmacist sef in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Acum, ramane de vazut cum se va descurca baiatul lui Calinoiu ca sef in unitatea spitaliceasca, pentru ca atunci cand era administrator, farmaciile acestuia au ajuns in insolventa, cu datorii de peste 1,6 milioane de lei catre creditori.

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Blocaj intr-o cariera a CE Oltenia! Primarii cred ca va fi inchisa!

Joi, 25 August 2016, ora 23:35

Blocaj intr-o cariera a CE Oltenia! Primarii cred ca va fi inchisa!Cariera Jilt Sud a Complexului Energetic Oltenia ramane in continuare blocata deoarece proprietarii de terenuri nu permit excavatoarelor sa avanseze pe terenurile lor. Li s-a promis angajarea in companie insa pana acum acest lucru nu s-a intamplat. In astfel de conditii, autoritatile locale cred ca administratia vrea sa inchida unitatea miniera din moment ce nimeni nu ia atitudine.

Unitatea Miniera Jilt Sud are probleme cu lipsa fronturilor de lucru, dar in ultima perioada acest blocaj s-a accentuat. Doar un excavator din cele sase are front de lucru, restul fiind pur si simplu oprite.

Bucurescu: Vor sa o inchida

Cetatenii din zona nu vor sa cedeze terenurile fara sa fie angajati, asa cum au promis cei din administratia complexului. Seful CE Oltenia, Ionel Ilie, spunea in urma cu o luna ca aproba toate solicitarile de angajare daca proprietarii au dosarele complete. Lucru care nu s-a intamplat conform autoritatilor locale de pe raza carora isi desfasoara activitatea cariera. "Nimic, nimic nu s-a rezolvat. Numai vorbe. Am incercat sa discut si eu si domnul presedinte al Consiliului Judetean. Oamenii sunt foarte revoltati, nu vor da terenul sub nicio forma, sub nicio forma fara angajari", a declarat Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivilesti. Circa 20 de proprietari, mare parte din comuna Slivilesti, satele Miculesti si Stiucani, tin blocate excavatoarele carierei. Primarii din zona cred ca intentia administratiei este aceea de a o conserva. "Stie toata lumea, stiu si la ...

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Pandurul ]

Liberalii, sanctionati pentru ca nu-l vor pe Barbu

Joi, 25 August 2016, ora 23:29

Liberalii, sanctionati pentru ca nu-l vor pe BarbuLiderul PNL Gorj, Dan Vilceanu, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca vor fi aplicate sanctiuni celor care critica decizia de a-l sustine pe Tudor Barbu la Senat. Primii vizati sunt Mihai Paraschiv si primarul Dumitru Taloi. Potrivit unor surse, mai multi liberali din Gorj au cerut conducerii centrale sa-l excluda Barbu de pe lista.

Dan Valceanu este deranjat de faptul ca liberalii ies in presa cu declaratii impotriva lui Tudor Barbu. Acesta spune ca Mihai Paraschiv si Dumitru Taloi vor fi sanctionati. "Vreau sa va spun ca si domnul Taloi si domnul Paraschiv vor fi invitati la o sedinta de BPJ pentru a ne spune si noua, nu numai presei, despre lucrurile astea pentru ca noi le aflam din presa. Colegial si normal ar fi sa e aflam la partid", a declarat Vilceanu. Presedintele PNL Gorj considera ca primarul comunei Ciuperceni, Dumitru Taloi, si fostul consilier local, Mihai Paraschiv, incalca statutul partidului. "Eu am impresia ca nici domnul Paraschiv, nici domnul Taloi nu cunosc prevederile statutare. In statut se scrie foarte clar ca ai libertatea de opinie in interiorul partidului. Odata ce o decizie a fost luata de catre organele statutare ale partidului, ea trebuie respectata de toti membrii si trebuie dusa la indeplinire. Exista si sanctiuni, ele incep cu avertismente, dar pot ajunge si mai departe", a precizat Dan Vilceanu. Cei vizati considera ca nu sunt motive pentru a fi sanctionati. "Pe Dan Valceanu il sustin pentru Deputati, dar pentru Tudor Barbu nu voi face ...

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Pandurul ]

Vilceanu a iesit la tabla sa prezinte situatia CEO

Joi, 25 August 2016, ora 23:27

Vilceanu a iesit la tabla sa prezinte situatia CEODan Vilceanu, liderul PNL Gorj, a iesit la tabla, pentru a prezenta jurnalistilor situatia economica a CE Oltenia. Vilceanu a amintit de Marin Condescu, liderul care a prezentat si el, tot la tabla, date despre CE Oltenia. Liberalul a vrut sa arate ca in 2016 situatia este mult mai buna decat era in 2015 si 2014, cand conducea Laurentiu Ciurel. Explicatia: a fost redusa influenta PSD. Demersul a fost insa pus la indoiala de declaratiile contradictorii, date la cateva minute distanta, in aceeasi conferinta de presa. El a sustinut ca Ionel Ilie, directorul CE Oltenia, este omul PSD, numit de Ion Calinoiu.

Situatia CE Oltenia este mai buna anul acesta pentru ca nu mai sunt pesedistii la butoane, a declarat Dan Vilceanu. "Cu totii am observat, in ultima perioada, discursul PSD, care ne spune cu fiecare ocazie ca CEO este in haos, in dezechilibru. Eu va spun ca in momentul in care li s-a limitat influenta in companie, compania a inceput sa mearga bine", a spus Vilceanu. Potrivit liderului PNL Gorj, datoriile totale ale CE Oltenia, la primul semestru, ar fi de aproximativ 61 de milioane de lei, mult mai mici fata de anul 2015, cand se ridicau la circa 65 de milioane de lei, si fata de 2014 cand au ajuns la aproape 100 de milioane de lei.

La cateva minute distanta, tot el spus si ca CE Oltenia este condusa politic, in continuare de PSD, dand numele lui Daniel Antonie si Ionel Ilie, ultimul fiind directorul CE Oltenia. "Cu cat tupeu poate sa vina Cosmin Popescu sa dea ordine public ..

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Pandurul ]

Conducerea Pandurii, acuzata ca a luat din banii juniorilor

Joi, 25 August 2016, ora 23:26

Liberalul Gheorghe Pecingina, prezent in conferinta cu liderul partidului Dan Vilceanu, a declarat ca intelege de ce actionarii nu mai vor sa dea bani la Pandurii. "Atunci cand ies in fata si spun ca sunt probleme, mai intai ar trebui sa-si faca curatenie in propria ograda si dupa aceea sa intinda mana sa ceara bani. Din punctul asta de vedere inteleg asociatii care nu vor sa mai contribui la finantarea Clubului Pandurii pentru ca banii nu sunt gestionati cum trebuie, sunt folositi intr-un mod nejustificat", spune Pecingina. Totodata, liberalul sustine ca reprezentantii clubului ar fi diminuat prima acordata juniorilor de catre Federatia Romana de Fotbal. "Juniorii nostri republicani au castigat Cupa Romaniei, in urma acestei performante au fost premiati de Federatia Romana de Fotbal cu 500 de lei. Copiii au incasat 200 de lei, nu stim ce s-a intamplat cu diferenta", sustine Pecingina. Liberalii considera ca banii Clubului Pandurii nu sunt gestionati corect. (D.M.)

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Pandurul ]

Statul i-a golit conturile lui Potarca! I-a luat 90 de lei!

Joi, 25 August 2016, ora 23:24

Statul i-a golit conturile lui Potarca! I-a luat 90 de lei!La aproape doi ani de zile de cand e in spatele gratiilor impreuna cu fratele sau, afaceristul Constantin Ninel Potarca s-a trezit zilele acestea fara banii pe care ii avea in contul personal si pe care ii folosea pentru cumparaturile pe care le face in penitenciar.

Constantin Ninel Potarca are de executat opt ani de inchisoare, iar fratele sau a primit si el o pedeapsa de 6 ani, ambii executand pedepsele la penitenciarele din Targu Jiu si Craiova. Acuzatiile ce le-au fost aduse acestora au fost de evaziune fiscala, fostul prezidentiabil negand mereu ca ar fi inselat statul. Cel mai mare prejudiciu care li se imputa acestora este de peste 180 de milioane de lei pentru vinderea la fier vechi a fostului combinat chimic de la Arad. Ei mai au de achitat si un milion de euro pentru prejudiciul dintr-un alt dosar penal, in ambele procurorii instituind masura sechestrului asiguratoriu atat pe palatul din Meteor al familiei Potarca, dar si pe terenul aferent.

"Erau banii pentru cumparaturi"

El are de restituit statului prin condamnarile definite pronuntate impotriva sa zeci de milioane de euro, dar acum statul i-a luat fix cativa zeci de lei pentru ca fostul candidat la Presedintia Romaniei nu avea mai mult. "Aveam si eu 30 de lei si 60 de lei in conturile mele de aici de la puscarie si am fost informat acum ca mai am zero lei. Penitenciarul am inteles ca a facut executarea silita si m-a lasat pe zero. Erau banii pentru mici cumparaturi si pe care ii aveam din partea familiei. ...

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Pandurul ]

Exploatare ilegala de balast pe raul Gilort

Joi, 25 August 2016, ora 23:20

Un doljean in varsta de 55 de ani, administratorul unei societati din Craiova, s-a ales miercuri, 24 august, cu dosar penal dupa ce oamenii legii au depistat ca acesta exploata ilegal agregate minerale de pe raul Gilort, in zona Albeni. Conform oamenilor legii, administratorul SC Chemical SRL, Antonie Nicolae, nu dispunea de autorizatie de exploatare pentru zona respectiva. Acesta este acum cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de executarea de lucrari pe ape sau care au legatura cu apele, fara a detine aviz de exploatare. Oamenii legii au actionat la pont. Cel care i-a alertat a fost un barbat, de 38 de ani, din municipiul Targu Jiu, consilier delegat pentru verificarea activitatilor antropice din situl ,,Natura 2000 - Raul Gilort". (A.P.)

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Pandurul ]

O cubaneza statea ilegal in Gorj

Joi, 25 August 2016, ora 23:18

O cubaneza statea ilegal in GorjO tanara in varsta de 22 de ani din Cuba a fost depistata cu sedere ilegala in Gorj de catre responsabilii de la Imigrari. Tanara a fost ajutata sa ajunga aici de un barbat roman. Politistii de Imigrari au dispus masura indepartarii sub escorta si au condus tanara la Centrul de Cazare a Strainilor Luati in Custodie Publica in vederea luarii in custodie publica pana la returnarea de pe teritoriul Romaniei. Nu va mai avea voie sa intre in tara noastra timp de 5 ani iar tanarul roman care a ajutat-o a fost sanctionat de oamenii legii. (A.P.)

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Pandurul ]

Dosar penal pentru furt. Un politist implicat!

Joi, 25 August 2016, ora 23:18

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Gorj a deschis un dosar penal pentru furt dupa ce un tanar de 21 de ani din Sisesti, judetul Mehedinti, a reclamat joi, 25 august, la primele ore ale diminetii ca ii lipsesc cheile de la masina. El a declarat ca cel care i-ar fi luat cheile este un politist. Omul legii la care a facut referire, respectiv Vasile Nicolae de la Politia Municipala Targu Jiu, si un prieten de-al lui din municipiu, in varsta de 43 de ani, avusesera inainte cu putin timp un conflict verbal cu tanarul care a reclamat furtul la politie. Conflictul a fost aplanat de organele de politie. Politistul era in timpul liber si era imbracat in civil, conform reprezentantilor IPJ Gorj. "In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat dar dosarul s-a facut pentru fapta reclamata, nu pentru politist. Asta s-a reclamat, disparitia cheilor autoturismului personal", a declarat Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj. Dosarul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului pentru Judecatoria Targu Jiu. (A.P.)

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Pandurul ]

Dosar penal dupa accidentul ministrului agriculturii

Joi, 25 August 2016, ora 23:17

Dosarul penal pentru vatamare corporala din culpa deschis de Politia Rutiera Ialomita in urma accidentului in care a fost implicat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), anunta institutia. In accident au fost raniti ministrului Agriculturii din Romania, Achim Irimescu, omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, si un translator, care se aflau intr-un autoturism ce se deplasa intr-o delegatie oficiala. Cei trei au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia in vederea acordarii asistentei medicale de urgenta. Din primele cercetari reiese faptul ca soferul unui autoturism a oprit pe partea dreapta a soselei pentru a face loc coloanei oficiale in care se afla ministrul Agriculturii, moment in care conducatorul auto al masinii in care se afla Achim Irimescu a acrosat masina oprita pe partea dreapta. (A.A.)

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Pandurul ]

Sediul primariei Esicleni intra intr-un program de modernizare

Joi, 25 August 2016, ora 22:51

Sediul primariei Esicleni intra intr-un program de modernizareCea mai importanta cladire administrativa din orasul Esicleni va capata un nou aspect. Este vorba de sediul primariei, care va intra in cel mai scurt timp intr-un amplu program de modernizare. Administratia locala a alocat fondurile necesare punerii in opera a acestei investitii astfel incat salariatii primariei dar si cetatenii care ii calca pragul sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Imobilul in care functioneaza primaria Esicleni are o vechime de o jumatate de secol, iar timpul si-a spus cuvantul. Sunt necesare reparatii si modernizari, spun autoritatile locale, care au explicat ca functionarii nu mai puteau lucra in conditiile actuale. "Cladirea primariei a fost realizata acum circa 50 de ani. Acoperisul s-a degradat, a inceput sa ploua. M-am gandit ca trebuie putin reabilitata. Lucrarea consta in schimbarea acoperisului, izolare la interior si exterior, amenajarea parcului peisagistic de pe langa primarie. Grupurile sociale din curte le-am cumparat si le vom moderniza, cu instalatie de inalzire, apa curenta si tot ce este nevoie", a declarat Constantin Radu, primarul orasului Esicleni.

O firma din Targu Jiu a fost castigat licitatia organizata de primarie pentru atribuirea acestor lucrari pentru suma de circa 500.000 lei. "Licitatia a avut loc, a fost castigata de societatea Damitrade. Ne-au mai ramas si bani in urma licitatie fata de suma prevazuta in buget, in jur de 130.000 lei. Cu acesti bani putem face si altceva. Au fost 4 firme, dintre care aceasta a ...

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Pandurul ]

Sa inceapa scoala! Unitatile de invatamant din Matasari, pregatite

Joi, 25 August 2016, ora 22:49

Sa inceapa scoala! Unitatile de invatamant din Matasari, pregatiteCei circa 1000 de scolari si prescolari din Matasari vor beneficia de cele mai bune conditii in noul an scolar. Prin grija autoritatilor locale, toate unitatile de invatamant au fost puse la punct in perioada vacantei de vara. Unitatile dispun de centrale termice pe gaze si nu vor fi probleme in perioada rece privind asigurarea confortului necesar in clase.

Unitatile scolare din comuna Matasari au fost modernizate in ultimii ani astfel ca nu a fost nevoie de mari lucrari pentru noul an scolar. Au fost realizate zugraveli in clase, holuri dar si la grupurile sociale. Autoritatile locale au alocat fonduri de la bugetul local pentru a fi efectuate aceste lucrari. "Toate scolile sunt pregatite pentru a primi elevii in anul scolar 2016-2017. Pe perioada verii am dispus sa fie efectuate in toate unitatile scolare de pe raza comunei igienizari si reparatii, acolo unde era cazul. Aceste lucrari au fost efectuate, astfel ca elevii nostri vor avea conditiile optime pentru a studia", a declarat primarul comunei Matasari, Gheorghe Gaspar.

In comuna Matasari functioneaza un colegiul tehnic, unde sunt cei mai multi elevi, gradinita de pe langa acesta, Scoala nr.2 si gradinita aferenta dar si scoala si gradinita de la Bradet. Scolarii si prescolarii vor beneficia de conditii optime si in sezonul rece. "Fiecare unitate dispune de un sistem propriu de incalzire. Este vorba de centrale pe gaze, astfel ca in scolile si in gradinitele noastre va fi in permanenta cald in sezonul rece care se ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Pandurul ]

Primaria Crasna, extinsa. Aici va fi si sediul Politiei Locale!

Joi, 25 August 2016, ora 22:46

Primaria Crasna, extinsa. Aici va fi si sediul Politiei Locale!Lucrarile de extindere a Primariei Crasna se desfasoara intr-un ritm alert. Autoritatile locale spera ca noua constructie sa fie inaugurata la sfarsitul lunii septembrie. In cladirea de langa actualul sediu al primariei va fi mutata Politia Locala. De asemenea, vor fi amenajate o sala de sedinta si o sala de internet. Banii alocati pentru extinderea primariei provin din bugetul local.

Alesii locali din Crasna vor avea la dispozitie o sala de consiliu pentru a-si putea desfasura sedintele lunare. Acest lucru va fi posibil odata cu finalizarea lucrarilor de extindere a primarie. In momentul de fata, din cauza lipsei spatiului, sedintele de Consiliu Local se desfasoara in caminul cultural din apropierea primariei. "La ora actuala primaria nu dispune de o sala de sedinta, iar intalnirile lunare le desfasuram in caminul cultural. Acesta a fost unul din motivele pentru care se extinde sediul primariei. Constructia cea noua va fi racordata la retelele de utilitati si va fi dotata cu centrala termica", a declarat Gheorghe Sanda, viceprimarul comunei Crasna. In aceeasi cladire vor fi amenajate birouri si pentru Politia Locala, precum si o sala de internet. Lucrarile avanseaza destul de repede, asa ca cel mai tarziu la sfarsitul lunii septembrie autoritatile locale vor sa inaugureze noua cladire. "Odata finalizate lucrarile, aici va fi mutata si Politia Locala. De asemenea, vom amenaja si o sala pentru biblionet. Suntem multumiti de modul in care se desfasoara lucrarile, constructorul ..

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Pandurul ]

Scolile din Licurici, pregatite pentru cei 200 de elevi

Joi, 25 August 2016, ora 22:44

Scolile din Licurici, pregatite pentru cei 200 de eleviCele trei unitati de invatamant de pe raza comunei Licurici sunt in atentia primariei, autorittile locale fiind frecvent in vizita de lucru la scolile din comuna pentru a se asigura ca noul an scolar va incepe fara probleme. Sunt efectuate lucrari igienizare, mici reparatii, dar si a incarcarea magaziilor cu lemne pentru iarna.

Comuna Licurici din judetul Gorj are trei scoli si trei gradinite. Toate sunt in acest moment in atentia primariei care nu doreste ca scoala sa inceapa cu lipsuri in 15 septembrie. "In general nu au nevoie de mari interventii pentru ca scolile sunt intretinute, toate sunt renovate. Au nevoie doar de igienizari si mici reparatii, ce mai strica copiii in timpul anului. Noi, ca si autoritati locale, facem tot posibilul ca elevii nostri sa vina la scoala in cele mai bune conditii. Nu avem foarte multi elevi, dar atat cat avem trebuie sa invete in conditii optime", au spus reprezentantii primariei Licurici. Toate cele trei unitati scolare de pe raza comunei Licurici au fost dotate cu lemne pentru iarna.

Lemne din padurea primariei

Autoritatile locale spun ca nu a fost nevoie de alocarea niciunui leu de la bugetul local, primaria Licurici fiind proprietarului unei paduri de aproape 70 de hectare. "Avem propria noastra padure, asa ca nu alocam bani pentru a cumpara lemne. In fiecare an procedam la fel, marcam si apoi taiem cat este nevoie, in mare consumam in jur de 50 de metri cubi pe parcursul intregului sezon rece", au mai spus autoritatile locale. ...

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Pandurul ]

Drumuri agricole de milioane de euro, la Plopsoru

Joi, 25 August 2016, ora 22:36

Drumuri agricole de milioane de euro, la PlopsoruAutoritatile locale din comuna Plopsoru au demarat proiecte de milioane de euro in comunitate. Este vorba de doua drumuri agricole care ofera cetatenilor facilitatea de a accede mai usor la terenurile agricole. Practic cele doua drumuri agricole merg paralel cu drumul european astfel incat cetatenii cu vehiculele lente sa nu mai incurce traficul in zona.

Doua milioane de euro. Atat va primi primaria Plopsoru sa modernizeze doua drumuri agricole. Este vorba de Cocoreni-Plopsoru si Sardanesti-Valeni. Autoritatile locale mai precizeaza ca la unul din proiecte se pregateste deja licitatia. "Aceste drumuri creeaza infrastructura necesara pentru accesul cetatenilor catre tarlale. In felul acesta pot veni cu bani de dincolo si pot sa-si construiasca ferme, sa-si infiinteze culturi agricole. Practic, sunt doua proiecte, unul de un milion de euro, 12 kilometri de drum, si un alt proiect tot de un milion de euro pentru care saptamana trecuta am semnat contractul si urmeaza sa intre in procedura de licitatie", a spus primarul localitatii Plopsoru, Grigorie Petre.

Canalizare pentru patru sate

In acest moment, la nivelul comunei se mai afla in lucru si sistemul de canalizare pentru patru sate, aproximativ 20 de kilometri de retea. "Am si sistemul de canalizare care va asigura serviciile de colectare apa menajera pentru patru sate, 20 de kilometri de canalizare pentru satele Olari, Plopsoru, Sardanesti si Valeni. Urmeaza sa obtinem finantare pentru al doilea sistem de canalizare, satele ..

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Pandurul ]

Elevi straini, vizita la statia de epurare nefinalizata

Joi, 25 August 2016, ora 22:35

Elevi straini, vizita la statia de epurare nefinalizataUn numar de 25 de tineri straini au putut vizita miercuri, 24 august, statia de epurare a municipiului Targu Jiu. Cel care le-a prezentat instalatia a fost chiar Ion Popescu, fostul director al Aparegio, acum sef de statie. Sistemul de epurare al municipiului Targu Jiu nu a fost inca finalizat, de-a lungul ultimilor ani, Popescu avansand procente de realizare de 95, 98%, ca intr-un final sa spuna ca este realizat in procent de 96%. Astfel, tinerii din Italia, Bulgaria, Slovacia si Letonia au vazut astfel modul de functionare a unei statii de epurare care nu functioneaza, nu la nivelul normelor europene. Statia mai are nevoie de un sistem care sa indeparteze mirosurile urate, care afecteaza gospodariile din zona, insa mai trebuiesc efectuate si alte lucrari. Vizita tinerilor straini a fost posibila cu ajutorul asociatiei "ECO Youths" care deruleaza pana la sfarsitul lunii noiembrie un proiect finantat de Comisia Europeana, coordonat in Romania de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Galerie foto

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Pandurul ]

Au contestat o comisie din Consiliul Judetean

Joi, 25 August 2016, ora 22:34

Liberalii au sesizat Institutia Prefectului cu privire la componenta ATOP, comisie din care face parte si Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean. Aceasta comisie aduce, lunar, cate 800-900 de lei in buzunarele membrilor sai. "Am facut deja plangere prealabila si sesizare la Institutia Prefectului in legatura cu acea hotarare a Consiliului Judetean in care Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica era completata cu anumite persoane din care facea parte si domnul Calinoiu", a declarat Dan Vilceanu, liderul PNL Gorj. Liberalii ameninta cu deschiderea unei actiuni in contencios administrativ, considerand ca hotararea nu a fost luata cu majoritate de voturi. (D.M.)

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Pandurul ]

Iordanescu ia TSKA Sofia si secundul de la Pandurii

Joi, 25 August 2016, ora 22:32

Iordanescu ia TSKA Sofia si secundul de la PanduriiIonut Stelescu, antrenorul secund al CS Pandurii, in vremea cand principal era Edi Iordanescu, va merge cu acesta la TSKA Sofia din Bulgaria. Edi Iordanescu a semnat deja cu echipa din Bulgaria. La Sofia va ajunge, se pare, si Dan Nistor, jucator aflat in litigiu cu Pandurii deoarece a cerut sa fie liber de contract.

"Nu vreau sa ma sustineti pe mine, vreau sa sustineti echipa. Trebuie sa fim impreuna, pentru ca fara voi nu putem creste", le-a spus Edi, care a dorit neaparat sa discute cu suporterii inainte de a semna contractul. A fost aplaudat si i s-a oferit tricoul alb-rosu, afirma jurnalistii bulgari.

Potrivit Tema Sport, Hristo Stoicikov ar fi decis venirea fiului fostului selectioner impreuna cu Gica Hagi. Cel mai mare fotbalist bulgar din istorie, o glorie la TSKA si consilierul patronului Grisa Gancev, s-ar fi sfatuit cu Gica. "Legenda romanilor l-a recomandat pe tanarul compatriot, considerat foarte promitator. Iar *Maradona Balcanilor* l-a convins pe proprietar sa-l numeasca pe Iordanescu", a scris cotidianul bulgar. Edi le-a zis fanilor: "Cand am aflat de interesul lui EsSKA pentru mine, nici nu am intrebat de conditii. Am venit la Sofia in urma cu cateva zile si m-am asezat la masa negocierilor". A incheiat glumind: "Sa nu va mirati ca sunt atat de tanar! Cu cat sunt mai tanar, cu atat sunt mai bun. Si voi fi dedicat cauzei EsSKA 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana". In Bulgaria, el va fi ajutat si de Thomas Neubert, fostul preparator fizic al Stelei. ...

Sport / stiri Sport5 vizite[ Pandurul ]

Acsinte a plecat de la Pandurii: Nu am fost platit

Joi, 25 August 2016, ora 22:31

Acsinte a plecat de la Pandurii: Nu am fost platitFostul capitan al FC Botosani, Florin Acsinte, a fost declarat liber de contract de catre Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal si ca ar putea reveni la formatia botosaneana.

Acsinte nu mai e jucatorul Pandurii. "Din pacate, aventura mea la Pandurii s-a terminat. Eu m-am dus acolo sa fac performanta si sa fiu platit pentru munca depusa. Am facut insa performanta si nu am mai fost platit. Nu e posibil sa fii platit doar de doua ori in sapte luni. In momentul in care s-a aflat ca mi-am depus memoriu, am fost cautat de diverse echipe. Acum, sunt jucator liber de contract si as putea reveni la Botosani. Am discutat cu nea Cornel (n.r. - presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter). Mai am ceva oferte si in cel mai scurt timp voi lua o decizie", a spus Florin Acsinte. Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, s-a aratat interesat de o revenire a lui Acsinte.
"Am vorbit cu Florin si mi-a spus ca are si alte variante. E un jucator bun, care poate face fata la orice formatie din tara. Eu as vrea sa revina, dar depindem de latura financiara. A ramas sa vedem ce pretentii financiare are el si ce-i putem oferi noi" a declarat Cornel Sfaiter.

Sport / stiri Sport1 vizite[ Pandurul ]

Cat costa cele cinci medalii de la Rio

Joi, 25 August 2016, ora 22:29

Cat costa cele cinci medalii de la RioCele cinci medalii castigate de sportivii romani la Jocurile Olimpice (una de aur, una de argint si trei de bronz) de la Rio recent incheiate valoreaza doar 887,17 dolari si nici macar 21.200 de dolari cat ar costa 500 de grame (greutatea unei medalii) de aur pe piata libera, scrie profit.ro.

In pofida denumirii lor, medaliile nu sunt realizate din metalele care le desemneaza. Ultima olimpiada la care s-au acordat medalii de aur realizate efectiv din aur pur a fost cea de Stockholm din 1912.

Incepand cu Jocurile Olimpice de la Berlin din 1916, medaliile de aur au fost fabricate din argint si numai poleite cu aur. Iar de-a lungul timpului, procentul de aur din medalii s-a diminuat considerabil. Astfel, la Olimpiada recent incheiata de la Rio, medaliile de aur realizate de Monetaria Braziliei contin 98,8% argint (cu o puritate de 92,5%) si 1,2% aur (cu o puritate de 99,9%). Potrivit Monetariei braziliene, aurul folosit nu contine impuritati de mercur. Asa se face ca valoarea unei medalii de aur oferita sportivilor la Rio este, potrivit Compound Interest de aproximativ 565 de dolari si nu de 21.200, cat ar fi fost valoarea sa de piata daca era realizata integral din aur! Medaliile de argint valoreaza aproximativ 315 dolari. Medaliile de bronz de la Rio costa doar 2,38 dolari!

Sport / stiri Sport1 vizite[ Pandurul ]

Neamtul Leiders, la prima sedinta cu sindicatele

Joi, 25 August 2016, ora 00:17

Neamtul Leiders, la prima sedinta cu sindicateleNoul membru al Directoratului, Klaus Leiders, a participat, miercuri, la prima sedinta cu sindicatele din companie, subiectul fiind incheierea unui act aditional pentru cota de carbune. Acesta a fost asistat de un traducator.

Culmea, sindicatele au intampinat greutati in semnarea actului aditional pentru acordarea carbunelui in natura sau contravaloarea in bani. Sindicalistii de la sedinta au declarat ca Leiders sustinea ca nu se poate acorda aceasta facilitate deoarece situatia economica a societatii este foarte grava. In final, actul a fost semnat iar cei 15 mii de mineri vor primi 10 tone de carbune sau aproape 500 de lei. Sindicalistii au mai spus ca au recunoscut in argumentele lui Leiders idei propuse anterior de directorul Ionel Ilie, semn ca cei doi avusesera o discutie inainte. De exemplu, a adus in discutie ideea acordarii cotei de carbune doar anumitor salariati, cu un venit de 3000 de lei, considerand ca ceilalti isi pot permite sa isi cumpere. Inainte cu cateva saptamani, aceasta idee fusese trimisa in spatiul public prin vocea liderului sindical Nicu Bunoaica. Acest lucru inseamna insa discriminarea salariatilor, dar nu ar fi fost prima astfel de actiune a CE Oltenia. Directorul Ionel Ilie a fost membru al unei echipe care a acordat prime de 8 martie doar celor care erau la anumite sindicat, drept pentru care compania a fost amendata de Consiliul National de Combatere a Discriminarii.

PSD

Leiders a fost intrebat ce va face daca i se va impune semnarea unei ...

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Pandurul ]

Ancheta la CEO pentru spaga ceruta disponibilizatilor

Joi, 25 August 2016, ora 00:17

Ancheta la CEO pentru spaga ceruta disponibilizatilorCosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, i-a solicitat managerului Complexului Energetic Oltenia, Ionel Ilie, sa ia la verificat listele cu pensionabilii. Asta dupa ce mai multi angajati s-au plans de faptul ca li s-ar fi cerut spaga de 500 de euro ca sa fie scosi de pe lista. Cosmin Popescu a fost avertizat de musamalizarea listelor de cativa angajati care au venit in audienta.

Mai multi angajati ai Complexului Energetic Oltenia s-au plans, in presa, ca li s-ar fi cerut spaga de 500 de euro pentru a fi scosi de pe lista de disponibilizati. Astfel de informatii au ajuns si la presdintele Consiliului Judetean. Cosmin Popescu i-a cerut deja managerului CEO sa reverifice listele cu cei 700 de pensionabili. "Nu va ascund ca, miercuri dimineata, am avut o discutie cu domnul Ilie in acest sens. Au fost cateva persoane care au venit la mine, marti, si mi-au atras atentia asupra unor posibile scapari. Domnul Ilie a spus ca va cere in Directorat sa fie reverificate toate aceste liste, sa nu fie persoane care sa fie trecute pe liste si sa nu indeplineasca criteriile de pensionare in intervalul stabilit de doi ani de zile", a declarat Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj. Desi a cerut reverificarea listelor, Cosmin Popescu nu crede ca fostii sai colegi de la Resurse Umane ar fi in stare sa ceara bani pentru a scoate persoanele de pe lista disponibilizatilor. "Nu vreau sa cred ca s-ar cere bani ca sa fie taiate anumite persoane de pe lista. Colegii cu ...

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Pandurul ]

Un primar PNL are consilier PSD pentru ca e "uman"!

Joi, 25 August 2016, ora 00:16

Un primar PNL are consilier PSD pentru ca e "uman"!Contradictii intre consilierul PMP din Alimpesti, Leonida Belgher, si presedintele PNL Gorj, Dan Vilceanu. Pe scurt, Vilceanu a declarat ca primarul PNL din Alimpesti a facut un gest "uman" atunci cand a numit-o pe fosta primarita de la PSD consilier personal. El a mai spus ca Elena Mosor mai are putin pana la pensie, insa aceasta primeste pensie dinainte de alegerile locale, a replicat Belgher.

Cei doi au fost intr-o emisiune la Tele 3, cand Leonida Belgher i-a reprosat ca a refuzat o colaborare cu PMP in Consiliul Local, in urma caruia el ar fi ajuns viceprimar, si ca a preferat o intelegere cu PSD. "La Alimpesti nu am avut niciun fel de intelegere cu PSD la Alimpesti. Ne-au dat votul fara niciun fel de conditie", a incercat sa explice Dan Vilceanu. Belgher a continuat si a spus ca PSD a votat pentru ca PNL pentru a o numi pe Elena Mosor, fostul primar, in postul de consilier al noului primar PNL Daniel Floarea. Vilceanu a sustinut ca gestul de a o numi consilier a fost "uman", pentru ca aceasta mai are putin pana la pensie: "Dincolo de inversunarea dvs si de indarjire eu cred ca trebuie sa priviti mult mai detasat lucrurile. Fostul primar mai are pana la pensie trei sau patru luni. Sa faci un gest, nu umanitar, uman, fata de un edil...Rautatea asta nu e buna". Culmea este ca Mosor este deja la pensie. Dupa alegerile din iunie, Elena Mosor a declarat, intr-o emisiune la Accent TV ca: "Deja am iesit la pensie. Deci mi-am dus cu demnitate munca pana aici. O sa mai muncesc, ...

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Pandurul ]

Pesedistii isi depun candidaturile pentru parlamentare

Joi, 25 August 2016, ora 00:15

Pesedistii isi depun candidaturile pentru parlamentareSocial-democratii interesati de un mandat de parlamentar spun ca-si vor depune candidaturile saptamana viitoare. Mihai Weber spune ca are sustinerea primarilor, iar Andrei Maioreanu vrea sa fie parlamentarul minerilor si energeticienilor.

In prima faza nu vor opta pentru Senat sau Camera Deputatilor, ci doar pentru o functie in Parlamentul Romaniei. "Marti imi depun candidatura pentru o pozitie in Parlamentul Romaniei. Voi depune o scrisoare de intentie, impreuna cu CV-ul meu. In scrisoarea de intentie voi pune pe hartie si cateva din obiectivele pe care mi le propun eu, si evident grupul PSD, in conditiile in care vor ajunge in Parlament", a declarat Andrei Maioreanu. Acesta spune ca se va zbate pentru modificarile Legilor Energiei pentru ca, pana acum, Gorjul nu a avut niciun parlamentar din zona miniera si energetica. Si Mihai Weber spune ca isi va depune optiunea tot saptamana viitoare. Acesta este convins ca va fi sustinut de primari. "Eu zic ca nu sunt probleme in ceea ce priveste sustinerea mea, primarii cu care am lucrat mi-au aratat disponibilitatea de a ma sustine in continuare. Imi voi depune candidatura pentru o functie in Parlamentul Romaniei, dar nu voi specifica in formular. Optiunea se va discuta ulterior", a declarat Mihai Weber. Desi, in urma cu cateva saptamani, primarul comunei Bustuchin a declarat ca va candida pentru un mandat de parlamentar, acum acesta spune ca este indecis. "Nu sunt decis sa-mi depun sau nu candidatura. Am niste proiecte in derulare ...

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Pandurul ]

A taiat cainele cu secera, in piata din Carbunesti

Joi, 25 August 2016, ora 00:14

A taiat cainele cu secera, in piata din CarbunestiUn tanar de 24 de ani din orasul Targu Carbunesti a fost retinut de politisti pentru ca a injunghiat un caine in burta. Barbatul a fost prezentat miercuri procurorilor pentru stabilirea pedepsei cu atat mai mult cu cat animalul a si murit intre timp. Barbatul spune ca a pedepsit cainele pentru ca i-ar fi muscat familia. Autoritatile locale din Targu Carbunesti afirma insa ca gestioneaza corespunzator problema cainilor fara stapan.

Barbatul, care se afla sub influenta alcoolului cand a prins animalul, l-a taiat pe burta chiar in piata din Targu Carbunesti. Tanarul este acuzat si de tulburarea linistii publice. "Politistii din cadrul Politiei orasului Targu Carbunesti au retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj un tanar de 24 de ani, banuit de savarsirea infractiunii de ranire sau schingiuire a animalelor si tulburarea ordinii si linistii publice. Din cercetari a reiesit faptul ca tanarul in timp ce se afla intr-o piata din localitate ar fi exercitat acte de violenta si cruzime asupra unui caine comunitar provocandu-i acestuia leziuni", a spus Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj. Intrebat de ce a recurs la un astfel de gest, barbatul a spus ca animalul i-ar fi muscat sotia si copilul. Barbatul va avea dosar penal pentru ranirea si schingiuirea animalelor. Oamenii legii l-au pus pe acesta sub control judiciar.

Primarul vrea sa extinda padocul

In ceea ce priveste cainii fara stapan din orasul Targu ...

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Pandurul ]

Tiberiu Trotea, scos de pe lista CS. Bajbaiala continua!

Joi, 25 August 2016, ora 00:13

Tiberiu Trotea, scos de pe lista CS. Bajbaiala continua!Tiberiu Trotea a fost, pentru cateva zile, selectat pentru un post de membru in Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia. Trotea a confirmat candidatura, mentionand insa nu fusese anuntat ca a fost si selectat. Surse importante sustineau ca Trotea se afla pe locul 3 in preferintele ministerului. Adevarat, intr-o lista cu putini oameni foarte buni pe meseria lor, spuneau sursele. Bajbaiala pe asigurarea unei conduceri serioase la CE Oltenia continua.

Miercuri, Ministerul energiei a transmis, tot pe surse, ca Trotea nu va face parte din Consiliul de Supraveghere. Care sunt motivele, nu se stie. Cert este ca Ministerul energiei se joaca de prea mult timp cu rabdarea salariatilor CE Oltenia. Despre Consiliul de Supraveghere legitim, selectat in baza OUG 209 a guvernantei corporative, se discuta de cateva luni. Intr-o saptamana se va cunoaste componenta, a fost fraza preferata a celor care au venit in Gorj: ministrul Victor Grigorescu, dar si vicepremierul Costin Borc. Ultima data anuntata este 1 septembrie. Mai sunt cateva zile. Procedura de selectie pare sa fie extrem de complicata, daca luam in calcul faptul ca neamtul Klaus Leiders a venit cu o intarziere de 3 saptamani la locul de munca. Mai este vacant un post de membru de Directorat, cel de la energie. Noul Consiliu de supraveghere va numi, se pare, un nou Directorat, adica un singur director, la energie, din moment ce celelalte trei posturi sunt ocupate cu contract de mandat. Totodata, sunt vizati pentru schimbare ...

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Pandurul ]

Angajatii lui Ciurel, in pericol de concediere

Joi, 25 August 2016, ora 00:13

Angajatii lui Ciurel, in pericol de concediereSalariatii CE Oltenia, incadrati pe perioada determinata si cu detasare, sunt vizati de concedierile colective, dupa cei aproape de pensionare. Si nu sunt putini, iar de obicei sunt persoane angajate cu pile. In pericol de concediere sunt si cei care au fost angajati in ultima zi in care Laurentiu Ciurel a fost director la CE Oltenia. Nici cei promovati nu sunt prea linistiti.

Actul aditional semnat cu sindicatele prevede ca vor fi concediati cei care sunt aproape de pensionare, cei pe perioada determinata, cu detasare, si salariatii care doresc sa plece din companie. Unii dintre cei angajati pe perioada determinata, in speranta ca aranjeaza pe parcurs sa ramana definitiv, sunt persoane care au ajuns in companie cu ajutorul fostului director Laurentiu Ciurel. In ultima zi de mandat, 4 decembrie, Ciurel a aprobat in Directorat angajari, a infiintat functii si a promovat mai multi oameni. Printre cei angajati se numara si Georgiana Loredana Iovan, fiica liderului sindical din Turceni Eugen Iovan, iar pentru fiul fostului director Aurel Medintu, a infiintat o directie. Loredana Iovan a fost angajata pe perioada nedeterminata la ELCFU, pe un post de functionar economic. Pe 4 decembrie a fost scrisa nota de fundamentare pentru infiintarea Directiei de productie la Divizia Energetica si a postului de director, ocupat de Dan Medintu, fiul fostului director Aurel Medintu. Potrivit unor surse, cei angajati de Ciurel fac coada pe la usile directorilor CE Oltenia, in speranta ca vor fi ..

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Pandurul ]

Cosmin Popescu: Se fac experimente cu conducerea CEO

Joi, 25 August 2016, ora 00:12

Cosmin Popescu: Se fac experimente cu conducerea CEOCosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean, crede ca se fac experimente cu CEO, intr-o perioada in care compania are mari probleme financiare, referindu-se la angajarea neamtului Klaus Leiders. La randul sau, primarul Florin Carciumaru le recomanda guvernantilor sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu.

Autoritatile judetului spera ca neamtul Klaus Leiders sa nu mai vina insotit de sotie la CEO intrucat in sedintele operative se discuta probleme confidentiale. Cosmin Popescu sustine ca, in cadrul CE Oltenia, sunt angajati care detin atestat de translator. "Nu are niciun raport de munca sau raport contractual in baza caruia sa poata participa la o sedinta in care, de multe ori, se discuta lucruri confidentiale. Din punct de vedere legal nu este in regula, societatea are oameni care au atestatul de a fi translator", a Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean.

"Trebuie sa inceteze experimentele"

Seful judetului crede ca se fac experimente cu conducerea CEO, intr-un moment nepotrivit. "Problema este ca se face un experiment nefericit pe societatea asta si nu e momentul experimentelor. Asta e marea problema. De multe ori, ne amuzam ca a venit sotia, n-am nici o treaba cu doamna Leiders, dar chiar este un experiment. Daca societatea ar avea profit, ar merge extraordinar iti poti permite sa vina altcineva cu o alta viziune, cu o alta strategie pentru viitor. Trebuie sa inceteze experimentele", a precizat Cosmin Popescu. La randul sau, primarul Florin Carcimaru ...

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Pandurul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Prima zi de serviciu la CE Oltenia! Sotia lui, la sedinta de Directorat
Neamtul Klaus Leiders, selectat in luna iulie director in cadrul Directoratului CE Oltenia, si-a ...
Judetele din tara, reorganizate. Ce se intampla in Gorj!
Judetul Gorj ar putea trece printr-o serie ampla de modificari administrativ-teritoriale daca ...
Vezi cand se fac angajari la Spitalul Judetean!
Conducerea Spitalului Judetean Targu-Jiu si-a propus sa diminueze deficitul de cadre medicale, fapt ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor