Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.617 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Afla cand se depun cererile pentru urna mobila

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Afla cand se depun cererile pentru urna mobilaAlegatorii care, din motive de sanatate sau din alte cauze temeinice, nu se pot prezenta la sectia de votare pot solicita urna mobila in urma unei cereri depuse de apartinatori la sectia de votare de care apartin. In cazul detinutilor care nu si-au pierdut dreptul de a vota, cererile trebuie depuse la conducerea Penitenciarului Targu Jiu, care le vor inmana sefilor sectiilor de votare.

Cererile privind urna mobila trebuie depuse la sectiile de votare in seara zilei de sambata, intre orele 18.00-20.00. "Urna speciala se foloseste in cazul persoanelor netransportabile din motive de boala sau invaliditate si al celor private de libertate care nu si-au pierdut drepturile electorale. Cererile pentru deplasarea urnei mobile se depun la sediul biroului electoral al sectiei de votare unde se afla persoana netransportabila. In cazul persoanelor bolnave si invalide, cererea trebuie insotita si de documente medicale", a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judetului Gorj.

Urna mobila poate fi solicitata si de batranii din azil, precum si de bolnavii internati in spitalele si centrele de sanatate din judet. "Cu siguranta urna speciala se va deplasa la Penitenciarul Targu Jiu, a carui conducere va depune cererile venite din partea detinutilor la Sectiile de votare nr. 40 si 41 din incinta Scolii Generale "Sfantul Nicolae", a mai precizat Sorin Arjoca. Autoritatile judetului au stabilit si sectiile la care sunt arondate unitatile sanitare. Pentru bolnavii internati la spitalul de la ...

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Pandurul ]

Calinoiu, in "dezbateri" doar cu Radu Angheloiu

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Calinoiu, in "dezbateri" doar cu Radu AngheloiuPartidele politice au scos aceiasi oameni la emisiunile tv sau radio de promovare si dezbatere in cele 30 de zile ale campaniei electorale.

Oamenii de baza ai PSD Gorj au fost Andrei Maioreanu, Gheorghe Pecingina, pe alocuri Ciprian Florescu, care au fost trimisi in emisiuni cu politicieni de la alte formatiuni, pentru a lua ei bobarnacele proastei guvernari. Greii partidului, Florin Carciumaru si Ion Calinoiu, au fost singuri in emisiuni sau cu un adversar de dezbatere de paie. Este cazul lui Ion Calinoiu care vrea sa spuna ca a participat la dezbateri si la TV, si la radio, dar si-a ales "adversarul". El a aparut doar cu Radu Angheloiu, presedintele partidului lui Calin Popescu Tariceanu, o formatiune inventata de Victor Ponta. Calinoiu s-a asigurat ca nu va avea dificultati, astfel incat apare numai cu Angheloiu, fostul sau coleg de la Consiliul Judetean Gorj, iar emisiunile sunt extrem de plictisitoare. (M.M.)

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Pandurul ]

CEO va avea Divizie de termoficare

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

CEO va avea Divizie de termoficareComplexul Energetic Oltenia va avea o noua divizie care se va ocupa de centralele de termoficare. Compania a luat decizia ca in perioada de vara Craiova II sa nu mai functioneze, ci doar iarna, cand poate fi folosit bonusul de cogenerare. Practic, Craiova II va fi folosita iarna, doar pentru producerea energiei termice, nu si electrice.

Directorul Diviziei Energie din cadrul CE Oltenia, Aurel Medintu, a declarat ca din noiembrie va fi infiintata o noua divizie. Este vorba despre Divizia de Termoficare ce va avea personal propriu si conducere. Directorul acestei Divizii de termoficare va fi Gheorghe Nedelescu, fost administrator public la Primaria Craiova, consilier PSD, membru cu state vechi in PSD.

Directorul de energie Medintu a mentionat ca planul este acela de a opri Termocentrala Craiova II in lunile de vara, montand niste turbine pe gaz metan. Craiova II va functiona si pe partea de producere a electricitatii doar iarna, cand compania beneficiaza de bonusul de cogenerare. "Divizia aceasta se va ocupa de administrarea livrarilor, incasarilor in toata zona de energiei termice, pentru ca avem mari problemele acolo. Si cu optimizarea, din cauza ca o perioada, iarna, aceasta termoficare este benefica pentru ca beneficiem de bonusul de cogenerare si producem la costuri mici, dar in perioada de vara costurile sunt mai mari. In acest context intentionam sa decuplam functionarea Termocentralei in regim de vara. Deja e in curs pe partea de proiecte ca vara sa nu mai ...

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Pandurul ]

Rezultatele financiare la Divizia Miniera pe 6 luni

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Rezultatele financiare la Divizia Miniera pe 6 luniRezultatele economice la Divizia Miniera, condusa de Daniel Antonie, nu sunt deloc roz. Din activitatea la 6 luni, veniturile din vanzarea carbunelui au fost mai mici, iar pretul de producere a unei tone de lignit mai mare.

Potrivit unui raport al Consiliului de Supraveghere privind activitatea din minerit la 6 luni, veniturile din vanzarea carbunelui au scazut cu 51,16 milioane de lei. S-a vandut cu 759 de mii de tone mai putin decat in 2014, dar si pretul de vanzare a fost mai mic cu aproape 2 lei anul acesta. Interesant este ca societatea a produs mai mult carbune cu 770 de mii de tone, dar a vandut mai putin cu 759 de mii de tone pentru ca unii beneficiari nu au mai luat de la CEO, cum ar fi CET Arad, care functioneaza pe gaze, CET Oradea, care a cumparat din Ungaria pentru ca e mai ieftin transportul sau Colterm Timisoara care a cumparat de la firme private. In schimb, fata de cantitatea programata pentru semestrul I al lui 2014 nerealizarea este de 1.288 de mii de tone si se datoreaza reducerii consumului de energie electrica, ceea ce a dus totodata si la reducerea programului de livrari de carbune catre termocentrale.

Jilt, cea mai slaba cariera

Cariera unde realizarile au fost cele mai scazute a fost la UMC Jilt. Planul era de 1.415 mii de tone si s-au realizat in semestrul I doar 630 de mii de tone. Acolo sunt mari probleme cu exproprierile, iar compania sta si asteapta o hotarare de guvern, in timp ce excavatoarele fac tot soiul de manevre costisitoare ...

Business / stiri Business10 vizite[ Pandurul ]

Prefectul prevede probleme cu deszapezirea, dar nu explica de ce

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Prefectul prevede probleme cu deszapezirea, dar nu explica de cePrefectul de Gorj Alin Vacaru se teme ca vor fi probleme cu deszapezirea. La putin timp dupa ce firma Coremi Inter a castigat licitatia, Vacaru ii cere sefului Sectiei de Drumuri Nationale Gorj sa identifice alte societati care ar putea prelua activitatea de deszapezire, in cazul in care va fi reziliat contractul cu aceasta firma.

Iarna ar putea da batai de cap autoritatilor judetului in conditiile in care prima zapada ar cadea zilele acestea. Sansele sunt mici, anuntandu-se vreme calda pentru urmatoarele zile. Nici macar jumatate dintre utilajele de deszapezire nu sunt pregatite pentru a interveni pe drumurile publice si in zona Ranca. Ion Tudor spune ca firma Coremi a dus la Ranca doua utilajele care nu corespund activitatii de deszapezire. "Prestatorul care a castigat licitatia face eforturi sa aduca utilaje in baza, e mai greu la inceput, dar isi va asuma toata responsabilitatea. Deocamdata, in baza comenzii, firma care a castigat licitatia a adus la Ranca doua IMOG-uri, care nu vor ramane acolo intrucat nu corespund pentru Ranca, sunt prea mici. Mai avem pentru drumul 7A Petrosani, care e tot al nostru, un IMOG pe care l-am dus in baza Meri, un alt IMOG va intra in baza Godeanu. Inca 10 utilaje vor fi pregatite pentru a intra in baza. Cam 25-30% dintre utilaje sunt pregatite pentru a intra in baza in aceste zile", a declarat Ion Tudor, seful Sectiei de Drumuri Nationale Gorj.

Acesta a mai precizat ca firma Coremi risca rezilierea contractului in conditiile in care ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Pandurul ]

Studentii din Targu Jiu, tinuti in frig

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Studentii din Targu Jiu, tinuti in frigMai multi studenti din cadrul Universitatii "Constantin Brancusi" (UCB) din Targu Jiu s-au plans de faptul ca la clasele de curs si in caminul din zona Debarcader este foarte frig pentru ca administratorii acestora nu au pornit incalzirea centralizata. Conducerea UCB spune ca atat la caminul din Debarcader, cat si la Colegiul Tehnic nr.2, acolo unde sunt cazati o parte din studentii care provin din alte localitati, nu sunt probleme cu incalzirea. In schimb, admite ca in noua cladire construita de universitate in zona Debarcader nu a fost pornita inca centrala.

Prorectorul Stefan Ghimis a explicat de ce. "Daca este vorba de caminele din Debarcader si de la Liceul nr.2 este data caldura, este data apa calda, conditiile sunt ok. Au caldura si apa calda de 10 zile, asa mi s-a transmis. S-ar putea sa fie discutia despre corpul nou. Acolo fac cursurile studentii de la Facultatea de Stiinte Medicale si Comportamentale si de la Stiinte Economice. Fac cursuri si seminarii, sunt numai sali de curs. Acolo inca nu au dat caldura, pentru ca saptamana viitoare vine ISCIR sa dea autorizatia. Fiind o cladire noua inca nu a primit autorizarea centralei", a declarat prorectorul UCB, Stefan Ghimis.

Prorectorul a mai spus ca noua cladire este receptionata partial de UCB. Adica numai parterul si etajul I, acolo unde se tin cursurile.

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Pandurul ]

Reabilitarea scolilor din Negomir, aproape de finalizare

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Reabilitarea scolilor din Negomir, aproape de finalizareDoua unitati scolare de pe raza comunei Negomir au fost si vor fi reabilitate de catre administratie cu fonduri din bugetul local, dar si cu finantare externa. Este vorba de Scoala nr. 1 Negomir, acolo unde lucrarile au fost deja incheiate, si de Scoala Gimnaziala Raci, la care modernizarea va fi incheiata pana la inceputul lunii decembrie. Valoarea investitiilor facute la cele doua unitati de invatamant se ridica la peste 750 mii lei.

La Scoala Gimnaziala nr.1 Negomir a fost refacuta termoizolatia exterioara, iar la interior s-a aplicat un nou strat de vopsea lavabila. Lucrarile au fost efectuate cu bani de la bugetul local al comunei, administratia alocand in acest sens circa 150 mii lei. Aici studiaza in jur de 150 de elevi. Incalzirea scolii se face cu ajutorul unor sobe de teracota. Autoritatile locale spun ca anul viitor vor achizitiona si o centrala care sa functioneze pe baza de combustibil solid.

La Scoala Gimnaziala I-VIII Raci din satul Condeiesti se lucreaza pentru reabilitarea unitatii. Autoritatile spun ca pana la finele lunii viitoare si aceasta scoala va fi modernizata. "Valoarea investitiei este de 600 mii lei, din fonduri europene prin Programul Operational Regional, noi asigurand o cofinantare de 2%. Se lucreaza, undeva la 60% sunt executate lucrarile in momentul de fata. S-a pus termosistem, centrala termica si s-a realizat o parcare asfaltata de 1000 mp. Estimam ca lucrarile vor fi incheiate pana la data de 1 decembrie", a declarat Tudor Oita, ...

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Pandurul ]

Autoritatile din Rovinari, pregatite pentru prima ninsoare

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:27

Autoritatile din Rovinari, pregatite pentru prima ninsoareIarna poate sa vina la Rovinari! Societatea Consiliului Local, cea care se va ocupa si anul acesta cu deszapezirea, este pregatita sa intervina pe strazile din oras. Stocurile de material antiderapant sunt pline, iar revizia utilajelor a fost facuta. Autoritatile locale spun ca vor avea grija ca nici autoturismele sa nu fie blocate de nameti in parcarile amenajate la nivelul orasului.

Cateva zeci de tone de material antiderapant au fost depozitate la sediul firmei Apa Canal Salubritate, astfel incat in cazul in care va ninge sa fie imprastiat pe strazile din oras. Autoritatile locale spun ca de curatirea strazilor si in zona institutiilor importante se vor ocupa cateva zeci de angajati ai firmei care va efectua deszapezirea. "Apa Canal Salubritate, firma Consiliului Local, are circa 90 de angajati. Cu ei vom face deszapezirea pe trotuare, la intrarile in scoli, gradinite si spital. Au in dotare doua utilaje cu lama, un buldoexcavator si un tractor, avem o sararita care va imprastia material antiderapant si avem si lopeti pe stoc. Tot pe stoc avem si 9 tone de clorura de calciu si 120 mc de nisip, astfel incat deszapezirea si anul acesta o vom face in regie proprie. Din experienta anilor trecuti, in jur de 7-8 tone maxim de clorura de calciu folosim. In cazul in care iarna va fi mai grea si vom avea nevoie de mai mult, cu siguranta vom suplimenta stocurile de nisip si clorura de calciu", a declarat Laurentiu Chivu, viceprimarul orasului Rovinari.

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Pandurul ]

Patru ani de puscarie pentru furt de fier vechi de la CEO

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 05:26

Patru ani de puscarie pentru furt de fier vechi de la CEOStefan Fileata, cunoscut drept "agresorul de la Nana", a fost condamnat definitiv ieri de catre Curtea de Apel Craiova, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost judecat pentru delapidare alaturi de doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia. Decizia instantei a fost luata dupa ce inculpatul a renuntat la apelul pe care l-a declarat fata de sentinta Judecatoriei Targu Jiu, prin care era condamnat la pedeapsa respectiva.

Conform portalului Curtii de Apel Craiova, instanta a admis apelul Parchetului si a modificat in parte sentinta instantei de fond, retinand in sarcina inculpatilor circumstanta agravanta a faptului ca acestia au fost in numar de trei la comiterea infractiunilor pentru care au fost judecati.

Fileata a fost obligat de magistrati sa suporte 400 de lei cheltuieli judiciare, lui fiindu-i scazuta din pedeapsa finala perioada de arest preventiv, sentinta Curtii de Apel fiind definitiva. In acest dosar, Stefan Fileata a fost trimis in judecata alaturi de doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia, Marin Vatuiu si Dan Liviu Popescu, dupa ce la inceputul anului au fost implicati intr-un furt de fier vechi produs la cariera Pesteana. Inculpatii si-au recunoscut faptele de care au fost acuzati, magistratii de la Judecatoria Targu Jiu condamnandu-l pe Fileata la un an de inchisoare pentru complicitate la delapidare. Barbatul mai avea insa o condamnare cu suspendare de trei ani, decisa anul trecut de instantele de judecata, iar prin ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Pandurul ]

Probleme de lot la Pandurii: accidentati sau fara acte!

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 05:27

Probleme de lot la Pandurii: accidentati sau fara acte!Pandurii a devenit o echipa de accidentati! Tehnicianul pandurilor, Petre Grigoras, este obligat sa-si completeze lotul cu jucatori de la Pandurii II, iar pe teren sunt cam aceiasi fotbalisti. Unii sunt accidentati, iar altii nici nu apucat sa joace vreun meci pentru ca nu au actele in regula. Si cum mai toti sunt accidentati, echipa are niste evolutii "de accident".

Ultimele achizitii ale Pandurii, Nejc Mevlja, Matija Smrekar, nu au prea ajutat echipa. Atacantul croat Matija Smrekar a semnat in septembrie pe un an cu Pandurii, dar nu are actele in regula, astfel ca pana acum a participat doar la antrenamente si la stagiile de pregatire, dar nu a jucat in vreo partida.

Nejc Mevlija are o problema medicala si se afla in perioada de recuperare, el revenind ieri la antrenamente cu alergari usoare. Macar slovenul Nejc Mevlja a debutat la Pandurii intr-un meci cu Soimii Pincota, unde a inscris si un gol. Dupa care a devenit indisponibil.

Un mini-lot

Pedro Mingote, Andrei Pitian si Razvan Negrescu au ramas si ei acasa pentru ca nu fac parte din lotul convocat pentru meciul din Cupa Romaniei cu Otelul, care s-a deplasat ieri la Galati. Tot la Targu Jiu se afla si Matulevicius care s-a accidentat in prima repriza a meciului cu Dinamo. Accidentat este si Christou Paraskevas. Toti vor continua pregatirea la Targu Jiu sub comanda antrenorului Dorian Gugu pana vineri cand vor reintra in programul primei echipe.

Pandurii are un lot format din 23 de jucatori, unii veniti de ...

Sport / stiri Sport14 vizite[ Pandurul ]

Manualele pentru clasa I ajung dupa vacanta de iarna

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 05:27

Manualele pentru clasa I ajung dupa vacanta de iarnaReprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Gorj anunta ca elevii claselor I si a II-a vor primi noile manuale scolare abia peste trei saptamani, dar nici atunci nu pot garanta ca acest lucru se va adeveri.

Unitatile scolare au transmis inspectoratului o situatie cu editurile de la care doresc sa fie achizitionate manualele, urmand ca Ministerul Educatiei Nationale sa dea comanda in baza optiunilor. Astfel, sunt sanse minime ca elevii sa primeasca manualele pana la vacanta de iarna. Pana una-alta, micutii vor studia pe vechile manuale, al caror continut este adaptat de invatatori la noua programa scolara.

Unitatile scolare de pe raza judetului Gorj au transmis la Inspectoratul Scolar Gorj situatia cu editurile de la care doresc sa primeasca manualele pentru scolarii de la clasele I-a si a II-a. 13.184 de manuale au fost solicitate, acestea fiind de Matematica si Explorarea mediului, Limba moderna, Comunicare in limba romana. Cele mai solicitate edituri, si evident cele care vor incasa cei mai multi bani de pe tiparirea manualelor, sunt: SC CD Press SRL (6352 lei) care va tipari manualul de Matematica si Explorarea mediului pentru clasa I (autori sunt Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu, Alina Carmen Birta); Asocierea Uniscan Grup Eduactional SRL+ Expres Publishing SA (8642 lei)- manualul de Limba moderna pentru clasa I unde autori sunt Jenny Dooley, Virginia Evans. Valoarea totala a manualelor comandate este de aproape 90.000 lei.

Inspectorul scolar pe ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Pandurul ]

Mii de pensionari primesc pensia fragmentata

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 05:27

Mii de pensionari primesc pensia fragmentataPeste 2000 de pensionari din judetul Gorj primesc pensia fragmentata dupa ce nu au reusit sa-si achite datoriile la timp. Este vorba de pensionari care s-au ales cu poprire pe pensie fie pentru ca nu au platit darile catre stat in termenul prevazut de lege, fie ca au contractat un imprumut bancar si nu au platit ratele. Suma imputata pensionarilor gorjeni se apropie de 400.000 lei.

Conform conducerii Casei Judetene de Pensii (CJP) Gorj, cele mai multe popriri aplicate au fost pentru neachitarea la termen a impozitelor si taxelor locale. Retinerile sunt in cuantum de pana la o treime din pensia aflata in plata la momentul la care s-a aplicat poprirea. In medie, popririle sunt de 200 lei/luna/persoana. Un numar de 2165 de pensionari gorjeni primesc pensia fragmentata, suma viramentelor efectuate in contul popririlor fiind de 392.374 lei.

In aceasta situatie se afla si Vasile Mrejeru, in varsta de 64 de ani, din localitatea Calnic. Pensionarul ne-a povestit ca nu mai primeste pensia integral dupa ce a achizitionat mai multe produse electronice. Pentru ca nu a putut face plata la timp, s-au adaugat multe dobanzi. Acum munceste cu ziua pe la oamenii din localitate ca sa poata face fata cheltuielilor de zi cu zi. "Pensia nu imi ajunge dupa ce mi s-a pus poprire. Nu am pe nimeni sa ma ajute. Lucrez cu ziua pe la oameni. Ma duc cu vitele, fac diverse activitati in gospodarie", a spus pensionarul.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Pandurul ]

Pod electoral facut de mineri. Lucrarea, coordonata de un consilier PSD!

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 05:27

Pod electoral facut de mineri. Lucrarea, coordonata de un consilier PSD!Complexul Energetic Oltenia lucreaza pentru PSD! Cel putin aceasta este concluzia dupa ce ieri mai multi angajati de la Jilt Sud au fost trimisi sa lucreze la un pod la Gureni, in comuna Pestisani.

Echipa de mineri era coordonata de consilierul local PSD, Ion Poenaru, care este si seful Obstii Pestisani. Cand a vazut jurnalistii, acesta a fugit. Culmea este ca minerii au venit cu utilaje si materiale din cariera. Primarul din Pestisani, Florin Pavel, confirma ca toate materialele pentru construirea podului provin din minerit, dar spune ca au fost date cu titlu gratuit. De aceasta lucrare s-a ocupat vicele Ilie Fuiorea.

Nu numai la Cariera Rosiuta minerii sunt folositi la alte munci in timpul programului, ci si la Cariera Jilt Sud. De la inceputul saptamanii, circa 10 mineri au fost trimisi sa lucreze la un pod la Gureni, la Pestisani. Ieri au fost gasiti la fata locului de ziaristi. De trei zile minerii erau adusi in fiecare dimineata cu o masina de la unitate, GJ 48 SET. Lucrarea pe banii si cu personalul companiei era atent supravegheata de Ion Poenaru, consilier PSD si fost presedinte PSD Pestisani. El a fugit cand a vazut jurnalistii. Presa a stat de vorba cu o persoana care nu si-a spus numele, dar care s-a recomandat "reprezentantul satului". El a mai spus ca utilajele sunt de la Obstea Pestisani si ca oamenii care lucreaza nu sunt mineri. Cat despre masina din minerit, omul spune ca ar fi vrut sa treaca prin apa, dar pana la urma a stationat acolo. Cel care a ...

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Pandurul ]

Isfan: Nu este timp fizic pentru a organiza concurs pentru directori

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 05:26

Isfan: Nu este timp fizic pentru a organiza concurs pentru directoriAnul viitor va debuta la Gorj tot cu directori numiti prin detasare in interesul invatamantului la scolile din judet. Generalul de la Inspectoratul Scolar Gorj, Ion Isfan, spune ca nu mai este timp pana la finele lunii decembrie pentru organizarea si punerea la punct a unui concurs si ca, cel mai probabil, abia de anul viitor se poate discuta de asa ceva.

Unitatile de invatamant din judet vor fi conduce in continuare de directori plini si adjuncti care nu si-au castigat functia in urma sustinerii unui concurs ci prin detasare. Astfel, in fruntea unitatilor regasim oameni pusi pe criterii politice si in baza propunerilor facute de primari. Daca s-ar organiza un concurs ar incepe de sus in jos, in sensul ca primii care ar trebui sa sustina concursul ar fi inspectorul general Ion Isfan si Petre Nanu, adjunctul sau, numiti in prezent prin ordin de ministru. Ambii sunt pesedisti. La directori si la inspectorii scolari s-au mai procedat mici schimbari si mutari la inceputul anului scolar. Ion Isfan spune ca nu se pune problema organizarii unui concurs anul acesta si ca abia de anul viitor se va putea discuta despre asa ceva. Pana acum cativa ani concursurile se organizau de regula in martie-aprilie sau octombrie-noiembrie. "Acum nu se mai organizeaza concurs, la anul. Nu mai e timp fizic. In ianuarie-februarie zicea domnul ministru. Ministerul face lucrurile astea, nu noi, inspectoratele scolare", a declarat Ion Isfan, inspectorul general al ISJ Gorj.

La nivelul judetului ...

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Pandurul ]

Materiale electorale, impartite in minerit

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:28

Materiale electorale, impartite in mineritPixuri, brichete, calendare si pliante cu Victor Ponta au fost puse de sefii administratiei in salile de apel ale minerilor de la Jilt Sud, UMC Tismana, dar si in alte subunitati din Complexul Energetic Oltenia.

Minerii spun ca acestea au fost aduse de un sofer de la Divizia Miniera si date sefilor din cariera sa le imparta. Acestia nu le-au dat direct minerilor, doar le-au pus in salile de apel, acolo unde acestia se strang la intrarea si iesirea din schimb. Responsabil cu impartirea materialelor la Jilt a fost administratorul Constantin Ciorecan. Acesta se jura ca nu a facut asa ceva.

"Nu este adevarat, cum sa fac eu asa ceva", spune Ciorecan. In acelasi timp, liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, spune ca nu a vorbit cu directorii din minerit despre sustinerea la alegeri. "N-am participat la nicio intalnire cu directorii din minerit, nu am cunostinte de faptul ca vreun membru PSD la nivel de conducere s-a intalnit cu vreun director sa faca apel sa determine minerii sa voteze PSD. Eu personal nu cunosc acest lucru", a declarat Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj. (M.B.)

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Pandurul ]

Ce masuri a luat Dan Diaconescu pentru a castiga in Gorj

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:28

Ce masuri a luat Dan Diaconescu pentru a castiga in GorjRobert Filip este noul presedinte interimar al PP-DD Gorj, potrivit unui anunt facut marti la Targu Jiu de fondatorul partidului, Dan Diaconescu, aflat la Gorj in campanie electorala. Presedintia organizatiei judetene a fost asigurata in ultimele luni de prim-vicele national Diana Voiculescu, dupa inlaturarea Niculinei Mocioi, care s-a opus aliantei cu PSD. Diaconescu spune ca Robert Filip trebuie sa scoata 30% in Gorj la alegerile din 2 noiembrie.

Dan Diaconescu s-a intalnit ieri cu circa 30 de simpatizanti ai PP-DD, la sediul partidului din Targu Jiu. El a venit la Targu Jiu alaturi de presedinta partidului Simona Man, prim-vicepresedintele Diana Voiculescu si secretarul partidului Liviu Neagu. Dan Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca Robert Filip, vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj, va fi presedintele interimar al PP-DD Gorj. Robert Filip trebuie sa scoata pentru PP-DD 30%. "Vi-l prezint pe noul sef al organizatiei judetene, domnul Robert Filip. E o noua desemnare a noastra in fruntea sefiei judetene, in functie de meritele sale", a anuntat Dan Diaconescu.

Diaconescu spera ca va lua 20% la nivel national, iar in Gorj cam cat a luat si la parlamentare, 30%. "Noul presedinte sa faca ce este nevoie ca domnul Ponta sa nu devina presedinte. In cazul in care domnul Ponta nu va deveni presedinte, PSD il va schimba din functie si automat va pierde totul. Nu ne dam inapoi de la nimic". DD nu a scapat ocazia de a-l taxa pe spionul Ponta. "Nimeni in ...

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Pandurul ]

Ilegalitate cu repetitie in Consiliul Local Targu Jiu

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:28

Ilegalitate cu repetitie in Consiliul Local Targu JiuPartidul Social Democrat vrea sa comita o noua ilegalitate in Consiliul Local Targu Jiu. Dupa decesul lui Ioan Roman Barbuti, consilier PSD, conducerea partidului vrea sa o promoveze pe Claudia Tulpan, desi pe lista de supleanti a fostei USL urmeaza doi liberali. Presedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat insa ca pesedistii vor trebui sa respecte lista de supleanti, in caz contrar vor raspunde in fata legii.

PSD Gorj vrea sa sara peste cei doi penelisti aflati pe lista de supleanti a USL din 2012 si sa ii dea fotoliul de consilier local unei pesediste, Claudia Tulpan. "Va trebui sa purtam discutii atat cu conducerea Partidului National Liberal, organizatia Gorj, cat si cu conducerea Partidului Conservator. In urma discutiilor, bineinteles, se va stabili cine va fi persoana care va fi promovata in Consiliul Local al municipiului Targu Jiu. Sunt doua persoane care sunt membre ale partidului liberal, urmeaza un membru al partidului social democrat. Pentru ca Ioan Roman Barbuti era membru PSD, noi speram ca inca o data colegii nostri liberali sa inteleaga acest lucru si sa faca posibila accederea in consiliul local a social democratului", a declarat Aurel Popescu, presedinte PSD Targu Jiu.

Culmea, desi ei vor sa incalce legea, pesedistii fac apel la decenta din partea liberalilor. "Ne asteptam la decenta si la intelegere pentru ca noi am avut o intelegere ca daca cineva de la un partid paraseste acel partid atunci sa fie promovat un consilier de la acelasi partid. Sa ...

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Pandurul ]

Doi lideri sindicali audiati in dosarul "masa calda"

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:27

Doi lideri sindicali audiati in dosarul "masa calda"Liderul sindical de Cariera Rosiuta, Nelu Rosca, si vicepresedintele USMO Constantin Ureche au fost chemati ieri la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu. Acestia au fost solicitati sa dea explicatii in calitate de martori, anchetatorii dorind sa afle mai multe informatii legate de dosarul "Masa calda".

La iesirea de la audieri, sindicalistul Nelu Rosca a spus ca a fost intrebat despre decontarea mesei calde in cariera. "Am fost audiat ca martor in acest dosar cu mesele calde. Daca cunosc decontarea sau nedecontarea, participarea sau neparticiparea unora sau altora. Acest lucru l-am spus domnului procuror si atat. Nu ma simt vinovat. De ce? Ca am mancat cald in timpul programului? N-am nicio vinovatie. Nici n-am detinut functii care sa mi se poata atribui anumite lucruri si nu cred ca sunt vinovat, eu in primul rand, dar nici altii", a declarat Nelu Rosca.

Constantin Ureche este si inspector social la cariera Lupoaia. Sindicalistul spunea inainte de audieri ca nu cunoaste motivele pentru care a fost chemat de procurori. Nu doar cei doi sindicalisti au fost audiati ieri. Explicatii in fata organelor de cercetare a trebuit sa dea si o angajata a Carierei Rosiuta din Departamentul Resurse Umane.

In luna septembrie procurorii au deschis o ancheta cu privire la contractul de masa calda acordata minerilor, prejudiciul estimat fiind de 2.8 milioane de lei. Politistii au spus ca printre mineri au fost hraniti si fotbalistii de la Minerul Motru. Fostul ...

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Pandurul ]

A murit carbonizat in casa din Targu Jiu

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:27

A murit carbonizat in casa din Targu JiuUn batran din Targu Jiu, domiciliat la o casa de pe Calea Severinului, a murit ieri a pranz carbonizat in propria sa locuinta, casa luand foc de la o soba pe care omul isi pusese niste haine la uscat. Flacarile nu au fost unele uriase, dar fumul provenit de la niste cauciucuri bagate de acesta in soba a contribuit la moartea acestuia, pompierii fiind cei care vor stabili cauzele exacte ale nenorocirii.

Ion Boca avea 70 de ani si locuia la marginea orasului impreuna cu fiul sau, ieri in jurul pranzului tanarul plecand de acasa cu treaba pentru vreo jumatate de ora. La intoarcere a gasit echipaje de pompieri, salvare, politisti si vecini panicati. Casa lui luase foc, iar in ea se afla si tatal sau, vecinii fiind primii care au incercat sa ajute la stingerea focului, in lipsa proprietarului. "Cand ajunsei eu aici era fum peste tot. Sparsei prima usa, de la intrare, o scosei afara, dupa care intrai in casa pe burta. Era fum mult si foc, luase foc si tavanul, iar pe el nu il puteam vedea. Am adus apa cu galetile si am intins si un furtun, dar degeaba ca era prea putin", a povestit Nicolae Vugigeica, un vecin al batranului.

O vecina care plangea in hohote avea si ea propria suparare pentru ca vazuse fumul, dar nu i-a dat importanta. "Eu am vazut ca imi intra fum in bucatarie, ca aveam geamul deschis. Am zis ca el o fi bagat cauciucuri pe foc, ca mai obisnuia, dar era altceva. Eu cred ca el a fost si baut si cu atata fum in casa nu a mai avut nicio scapare", a spus femeia. ...

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Pandurul ]

Procesul Ramescu a inceput cu schimbarea declaratiilor acuzatoare

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:27

Procesul Ramescu a inceput cu schimbarea declaratiilor acuzatoareProcesul in care primarul de la Slivilesti, Sorin Bucurescu, este judecat alaturi de omul de afaceri motrean Mihai Ramescu, dar si de sotia acestuia, Maria, si o subordonata a sa de la Primarie, Alexandra Loghin, a inceput ieri la Judecatoria Targu Jiu.

Toti cei patru inculpati au venit in fata judecatorului Claudiu Margulescu si au spus propriile versiuni despre faptele de care ii acuza procurorii, audierea lor facandu-se la o zi dupa ce edilul a pierdut la Curtea de Apel Craiova procesul prin care cerea stramutarea judecatii de la Targu Jiu. Magistratii din Banie i-au respins lui Bucurescu solicitarea respectiva, mai ales ca primarul nu prea avea ce motive sa invoce pentru a-i convinge pe judecatori sa-i mute procesul de la Targu Jiu, instanta gorjeana aprobandu-i pe parcursul ultimelor luni cam toate solicitarile depuse de acesta.

Functionara primariei si-a schimbat declaratia

La audierile de ieri toti cei patru inculpati au trebuit sa spuna cum au fost implicati in afacerea de 680.000 de lei pe care sotii Ramescu au facut-o cu Complexul Energetic Oltenia, prin fosta SNL Oltenia, acestia fiind stramutati din Slivilesti pentru o constructie pe care nu au prea avut-o acolo, dar pentru care au incasat bani frumosi. Cea mai surprinzatoare declaratie a facut-o Alexandra Loghin, angajata primariei declarand ca nu mai recunoaste nimic din ceea ce a spus in fata procurorului de caz. Dupa ce i s-a adresat judecatorului Margulescu de cateva ori cu apelativul "domnule ...

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Pandurul ]

Roman, golgheterul unei echipe aflate la retrogradare

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:27

Roman, golgheterul unei echipe aflate la retrogradarePandurii au marcat in acest sezon 13 goluri, aproximativ jumatate dintre acestea fiind inscrise de Mihai Roman.

Atacantul Mihai Roman a ajuns la sase goluri marcate pentru Pandurii in noul sezon, fiind golgheterul echipei in acest moment si al treilea marcator al Ligii I intr-un clasament neoficial al numarului de goluri marcate. Dar chiar si asa, echipa sa, Pandurii se afla pe un loc retrogradabil. (A.A.)

Sport / stiri Sport12 vizite[ Pandurul ]

Selectie pentru centrul de excelenta al Olteniei

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:27

Selectie pentru centrul de excelenta al OltenieiFederatia Romana de Fotbal a organizat o selectie, la Targu Jiu, pentru realizarea a opt centre regionale de excelenta, printre care unul si in Oltenia. Au participat 52 de copii nascuti in anul 2000 din judetele Gorj, Dolj, Mehedinti.

Prima faza a actiunii de selectie a avut loc ieri. Referentul zonal pentru zona Gorj-Valcea este Ion Alecu, iar pentru Dolj-Olt-Mehedinti, Dandu Ustabaceff. In prima faza vor fi selectati 25 din cei 52 de copii. Pandurii a fost reprezentata la aceasta actiune de directorul centrului de copii si juniori, Mihai Stelescu, de antrenorul grupei de juniori 2000, Constantin Frimu, dar si de directorul sportiv al clubului, Robert Balaet in timp ce Asociatia Judeteana de Fotbal Gorj a fost reprezentata de secretarul general Emanoil Popescu dar si seful Comisiei Tehnice, Marius Zgovancu. (A.A.)

Sport / stiri Sport5 vizite[ Pandurul ]

Podul de la Telesti, practicabil de saptamana viitoare

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 05:26

Podul de la Telesti, practicabil de saptamana viitoarePodul care face legatura intre Telesti si Somanesti va fi receptionat saptamana viitoare. Autoritatile locale spun ca podul ar fi putut deveni functional de cateva zile in conditiile in care nu ar fi plouat, conditiile meteorologice nefavorabile intarziind punerea covorului asfaltic.

"Lucrarile la podul de peste raul Tismana sunt aproape de finalizare. In aceste zile se toarna covorul asfaltic si speram ca pana vineri podul va fi gata. Daca nu ar fi plouat, podul era deja terminat. Se va putea circula pe acest pod incepand de saptamana viitoare, dupa ce va fi facuta receptia", a declarat Romulus Bildea, primarul de la Telesti. Desi lucrarile au fost sistate aproape doi ani din cauza ca nu au fost alocate fonduri pentru plata datoriilor, acum autoritatile locale spun ca sunt cu platile la zi existand banii necesari pentru a achita constructorul.

Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 2,5 milioane de lei. "Nu vom mai avea probleme cu plata lucrarilor. Ar mai fi cam 500 de mii de lei de dat constructorului, avem banii respectivi, suntem cu platile la zi, iar ultima plata o vom face dupa receptia finala", a mai precizat Romulus Bildea. Podul are 100 de metri lungime si 9 metri latime, putand deservi inclusiv pentru traficul greu. "Consideram ca finalizarea acestei investitii este o realizare pentru noi intrucat face legatura intre locuintele din Somanesti, terenurile agricole si comuna Telesti. Pentru a se ajunge in Somanesti se ocoleste cu 7 kilometri, pe Calnic", ...

Business / stiri Business32 vizite[ Pandurul ]

Andreea Paul: Ciurel a concesionat carbunele pe 40 de ani

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:28

Andreea Paul: Ciurel a concesionat carbunele pe 40 de aniPrim-vicepresedintele PDL, deputata Andreea Paul, a lansat o acuzatie foarte grava in ceea ce priveste activitatea de la Complexul Energetic Oltenia. Ea spune ca sunt informatii potrivit carora directorul general al companiei, Laurentiu Ciurel, ar fi concesionat pe 40 de ani carbunele catre o firma din Canada.

Este vorba despre firma Envidity Energy SRL, cu capital strain. "In spatiul public a aparut informatia ca in septembrie 2014 CEO ar fi dat in concesiune pe 40 de ani carbunele catre Envidity Energy SRL, sucursala a firmei din Canada. Intrebat despre acest lucru la Conferinta Mediafax din 30 septembrie 2014, ministrul pentru energie, Razvan Nicolescu, nu a negat, afirmand doar ca nu comenteaza informatiile", sustine Andreea Paul.

Acesta este un subiect pe care compania energetica trebuie sa-l lamureasca mai ales ca exista dovada unei discutii intre CE Oltenia si Envidity Energy. Pandurul a scris saptamana trecuta ca Directoratul CE Oltenia a avut pe ordinea de zi in octombrie amanarea discutarii notei privind "contractul de vanzare de carbune si de localizare a facilitatii de transformare a carbunelui in lichide pure intre CE Oltenia, in calitate de vanzator, si compania Envidity Energy SRL, in calitate de cumparator". (M.B.)

Actualitate / stiri Actualitate63 vizite[ Pandurul ]

Nanu Mic: PSD nu ne-a promis nimic! Carciumaru: Exista un protocol!

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:27

Nanu Mic: PSD nu ne-a promis nimic! Carciumaru: Exista un protocol!"PSD nu ne-a promis nimic, pentru ca nu am stat de vorba cu nimeni", sustine unul din liderii de sindicat afiliati de Federatia "Univers", care a semnat comunicatul de sustinere pentru Victor Ponta. Aurel Nanu Mic spune ca liderii de sindicat au facut doar o recomandare. Acesta este contrazis de presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, care spune ca exista un protocol semnat intre parti. Cu sau fara protocol, un alt sindicalist afiliat la Univers, Constantin Cretan, spune ca sindicatele trebuie sa ramana apolitice.

Gabriel Caldaruse, Eugen Iovan, Nelu Rosca, Aurel Nanu Mic, Adrian Marciuc, Nicolae Badita si Dorinel Licurici, lideri sindicali din CE Oltenia, afiliati la Federatia "Univers", au semnat vineri un comunicat de presa prin care isi anunta sustinerea pentru candidatul Victor Ponta. Din document lipseste semnatura lui Ion Ruset, care a spus ca nu mai face declaratii pana pe 20 noiembrie. Ieri, un singur semnatar al comunicatului a raspuns la telefon, pentru a spune ce a promis Ponta sau PSD in schimbul sustinerii. Surprinzator, PSD nu a promis nimic!

"Nu a primit nimeni nimic, pentru ca nu am stat de vorba cu nimeni. Am facut o recomandare colegilor mei din sindicat si atata tot", a spus Aurel Nanu Mic, liderul sindical de la CET Craiova II. Acesta vrea de la guvern pastrarea locurilor de munca si modificarea legislatiei, astfel incat Complexul Oltenia sa aiba mai mult loc in piata de energie.

Carciumaru: S-a semnat un protocol

Florin Carciumaru, liderul ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Pandurul ]

Sfidarea legii in Consiliul Local Targu Jiu

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:27

Sfidarea legii in Consiliul Local Targu JiuLiberala Emilia Horhoianu si pesedistul Mihai Gherghe raman consilieri locali la Targu Jiu, desi Institutia Prefectului a stabilit ca validarea acestora nu a fost legala. Cei doi supleanti din lista USL nu ar fi avut semnaturile liderilor PNL, PSD si PC.

Consilierii municipali au respins raportul Institutiei Prefectului, careia nu-i mai ramane decat sa atace hotararile in Contencios Administrativ. Intre timp a mai fost vacantat un loc de consilier local, dupa decesul lui Ioan Roman Barbuti.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Targu Jiu de ieri s-au aflat si doua hotarari privind respingerea solicitarii Institutiei Prefectului de revocare a hotararilor din luna iulie privind validarea mandatului de consilier local al liberalei Emilia Horhoianu, respectiv al pesedistului Mihai Gherghe.

In cazul Emiliei Horhoianu, care era prima pe lista de supleanti a USL, Prefectura a spus ca numirea nu s-a facut conform legii, pentru ca validarea mandatului nu are semnatura sefilor celor trei partide politice care au constituit alianta. Semnatura PNL nu era a presedintelui Dian Popescu, ci a secretarului coordonator Virgil Dragusin. "Din statutul Partidului National Liberal rezulta clar ca secretarul coordonator face parte din organul de conducere si poate sa confirme, in scris, faptul ca doamna Horhoianu Emilia mai face parte din PNL", se arata in punctul de vedere al primariei Targu Jiu.

Abuzul unui lider de partid, validat de consilieri

Daca validarea Emiliei Horhoianu ...

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Pandurul ]

Scaun vacant in Consiliul Local Targu Jiu

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:27

Scaun vacant in Consiliul Local Targu JiuConsilierii municipali au luat ieri act de incetarea mandatului de consilier local al lui Ioan Roman Barbuti, care a decedat saptamana trecuta, rapus fiind de o boala cumplita la doar 66 de ani. Sedinta de Consiliu Local de luni a inceput cu un moment de reculegere in amintirea celui care a fost Ioan Roman Barbuti.

Primarul municipiului Targu Jiu a spus ca nu stie cine ii va lua locul de consilier in cadrul Consiliului Local. "Prea devreme sa discutam despre cine va fi, cum va fi. Imi pare rau ca am fost pusi in situatia de a declara astazi locul vacant. Vedem ce se va intampla pe parcurs. Nu stiu cine este pe lista, nici nu stiam ca este pe ordinea de zi", a declarat primarul Florin Carciumaru.

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Pandurul ]

Fosti politisti, obligati la daune imense catre IPJ Gorj

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:27

Fosti politisti, obligati la daune imense catre IPJ GorjFostul sef de la Politia Rutiera, Dumitru Milosteanu, trebuie sa plateasca in solidar cu fosti subordonati ai sai aproape 800.000 de lei catre IPJ Gorj. Decizia finala a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, dupa un proces inceput in 2007. Sentinta are legatura cu un dosar penal in care fostii politisti au fost acuzati de inmatricularea ilegala a unor autoturisme, in anii 1996-1997.

Sentinta de acum a fost data intr-un proces care a inceput pe 30 august 2007 la Tribunalul Gorj. Politia a cerut recuperarea prejudiciului de la inculpati si, dupa 22 de termene, pe 19 decembrie 2013, instanta a decis ca IPJ Gorj va fi despagubit. "Admite actiunea. Obliga paratii in solidar la plata sumei de 772,724 lei fata de reclamant", a decis instanta.

Verdictul a fost contestat la Craiova, la Curtea de Apel si, mai apoi, la Inalta Curte, demersurile fostului colonel Dumitru Milosteanu fiind sortite esecului. El a fost pus sub acuzare de procurori intr-un dosar ce i-a vizat si pe fostii sai colegi Serghiuta Renti Calinescu, Alexandru Marin si Gheorghe Stoichita, creierul intregii afaceri fiind Cornel Marin Milan. Cel din urma era ajutat de Claudiu Stroe si Mielu Paraschiv in comiterea ilegalitatilor, el fiind cel care s-a ocupat de inmatricularea ilegala a 43 de autoturisme de lux furate cel mai adesea din state vestice, inmatricularea facandu-se in perioada anilor 1996 - 1997 la Gorj.

Cu ani in urma, instantele de judecata stabileau ca Milosteanu sa nu fie ...

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Pandurul ]

Sef de obste, condamnat pentru brazi taiati ilegal

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:27

Sef de obste, condamnat pentru brazi taiati ilegalFostul presedinte al Obstii de Mosneni din Satele Grui-Arseni, Dumitru Barbuti, nu a prea avut motive ieri sa isi serbeze ziua numelui, Curtea de Apel de la Craiova decizand condamnarea sa la inchisoare cu suspendare intr-un dosar ce viza taierea ilegala a catorva brazi.

Magistratii din Banie l-au condamnat pe acesta la 1 an, 9 luni si 10 zile de arest pentru infractiuni silvice, executarea fiind inlocuita cu un termen de incercare de doi ani. In acest interval, inculpatul are obligatia sa anunte orice schimbare de domiciliu, sa anunte orice deplasare mai lunga de 5 zile, sa isi justifice mijloacele de existenta, judecatorii stabilind ca el sa nu mai plateasca prejudiciul de aproape 4000 de lei catre Romsilva, asa cum stabilise initial Judecatoria Targu Jiu.

Instanta gorjeana decisese in vara anului trecut o pedeapsa de trei ani cu suspendare pentru Barbuti, executarea fiind inlocuita cu un termen de incercare de cinci ani. Fostul presedinte de Obste, in varsta de 62 de ani, a fost trimis in judecata dupa un ping-pong cu dosarul intre magistrati si procurori, instantele dispunand de trei ori Parchetului sa inceapa urmarirea penala in acest dosar. Procurorii au decis scoaterea de sub urmarirea penala, judecatorii au cerut inceperea urmaririi penale si, in cele din urma, s-a ajuns la sentinta de acum. Barbuti a negat mereu ca ar fi comis vreo ilegalitate, el fiind insa gasit vinovat pentru taierea ilegala a unui camion de brazi. Opt arbori au fost pusi la pamant fara ...

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Pandurul ]

Grigoras se teme ca-si pierde serviciul, Pandurii de retrogradare

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 05:27

Grigoras se teme ca-si pierde serviciul, Pandurii de retrogradarePetre Grigoras a venit in aprilie la CS Pandurii, iar dupa 12 etape a adus echipei 11 puncte si un loc 14 in clasament. Grigoras se teme ca-si va pierde serviciul, dar dinspre conducerea CS Pandurii nu apar semnale ca ar mai provoca "un soc la echipa".

Secunzii lui Grigoras se plangeau ca-si vor piere locul de munca, dupa ce Pandurii a fost invinsa cu 3-2 de Dinamo, in prelungiri. Petre Grigoras spune ca orice e posibil. "In orice moment anumite greseli iti pot pune in pericol cariera si serviciul. Ceea ce e posibil. Sunt 12 etape, ai 11 puncte si daca continuam la fel se poate intampla orice", a declarat acesta dupa meci. Tehnicianul pandurilor spune ca jocul a fost mai bun, dar au avut ghinion. "Suntem in crestere, dar punctele raman la adversari de cele mai multe ori si asta ma nelinisteste si sunt putin trist, am vazut jucatori in lacrimi dupa joc, pentru ca s-au simtit dezavantajati", a mai spus antrenorul Petre Grigoras. El a fost deranjat de unele decizii ale arbitrilor, dar s-a abtinut pentru ca abia revenise pe banca pandurilor, dupa o suspendare pentru patru etape si o amenda de 10.000 de lei, dupa meciul cu Astra Giurgiu. "Suntem intr-o zona periculoasa, nu cred ca meritam sa fim acolo dupa jocul pe care il avem. Meritam cel putin un punct. (...) Am avut penalti clar la Predescu. Intreb, dar fara sa fiu agresiv, de ce nu s-a dat acel penalti?! Raspunsul lor a fost foarte simpatic: ati avut multe ocazii, de ce nu ati marcat din acele ocazii? Deja am stat patru ...

Sport / stiri Sport16 vizite[ Pandurul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima