Rezultatele 181 - 210 din 1000 (0.315 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Conducta de apa, deviata din cauza UM Sadu

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:27

Conducta de apa, deviata din cauza UM Sadu Pentru ca mai-marii de la Uzina Mecanica Sadu nu au mai permis trecerea conductei de aductiune a localitatii prin incinta unitatii, constructorul trebuie sa faca acum o deviere de la traseul initial. Fiind o lucrare suplimentara, modificarea inseamna bani. Aproape 90 mii lei trebuie sa plateasca societatea Aparegio constructorului pentru lucrarile de montare a conductei si de derocare cu explozibil.

Lucrarile se realizeaza de catre SC Danex Consult SRL si SC Aqua Montaj SRL, consortiul de firme care s-a ocupat si inca se mai ocupa de modernizarea statiei de tratare a apei, investitie de peste 5,5 milioane de lei. Desi aceste lucrari trebuiau finalizate inca din 2012, conducerea Apargio spune ca nu s-a putut respecta termenul pentru ca statia functioneaza in permanenta, lucrarile desfasurandu-se in paralel. Acum, societatea Apargio a fost nevoita sa scoata la licitatie lucrari suplimentare la aceasta statie, asta pentru ca cei de la Uzina Mecanica Sadu nu au mai dorit ca sistemul de alimentare cu apa al populatiei sa traverseze unitatea. Lucrarile suplimentare presupun montarea a 350 metri liniari de conducta de aductiune pentru intregirea traseului intre Statia de tratare Sadu I si punctul de racord cu conducta de distributie, dar si lucrari de derocare pe o lungime de 270 metri liniari, cu folosirea de explozibil, pentru executarea transeei de montare a conductei de aductiune pe noul traseu. "Initial, statia de tratare a apartinut uzinei, cu tot ce insemna aductiuni, a ...

Actualitate / stiri Actualitate 43 vizite [ Pandurul ]

Farcasesti: Camin cultural dotat cu aparatura de climatizare

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:27

Caminul Cultural "La Vultur" din comuna Farcasesti va fi dotat cu aparate de aer conditionat. Astfel, cei prezenti la diverse evenimente, dar si cursantii claselor de dans vor putea sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Noua aparatura de climatizare va fi montata in zilele urmatoare.

Administratia locala din comuna Farcasesti si-a propus sa transforme Caminul Cultural " La Vultur " intr-un spatiu util, modern si elegant, care sa ofere cetatenilor comunei confortul si utilitatea de care au nevoie. Din acest motiv, in perioada imediat urmatoare se vor monta aparate de aer conditionat, cu aer rece si cald, astfel incat tinerii care participa la cursurile de dans, dar si cetatenii care vor lua parte la tot felul de evenimente, sa poata beneficia de conditii optime. Dupa finalizarea grupului social si racordarea acestuia la reteaua de apa, spatiul va putea fi inchiriat pentru diferite evenimente, de la nunti, botezuri si pana la majorate.

Investitiile continua in comuna Farcasesti. In spatele caminului a fost turnata o platforma bituminata pe o suprafata de 500 mp, iluminata cu 3 proiectoare, care se doreste a fi folosita ca spatiu de joc popular, iar in continuarea ei urmeaza realizarea unui spatiu pentru picnic cu tot ce este necesar. Vor fi montate gratare, bancute, un foisor, astfel incat localnicii sa se poata bucura din plin de un spatiu de relaxare si sa participe la partide de sah, table sau remi. Totodata, primarul comunei Farcasesti, Danut Balu, ...

Actualitate / stiri Actualitate 15 vizite [ Pandurul ]

Oficial! Dos Santos si Elton da Silva au parasit Pandurii

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:27

Echipa lui Petre Grigoras este si mai slaba dupa ce doi dintre jucatorii pe care ii dorea nu au ramas la Pandurii. Alex dos Santos si Elton da Silva erau la final de contract si au plecat de la Pandurii la alte echipe, unde ofertele au fost mai bune. Dos Santos a venit la Pandurii in august 2013, semnand contract pentru un an, iar mijlocasul Elton da Silva a ajuns la Pandurii in octombrie 2013, tot pentru un an. Cert este ca singura noutate de la Pandurii este Silviu Pana, luat sub forma de imprumut de la Chiajna.

Ieri, Grigoras a plecat in stagiul de pregatire de la Sibiu cu Pedro Mingote, Razvan Stanca, Michal Gliwa, Marian Pleasca, Bogdan Ungurusan, Paraskevas Christou, Ionut Rada, Erico da Silva, Razvan Negrescu, Marko Momcilovic, Ionut Constantin, Paul Anton, Alexandru Dan, Cornel Predescu, Nicandro Breeveld, Silviu Pana, Alin Buleica, Viorel Nicoara, Alexandru Ciucur, Deivydas Matulevicius.

Prunariu nu a gasit jucatori ieftini

Din lot nu fac parte Elton da Silva si nici dos Santos, desi conducerea dadea asigurari ca cel din urma va reveni la echipa. Presedintele executiv al Pandurii, Eugen Parvulescu, a confirmat plecarea celor doi jucatori. "Din pacate Alex dos Santos cat si Elton da Silva au semnat contracte cu alte echipe, respectiv CFR Cluj si o echipa din prima liga portugheza Alex dos Santos. Erau doi jucatori care speram ca ne ajuta in realizarea obiectivului, dar incercam sa gasim alte solutii si cu siguranta pana la startul campionatului vom gasi ...

Sport / stiri Sport 6 vizite [ Pandurul ]

Juniorii de la Pandurii, promovati in Liga a doua

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:27

Juniorii de la Pandurii, promovati in Liga a doua Mai multi juniori de la Pandurii ar putea ajunge la echipe din Liga a II-a, a declarat directorul sportiv Robert Balaet. Clubul a prelungit contractele celor 8 jucatori care au terminat junioratul in aceasta vara si care au contribuit la clasarea pandurilor pe locul 4 in campionatul national de juniori A. Este vorba despre Ionut Trocan, Razvan Negrescu, Andrei Sendroiu, Bogdan Danaricu, Alin Predescu, Constantin Cocina, Rodemis Trifu si Cosmin Birlan. Ei au semnat noi intelegeri valabile pana in iunie 2017. Acum, unii dintre ei ar putea trece la nivelul urmator. "Astept cu nerabdare reunirea lotului programata pentru data de 7 iulie, lotul o sa mai fie completat cu jucatori pe posturile pe care avem nevoie. Probabil datorita faptului ca avem mai multe oferte de la Divizia B pentru acesti jucatori, vom vedea care dintre ei pot sa mearga in sezonul urmator la un nivel superior, la nivelul ligii a doua", a declarat Robert Balaet pentru site-ul oficial al clubului. (A.P.)

Sport / stiri Sport 14 vizite [ Pandurul ]

CE Oltenia: A inceput a treia taiere de salarii la TESA

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:27

CE Oltenia: A inceput a treia taiere de salarii la TESA Reorganizarea TESA anuntata de directorul general al CE Oltenia, Laurentiu Ciurel, ca fiind finalizata in luna mai este in toi. Angajatii TESA semneaza in aceste zile, vrand-nevrand, pentru a treia oara reducerea salariilor si mutarea pe alt post. Prin semnarea acestui aditional sute de angajati din sectorul de executie renunta la sume cuprinse intre 100 si 600 de lei.

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, declara acum cateva luni ca reorganizarea TESA a fost finalizata. El spunea atunci ca peste 800 de salariati TESA vor fi transferati pe alte posturi, in productie. In realitate acest lucru nu s-a intamplat si abia acum ajung la semnat actele aditionale. Asemenea celorlalte reorganizari din CE Oltenia, nici acum angajatii nu au fost informati cu privire la planurile companiei si au primit direct decizia de mutare pe alt post. Altii nu au primit nici macar decizia si nu stiu nici acum unde vor lucra. "Le-a venit tuturor salariatilor de la TESA sa semneze actele aditionale. Au luat o hotarare in Directorat prin care salariatii sunt pe mai multe nivele. Acum se taie cate un nivel de salarizare de la fiecare. Fiecare a pierdut un nivel de salarizare, ceea ce inseamna 15-20% din salariu. Au spus ca reduc sute de posturi la TESA si acum au venit cu aditionalele la semnat. Le-au spus ca daca nu semneaza se gasesc altii care sa semneze", a explicat liderul sindical Dan Parvulescu.

Si Marin Golea, liderul de la Rovinari, stie despre noile taieri ..

Business / afaceri 25 vizite [ Pandurul ]

Ce sanse au minerii sa aiba venituri mai mari anul acesta

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:27

Liderii de sindicat din CE Oltenia vor sta la aceeasi masa pentru a discuta un act aditional la Contractul colectiv de munca. Dezmembrarea miscarii sindicale din CE Oltenia face ca aceste drepturi sa fie negociate cu o intarziere de o jumatate de an. Practic, tot ce vor obtine liderii la negocierile din iulie va fi acordat doar pana in decembrie. Liderul sindical Dan Parvulescu spera ca se va reusi negocierea unor drepturi pe o perioada mai mare de timp. In decembrie ar trebui sa inceapa negocierile pentru urmatorul contract colectiv de munca. Parvulescu spune ca vor cere cresterea salariilor si drepturile din pachetele de performanta.

Bugetul pe 2014 al companiei a fost aprobat, iar pana la inceperea discutiilor dintre lideri si administratie nu mai este mult. Deocamdata singurul lucru cert este ca aceasta comisie de negociere va avea 16 membri. Reprezentantii Federatiei Univers sustin ca organizatia lor va fi reprezentata de 12 membri, iar Federatia Nationala Mine Energie (FNME) de doi membri si inca doi de la celelalte organizatii sindicale. FNME se asteapta insa sa primeasca dreptul de a avea in comisie 4-6 membri.

Negocierile vin cu o intarziere de sase luni, iar potrivit lui Dan Parvulescu, FNME va cere o crestere a salariilor, cotele de carbune si energie si prima de sfarsit de an. Parvulescu a mai spus ca spera ca se va obtine posibilitatea de a negocia pentru o perioada mai lunga de timp. "Speram sa negociem pe o perioada mai lunga pentru ca pericolul este ...

Business / afaceri 28 vizite [ Pandurul ]

Magistrat nou la Tribunalul Gorj

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:26

Institutul National al Magistraturii a facut publice la sfarsitul saptamanii trecute rezultatele finale obtinute de procurorii si judecatorii din tara care au sustinut concursuri in ultima perioada pentru a promova la diferite instante sau parchete, la Gorj castigatorii anuntati fiind ...doar unul. Astfel, la Tribunalul Gorj va activa din toamna judecatorul Ramona Bianca Tufan, care a fost notata cu 7,40, la teorie, si 9.00 la practic, media acesteia fiind de 8.60. Magistratul provine de la Judecatoria Targu Jiu, anterior fiind procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj.

La Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj la care a lucrat Tufan in urma cu ceva vreme va munci de acum incolo procurorul Dan Marian Pena, notat cu media 9,325 la examenul organizat de INM. Acesta a activat in trecut la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti, precum si la cel de pe langa Judecatoria Horezu, unde a avut de cercetat disparitia unei fetite plecate spre casa bunicilor, cea mica nefiind gasita nici pana in prezent.

Actualitate / stiri Actualitate 47 vizite [ Pandurul ]

Probleme la Benzi Magistrale. Vor sa intre in greva foamei!

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:26

Problemele salariatilor de la fostul sector Benzi Magistrale continua! Mai multi salariati vor sa intre in greva foamei pentru ca nu au certitudinea locului de munca. Dupa desfiintarea sectorului Benzi Magistrale au fost formate patru noi sectii la Tismana, Poiana si Garla Mentenanta si Termocentrala Rovinari. Cei peste 200 de salariati au fost imprastiati prin toata compania. Desi reorganizarea s-a facut de mai mult timp, zeci de muncitori nu stiu nici acum unde vor lucra. Potrivit unor surse din companie, mai multi salariati vor sa intre in greva foamei pentru a convinge conducerea companiei sa renunte la presiunile asupra lor. Acum cateva luni, salariatii de la Benzi Magistrale au actionat conducerea companiei in instanta pentru acordarea unui spor de tura de 5%. Atunci, sefii din cariera exercitau presiune asupra angajatilor pentru a semna un tabel prin care renunta la actiunea in instanta, altfel pot ramane fara loc de munca. (M.B.)

Actualitate / stiri Actualitate 26 vizite [ Pandurul ]

Si-a incendiat casa pentru a se omori cu fete cu tot!

Marti, 24 Iunie 2014, ora 05:26

Si-a incendiat casa pentru a se omori cu fete cu tot! Putin de tot a lipsit ieri ca dorinta unui barbat din Danesti de a-si incheia socotelile cu viata sa nu devina o tragedie de care sa se vorbeasca pana la nivel de capitala, dupa ce individul cu pricina a dat foc locuintei socrilor sai, intentionand sa se omoare impreuna cu fetele sale minore. Cele mici au scapat insa tefere pentru ca nu au ascultat de indemnul parintelui lor, tipetele lor ducand si la salvarea acestuia.

Incidentul de ieri a avut loc in satul Barza, intr-un loc retras, casa lui Ion Amza fiind situata undeva la marginea localitatii, dar si la doi pasi de padurea din zona. Suparat ca el nu are de lucru, dar mai ales ca sotia a plecat in strainatate fara acceptul lui pentru a-si gasi o slujba, acesta a luat ieri cateva inghitituri dintr-o sticla de tarie, dupa care a decis sa isi incheie socotelile cu viata. S-a folosit de gazul din doua butelii pentru a "rezolva" problema cat mai repede, si-a chemat fetele langa el, dar acestea l-au refuzat, scapand tefere din toata nebunia respectiva.

Sotia sa este nepoata a primaritei din Berlesti, Maria Dumitrascu ajungand la Barza cat de repede a putut, dupa ce a aflat ce s-a intamplat acolo, ea fiind convinsa ca lipsa locurilor de munca genereaza astfel de situatii. "Nu sunt locuri de munca, e un adevar, si, atunci, ei se gandesc la ce poate fi mai rau pentru ei. El acum a deschis buteliile, a dat foc in casa, ca sa o distruga, si a chemat si fetele sa intre cu el acolo. Cea mare, care are 13 ani, si-a dat insa seama ...

Actualitate / stiri Actualitate 89 vizite [ Pandurul ]

Va mira? Modernizarea DN 66 nu se mai finalizeaza anul acesta!

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:27

Va mira? Modernizarea DN 66 nu se mai finalizeaza anul acesta! Oricat de mult a fost asigurat Victor Ponta la ultima si singura sa vizita pe anul acesta la Targu Jiu ca lucrarile de modernizare a DN 66, intre Rovinari si Bumbesti Jiu, dar si de la Bumbesti Jiu spre Petrosani, vor fi incheiate in mare parte anul acesta, soferii sunt informati ca se vor intalni cu muncitorii pe santier si anul viitor.

In campania electorala toti oficialii, de la ministrul transporturilor Dan Sova in jos, il informau pe seful Guvernului ca drumul va fi gata pana la venirea sezonului rece, dar, acum, lucrurile par sa stea altfel. Nici nu se putea altcumva atata timp cat, recent, chiar seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Narcis Neaga, constata ca pe santierul respectiv este "Adormirea Maicii Domnului".

Cu muncitori putini si utilaje insuficiente, firmele angrenate in lucrarile de modernizare nu au reusit sa recupereze decalajele ramase din anii trecuti si, in plus, constructorii dau vina si pe ploile abundente, de parca ar trebui sa fie permanent seceta ca sa poata ei lucra. Seful Sectiei Drumurilor Nationale din Gorj, Ion Tudor, spune ca avem insa sanse mari ca pana la toamna sa fie turnat un strat de asfalt, covorul de baza, astfel incat, in iarna, soferii sa nu mai dea in gropi. Pana atunci acestora nu le ramane sa faca decat ce au facut in ultimii ani, sa astepte linistiti la semafoare, sa nu-i injure pe guvernanti, indiferent de culoarea lor politica, si sa spere ca promisiunile ce le sunt facute nu reprezinta ...

Actualitate / stiri Actualitate 92 vizite [ Pandurul ]

Motru: Proiectul de realizare a caminului social, aprobat la finantare

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:27

Motru: Proiectul de realizare a caminului social, aprobat la finantare Vesti bune pentru cetatenii din Motru fara venituri si locuinta. Proiectul de modernizare si reabilitare a caminului social a fost aprobat spre la finantare in cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU). Urmeaza semnarea contractului de finantare si, in urmatoarele 12 luni, dupa stabilirea constructorului, lucrarile vor trebui incheiate. Circa 50 de familii nevoiase vor avea sansa sa obtina o locuinta la standardele Uniunii Europene, urmand ca autoritatile sa faca anchete sociale pentru a stabili cine vor fi beneficiarii.

Caminul social este locuit in prezent numai la parter, unde locuintele au fost reabilitate in anii trecuti. Circa 18 familii locuiesc deja acolo. Astfel, raman de reabilitat locuintele de la etajul I pana la etajul 4. "Caminul social, care era al cincilea pe lista proiectelor de infrastructura pe care le aveam aprobate in PIDU, a intrat in sfarsit in programul de reabilitare. Urmeaza ca zilele viitoare sa semnez contractul respectiv, care presupune reabilitarea a 80 de locuinte sociale pentru cei care nu au venituri, cei de la 416 si nu numai", a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Centru social la etajul I

Nu doar ca se va face reabilitarea cladirii, dar la unul dintre niveluri va fi amenajat si un centru social. "La etajul I se face un centru social in care vom avea medic, asistenti sociali, camere pentru femeile agresate, pentru lucruri care tin de familie. Se face o asistenta sociala asupra tuturor celor care nu au niciun ..

Actualitate / stiri Actualitate 22 vizite [ Pandurul ]

A intrat in greva foamei ca sa-si salveze copilul bolnav

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:27

A intrat in greva foamei ca sa-si salveze copilul bolnav Angajata Minprest, Ioana Bechenete, a intrat de vineri in greva foamei, suparata fiind pe conducerea CE Oltenia. Femeia spune ca administratia complexului se foloseste de terenurile sale si nu respecta intelegerea pe care au facut-o, de a o angaja si pe ea si pe sotul ei in cadrul companiei. Spera ca prin aceasta forma de protest sa sensibilizeze conducerea complexului. Un job in cadrul CE Oltenia ar ajuta-o sa contracteze un credit bancar, avand nevoie de bani pentru a suporta tratamentul fiului sau, care sufera de o malformatie la coloana.

Ioana Bechenete are peste 2 hectare de teren pe teritoriul exploatarii din zona Rovinari si spune ca nu a primit nimic de la CE Oltenia pentru ca-i sunt folosite aceste suprafete. Intelegerea a fost ca ea si sotul sau sa fie angajati in cadrul complexului, insa acest lucru nu s-a intamplat. In 2012 a fost angajata la Minprest, de fostul director al CE Rovinari Tiberiu Trotea. Acum, insa, spune ca nu mai poate face fata cheltuielilor din salariul mic pe care il ia de la Minprest. Este ingrijitor la curatenie si primeste lunar 600 de lei si 20 de tichete de masa. Are un fiu in varsta de 24 de ani care este bolnav si are nevoie de tratament in strainatate.

Cere conducerii complexului sa o angajeze, sperand astfel sa poata contracta un imprumut de la banca pentru a putea suporta cheltuielile. "Vinovata se face conducerea complexului, domnul director Ciurel. Am venit in 24 februarie si am discutat cu dumnealui. I-am explicat problemele, ...

Actualitate / stiri Actualitate 20 vizite [ Pandurul ]

Inspectorul de religie Stefan Vatafu si-a dat demisia

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:27

Inspectorul de religie Stefan Vatafu si-a dat demisia Stefan Vatafu si-a dat demisia din calitatea de inspector de religie inainte ca membrii comisiei de ancheta a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Gorj sa ia vreo decizie in privinta sa.

Demisia a fost depusa la mijlocul acestei luni, iar de aici inainte postul de inspector de religie ramane vacant. Acesta isi va continua activitatea in cadrul unui liceu din Targu Jiu, acolo unde este profesor.

Vatafu urma sa fie anchetat de comisia stabilita de generalul de la ISJ Gorj, Ion Isfan, dupa ce la inceputul acestuia an a solicitat dascalilor de religie din scoli sa-i transmita o situatie cu elevii care nu au religie ortodoxa, dar si alte informatii legate de situatia cultelor din scoli. Nu a mai asteptat rezultatul comisiei, luand decizia de a renunta de buna voie la calitatea de inspector scolar. Decizia sa ar fi putut fi influentata si de Patriarhia Romana, asta pentru ca s-a vehiculat ca inaltii prelati ai bisericii ortodoxe i-ar fi cerut sa demisioneze dupa ce acesta a declarat ca situatia pe care le-a cerut-o profesorilor de religie a fost solicitata si de Mitropolie.

Reprezentantii ISJ Gorj spun ca postul pe care acesta il ocupa a devenit vacant si ca, deocamdata, nu s-a discutat despre numirea unei alte persoane pe aceasta functie. "In urma infiintarii comisiei, domnul inspectorul Stefan Vatafu a inaintat o demisie care i-a fost aprobata incepand cu data de 16 iunie. Obiectul comisiei a ramas doar definitivarea acelei proceduri de postare pe site-ul ISJ Gorj. ...

Actualitate / stiri Actualitate 37 vizite [ Pandurul ]

Sindicalistii vor primi calendarul negocierilor. 16 lideri la discutii!

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:27

Sindicalistii vor primi calendarul negocierilor. 16 lideri la discutii! Negocierile pentru un act aditional la Contractul Colectiv de Munca (CCM) ar putea incepe intr-o saptamana. In urmatoarele zile organizatiile sindicale din CE Oltenia vor primi calendarul de negocieri, a explicat directorul Diviziei Energetice, Aurel Medintu. Acesta a mai spus ca revendicarile liderilor de sindicat vor fi luate in seama in functie de bugetul companiei. Cert este ca anul acesta fondul de salarii al companiei este mai mic, desi CE Oltenia are mai multi salariati.

Directorul din cadrul CE Oltenia, Aurel Medintu, a declarat ca la negocieri vor participa toate federatiile reprezentative si semnatare ale Contractului Colectiv de Munca. Este vorba despre Federatia Nationala Mine Energie, Federatia Nationala Univers, Federatia Energetica si Federatia Petrom. Fata de alte negocieri, la acestea vor participa si reprezentanti ai salariatilor deoarece sunt foarte multi salariati nesindicalizati. Insa reprezentantii salariatilor care nu fac parte din sindicate trebuie desemnati prin alegeri. "In prima faza se discuta cu reprezentantii tuturor organizatiilor sindicale, iar la cei nesindicalizati cu reprezentanti ai salariatilor", explica Medintu.

Solicitari

Negocierile vor incepe intr-o saptamana si liderii sindicali isi pun la punct lista cu doleante. Comisia de negociere este formata din 16 membri si, potrivit unor surse, 10 provin de la Federatia Univers. Si Federatia Univers, si Federatia Nationala Mine Energie, principalele organizatii din CE Oltenia, au cam ...

Business / afaceri 20 vizite [ Pandurul ]

Filip nu are motive sa creada in investitia chinezilor la Rovinari

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:27

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, nu are incredere ca investitia chinezilor la CE Oltenia va fi concretizata. Acesta se intreaba de ce nimeni nu a cerut nicio intalnire cu autoritatile locale sau vreun document de la primarie. Chinezii promit de mai multi ani construirea unui grup energetic, investitia fiind de un miliard de euro.

Filip a criticat si faptul ca despre aceasta investitie se discuta de ani de zile. "Nu pot decat sa fiu bucuros. Numai sa fie realitate, pentru ca atat de multi de pe esichierul politic s-au laudat. Va aduceti aminte de acum doi trei ani, de cand fostul director Tiberu Trotea pleca prin China, isi schimba costumele, dar hartiile nu s-au schimbat niciodata. Cel putin la primarie nu a aparut nimic oficial, sa ceara un document. Eu stiu ca o investitie se face atunci cand se ia legatura si cu primaria si se cere un certificat de urbanism, ceva", a declarat Dorin Filip la Radio Infinit.

Primarul mai spune ca nu crede ca se va face ceva pana nu vede un acord semnat cu chinezii. "E o mana cereasca sa inceapa aceasta investitie, m-as bucura, dar nu mai am incredere pana nu vad hartii luate de la mine de la primarie. Si la mine la primarie vin oameni si cer un loc de munca si tot o dam pe acesti chinezi care vin sa investeasca la noi, dar nu au mai aparut. Sa dea Dumnezeu sa nu fie o propaganda politica, faptul ca sunt alegeri prezidentiale si sa incepem sa mintim oamenii. N-a venit nimeni sa ne solicite nici macar la o intalnire, sa participam la ...

Actualitate / stiri Actualitate 14 vizite [ Pandurul ]

Cariera Rosia, amendata de Garda de Mediu

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:26

Cariera Rosia, amendata de Garda de Mediu La cariera Rosia nu se gestioneaza corespunzator deseurile. Cel putin asta este concluzia la care au ajuns inspectorii din cadrul Garzii de Mediu Gorj dupa ce au efectuat un control la depozitul de carbune al unitatii. Controlul inspectorilor de mediu s-a lasat si cu sanctiuni dupa ce in perimetrul depozitului s-au gasit mai multe gramezi cu deseuri menajere. Acum, conducerea unitatii trebuie sa suporte amenda care se ridica la cateva mii de lei. "Inspectorii de mediu au aplicat o sanctiune in cuantum de 5000 de lei la Cariera Rosia pentru abandonarea de deseuri menajere in spatii neautorizate din incinta unitatii. In zona depozitului de carbune au fost gasite mai multe gramezi cu gunoi menajer", a declarat Gheorghe Sanda, comisar sef in cadrul Garzii de Mediu Gorj.

Actualitate / stiri Actualitate 9 vizite [ Pandurul ]

Angajatii UEF Motru participa la constructia Mall-ului

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:26

Angajatii UEF Motru participa la constructia Mall-ului Circa 15 angajati ai Uzinei de Executie Foraje (UEF) Motru au fost detasati la Targu Jiu de catre conducerea unitatii. Acestia lucreaza la partea de constructie a noului centru comercial din municipiu, Shopping City Mall Targu Jiu, realizat de o companie sud-africana. Presteaza activitate acolo de circa 3 luni si vor continua in acest fel pana ce lucrarile vor fi finalizate.

Chiar daca unitatea executa lucrari de foraje, se pare ca si-a marit sfera de activitate si angajatii au fost pusi sa presteze si activitate ce tine de partea de constructii. Cel putin acesti salariati ai UEF Motru au de lucru, ar putea spune ceilalti angajati ai uzinei pana la 130, cati sunt in total, care nu prea au activitate in aceasta perioada. "Avem oameni pe la Mall, 10-15 oameni lucreaza zilnic acolo. Participa la lucrarile de constructii. Vor lucra acolo pana ce se finalizeaza lucrarile. Sunt detasati acolo inca din luna aprilie, e a treia luna", a declarat Ilie Petrescu, directorul UEF Motru.

Prea mult de lucru nu vor mai avea la noul centru comercial, asta pentru ca pana in toamna acestui an lucrarile trebuiesc finalizate.

Uzina se afla in momentul de fata intr-o situatie delicata, asta pentru ca lucrarile contractate pentru urmatoarea perioada sunt putine si nu aduc venituri prea mari la bugetul unitatii.

Business / afaceri 32 vizite [ Pandurul ]

CE Oltenia si alte firme din energie, sponsorii unui vice PSD

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:26

CE Oltenia si alte firme din energie, sponsorii unui vice PSD Complexul Energetic Oltenia, Romelectro si Meximpex sunt doar cateva firme care au sponsorizat anul trecut firma Codrutei Florescu, sotia vicepresedintelui de la Consiliul Judetean si PSD Gorj, Ciprian Florescu.

Pe lista apar si mai multe primarii. Datele apar in declaratia de interese depusa de Ciprian Florescu. Celalalt vicepresedinte, liberala Madalina Ciolocoi, nu a avut contracte cu statul. De remarcat ca vineri, 27 iunie, in sedinta CJ Gorj vor fi puse in discutie mandatele celor doi, PSD dorind revocarea Madalinei Ciolocoi si opozitia revocarea lui Florescu.

Intre cei doi vicepresedinti exista o diferenta din punct de vedere financiar, iar aceasta este categoric in favoarea pesedistului Ciprian Florescu. Sotia acestuia, Codruta Florescu, cunoscuta prezentatoare tv si de spectacole folclorice, are o firma care in cursul anului trecut a derulat mai multe contracte cu autoritati publice din judet, atribuite prin incredintare directa, de mentionat fiind ca mare parte din bani au mers la artistii care au evoluat pe scena. Astfel, Primaria Farcasesti a derulat un contract de 10.000 de lei cu firma "Cultadalis-Mar" SRL, pentru perioada 16 ianuarie - 15 martie 2013, precum si unul de 20.000 de lei, in septembrie, cand, de Sfanta Maria Mica in localitate sunt organizate spectacole de muzica populara.

Complexul Energetic Oltenia a derulat si el un contract de 20.000 de lei cu firma sotiei lui Ciprian Florescu, contractul fiind unul de sponsorizare, incheiat pe 26 ...

Actualitate / stiri Actualitate 50 vizite [ Pandurul ]

Pandurii a imprumutat un jucator de la Chiajna

Luni, 23 Iunie 2014, ora 05:26

Pandurii a imprumutat un jucator de la Chiajna Pandurii Targu Jiu l-a imprumutat pe mijlocasul Silviu Pana de la Concordia Chiajna. Pana ajunge la Pandurii dupa ce in sezonul trecut a evoluat, tot imprumutat, la Sageata Navodari, echipa ce a retrogradat. Marea dorinta a lui Pana este sa devina titular la Pandurii.

Mijlocasul central de 22 de ani a fost imprumutat pentru un an de Pandurii de la Concordia Chiajna. Pe tot parcursul perioadei de imprumut, Pandurii are o clauza de cumparare a jucatorului si de extindere a contractului acestuia pana in iunie 2017. Pana este un fost international de tineret al Romaniei, care a fost imprumutat de Concordia Chiajna la Sageata Navodari in returul sezonului trecut. La Navodari, mijlocasul a bifat 10 meciuri si 2 goluri si a evoluat toate cele 90 de minute in remiza de la Targu Jiu dintre Pandurii si Sageata, scor 0-0.

Presedintele executiv Eugen Pirvulescu spune ca aceasta tranzactie este primul transfer al Pandurii Targu Jiu. "Am reusit un prim transfer, jucatorul Silviu Pana care in returul campionatului trecut a evoluat pentru Sageata Navodari. Din pacate n-a reusit, prin evolutiile lui, sa salveze de la retrogradare echipa din Navodari. Este un jucator tanar, 22 de ani, l-am urmarit in acest retur, a avut evolutii foarte bune la Navodari. Este transferat la echipa noastra sub forma de imprumut pentru o perioada de un an cu optiune de prelungire pentru inca doua sezoane. Speram sa joace bine, sa ne ajute in realizarea obiectivelor si sa ramana la Targu Jiu cel putin 3 ani", ..

Sport / stiri Sport 17 vizite [ Pandurul ]

E oficial! Demisii la varful castigatoarei Cupei Romaniei!

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:27

E oficial! Demisii la varful castigatoarei Cupei Romaniei! Presedintele Energia Rovinari, Laurentiu Raut, presedintele sectiei de baschet Radu Stroescu si antrenorul Aleksander Todorov au demisionat din fruntea clubului.

Raut si Stroescu au declarat intr-o conferinta de presa ca au hotarat sa plece deoarece planurilor lor de a face performanta la echipa nu coincid cu cele ale finantatorilor. De numele celor doi se leaga castigarea Cupei Romaniei. Rautaciosii vad in ceea ce se intampla la Energia situatia de la Pandurii, unde decaderea a inceput odata cu multiplele schimbari si numirea unor geniali la conducerea clubului.

Presedintele clubului Laurentiu Raut si presedintele sectiei de baschet si antrenor secund Radu Stroescu spun ca pleaca de la Energia pentru a nu-si calca principiile. Cei doi nu au spus foarte clar motivele pentru care pleaca. Raut a declarat ca a decis sa plece dupa o discutie telefonica. "O discutie telefonica, depasita, atata timp cat ideile sunt total diferite. (...) Am incercat sa schimbam ceva la echipa, dar nu toata lumea a fost de acord cu schimbarile pe care le-am cerut. Alegerea a fost clara, ori noi, ori respectivii", a spus Raut.

Raut: Nu voi fi niciodata o marioneta

El a mai spus ca nu vrea sa fie marioneta. "Eu personal am decis sa incetez colaborarea cu clubul Energia. Nu ma gandeam ca o sa se intample, dar asta e viata, mergem inainte. Nu m-am gandit niciodata ca poti gasi atata reticenta in momentul in care vrei sa faci performanta, din pacate ideile pe care le-am avut in ceea ce ...

Sport / stiri Sport 31 vizite [ Pandurul ]

Primarul din Pades, si pieton si cu cazier!

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:26

Primarul din Pades, si pieton si cu cazier! "Graba strica treaba" spune o veche vorba romaneasca, valabila si in cazul primarului din Pades, Gabriel Mihaita Troaca, pe care o instanta de judecata din Brasov l-a condamnat ieri definitiv la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins conducand cu viteza si avand permisul suspendat.

Curtea de Apel Brasov a fost cea care a decis ca edilul sa fie condamnat la un an de inchisoare, executarea pedepsei fiind suspendata si inlocuita cu un termen de incercare de 3 ani, asa cum decisese in luna martie Judecatoria Brasov.

Primarul a atacat cu apel sentinta Judecatoriei Brasov, el fiind obligat atunci sa plateasca si 550 de lei cheltuieli judiciare statului. Edilul a declarat la acel moment ca s-a urcat la volan avand permisul suspendat si conducea cu o viteza de peste 100 de km/h in zona cu restrictie de 70 km/h intrucat sotia sa avea probleme de sanatate si se grabea sa o transporte la spital.

Incidentul s-a produs in octombrie 2012 in apropiere de localitatea brasoveana Ghimbav, in rechizitoriul intocmit de procurorii brasoveni pe numele primarului gorjean mentionandu-se faptul ca acesta avea in momentul controlului permisul suspendat pentru depasirea limitei de viteza. De asemenea, anchetatorii au consemnat ca edilul a mai primit diferite amenzi pentru insulta, amenintare, dar si pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Primarul Mihaita Gabriel Troaca a fost ales edil al comunei Pades, din judetul Gorj, in urma alegerilor din 2012, fiind membru ...

Actualitate / stiri Actualitate 56 vizite [ Pandurul ]

Fotografiati in timp ce scoteau fier vechi de la Cariera Rosiuta

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:26

Fotografiati in timp ce scoteau fier vechi de la Cariera Rosiuta Mai multi angajati de la Cariera Rosiuta au fost fotografiati, in jurul orei 19.00, in afara orelor de program, in timp ce spargeau o platforma betonata pentru a lua fierul vechi.

Imediat a fost anuntata Politia Motru. Chiar daca in unitate sunt persoane care declara ca fierul vechi nu ajungea la depozitul unitatii si era vandut, cu stiinta mai marilor din cariera, directorul Ion Ghiga spune ca nu este nimic ilegal in acest caz. Directorul de la Rosiuta spune ca politistii nu au constatat ilegalitati, iar fierul vechi a ajuns in magazia unitatii.

Politistii din Motru au fost sesizati de un angajat de la Cariera Rosiuta cu privire la faptul ca mai multi salariati sparg o platforma pentru a scoate fier vechi, dupa orele de program. S-ar parea ca nu exista vreun document semnat de conducerea companiei pentru aceasta lucrare, insa directorul unitatii, Ion Ghiga, nu ar fi strain de fierul vechi din unitate. Gurile rele din unitate spun ca unii salariati, pusi de conducere, au mai spart si in alta zi platforma respectiva si au luat pana acum 10 tone de fier vechi. Acesta si nici banii luati pe el nu ar ajunge la cariera, mai spune un salariat al unitatii. Platforma respectiva are peste 100 de tone de fier. Aceleasi surse mai spun ca la politie ar fi fost chemat si directorul Ion Ghiga.

Contactat de Pandurul, directorul Ion Ghiga confirma vizita politistilor, dar nu si ca a fost chemat la sediu. Referitor la acuzatia ca de la unitate s-ar fura fier vechi si de acest lucru ...

Actualitate / stiri Actualitate 78 vizite [ Pandurul ]

Concert anulat de moartea unui profesor

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:26

Concert anulat de moartea unui profesor Manifestarile ocazionate de Zilele Scolii Populare de Arta din Targu Jiu au fost anulate, institutia de cultura fiind in doliu. Profesorul de canto si pian al scolii, Aurel Popescu, a incetat din viata in noaptea de miercuri spre joi.

Popescu a fost "sufletul" Orchestrei de Camera Lyra Gorjului. Chiar aseara ar fi trebuit sa aiba loc concertul de incheiere a stagiunii. "Concertul a fost amanat, pentru ca asa ni se pare normal si moral. Profesorul de canto si pian Aurel Popescu era inima orchestrei", a spus Viorel Garbaciu, directorul Scolii Populare de Arta Targu Jiu. (A.A.)

Actualitate / stiri Actualitate 94 vizite [ Pandurul ]

Primaria are voie sa spele operele lui Brancusi

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:26

Primaria are voie sa spele operele lui Brancusi Primaria Targu Jiu a scapat basma curata dupa ce anul trecut operele lui Brancusi au fost spalate cu un jet de apa sub presiune.

Autoritatile locale spun ca raportul comisiei care a verificat operele nu interzice spalarea Ansamblului Brancusi.

"Comisia care a venit la Targu Jiu pentru a verifica starea operelor din piatra a finalizat raportul, dar este de datoria Ministerului Culturii sa-l faca public. Pot sa va informez ca nu s-a intamplat nimic rau in ceea ce priveste structura operelor din piatra. Operele s-au spalat si se vor mai spala si pe viitor, dar numai ca presiunea folosita de acel operator nu a fost cea indicata de cartea tehnica. Nu este interzis sa se spele o opera din piatra, numai ca trebuie respectata presiunea. Imbucurator este ca dupa raportul respectiv Comisia a ajuns la concluzia ca nu s-a intamplat nimic rau pentru opere in ceea ce priveste structura", a declarat Florin Carciumaru.

Primarul a anuntat, totodata, vizita la Targu Jiu a Comisiei UNESCO, in toamna. "Legat de inscrierea Ansamblului de la Targu Jiu pe lista UNESCO pot sa spun ca lucrurile sunt destul de avansate in bine. Dosarul depus de noi a fost verificat si acceptat. Urmeaza ca in perioada septembrie-octombrie, comisia sa fie prezenta la Targu Jiu pentru a verifica si la fata locului cele prezentate de noi in dosar. Deci, o comisie UNESCO va vizita Ansamblul Constantin Brancusi", a mentionat Carciumaru.

Personalitati / Constantin Brancusi 29 vizite [ Pandurul ]

Noua gradinita din comuna Ionesti, functionala din toamna

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:26

Noua gradinita din comuna Ionesti, functionala din toamna Gradinita din satul Gura Susitei, comuna Ionesti, este pregatita pentru a gazdui primii prescolari. Lucrarile de constructie si de amenajare a cladirii au fost finalizate urmand ca din toamna sa fie pusa in functiune.

Investitia se dovedeste a fi una foarte utila, mai ales pentru faptul ca micutii din zona trebuiau sa mearga cativa kilometri zilnic pentru a ajunge la cea mai apropiata gradinita.

Administratia locala din Ionesti este mai hotarata ca niciodata sa puna in functiune gradinita cea noua din satul Gura Susitei, ridicata cu sprijin european. Cateva zeci de prescolari vor studia in aceasta unitate, incepand din noul an scolar. "Este vorba de gradinita cu program normal care a fost realizata in satul Gura Susitei, pe fonduri europene, pe Masura 322. Valoarea proiectului a fost de 700 mii lei. In anul scolar 2014-2015 o sa inceapa activitatea acolo. Efectivul de elevi va fi in jurul a 18-20 de copii. Am dorit sa facem aceasta gradinita pentru ca cei mici sa nu mai fie nevoiti sa vina pana in Ionesti, aveam si solicitari din partea parintilor", a declarat Marian Tataru, primarul comunei Ionesti.

Dotari de ultima generatie

Cladirea este dotata cu tot ceea ce trebuie sa existe intr-o gradinita europeana. Au fost infiintate grupuri sanitare pe statura celor mici, un cabinet medical, un vestiar si o sala de joaca si studiu, iar afara va fi amenajat si un mic parculet de joaca. Mai mult, sala principala este dotata si cu o plasma TV gigant. "Sunt camere, grupuri ...

Actualitate / stiri Actualitate 14 vizite [ Pandurul ]

Turceni: Primaria ofera tichete sociale la 500 de elevi din oras

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 05:26

Turceni: Primaria ofera tichete sociale la 500 de elevi din oras Elevii din orasul Turceni care provin din familii nevoiase vor fi sprijiniti de autoritatile locale, astfel incat sa inceapa in cele mai bune conditii noul an scolar 2014-2015. In baza unei solicitari, autoritatile locale vor aloca tichete sociale la circa 500 de elevi, indiferent ca studiaza in Turceni sau in alta localitate. Suma alocata de Consiliul Local in aceste sens este de 40 mii lei.

Pentru autoritatile locale din Turceni educatia copiilor este primordiala. Acesta este si motivul pentru care s-a luat decizia de a acorda acest sprijin financiar, pentru ca elevii care provin din familii cu dificultati financiare sa aiba cel mai bun start in noul an scolar. Beneficiarii tichetelor sociale vor fi toti elevii din oras, chiar si cei care studiaza in alta localitate, spun autoritatile. "Pentru prima oara in orasul Turceni, am stabilit impreuna cu consilierii locali sa dam un ajutor familiilor cu venituri reduse, sub 400 de lei pe membru de familie. La inceput de an vom acorda niste tichete sociale. Cuantumul sumei care revine pe un elev inca nu l-am stabilit. Avem o suma alocata de 40 mii lei. Plecand de la faptul ca este destul de greu pentru parinti, mai ales pentru cei care au 2-3 copii, sa asigure rechizitele, iar la liceu mai trebuie sa achizitioneze si anumite carti, am zis ca este un sprijin binevenit. Chiar daca bugetul nostru a scazut, am declarat intotdeauna ca este o prioritate pentru orasul nostru educatia tinerilor si sprijinirea lor ca sa invete", a ...

Actualitate / stiri Actualitate 19 vizite [ Pandurul ]

Om de afaceri gorjean, mort la 28 de ani

Joi, 19 Iunie 2014, ora 05:26

Om de afaceri gorjean, mort la 28 de ani De una dintre cele mai stupide morti a avut parte marti seara unul din tinerii implicati in afaceri la nivel de Targu Jiu si de care nu se auzisera lucruri rele prin urbe.

Cristi Penescu si-a pierdut viata chiar la una dintre farmaciile pe care le patrona impreuna cu sotia sa, acesta urcandu-se pe o scara pentru a verifica modul in care muncitorii instalasera un aparat de aer conditionat. La un moment dat insa, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut de pe scara de la aproape trei metri inaltime, impactul cu betonul fiindu-i fatal. Starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc, un echipaj SMURD venind pentru a-l prelua si a-l transporta la spital, fara ca medicii sa mai reuseasca insa sa ii salveze viata. Trupul neinsufletit al acestuia a fost depus la locuinta familiei, maine urmand sa aiba loc inmormantarea. Pe contul de Facebook al lui Cristi Penescu prietenii acestuia au transmis deja mesaje de condoleante, exprimandu-si regretul pentru disparitia brusca a acestuia. Durerea este cu atat mai mare cu cat tanarul avea doi copii minori si nimic din ceea ce facuse pana acum nu lasa sa se intrevada o astfel de intorsatura in destinul sau.

Actualitate / stiri Actualitate 179 vizite [ Pandurul ]

Primele pedepse pentru cel mai mare furt de fier vechi de la CE Oltenia

Joi, 19 Iunie 2014, ora 05:26

Primele pedepse pentru cel mai mare furt de fier vechi de la CE Oltenia Doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia au fost condamnati cu suspendare in cazul furtului a zeci de tone de fier vechi dintr-o cariera miniera. Complicele Stefan Fileata, cunoscut drept "agresorul de la Nana" a primit ieri de la Judecatoria Targu Jiu pedeapsa cu executare. Cei trei vor despagubi complexul cu contravaloarea deseurilor feroase furate.

La termenul de ieri, cei trei trimisi in judecata au decis sa nu mai faca poteca pe la instanta pentru ca oricum finalul procesului le era previzibil si asa au decis sa isi recunoasca faptele, magistratii condamnandu-l pe Fileata la un an de inchisoare pentru complicitate la delapidare. Barbatul mai avea insa o condamnare cu suspendare de trei ani, decisa anul trecut de instantele de judecata, prin sentinta de miercuri Judecatoria Targu Jiu contopind cele doua pedepse in una de 4 ani, care este cu executare. La termenul de ieri Fileata a sperat ca va fi lasat in libertate daca isi recunoaste faptele, dar judecatorii au mentinut arestul preventiv fata de acesta, desi individul dorea arest la domiciliu.

Judecatorii au mentinut si masura controlului judiciar dispusa fata de ceilalti doi inculpati, Marian Vatuiu si Dan Liviu Popescu, ambii fiind salariati ai Complexului Energetic Oltenia. Acestia au fost condamnati, miercuri, la o pedeapsa de doi ani inchisoare, executarea fiind inlocuita cu un termen de incercare de patru ani. Ambilor inculpati le-a fost scazuta din pedeapsa decisa de instanta perioada de arest preventiv ..

Actualitate / stiri Actualitate 70 vizite [ Pandurul ]

Potarca a scapat de puscarie macar pana la toamna

Joi, 19 Iunie 2014, ora 05:26

Potarca a scapat de puscarie macar pana la toamna Bolile de inima ce care sufera fostul candidat la Presedintia Romaniei si problemele generate de acestea i-au fost de mare ajutor lui "Obama de Meteor", judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie amanand pana la toamna pronuntarea unei sentinte in dosarul de evaziune fiscala in care acesta ar avea de executat sase ani de inchisoare, la o pedeapsa apropiata fiind condamnat de instantele inferioare si fratele acestuia.

Dosarul vizeaza modul in care familia lui Constantin Ninel Potarca a pus mana pe fostul Combinat Chimic din Arad, combinat care a fost vandut la fier vechi in urma cu un deceniu si jumatate.

Magistratii de la Inalta Curte ar fi trebuit sa pronunte de doua termene un verdict final in acest caz, dar au amanat pronuntarea sentintei pana la toamna, cand, cel mai probabil, inculpatul-pacient se va inzdraveni si va putea merge la instanta pentru a-si sustine nevinovatia. Si, astfel, la toamna, in plina campanie electorala pentru alegerea viitorului presedinte, fostul candidat la Presedintie va trebui sa ramana in fata magistratilor si sa isi sustina cauza, in loc sa isi faca planuri pentru o noua candidatura, asa cum spera in 2009, atunci cand si-a incercat norocul pentru a schimba palatul din Meteor cu cel de la Cotroceni.

Azi-noapte, chiar la ora 24.00 i-a expirat permisiunea primita de la instanta pentru a merge si a se trata la o clinica din Timisoara, insa ieri dupa-amiaza pacientul din Meteor era inca sub supravegherea medicilor, el sperand ca ..

Actualitate / stiri Actualitate 24 vizite [ Pandurul ]

Carciumaru aduce cinci elicoptere cu investitori la Targu Jiu

Joi, 19 Iunie 2014, ora 05:26

Carciumaru aduce cinci elicoptere cu investitori la Targu Jiu Municipalitatea a anuntat pentru astazi sosirea unei armate de investitori la Targu Jiu. Este vorba de oamenii de afaceri care au in plan sa deschida magazine in cadrul noului Shopping City Mall Targu Jiu. Nu mai putin de 5 elicoptere vor aduce investitorii. Acesta vor ateriza pe stadion, deoarece pe heliport nu este loc.

Noul centru comercial care se construieste in zona de sud a municipiului a inceput sa prinda contur. Cei care au investit bani grei in aceasta afacere vor sa vada cum se prezinta lucrarile. "Joi vor fi prezenti la Targu Jiu toti actionarii care au investit in aceste investitii. Vor veni cu cinci elicoptere la ora 11, dupa cate cunosc. Vor trece in revista stadiul lucrarilor de pe santierele respective", a declarat primarul Florin Carciumaru la un post local de radio.

Municipalitatea anunta ca vor veni si alti investitori in zona. Cand? Nu se stie. Se vorbeste de noi supermarketuri Carrefour si de un market Penny. "Dupa o discutie cu cel care coordoneaza lucrarile din zona, putem spune ca este vorba de asigurarea a 1000 de locuri de munca. Dedeman a dat anunt in prima faza pentru 140 de locuri. Iata ca, in curand, vom avea si posibilitatea de a face un comert ridicat pe anumite produse, de a avea spatii moderne si mult solicitate de catre tineret, cinematografe sau ce alte activitati se mai pot organiza in Mall. Deci, avem si locuri de munca iar pe parcurs trebuie sa insistam sa mai vina si alti investitori. In procent de 99% va veni si Penny la Targu ...

Business / stiri Business 203 vizite [ Pandurul ]


Prima   <<   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   >>   Ultima