Avertisment pentru Carciumaru de la primarii PSD! "Daca inchidem ochii pentru Calinoiu, sa ii inchidem si pentru Ciocea"

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 22:04
84 citiri
Florin Carciumaru si-a pus primarii PSD in cap prin dorinta de a-l readuce in partid pe Ion Calinoiu. Edilii social-democrati spun ca daca tot sunt pusi sa inchida ochii la revenirea fostului sef al Consiliului Judetean, sa fie reprimit si Ion Ciocea. Mai multi edili PSD ii cer lui Carciumaru sa lase deoparte securea razboiului in conflictul cu primarul din Bustuchin.

Conflictul creat intre taberele din PSD Gorj, pe tema revenirii lui Ion Calinoiu, s-a rasfrant si asupra primarilor. Edilul din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.