Bacalaureat 2017 Gorj: Raluca Petruta-Dogaru, singura candidata de 10 la Bacalaureat din Gorj. "A fost o munca sustinuta si a dat rezultate"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 14:39
92 citiri
Raluca Petruta-Dogaru este singurul candidat la examenul de Bacalaureat din judetul Gorj care a reusit performanta de a obtine nota 10 la toate probele. Raluca Petruta-Dogaru a absolvit Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu, la specializarea matematica -informatica. Tanara ne-a marturisit ca nu se astepta la note maxime la toate probele si ca a avut cele mai mari emotii la Limba si Literatura Romana: "Nu ma asteptam sa obtin note maxime la toate probele. Am avut emotii la fiecare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.