Castig fabulos revendicat la pariuri. Oficialii agentiei: "Suntem victimele unei fraude. Sistemul nu se actualizase la ora de vara"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Martie 2017, ora 21:04
77 citiri
Norocul pare sa fi dat peste mai multi tineri din comuna Musetesti, care au castigat la o agentie de pariuri din localitate in jur de 1,5 milioane de lei. Tinerii au jucat mai multe biletele la "Loto Grecia", iar biletele lor au fost castigatoare. O parte dintre biletele au fost achitate de la agentie, dar castigurile au fost asa de mari incat banii s-au terminat. Jucatorii au obtinut si o confirmare a biletelor, o procedura specifica, astfel ca detin tichete pe care se mentioneaza castigul, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.