Ce mesaj a postat pe Facebook iubita politistului care si-a pus capat zilelor cu arma din dotare. "Erai un om perfect, un om de AUR"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 August 2017, ora 11:31
94 citiri
Cristian Boncioaga, politistul in varsta de 27 de ani, care s-a impuscat in cap cu arma din dotare, a fost condus ieri pe ultimul drum. El a fost inmormantat in comuna natala Stejari, acolo unde s-a petrecut si tragedia. Andreea Maria, logodnica politistului, a postat un mesaj durerors pe Facebook, dupa ce si-a condus iubituil pe ultimul drum: "O sa imi fie dor de tine, puiul meu! Cine o sa ma mai sune, cine o sa imi mai dea mesaj, spune-mi tu, cine? Te rog din tot sufletul sa ma ierti daca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.