CNAIR: "Licitatia pentru centura Targu Jiului a fost anulata de PNL". Romanescu "Este vorba de crudul adevar pe care il putem observa cu ochiul liber "

Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 00:00
79 citiri
Licitatia la centura ocolitoare a municipiului a fost anulata in Guvernul Orban. Cel putin asta sustin social-democratii aratati pana mai ieri cu degetul. Misterul a fost deslusit de CNAIR care a facut publica data la care licitatia a fost anulata.

Potrivit datelor furnizate de Biroul de presa al CNAIR, procesul de evaluare al ofertelor a fost finalizat in data de 6.11.2019. "Domnule Romanescu, minciuna are picioare scurte! Licitatia pentru centura Targu Jiului a fost anulata de PNL, la data ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.