Consiliul Judetean vrea sa monteze lift in Spitalul de la Dobrita! Bolnavii sunt carati intre etaje de catre angajatii spitalului!

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 06:21
55 citiri
Spitalul din Dobrita are nevoie de un ascensor intrucat in unitatea medicala, bolnavii sunt carati intre etaje cu mare greutate de catre angajati. Transportul acestora se face cu targa sau caruciorul, fiind o metoda dificila pentru salariatii spitalului, dar si periculoasa pentru bolnavi.

In proiectul de hotarare care a ajuns miercuri pe masa consilierilor judeteni se arata ca investitia este absolut necesara. "Realizarea obiectivului de investitie este impus de faptul ca, in prezent, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.