Crezul "parintelui" ciberneticii: "Dati omului cele ce sunt ale omului si calculatorului cele ce sunt ale calculatorului"

Sursa: Adevarul
Sambata, 20 Ianuarie 2018, ora 06:13
98 citiri
Matematicianul american Norbert Wiener este considerat fondatorul ciberneticii. Acesta s-a nascut la data de 26 noiembrie 1894 in orasul Columbia, Missouri, in Statele Unite ale Americii, parintii sai fiind evrei. Tatal sau s-a nascut in Bielorusia si a ajuns in Statele Unite ale Americii la varsta de 20 de ani. A devenit, mai tarziu, profesor de limba moderna la Universitatea Missouri, iar, apoi, a predat limbi si literaturi slave la Universitatea Harvard. S-a remarcat ca traducator al operei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.