Cum a fost pedepsita educatoarea care a scris un copil pe frunte

   

Sanctiune pentru educatoarea din Bustuchin care a mazgalit un copil de patru ani pe frunte la gradinita. Femeia, cu o vechime de 17 ani, a primit un avertisment scris din partea Comisiei de Disciplina care s-a format la nivelul unitatii de invatamant. Educatoarea va fi monitorizata, iar sanctiunea va cantari la finalul anului, cand i se va evalua activitatea. Anul trecut, educatoarea a primit calificativul "foarte bine".
Incidentul s-a petrecut luna trecuta la gradinita din localitatea Valea Pojarului, Bustuchin. "La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinara care a analizat incidentul. A fost dispus un avertisment pentru doamna educatoare. Dumneaei are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu si pana acum nu a mai avut astfel de incidente", a transmis Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj.

Parintii copilului au fost cei care au sesizat conducerea unitatii de invatamant. "Gestul pe care l-am facut poate este necugetat. L-am facut pentru a stavili pornirea acelui copil de a mai deteriora ceea ce nu trebuie deteriorat. Hai sa vezi cum este sa arati altfel, sa ti se deterioreze imaginea", a explicat gestul educatoarea Ecaterina Motorga. (A.A.)
Marti, 08 Mai 2018, ora 23:37
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sorina, luata cu forta de politie pentru a fi data unor americani. VIDEO cu impact emotional!
Sorina, fetita de opt ani crescuta de la un an intr-o familie de asistenti maternali din Baia de ...
A murit un fost viceprimar din Gorj
Cristinel Ciocan, fost viceprimar al comunei gorjene Rosia de Amaradia, a murit la doar 57 de ani. ...
Cum arata un cartier din Targu Jiu la cateva ore dupa ploaie - VIDEO
Imagini incredibile trimise de o locuitoare din cartierul Narciselor din Targu Jiu! Desi nu mai ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor