Cum este vazuta problema refugiatilor din statele arabe intr-un sat din Oltenia: "Daca vrei ca un emigrant sirian sa moara de foame, adu-l in Gorj"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 20:52
94 citiri
Cam asa stau lucrurile si acum, iar Ana Berta, o batrana de 82 de ani, din comuna Danesti, si-a adus aminte de aceasta zicatoare atunci cand am intrebat-o ce s-ar face daca s-ar trezi la ea in sat cu emigranti sirieni: "Nu prea stau langa televizor. Nu stiu ce s-a intamplat cu acesti oameni. Eu nu as avea unde sa-i primesc. Eu stau intr-o camera si in cealalta sunt copiii. La noi e saracie. Era o vorba veche si eu as spune ca daca vrei ca un emigrant sirian sa moara de foame, adu-l in Gorj". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.