Cum explica directorul de la Ambulanta scenele din centrul orasului! Un batran a lesinat, iar Ambulanta ar fi venit dupa 30 de minute, sustin martorii.

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 17:32
75 citiri
Scene incredibile chiar in centrul municipiului Targu Jiu, in spatele bisericii din Piata Prefecturii! Trecatorii i-au acordat primul ajutor unui batran caruia i s-a facut rau, pentru ca ambulanta a intarziat. Batranul, care suferea cel mai probabil de o afectiune cardiaca, era asezat pe o banca, iar doua femei efectuau manevre de resuscitare. Martorii sustin ca ambulanta a venit cu 30 de minute intarziere desi pana la spital erau mai putin de 100 de metri. Trecatorii au sunat intruna la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.